Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Ερχονται καλοκαίρια χωρίς μπάνια και φρέσκο ψάρι;


Εδώ και καιρό ακούμε και διαβάζουμε για τις προθέσεις κάποιων να καταστρέψουν το χημικό οπλοστάσιο της Συρίας ανοικτά της Κρήτης και γενικά εντός της κλειστής λεκάνης της Μεσογείου.

Μάλιστα μας λένε ότι θα χρησιμοποιήσουν κάποιες νέες τεχνικές οι οποίες "υποτίθεται" καθιστούν την όλη διαδικασία ακίνδυνη για το περιβάλλον. 

Φυσικά θα περίμενε κανείς οι όμορες χώρες να αντιδράσουν δυναμικά μέσω των κυβερνήσεων τους και να μη δεχτούν να γίνουν...

Κλείνουν την βουλή, παραγράφουν σκάνδαλα (Βίντεο).


Στην μαφιόζικη κυβερνητική μεθόδευση να κλείσει την βουλή αναφέρθηκε η βουλευτίνα του Σύριζα Ζωή Κωνσταντοπούλου στην τηλεόραση του Σκάι. 

Αφησε άφωνους τον ευρωβουλευτή της Ν.Δ., Γ. Κύρτσο και το μνημονικό φερέφωνο Α. Προτοσάλτε που προσπάθησαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
   
Αυτή την στιγμή υπάρχουν σε εκκρεμότητα 160 ποινικές δικογραφίες κατά υπουργών, υφυπουργών αντιπροέδρων της κυβέρνησης... 

ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΑΡΧΗΓΕ ΛΕΩΝΙΔΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΠΟΥΛΕ !!! Ο ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΤΟΥ ΚΡΙΤΩΝΑ

Ο ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟΣ ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΙΤΩΝΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΧΟ ΛΕΩΝΙΔΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΠΟΥΛΟ

Πατέρα μας,

Η Νότα , η Αλίκη κι εγώ , σε αποχαιρετούμε με πόνο, αλλά και ευγνωμοσύνη και απέραντη υπερηφάνεια.
Σε ευχαριστούμε για την όμορφη ζωή που μας χάρισες, όμορφη γιατί καμιά χαρά της δεν κερδήθηκε χωρίς Αγώνα.
Σε αυτή τη ζωή , επέλεξες να είσαι πάντα παρών σε κάθε μεγάλο κάλεσμα των Καιρών σου.
Επέλεξες να είσαι πάντα Μαχητής για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία.
Να μη δώσεις σε κανέναν, όσο ισχυρός και αν φαινόταν, το δικαίωμα να αμφισβητήσει την Αξιοπρέπειά σου.
Υπήρξες πάντα Ελεύθερος, ακόμα κι όταν .....

Κλειστόν λόγω πολλής δημοκρατίας!..

vouli-katoxiΚαι πάλι συγχαρητήρια παλικαρίνα!

Έδωσες άλλο νόημα στην έννοια ”Κοινοβουλευτική Δικτατορία”!
Επίσης πέτυχες μ’ ένεν σμπάρο δυό τρυγόνια:

Πρώτον, επανα-ξανα-ματα-διέσωσες τον κολλητό σου Μεγάλο Ηλίθιο G.A.P από τις ευθύνες του για την δόλια και ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ υπαγωγή της χώρας στην εξουσία του ΔΝΤ και των λοιπών τοκογλύφων, με αλλοίωση των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ, κωλυσιεργία στην εύρεση κεφαλαίων από τις διεθνείς αγορές καθώς και με εκ των προτέρων μυστική και προσωπική του συμφωνία με την ηγεσία του ΔΝΤ......

Αφήστε τα παραμύθια περί υψηλών συντάξεων και περί αγάμων θυγατέρων και φέρτε πίσω τα κλεμμένα.

Μανόλης Βασιλάκης
Το πρόβλημα της διαχείρισης των αποθεματικών των Ταμείων αρχίζει από την δεκαετία του ’50. 

Από το 1950 μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του ’80 τα αποθεματικά των Ταμείων ήταν σε άτοκους λογαριασμούς στην Τράπεζα της Ελλάδος. 

Και με αυτά τα λεφτά χρηματοδοτούσαν τον Μποδοσάκη τον Νιάρχο τον Ανδρεάδη και τους λοιπούς «επιχειρηματίες» για να έρθει η πολυπόθητη «οικονομική ανάπτυξη» που όμως αφορούσε τους λίγους.

Έχει υπολογιστεί ότι οι απώλειες από....

Τα σεντόνια εξω απο τα καταστήματα δεν ..τα κατάργησαν τοσα χρόνια...Τα λαμόγια καταργούν τώρα τα κινήματα των πολιτών «χωρίς μεσάζοντες»

20140606-074255-27775979.jpg
Αφού ξεπούλησαν τα πάντα τώρα τους φταίνε και τα κινήματα «χωρίς μεσάζοντες», που μπορούσαν οι παραγωγοί να πουλούν τα προϊόντα τους απ’ ευθείας στους καταναλωτές χωρίς την μεσολάβηση των μεσαζόντων. 

Αλλά αυτό ενοχλούσε τις πολυεθνικές αλυσίδες supermarkets που έβλεπαν την πελατεία τους να πέφτει, οι οποίες τράβηξαν με την σειρά τους το αυτάκι του Αντωνάκη που ακολούθως έτρεξε να ψηφίσει νόμο...

Στο «σφυρί» μοναστήρια, χιονοδρομικά και παραλίες....

Ούτε τα μοναστήρια γλιτώνουν τελικά από το σχέδιο μαζικού ξεπουλήματος που προωθούν η κυβέρνηση και η τρόικα μέσω του Ταμείου Ιδιωτικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ).

Ετσι, στην τελευταία «φουρνιά» ακινήτων που μεταβιβάζονται στο ΤΑΙΠΕΔ με βάση τις απαιτήσεις του Μνημονίου περιλαμβάνεται και ιστορικό μοναστήρι της Πιερίας, το Μοναστήρι Πέτρας Ολύμπου, το οποίο βρίσκεται εδώ και ....

Στο σφυρί» το 55% των Ελληνικών Αλυκών....

Στην πρόσληψη νομικών και χρηματοοικονομικών συμβούλων για την πώληση του 55,19% των Ελληνικών Αλυκών προχωρά το υπουργείο Οικονομικών.

Έργο τους θα είναι η διερεύνηση της δυνατότητας του Δημοσίου να εκχωρήσει σε ιδιώτη ή σε μη δημόσιο ΝΠΙΔ το 55% των μετοχών που κατέχει στο μετοχικό κεφάλαιο των Ελληνικών Αλυκών, όπως προβλέπεται στη σχετική προκήρυξη.

Θα εξεταστεί εάν δύναται το Δημόσιο να....

Η Ευρώπη έχει αλωθεί από τους μαφιόζους τοκογλύφους, οι κακοποιοί, νίκησαν τους στρατηγούς....

Χρειάστηκαν τρεις παγκόσμιοι πόλεμοι, δεκάδες εκατομμύρια νεκροί και περίπου εκατό χρόνια, για να κατακτήσουν οι Αμερικανοί την Ευρώπη.

Στη σημερινή ναζιστική Γερμανία βρίσκεται η γιάφκα της ...

«Βεντέτα από τις ΗΠΑ»


 Θα μπορούσε κανείς να φανταστεί τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να παίρνει τηλέφωνο και να διαμαρτύρεται έντονα στον Λευκό Οίκο για ένα υπέρογκο πρόστιμο σε βάρος ιδιωτικής ελληνικής τράπεζας, επειδή η τελευταία παραβίασε το εμπάργκο εναντίον χωρών που συγκαταλέγονται στη μαύρη λίστα των ΗΠΑ; 

Για τους Γάλλους φαίνεται πως η προαναφερθείσα εικόνα είναι απολύτως θεμιτή, για τους Αμερικανούς πάλι όχι.

Είναι ζήτημα διαφορετικής κουλτούρας. Σύσσωμη η γαλλική κυβέρνηση με επικεφαλής τον «ένοικο» του Ελιζέ, Φρανσουά Ολάντ, έχει αποδυθεί σε μια εκστρατεία άσκησης πιέσεων στις αμερικανικές αρχές με στόχο τη μείωση του «ανορθολογικού», όπως ....