Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Τι μπορεί να κάνετε μόνοι σας , πριν πάτε να τα ακουμπήσετε....στους πονηρούς.....!!!

Σε πλήρη λειτουργία είναι..
η ειδική εφαρμογή στο Taxisnet για την εκτύπωση των τελών κυκλοφορίας για το 2014. 


Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή. 

Ο χρήστης πληκτρολογεί τη διεύθυνσηhttps://www1.gsis.gr/webtax2/telhkykl/year2012/telhkykl/index.jsp και στη συνέχεια κάνει κλικ στο πεδίο «ΕΙΣΟΔΟΣ».....

Ξένοι κερδοσκοπούν με τον Εθνικό μας Ύμνο! Τι άλλο θα ακούσουμε ????

Σολωμός δημαρας
του Γιάννη Ντάσκα
 Ο Πάγκαλος δηλώνει φεντεραλιστής άρα δεν έχει πρόβλημα να βλέπει την ελληνική σημαία εκεί που την έβαλε το γερμανικό περιοδικό “Φόκους”Και προφανώς και οι “Παγκαλιστές” το ίδιο.
Ο Γιάννης Δημαράς θέτει ένα ζήτημα με τον εθνικό μας Ύμνο στον Υπουργό Πολιτισμού και ρωτάει αν σταπλαίσια της παγκοσμιοποίησης και της κατάργησης των συνόρων,όπως τα προανήγγγειλε η ανεκδιήγητη Μπενάκη και ο εθνικός ύμνος της Ελλάδας είναι ένα απλό …τραγουδάκι με το οποίο μπορεί να κερδοσκοπούν  ξένοι και μεταξύ αυτών και το περίφημο YOU TUBE!

Πως προέκυψε το θέμα;
Διαβάστε την ερώτηση του Γιαννη Δημαρά και του Γ.Αβραμίδη:

Πιστεύεις ότι στο τέλος θα γλυτώσεις; ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ...

Αγαπητοί Συνέλληνες,
έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι από εμάς, δεν έχετε αντιληφθεί ότι είμαστε ήδη σε πραγματική εμπόλεμη κατάσταση προς τους ντόπιους και ξένους δανειστές και παρότι δεν χρησιμοποιείται
πολεμικό υλικό (εισέτι), υπάρχουν μερικές χιλιάδες αθώα θύματα…

Για όσους δεν έχουν αντιληφθεί την πραγματικότητα, υπάρχουν τα απτά δικαιολογητικά, ότι «ο εχθρός» χρησιμοποιεί τα τελειότερα μέσα παραπλάνησης και αποκοίμισης των λαϊκών συνειδήσεων (βλέπε δόγμα του σοκ, φιλόδοξους, αρχομανείς και υπερφίαλους πολιτικούς αρχηγούς, καθώς επίσης στυγνούς ιδιοκτήτες και πουλημένους δημοσιογράφους γνωστών ΜΜΕ), με τους οποίους μπορεί και κρατάει τον «αντίπαλο» ελληνικό λαό σε ύπνωση, λήθαργο ή σχετική αδιαφορία, δίνοντάς του την εντύπωση ότι τελικά θα αντέξει και θα ξεπεράσει, αυτό που κανένας λαός στον κόσμο δεν άντεξε και δεν ξεπέρασε ποτέ. 


Την ολοκληρωτική καταστροφή και τον όλεθρο της σκλαβιάς και της μιζέριας…

IΔΟΥ ΤΟ "SUCCES STORY..." Εκαψε το σπίτι του και έριξε στο γκρεμό το ΙΧ του για να μην τα πάρουν οι τράπεζες!

Οι πολίτες αρχίζουν να αντιστέκονται στην εξαθλίωσή τους.

Με παθητικά μέσα, χωρίς να κάνουν κακό σε κανέναν, αλλά αντιστέκονται με τον τρόπο τους, όπως ο 50χρονος άνδρας από τη Μηλιά της Ορεινής Ναυπακτίας ο οποίος έκαψε το ίδιο του το σπίτι και πέταξε στο γκρεμό του αυτοκίνητό του, καθώς ήδη του είχαν κατασχέσει και έπρεπε από το μεν εξοχικό σπίτι του να φύγει άμεσα και να παραδώσει και το αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 50χρονος έβαλε φωτιά στην ξύλινη εξοχική κατοικία του και στη συνέχεια πέταξε το αυτοκίνητό του σε γκρεμό.

Ειδοποιήθηκαν οι αρχές και όταν έφθασαν στο χωριό, βρήκαν τον άνδρα να κάθεται και να κοιτάζει το φλεγόμενο σπίτι.

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΡΕΠΟΥΣΗ Ειρωνεύεται την Εκκλησία για τα σχολικά βιβλία.

Καιρό είχε να ακουστεί το όνομά της στην επικαιρότητα και βρήκε την ευκαιρία να επιδοθεί στο
γνώριμό της παιχνίδι της...ατάκας για να δημιουργήσει εντυπώσεις και να κάνει ντόρο γύρω από τα λεγόμενά της.

Ο λόγος για την κα Μαρία Ρεπούση η οποία σχολίασε με ειρωνικό τρόπο το πρόσφατο αίτημα της Ιεράς Συνόδου προκειμένου να συμμετέχει εκπρόσωπός της στη σύνταξη των σχολικών βιβλίων.

Προφανώς η βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. θεωρεί τον εαυτό της κάτι σαν "φωστήρα", αφού εκτιμά πως η ίδια έχιε δικαίωμα να γράφει και να σβήνει με προκλητικότατες πινελιές και "συνωστισμό" ασυναρτησιών τα βιβλία που διδάσκονται τα Ελληνόπουλα, αλλά κατά την άποψή της η Εκκλησία δεν θα πρέπει να έχει λόγο...Να την χαίρονται οι 1700 που την ψήφισαν...

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ...

Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι ζούμε σε μία χώρα που της αρέσουν οι μύθοι και τα παραμύθια. 

Η μυθική διάσταση είναι ιδιαίτερα χρήσιμη, όταν θέλεις να τονώσεις με αρνητικό ή θετικό τρόπο συγκεκριμένα στοιχεία από την πραγματικότητα. 

Βέβαια, τόσο οι μύθοι, όσο και τα παραμύθια δεν μπορούν να διαρκέσουν αιώνια. Κάποια στιγμή τελειώνουν. 

Στην Ελλάδα, παρόλο που έχουμε κλείσει τρία χρόνια μνημονίου και βάρβαρης οικονομικής λιτότητας κάποιοι μύθοι είναι ακόμα ζωντανοί. 


Αυτό συμβαίνει γιατί το πνευματικό επίπεδο του Έλληνα είναι ιδιαίτερα χαμηλό, γιατί δεν μπορούμε να χωνέψουμε τη σκληρή πραγματικότητα και γιατί δεν υπάρχει κανένας πολιτικός που θα τολμήσει ....

Γ. Κασιμάτης: “Είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει, στη χώρα έχει γίνει πραξικόπημα” – Είτε το πιστεύουμε, είτε όχι, όλοι γνωρίζουμε πως είναι πλέον ζήτημα ζωής και θανάτου… Ή αυτοί, ή εμείς…

Είναι κατανοητό ότι κάποιοι έχουν αμφιβολίες….

Είναι κατανοητό ότι κάποιοι ευελπιστούν και ελπίζουν…


Είναι κατανοητό πως είναι φρικτή η αλήθεια που γνωρίζουμε -αν και μας την κρύβουν- και δεν θέλουμε να την πιστέψουμε, να την αποδεχθούμε.


Είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει, στη χώρα έχει γίνει πραξικόπημα, με πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο και με εναλλαγές στην θέση του κατ’ επίφασην πρωθυπουργού.

Το πολιτικό σύστημα γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει, όπως γνωρίζει πάρα πολύ καλά σε τι έχει ....

Σε αυτή τη γαλέρα που έβαλαν την χώρα και τον λαό ,θα τους γυρίσει μπούμερανγκ σύντομα !

Στη χώρα των 5.000 αυτοκτονιών ,των 2 εκατομμυρίων ανέργων, των 600.000 υποσιτισμένων παιδιών, των 6 στους 10 νέους που είναι άνεργοι, στη χώρα των συσσιτίων, των 400 ευρώ βασικό, των αστέγων και  των τρισ-χαρατσωμένων, μέσα στο διάστημα της γενικευμένης φτωχοποίησης και του κοινωνικού εξανδραποδισμού, μόνο από τα κρατικά ταμεία έχουν διατεθεί  145.000.000.000 ευρώ  ( σε μια χούφτα τραπεζίτες!
Για όσους παριστάνουν ότι ακόμα και τώρα δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει :
Το ποσό αυτό ισοδυναμεί  με τα ....

Τα γερμανοτσογλάνια και οι αχυράνθρωποί τους εδώ....

Η Γερμανία, έστησε ένα χορό μιζών με παρτενέρ διεφθαρμένους Έλληνες πολιτικούς και κρατικούς παράγοντες και ενώ επί δεκαετίες οικειοποιούταν και λυμαινόταν τους πόρους της Ελλάδας.

Πλήθος μεγάλων σκανδάλων με δημόσια έργα δισεκατομμυρίων ευρώ στις μεταφορές, στα νοσοκομεία, στις επικοινωνίες, στις Ένοπλες Δυνάμεις και την ενέργεια φέρουν τη «σφραγίδα» των μεγαλύτερων γερμανικών κολοσσών. 

Ο κατάλογος αριθμεί πολλά «γερμανόφερτα» σκάνδαλα όπως τα εξοπλιστικά προγράμματα, τα άρματα μάχης, ο εκσυγχρονισμός «Φάντομ», τα οχήματα Mercedes, το σύστημα «Ερμής», οι πύραυλοι

Κατσέλη: Κοράκια των αγορών πίσω από τους πλειστηριασμούς..

Μύθο και έωλο χαρακτήρισε η πρώην υπουργός Λούκα Κατσέλη το επιχείρημα της κυβέρνησης ότι με τη ρύθμιση που προωθεί διορθώνεται το παραθυράκι του νόμου που σύμφωνα με την κυβέρνηση επιτρέπει να μην ανταποκρίνονται στις δανειακές του υποχρεώσεις πρόσωπα που κατέχουν μεγάλη ακίνητη περιουσία.

Όπως είπε η κ. Κατσέλη, μιλώντας στον Σκάι, η ένταξη στη συγκεκριμένη ρύθμιση προϋποθέτει την πλήρη αναφορά των περιουσιακών στοιχείων του ενδιαφερομένου και ως εκ τούτου ...

Τον Πακιστανό τον ταΐζουν και τον ποτίζουν... Δεν καλύπτουν τα 18.600 έξοδα για το μηχάνημα της Μυρτούς ....Πόσο ξεφτίλες είστε;;;;;;;;

Μπορεί ο τιτάνιος αγώνας που δίνει η άτυχη Μυρτώ Παπαδομιχελάκη να έχει προκαλέσει παγκόσμια συγκίνηση, μπορεί οι πρώτες φωτογραφίες της μέσα από το νοσοκομείο Spaulding της Βοστώνης, όπου νοσηλεύεται, να προκαλούν σοκ, χρειάστηκε όμως να κηρύξει πανστρατιά η ομογένεια στις ΗΠΑ ώστε να εξασφαλιστεί με έρανο... ντροπής το όχι και ιδιαίτερα μεγάλο ποσό που απαιτείται για την αγορά ενός ειδικού μηχανήματος, το οποίο θα βοηθήσει το 16χρονο κορίτσι στη διατροφή και την επικοινωνία του!

Ενα ποσό της τάξης των 25.000 δολαρίων (18.600 ευρώ), που κανείς μεγαλοεπιχειρηματίας δεν προσφέρθηκε να διαθέσει, δεδομένου πως ούτε το λεγόμενο «κράτος κοινωνικής πρόνοιας» ενδιαφέρθηκε.

Οι δύο φωτογραφίες της άτυχης Μυρτούς, που βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, προκαλούν συγκίνηση, οργή και αναπάντητα ερωτήματα, σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε από τον αδίστακτο Πακιστανό Αχμέτ Βακάς στην Πάρο.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ Ισπανία και Ιρλανδία βγαίνουν από το Μνημόνιο.

Ισπανία και Ιρλανδία, δύο από τις «προβληματικές» χώρες των PIIGS, χώρες που μπήκαν στο Μνημόνιο, στο πρόγραμμα στήριξης και στις αγκάλες του ΔΝΤ μετά την Ελλάδα, εξέρχονται από αυτό πανηγυρικά, σε μια περίοδο που κορυφώνονται οι τόνοι της διεθνούς κριτικής κατά της αυστηρής πολιτικής λιτότητας που επιβάλλει η Γερμανία στην Ευρωζώνη, αλλά και κατά των σχεδιασμών του ΔΝΤ που αποδείχθηκαν – κατά δήλωση των ιδίων των στελεχών του - λανθασμένοι, τουλάχιστον στην περίπτωση της Ελλάδας!
 
Ισπανία και Ιρλανδία ήρθαν να προσφέρουν ένα πραγματικό «σωσίβιο» στους Ευρωπαίους πολιτικούς ταγούς, αλλά και στη διοικητική ομάδα του ΔΝΤ, αποδεικνύοντας (;) πως όταν το εκάστοτε πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής τηρείται ευλαβικά και χωρίς αναβολές, τότε μπορεί να οδηγήσει στη λύση των όποιων οικονομικών προβλημάτων, ασχέτως του ύψους αλλά και των «ειδικών» χαρακτηριστικών τους, δεδομένου ότι τα χρέη των δύο χωρών δεν είχαν την ίδια βάση, την ίδια πηγή. 

Είχαν όμως παραπλήσια αντιμετώπιση. Παραπλήσια «συνταγή». 

Μια συνταγή που στην Ελλάδα δεν έχει – ακόμα (;) - αποδώσει τα αναμενόμενα...
 
Είναι όμως αυτή η πραγματικότητα;

ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" Επιπλέον φόροι 483 ευρώ για κάθε νοικοκυριό - Συντάξεις χαρτζιλίκι το 2015.

 Ο Γ.Στουρνάρας επιστρέφει με νέα μέτρα ύψους 1,3 δισ. ευρώ, τουτέστιν έξτρα φόρους 483 ευρώ στον οικογενειακό προϋπολογισμό, του κάθε νοικοκυριού!
 
Με μια βαλίτσα νέα μέτρα επιστρέφει από τις Βρυξέλλες, "μαύρος" Άι Βασίλης ο Γ.Στουρνάρας, ο οποίος ενημέρωσε τους ομολόγους του ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει έτοιμο κατάλογο νέων μέτρων ύψους 1,3 δισ. ευρώ, τα οποία όμως δεν ικανοποιούν ούτε τις απαιτήσεις, αλλά ούτε και τις εκτιμήσεις της τρόικα, που βλέπει το δημοσιονομικό κενό κοντά στα 2 δισ. ευρώ.
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθεροτυπία, ήδη η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει τα νέα μέτρα με την ελπίδα ότι οι δανειστές δεν θα ζητήσουν επιπλέον! 

Κοινώς στην κυβέρνηση κρατάνε την "ανάσα" τους, διότι γνωρίζουν ότι για κάθε μέτρο που θα πάρουν το τέλος τους....

Να ψωνίζετε πατριωταραδες από τα Carrefour για να επενδύουν τα λεφτά σας στην..Αλβανία. ανοίγοντας θέσεις εργασίας ..εκεί.

Ένα πλήρως ανακαινισμένο δίκτυο πωλήσεων, με 17 super market και ..
δύο hyper market, παρουσίασε στα Τίρανα, η Μαρινόπουλος Α.Ε. επιβεβαιώνοντας, μέσα από το νέο επενδυτικό της πλάνο, την πρόθεσή της να κυριαρχήσει σε όλες της εθνικές αγορές των Βαλκανίων.


 Ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Μαρινόπουλος Α.Ε., πλαισιωμένος από στελέχη της εταιρίας, ανέλυσε τη στρατηγική της αλυσίδας στην τοπική αγορά, υπογραμμίζοντας ότι η Μαρινόπουλος Α.Ε. έχοντας τα αποκλειστικά εμπορικά δικαιώματα της Carrefour για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, θα επιμείνει με ανάλογες επενδύσεις και στο μέλλον. 

Στην Αλβανία, μετά την εξαγορά του τοπικού δικτύου της Euromax - θυγατρική του ομίλου Delhaize, η Μαρινόπουλος Α.Ε. λειτουργεί ένα σύγχρονο δίκτυο με 19 καταστήματα που ..

Πάρτε το χαμπάρι και σηκωθείτε να φύγετε.

"Ας πέσει η κυβέρνηση", "ας πάει στην ευχή της Παναγίας" και άλλα τέτοια..
όμορφα δήλωναν "αντάρτες" βουλευτές τα τελευταία 24ωρα σχετικά με τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων.

Τα παληκάρια που εκλέγονται στην περιφέρεια φοβήθηκαν για την εκλογική τους πελατεία. Αυτή που
τάιζαν τόσα χρόνια με τις επιδοτήσεις.

Και βρήκαν τη μαγική λύση. Για να μην επιβαρυνθούν οι αγρότες, ας πληρώσουν τα κορόιδα των αστικών κέντρων που θα λάβουν ...

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ !

Πόσο αξίζει για σένα η τιμή της Πατρίδος σου..... η δική σου; 

Αυτά σου παίρνουν σήμερα κι εσύ σιωπάς…

Η χώρα μας, η πατρίδα μας, η Ελλάδα μας, είναι οι σύγχρονες Θερμοπύλες που θέλουν να ισοπεδώσουν οι παγκοσμιοποιητές και να κατακτήσουν οι νεοταξίτες με τα δουλικά τους. 

Σ’ αυτές τις Θερμοπύλες δεν στέκονται όλοι απέναντι.

Μόνο εκείνοι οι “ωραίοι τρελοί” που παίζουν με τον χάρο και που την τιμή τους , την ορίζουν πάνω από τα χρυσάφια και τα πλούτη όλου του κόσμου. 

Εκείνοι οι τρελοί που...

Όποιος νομίζει ότι το Κράτος που δημιουργήθηκε το 1830 είναι Ελληνικό δεν έχει παρά να εξετάσει τα δεδομένα … Τα 36 ΦΕΚ που αναφέρονται στην Εβραϊκή Κοινότητα…

Όποιος νομίζει ότι το Κράτος που δημιουργήθηκε το 1830 είναι Ελληνικό δεν έχει παρά να εξετάσει τα δεδομένα του τύπου ότι η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος της οποίας ο Όθων έδωσε το Αποκλειστικό Εκδοτικό Προνόμιοάνηκε στην γνωστή Εβραϊκή Τραπεζιτική Οικογένεια των Ρότσιλντ (πλειοψηφικό πακέτο) αποδείξεις ΕΔΩ.....http://knossopolis.com/2011-07-09-17-17-48.html

Την σύσταση της Εβραϊκής Κοινότητας το 1890 με Πρόεδρο τον γιο του Μάξ Ντε Ρότσιλντ Κάρολο Ρότσιλντ, την οποία το 1920 ο «αντισημίτης» Βενιζέλος την έκανε Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου δηλαδή ότι και το Υπουργείο Οικονομικών, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Προστασίας του Πολίτη, Εθνικής Αμύνης κτλ δηλαδή ΚΡΑΤΟΣ, την 27η Ιανουαρίου ως Εθνική εορτή του Ελληνικού Κράτους για το Εβραϊκό Ολοκαύτωμα. 

Έχουμε από την μια τους Ρότσιλντ να έχουν το αποκλειστικό εκδοτικό προνόμιο δηλαδή ......

ΠΕΡΙ ΔΗΜΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ.

Ξανά και ξανά έχουμε διδαχθεί από την ιστορία ότι, όταν κράτοι και κυβερνήσεις βρίσκονται υπό υψηλή πίεση επιδίδονται στην δήμευση περιουσιών.
Καταρχήν επιστρατεύεται ο πληθωρισμός που είναι ο πιό εύκολος τρόπος για να κλέψει κάποιος από τον πληθυσμό, εν συνεχεία φόροι και νόμοι αναπροσαρμόζονται δυσμενώς για την περαιτέρω συγκέντρωση ρευστότητας και εν τέλει όσο οι συνθήκες χειροτερεύσουν τόσο πιό ακραία μορφή λαμβάνει η επιβολή της δήμευσης περιουσίας.
Λόγω της αδιαμφισβήτητης πλέον τραπεζοκρατούμενης υπερκυβέρνησης, Αμερικανικής υποκοότητας που προσπαθεί να επιβληθεί σήμερα παγκοσμίως, παραθέτω ...

Παγκοσμιοποίηση με επίκεντρο τα οικονομικά συμφέροντα ή παγκοσμιοποίηση με κέντρο τον άνθρωπο;

Η πατρίδα μας σήμερα δέχεται την επίθεση της παγκοσμιοποίησης. 

Εδώ διεξάγεται ένα τεράστιο πείραμα τιθάσευσης όλων των λαών, προκειμένου η χρηματοοικονομική φούσκα να μην σκάσει στα χέρια των διεθνών ολιγαρχιών, αλλά να σκάσει στα κεφάλια των λαών, με αρπαγή του πλούτου τους. 

Αυτό το πείραμα γίνεται αυτή τη στιγμή σε Ελλάδα και Κύπρο.

Σε μας το πείραμα επιβάλλεται μέσω του χωροφύλακα της παγκοσμιοποίησης στην Ευρώπη, δηλαδή...της Γερμανίας, η οποία όμως ταυτόχρονα εξυπηρετεί και τα δικά της εθνικιστικά σχέδια επικράτησης του Δ΄ Ράϊχ. 

Το καταφέρνει δε εύκολα αυτό, γιατί οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές ελίτ (των ελληνικών συμπεριλαμβανομένων), έχουν απεξαρτηθεί πλήρως και από εθνικά σύνδρομα, ηθικές αναστολές και φιλολαϊκά αισθήματα και έχουν ευθυγραμμιστεί απόλυτα με την ιδέα και τον τρόπο δράσης της παγκοσμιοποίησης που .....