Σάββατο 11 Μαΐου 2013

ΤΑ ΜΑΘΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΕΛΕΝΗ;;; Τα βρόντηξαν οι εισαγγελείς της Siemens και της λίστας Λαγκάρντ. Κύριος λόγος είναι ότι τους καπέλωσαν με την Ελένη Ράικου, γνωστή "εισαγγελέα" του Βενιζέλου...


undefined
Τα βρόντηξαν οι εισαγγελείς της Siemens και της λίστας Λαγκάρντ. Κύριος λόγος είναι ότι τους καπέλωσαν με την Ελένη Ράικου, γνωστή "εισαγγελέα" του Βενιζέλου (του Λαυρεντιάδη, του Σάλλα, και του Δελατόλλα), προκειμένου ως πρόθυμη να κουκουλώσει κάθε υπόθεση διαφθοράς και... 

ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ» Μεγάλη αναταραχή στους βουλευτές από τους κυβερνητικούς χειρισμούς.

undefined
Μια φράση του Μάο, λόγω και του επικείμενου ταξιδιού του Αντ. Σαμαρά στην Κίνα είναι χαρακτηριστική για όσα γίνονται στην κυβέρνηση: «μεγάλη αναταραχή, ωραία κατάσταση». Όμως πρέπει να συμπληρωθεί με το ερώτημα: «ωραία κατάσταση, αλλά για ποιoν;».

Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά στο ερώτημα, αλλά το ζήτημα είναι ότι η τρικομματική κυβέρνηση για μια ακόμη φορά παρουσιάζει μια εικόνα εξαιρετικά περίεργη που κινδυνεύει να γίνει και

Κλείνει σχολεία και ανοίγει φυλακές –στρατόπεδα συγκέντρωσης!!!


«όταν ανοίγει ένα σχολείο κλείνει μια φυλακή» (παροιμία)
…η κατοχική κυβέρνηση κλείνει σχολεία και ανοίγει φυλακές
γράφει οΚωνσταντίνος Π. Κουλούρης
Ομότιμος Καθηγητής ΤΕΙ
Η ελληνική κατοχική Κυβέρνηση, σταθερά συστηματικά και μεθοδευμένα κλείνει σχολεία και ανοίγει φυλακές –στρατόπεδα συγκέντρωσης!!!

Προβληματισμός από τις αυτοκτονίες και την κάμψη του ηθικού στις Ένοπλες Δυνάμεις.


Έλληνες αυτοκτονούν κάθε μέρα λόγω της απάνθρωπης και εγκληματικής κατά του έθνους μας “οικονομικής θεραπείας’’ που μας επέβαλαν οι διεθνείς τοκογλύφοι και οι υπάλληλοί τους της μνημονιακής συγκυβέρνησης και του κλεπτοκρατικού τόξου. 

Αυτοκτονούν άνθρωποι απεγνωσμένοι από την καθημερινή λιτότητα, φτάσαμε δε στο σημείο να αυτοκτονούν και Έλληνες Αξιωματικοί. 

Ξεπουληματίες!Το μεθύσι της αποκρατικοποίησης.

Ένα τρελό γλέντι, ένα μεθύσι ευτυχίας, ένα πανηγύρι ικανοποίησης συντελείται τις τελευταίες μέρες στα δελτία των «8».
 Μια λέξη κλίνεται σε όλες τις πτώσεις, συνοδευόμενη από ξέφρενους αλαλαγμούς χαράς: «Αποκρατικοποίηση»!
Οι στο Πεκίνο, διαπιστώνουν «μηνύματα εμπιστοσύνης των επενδυτών», με αφορμή την έλευση των Καναδών στο αεροδρόμιο των Σπάτων, επιδαψιλεύουν ύμνους στην κυβέρνηση, γιατί «άρχισαν επιτέλους οι αποκρατικοποιήσεις», και γενικώς βρίσκονται σε έναν παροξυσμό ...

Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΜΟΥ ...Ο ΨΕΥΤΗΣ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ......



Κόκκινος Πάνος Παναγιωτόπουλος :


“H Ελλάδα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, όσες δυσκολίες

Ο υπνωτισμός αισιοδοξίας είναι το τελευταίο χαρτί των χρήσιμων ηλίθιων.



Γράφει ο Μαγια

Το πιο θλιμμένο, το πιο μαύρο Πάσχα των τελευταίων δεκαετιών.
Το ελληνικό δράµα δεν έχει ευτυχισμένο τέλος, έγραψαν οι «Financial Times» στο κύριο άρθρο τους. Η χώρα μας ζει μια παρατεταμένη σταύρωση.

Θέλουν να βάλουν Τουρκικές σημαίες παντού...


Τουρκικά στελέχη επιχειρήσεων αγοράζουν όλο και περισσότερα ακίνητα στην Ελλάδα.

Όποιος βλέποντας ελληνικά νησιά και μαρίνες που πραγματικά αγοράζονται και πωλούνται από Τούρκους επιχειρηματίες, γίνεται μάρτυρας σε μια ταινία που θυμίζει οικονομική κατάληψη.

''Απειλές Γκιούλ'' ...Μοιράζομαστε το φυσικό αέριο και επίλυση του Κυπριακού ...ή παίρνετε το ρίσκο !!

undefined
Λόγο για ενδείξεις περί ύπαρξης κοιτασμάτων φυσικού αερίου τριών τρισ. κυβικών μέτρων στην Ανατολική Μεσόγειο έκανε σήμερα ο πρόεδρος της Τουρκίας, Αμπντουλάχ Γκιουλ, σημειώνοντας ότι αυτό «θα καταστήσει ακόμη πιο σημαντική τη θέση της Τουρκίας στην ενεργειακή γεωγραφία, αφού έχει τις μεγαλύτερες ακτές στην Ανατολική Μεσόγειο και μία ευρεία Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη».

Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΜΟΥ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ..... ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ....!!!!


Μήνυμα στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων έστειλε Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος, ότι μέσα στο 2014 θα αποκατασταθούν οι αδικίες.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι η χρονιά που θα ξαναγυρίσει το χαμόγελο στα χείλη των παιδιών μας, είπε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας μιλώντας το πρωί σε εκδήλωση που έγινε στη Σχολή Πεζικού στη Χαλκίδα για τη γιορτή του Αγίου Γεωργίου Πολιούχου του Στρατού Ξηράς.
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας στην ομιλία του προς τους ....

Είναι οι φονιάδες του Γένους μας! Γιατί τους προσκυνάτε μωρέ;

Αυτό πλέον καταντάει έγκλημα κατά του λαού των Ελλήνων, απο τους ίδιους του τους κυβερνώντες! 
Καταδικάζουν σε αργό θάνατο απο πείνα, τρία εκατομμύρια συνταξιούχους! Και όχι μόνο!

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Παρακολουθώντας μέσω διαδικτύου (μεσημέρι εδώ στην ηλιόλουστη Μελβούρνη) την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ και δεν πίστευα ούτε στα μάτια μου ούτε στ' αυτιά μου! Κι αυτό διότι, ώς πρώτο θέμα της εκπομπής, ήταν η εισήγηση - βόμβα 5 ειδικών της Επιτροπής Οικονομικών της  Βουλής (την κράταγε επιδεικτικά ο Αυτιάς στα χέρια του) για την...
περαιτέρω μείωση των...συντάξεων κατά 5% λόγω της μεγάλης καθήζησης των εσόδων του 2013, όσο και της απώλειας εσόδων των ταμείων!

Κραυγή του Δημάρχου απο το Ακριτικό Καστελόριζο..."Επιτέλους θωρακίστε τα σύνορα θα να μας ξεκάνουν!"

Σχέδιο των Τούρκων να διαλύσουν το Καστελόριζο!...Ακούει κανείς ;
Πριν λίγο άλλοι 30 Αφγανοί λαθρομετανάστες "αποβιβάστηκαν" στο νησί ! 


Είναι βέβαιο πλέον πως οι Τούρκοι έχουν σχέδιο να καταστρέψουν το Καστελόριζο. 

Aυτό λένε και κάτοικοι του ακριτικού νησιού ,
(φώτο αρχείου )
που βλέπουν τις... 

Στο τέλος θα μας απαγορεύουν να είμαστε Έλληνες!!!

Γράφει η Σόνια Μαυρίδου

Νομίζω πώς ΚΑΘΟΛΟΥ μα καθόλου δεν έχω άδικο που φωνάζω πως ΔΕΝ πάμε καθόλου καλά στην Πατρίδα ΜΑΣ!!! 

Πως ζούμε δηλαδή μέσα στην Τρέλλα και πως τα πράγματα όλο και χειροτερεύουνε...
Πάνε πρός το πολύ-πολύ χειρότερο...Ελπίδα;

Πώς θα μειωθούν οι μισθοί για 1.000.000 εργαζόμενους.


Η λήξη της μετενέργειας, αναμένεται να οδηγήσει στις 14 Μαΐου σε μειώσεις των αποδοχών περίπου 1 εκατομμυρίου εργαζόμενων  για όσους αμείβονται με βάση την εθνική γενική συλλογική σύμβαση ή τις κλαδικές συμβάσεις.


Στις 14 Μαΐου λήγει η τρίμηνη μετενέργεια για περίπου 45 κλαδικές συμβάσεις που είχαν λήξει στις 14 Φεβρουαρίου, καθώς και η Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση που είχε λήξει την ίδια ημερομηνία, σύμφωνα με την Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου (ΠΥΣ) 6/2012 με την οποία μειώθηκε ο κατώτατος μισθός.

Στην "αυλή" των ΗΠΑ βάζει η κυβέρνηση Αναστασιάδη την Κύπρο - Δίνουν τα κοιτάσματα.


Γεωστρατηγική στροφή προς τις ΗΠΑ, εγκαταλείποντας την παραδοσιακά καλή σχέση με την Ρωσία πραγμτοποιεί η κυβέρνηση Αναστασιάδη στις ΗΠΑ αμέσως μετά την οικονομική καταστροφή που επέφερε στην Κύπρο (με συνενοχή φυσικά και της κυβέρνησης Χριστόφια):
 Η εκμετάλλευση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων από τις αμερικανικές εταιρείες αποτέλεσαν το κεντρικό θέμα των συζητήσεων του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι και του Ιωάννη Κασουλίδη, υπουργού Εξωτερικών του νησιού κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Μετά τη συνάντηση, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, ο κ. Κασουλίδης είπε ότι ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών έχει βαθιά γνώση για το τι συμβαίνει στην Κύπρο, αλλά και γενικότερα

ΣΤΗ ΜΕΓΓΕΝΗ ΤΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ Έκθεση-κόλαφος Nomura - Τώρα "βλέπουν" όλοι τις ύποπτες σκοπιμότητες της Γερμανίας....

Για εμφανή ενίσχυση των δυνάμεων που τάσσονται εναντίον των πολιτικών λιτότητας στην Ευρώπη κάνει λόγο σε έκθεσή του ο επικεφαλής οικονομολόγος του Nomura Research Institute, Richard Koo.


Η ενισχυόμενη όμως αντίθεση στη λιτότητα δεν φαίνεται να βρίσκει ισχυρό θεωρητικό έρεισμα, αντ’ αυτού παρατηρείται μία αγανάκτηση για το γεγονός ότι η κατάσταση έχει επιδεινωθεί όσο έχει επιδεινωθεί, σε πλήρη αντίθεση με τις

ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ! "Έρχονται νέες περικοπές συντάξεων - Μεγαλύτερη ύφεση"


Για κίνδυνο νέων μειώσεων στις συντάξεις τους προσεχείς μήνες προειδοποιεί το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής.
Η επιστημονική επιτροπή που συστάθηκε για να παρακολουθεί τον προϋπολογισμό στην έκθεσή του για την περίοδο Ιανουάριος – Μάρτιος 2013 σημειώνει πως παρά τα θετικά στοιχεία της πορείας εκτέλεσης του προϋπολογισμού, τόσο σε σχέση με τον στόχο που είχε τεθεί όσο και σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2012 οι πιέσεις και οι προκλήσεις τους επόμενους μήνες θα είναι έντονες και ενδεχομένως να επηρεάσουν τις συντάξεις.

ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ Έτοιμη η κυβέρνηση για πολιτική επιστράτευση 86.000 εκπαιδευτικών.


Το επίσημο έγγραφο με την απόφαση της ΟΛΜΕ για την απεργία εν μέσω Πανελλαδικών Εξετάσεων αναμένει το υπουργείο Παιδείας για να προχωρήσει στην πολιτική επιστράτευση 86.000 εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. 
Η απόφαση της κυβέρνησης είναι ειλημμένη μετά την απόφαση των καθηγητών για απεργία στην πρεμιέρα των πανελλαδικών εξετάσεων και στη συνέχεια πενθήμερες επαναλαμβανόμενες κινητοποιήσεις.
Ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό δήλωσε ότι η κυβέρνηση οφείλει να διασφαλίσει το δημόσιο συμφέρον, την

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΧΟΥΝΤΑ! ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΡΙΝ ΑΝΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΥΣ!

Ζούμε υπό καθεστώς πρωτοφανούς κατοχής. Αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα του 2013 δεν συνέβαιναν ούτε επί χούντας.

Η τρικομματική κυβέρνηση, με την υπογραφή της...

ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΑΛΑ ΙΡΑΚ, Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ.


ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΣΕ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!

Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας Τζον Κέρι δήλωσε χθες στην Ουάσινγκτον ότι, η κυβέρνηση των ΗΠΑ εκτιμά ότι διαθέτει πλέον «στέρεα απόδειξη» πως το συριακό καθεστώς καταφεύγει πράγματι στη χρήση χημικών όπλων. 

Το «δρυός πεσούσης» εφαρμόζεται στην Κύπρο.


Γράφει ο Σάββας Καλεντερίδης

Τελικά για άλλη μια φορά αποδεικνύεται το αρχαίο ρητό «δρυός πεσούσης, πας ανήρ ξυλεύεται»! 


Μόνο που τη φορά αυτή η πεπτοκυία δρυς δεν είναι πρόσωπο, αλλά κράτος, τουλάχιστον μέχρι σήμερα, που βρήκαν ευκαιρία τα ξένα συμφέροντα και προσπαθούν να..

Τι ζητά το FBI στη Λάρισα;


«Απόβαση» του FBI έγινε στην πόλη της Λάρισας, καθώς την επισκέφθηκαν για πρώτη φορά επίλεκτα μέλη της αμερικάνικης μυστικής αστυνομίας, προσκεκλημένοι της Ελληνικής Αστυνομίας! 

Σκοπός της αποστολής τους είναι....

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕURABIA ...ΣΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ...ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ !!! Μας παίρνουν τις καραμπίνες! - Αφοπλίζουν τον πληθυσμό!

Η Ε.Ε καλεί τους πολίτες της να συμμετάσχουν σε διαβούλευση που αφορά τον έλεγχο των πυροβόλων όπλων με πρόσχημα τη μείωση των επιβλαβών συνεπειών από την εγκληματική χρήση των πυροβόλων όπλων.

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ''ΠΕΣΚΕΣΙ'' !!!

ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ O αναλυτής του κόμματος της Μέρκελ, Ρόμπερτ Σρέντερ, μαζί με το Πανεπιστήμιο του Κιέλου ....

Ανατροπή βλέπουν οι Αμερικάνοι στην Ελλάδα - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - ΤΙ «ΒΛΕΠΕΙ» ΤΟ SPECIAL REPORT ΤΩΝ ΗΠΑ.

undefined
-Πλήρης ανατροπή του πολιτικού σκηνικού -Κυβέρνηση προσωπικοτήτων μακριά από κόμματα -Έξοδος της Ελλάδας από την κρίση σε σύντομο διάστημα -Εξομάλυνση των διεθνών σχέσεων της χώρας -Προσπάθεια απαγκίστρωσης από ξένους παράγοντες -Στην Ελλάδα κορυφαία στελέχη της CIA και διπλωμάτες της Ουάσινγκτον.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: H EFG ΞΕΠΛΕΝΕ ΜΑΥΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΜΕΣΩ “ΟΦΣΟΡ”;


20130510-230651.jpg

“Μα είναι δυνατόν η EFG του ομίλου Λάτση να ξεπλένει μαύρο χρήμα”;


Αυτή ήταν η απάντηση που έδιναν σαν καλοκουρδισμένη ορχήστρα οι εμπλεκόμενοι στο “μυστηριώδες” Fund της λίστας Λαγκάρντ.


Τι λέτε λοιπόν κυριε Παπασταύρου, σύμβουλε του πρωθυπουργού;

ΕΙΣΗΓΗΣΗ – ΣΟΚ: «Μέρκελ, στείλε στρατό στην Ελλάδα»!.


20130511-013918.jpgΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ: ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΥ
ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ

-Ο αναλυτής του κόμματος της Μέρκελ προτείνει ανάπτυξη του Μπούντεσβερ παντού.
-Μιλά για «δόγμα» που πρέπει να υιοθετήσει το Βερολίνο κατά κοινωνικών αναστατώσεων.
-Αναφέρει ρητά ότι πρέπει να σταλεί στρατιωτική μονάδα στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Πορτογαλία.

Το κραχ της Ελλάδας χειρότερο και από το αμερικανικό.


Έκθεση – κόλαφο για την πορεία της ελληνικής οικονομίας δημοσίευσε σήμερα το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής.
 Στην τριμηνιαία έκθεση, εκτιμάται ότι στο τέλος του 2013, η ύφεση στην Ελλάδα θα είναι παγκοσμίως η...

Πρόκληση Γκιούλ:Εξαίρεσε από την «ενεργειακή» Μεσόγειο την Ελλάδα.

Λόγο για ενδείξεις περί ύπαρξης κοιτασμάτων φυσικού αερίου τριών τρισεκατομμυρίων κυβικών μέτρων στην Ανατολική Μεσόγειο έκανε σήμερα ο Πρόεδρος της Τουρκίας Αμπντουλάχ Γκιουλ σημειώνοντας ότι αυτό «θα καταστήσει ακόμη πιο σημαντική τη θέση της Τουρκίας στην ενεργειακή γεωγραφία, αφού έχει τις μεγαλύτερες ακτές στην Ανατολική Μεσόγειο και μία ευρεία Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη».

Ο Αμπντουλάχ Γκιουλ επεσήμανε ότι.....

ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ - ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ΑΣΤΙΚΟΜΕΣΑΖΟΝΤΑ ΖΟΜΠΙ , ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ... !!!

undefined
Ρε Κουτσούμπα, ούτε τα προσχήματα; Στο πλευρό των γερμανοτσολιάδων κατά των καθηγητών, κατά των μαθητών, κατά της παιδείας, κατά πάντων των αντιστεκόμενων Ελλήνων;

Άντε ρε, διαλύστε το το «ΑΝΑΧΩΜΑ» να τελειώνουμε,

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ;

Το Σύνταγμα και οι νόμοι βρίσκονται επίσημα σε αναστολή ή και καταστολή. Όπως το πάρει κάποιος. Η χώρα είναι ένα πτώμα σε προχωρημένη σήψη και τα ντόπια κοράκια έχουν κάνει και κάλεσμα σε ξένα αρπακτικά για τη νομή της πίτας.

Τον τελευταίο καιρό ακούγεται όλο και πιο συχνά το επιχείρημα ότι όλη η κοινωνία πρέπει να ξεχάσει τι έγινε και πως έφτασε η χώρα ως εδώ και να προχωρήσει όλη μαζί.