Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΑΟΣ Οι 10 "καυτές" ερωτήσεις για τις φορολογικές δηλώσεις.


Ξεκίνησε την Παρασκευή και αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος Ιουνίου (ή Ιουλίου εφόσον, όπως είναι το πιθανότερο, δοθεί παράταση) η περίοδος υποβολής των φετινών φορολογικών δηλώσεων. 
Για πρώτη φορά φέτος όλοι οι φορολογούμενοι –πλην ελαχίστων εξαιρέσεων– είναι υποχρεωμένοι να υποβάλλουν τη δήλωση φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων μέσω του διαδικτύου (www.gsis.gr), ενώ υπάρχουν και αρκετά σημεία SOS που οι φορολογούμενοι θα πρέπει να προσέξουν προκειμένου να μην βρεθούν προ της δυσάρεστης έκπληξης να πληρώσουν περισσότερο φόρο από αυτόν που τους αναλογεί ή να καταβάλουν πρόστιμα για λανθασμένη συμπλήρωση.
Οι βασικότερες ερωτήσεις και οι αντίστοιχες απαντήσεις για τη συμπλήρωση της φορολογικής δήλωσης είναι:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΑΓΚΥΡΑ Στήριξη από Τουρκία σε ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ: "Ρατσιστική η ημέρα Γενοκτονίας των Ποντίων"...


Στήριξη από την Τουρκία λαμβάνουν για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ και βέβαια η απίθανη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρωταθλήτρια των ιστορικών αναθεωρήσεων, Μαρία Ρεπούση αναφορικά με τις θέσεις τους για το "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο:
Σε ανακοίνωσή του τουρκικό υπουργείο Εξωτερικό (υπ'αριθμ. 150) το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών χαρακτηρίζει «εχθρικές και ρατσιστικές πρωτοβουλίες» τις εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Ποντιακής Γενοκτονίας ενώ καλεί τη Βουλή των Ελλήνων να «απορρίψει τους χαρακτηρισμούς αυτούς που δηλητηριάζουν την ελληνο-τουρκική φιλία» και να συνταχθεί με τις θέσεις της Μαρίας Ρεπούση.

Γιάννης Πλούταρχος: «Ναι, θα ψήφιζα Χρυσή Αυγή - Τα κόμματα του... Συνταγματικού τόξου κατέστρεψαν την Ελλάδα»


Παρά την τρομοκρατία των σύγχρονων ιεροεξεταστών της «πολιτικής ορθότητας», ο γνωστός και αγαπητός στο κοινό τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος δεν κώλωσε να δηλώσει σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα», πως θα ψήφιζε Χρυσή Αυγή αν αυτό βοηθούσε στη βελτίωση της σημερινής κατάστασης.

Ιδού η απάντησή του στο ερώτημα πως βλέπει την ύπαρξη της Χρυσής Αυγής στη βουλή και την διαρκώς αυξανόμενη επιρροή της στον Ελληνικό λαό:

Τουρκία: Γκρέμισαν νύχτα εκκλησία 400 ετών!!!


  • Η πραγματική εικόνα της Ελληνοτουρκικής φιλίας από την πλευρά της Τουρκίας
  • Ανύπαρκτη η Ελληνική κυβέρνηση σε όλες τις τουρκικές προκλήσεις εις βάρος του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας
Η Τουρκία του Ερντογάν, του καλού φίλου των Ελλήνων (και κουμπάρου του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή) δεν διστάζει να προχωρά σε απτά δείγματα των αισθημάτων της απέναντι στην Ελλάδα. 

Έτσι μέσω έργων κατεδάφισης μίας χριστιανικής εκκλησίας, ενός μνημείου της Ριζούντας, και ενεργώντας νύχτα, με μηχανήματα του Δήμου Ριζούντας, ισοπεδώθηκε μία εκκλησία η οποία είχε προταθεί από τους κατοίκους να γίνει μνημείο και φυσικά πόλος έλξης χριστιανών τουριστών.

VIVA EURABIA !!! Καλώς ήρθατε στην νέα πολυπολιτισμική Ευρώπη.


Ναπολέων Λιναρδάτος

Η πραγματικότητα, όπως την βιώνουν οι Ευρωπαίοι πολίτες, βρίσκει τον τρόπο να σπάει την σιωπή των ΜΜΕ και να διακόπτει την ροή της εικονικής ομαλότητας που μεταδίδουν. Κρίμα που αυτό

συμβαίνει συνήθως όταν ένας άνθρωπος έχει χάσει την ζωή του. 


Κρίμα που η έστω και μερική μετάδοση της πραγματικότητας μπορεί να γίνει μόνο μετά από κάποια ανθρωποθυσία.

Μας περνάνε για μαλ... ! Η προπαγάνδα τους καλά κρατεί ! Στουρνάρας: Τα σημάδια δείχνουν ανάπτυξη.



Κάτι δείχνει να αλλάζει στην ελληνική οικονομία προς το καλύτερο έπειτααπό πολύ καιρό. Δεν είναι μόνο οι αγορές, οι οποίες συνήθως βιάζονται και υπεραντιδρούν, αλλά και πολλοί οικονομολόγοι, αναλυτές , τραπεζίτες και ευρωπαίοι αξιωματούχοι που αναγνωρίζουν ότι το κλίμα τουλάχιστον έχει
μεταστραφεί...

ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ... - Μ.Ρεπούση: "Δεν υπήρξαν γενοκτονίες Ελλήνων"



Ένα έγγραφο που ανατρέπει τα δεδομένα στη συζήτηση για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, είδε το φως της δημοσιότητας. 

Πρόκειται για επιστολή της βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Μαρίας Ρεπούση προς την Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ. με το οποίο ζητεί από την αντιπολίτευση να...

ΑΝΟΙΧΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΘΩΡΙΖΟΥΣΑ ......!!!!


Δύο μέτρα και δύο σταθμά φαίνεται πως έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη, ως προς τους επιχειρηματίες για χρέη προς το Δημόσιο...

Σε άλλες περιπτώσεις οι δικαστές οδηγούν στη φυλακή, με συνοπτικές διαδικασίες, μικρούς επιχειρηματίες για χρέη προς το Δημόσιο, ενώ σε άλλες περιπτώσεις κάνουν μέχρι και 12 χρόνια να δικάσουν μεγαλοσχήμονες επιχειρηματίες, μέχρι τα αδικήματά τους να έχουν παραγραφεί...

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ..Η "ΜΑΝΟΥΛΑ" ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ "ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ" ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΑΣΟΚ & ΝΔ!...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ "ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ"

ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΝΟΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΣΟΦΙΣΤΕΙΑΣ ΑΠΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΤΟ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΤΟΥ ΧΑΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΚΑΙ ΗΜΕΤΕΡΟΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

κλικ στην φωτο για αναγνωση

"Βενιζέλος ο ένας Βενιζέλος κι' ο άλλος...."

Κίνδυνος ανάφλεξης στο Αιγαίο ανά πάσα στιγμή ...ή κίνδυνος υποταγής ;


undefined
Θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε τα πραγματικά γεγονότα στο Αιγαίο με την είσοδο της Τούρκικης Τορπιλακάτου P-337 εντός των Εθνικών Χωρικών Υδάτων και την ατολμία των πολιτικών μας ! ...

Επειδή όμως η υπερβολή είναι παντού και στην αναγγελία της είδησης ,στην διάστασή της , αλλά και το ενδεχόμενο της αντιμετώπισης με Στρατιωτικά μέσα !

Κάποιοι έγραψαν ότι ψαράδες είδαν την Τούρκικη Τορπιλάκατο και ειδοποίησαν τις αρχές ,'άλλοι τρόμαξαν οι κάτοικοι των νησιών κοντά στην Αττική για ενδεχόμενη απόβαση των Τούρκων στον Αργοσαρωνικό ..

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΔΑΣ ΥΠ ΕΞ : '' Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ (ΛΑΘΡΟ) ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2050 ...!!! ''‏


undefined
Η νέα Υπουργός Εξωτερικών της Ιταλίας Emma Bonino σε συνέντευξή της πρίν λίγες ημέρες στην εφημερίδα Corriere della Sera :
9 Μαϊου - [...] Μιλώντας περί μίας ομοσπονδιακής Ευρώπης, ο δημοσιογράφος της Corriere della Sera ρωτάει την Emma Bonino:

Ποια είναι η άποψή σας για μία “ελαφρά” Ομοσπονδία;

«Ναι, (μπορεί να υπάρξει) με προϋπολογισμό μόνο το 5% του ευρωπαϊκού ΑΕΠ: μπορεί να υπάρξει συνεργασία σε ή 5 τομείς, καμμία σχέση με ένα υπερκράτος(όπως φοβούνται πολλοί). 

ΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ... ; ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΗΛΙΑ ΥΦΑΝΤΗ - ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ‏.


undefined
Μιλούν οι εκπρόσωποι της μνημονιακής συμμορίας, για κράτος δικαίου.
Αλλά ποιού δικαίου; Αφού έχουν υπερακοντίσει ακόμη και το «δίκαιο» των κανιβάλων και της ζούγκλας!…

Δεδομένου ότι τα άγρια θηρία και οι κανίβαλοι δεν σκοτώνουν, παρά μόνο, όταν πεινάνε.

Προσλάβαμε τους διεθνείς Οίκους, οι οποίοι παρουσιάζουν θετικές εκθέσεις για την Οικονομία, επειδή αναμένουν προμήθειες από τις αποκρατικοποιήσεις!


Τις τελευταίες ημέρες έχουμε ένα μπαράζ θετικών εκθέσεων, δημοσιευμάτων, και αξιολογήσεων, το ερώτημα που τίθεται είναι: αν όλα αυτά συμβαίνουν επειδή ξαφνικά μας αγάπησαν;

Το newpost αποκάλυψε πληροφορίες ότι μεγάλοι διεθνείς οίκοι, τραπεζικοί και επενδυτικοί είναι σύμβουλοι επί των αποκρατικοποιήσεων με το αζημίωτο, αφού αναμένουν έσοδα εκατ. ευρώ από τις προμήθειες που αναμένουν.

Ξαναχτυπά ο γραφικός χοντρούλης του 2% - Να πάνε να πλύνουν κάνα πιάτο τα μέλη της ΚΕΝΕ. Δεν έχουν δικαίωμα να προκαταλαμβάνουν τους αρχηγούς.


To πόσο ζοχαδιασμένος είναι ο Βενιζέλος με το περιβάλλον Σαμαρά δεν λέγεται. Οπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει ακόμη και στο πάρα 5 της συνάντησης σκεφτόταν να μην πάρει μέρος.

Είναι χαρακτηριστική η ξεχεστήρια ανακοίνωσή του προς την Κεντρικής Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή (ΚΕΝΕ) για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.


Ο Βενιζέλος με απλά λόγια τους είπε ότι δεν είναι η δουλειά τους να προκαταλαμβάνουν αποφάσεις των αρχηγών και καλά θα ήταν να πάνε να πλύνουν κανένα πιάτο!

Οι βουλευτές πιστεύουν ότι μπορούμε να ζήσουμε με 300 ευρώ....

undefined
Η πιο ενδιαφέρουσα θεωρία που έχω διαβάσει για την ανθρώπινη υπόσταση ανήκει σε έναν θεολόγο και φιλόσοφο του Μεσαίωνα. 
Ο Θωμάς ο Ακινάτης πίστευε ότι η ουσία μας είναι αυτό που είμαστε πραγματικά μέσα μας και η ύπαρξή μας είναι αυτά που κάνουμε στη ζωή μας. 
Πολλές φορές οι άνθρωποι, δηλαδή, άλλα πιστεύουμε και άλλα κάνουμε. 
Ο καθένας γιά διαφορετικούς λόγους οδηγείται σε αυτή την αναντιστοιχία.
Το ερώτημά μου έχει να κάνει με τους πολιτικούς που ορίζουν τις ζωές μας. Άλλο ένας απλός πολίτης που βαθιά μέσα του πρεσβεύει – για παράδειγμα – την απόλυτη τιμιότητα, αλλά για λόγους επιβίωσης δεν ζητεί απόδειξη για να αγοράσει κάτι φθηνότερα (προσωπικά δεν επικροτώ αυτή τη στάση).

ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ Προωθούν αύξηση ορίων συνταξιοδότησης!


undefined
Αλλαγές στα συνταξιοδοτικά συστήματα των κρατών-μελών με συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα και ενδεχόμενη αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης ζητεί το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
 Οι ευρωβουλευτές ενέκριναν με μεγάλη πλειοψηφία σχετική έκθεση της Ρία Όομεν Ρούϊτεν από την Ολλανδία, καταθέτοντας τη δική τους άποψη σχετικά με τη «Λευκή Βίβλο» της Κομισιόν για τις συντάξεις.

Βέβαια το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου δεν είναι δεσμευτικό, αλλά εκφράζει μία ευρεία και υπερκομματική συναίνεση για μεταρρυθμίσεις με στόχο την επάρκεια και τη βιωσιμότητα των συντάξεων που σήμερα κινδυνεύουν, όπως υποστηρίζει η εισηγήτρια Όομεν Ρούϊτεν.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ...ΗΣΥΧΟΙ Απαντήσεις Α/ΓΕΕΘΑ για τουρκική "κρουαζιέρα"


undefined
Tην δικιά του απάντηση έδωσε ο Α/ΓΕΕΘΑ για την χθεσινή "κρουαζιέρα" των Τούρκων επί έξη ώρες στα ανοιχτά των Κυκλάδων.
Ο Α/ΓΕΕΘΑ ευχαριστεί τους

"ΑΓΡΙΑ" ΣΥΜΜΟΡΙΑ - ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ... Και χαρίζονται αναδρομικά στις καταθέσεις εξωτερικού.



Τελικά αυτός που θα πληρώνει το "μάρμαρο" στην Ελλάδα θα είναι πάντοτε ο "μικρούλης" Έλληνας πολίτης, τον οποίο για ένα ευρώ θα τον εξεφτελίζουν, και θα του πέρνουν το σπίτι, και θα τον κλείνουν στις φυλακές (με βάση φορολόγηση επί τεκμαρτού "φανταστικού" εισοδήματος), ενώ αυτοί που "φτιάχνουν" και τους απαράδεκτους νόμους θα μπορούν να συνεχίζουν ανεπηρέαστοι τον βίο τους.


Την ώρα που οι λίστες Ελλήνων φορολογουμένων που έβγαλαν λεφτά στο εξωτερικό την περίοδο της κρίσης ή διαθέτουν καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες παραμένουν αδικαιολόγητα ανέλεγκτες από τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας, μια περίεργη εγκύκλιος που εκδόθηκε πριν από τρεις μήνες από τον γενικό γραμματέα Εσόδων κ. Χάρη Θεοχάρη έρχεται να δώσει διέξοδο σε όσους αδυνατούν να δικαιολογήσουν αυτά τα ποσά. Και μάλιστα στις περισσότερες περιπτώσεις με φόρο μόλις 5% αντί για 45%.

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΠΚ ΜΙΑ "ΑΝΑΣΑ" ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ Πανικός σε Σούνιο και Κέα από φήμες για "τουρκική απόβαση" σήμερα το πρωί.


Toυρκική πυραυλάκατος θεάθηκε από ψαράδες και κυβερνήτες σκαφών αναψυχής να κινείται αρχικά κοντά στην Μύκονο και μετά από λίγες ώρες αναφέρθηκε από τον κυβερνήτη ενός φουσκωτού που έκανε θαλάσσιο σκι στα ανοικτά του Σουνίου ότι περνούσε από μπροστά του ένα πολεμικό σκάφος με τουρκική σημαία και κατεύθυνση προς την Αττική! 
Οι λουόμενοι στο Σούνιο πανικοβλήθηκαν από την είδηση θεωρώντας ότι πιθανόν να βρίσκεται σε εξέλιξη τουρκική απόβαση, αλλά το ΓΕΕΘΑ δεν το επιβεβαιώνει.
Σε σχετικό ερώτημα απάντηση ότι ήταν μια πυραυλάκατος κλάσης Kilic, με οκταπλό εκτοξευτή πυραύλων επιφανείας-επιφανείας Harpoon RGM-84, στην διαμόρφωση  που πλήττουν και στόχους στο έδαφος (πρακτικά όλη η Αττική βρισκόταν  εντός της ακτίνας δράσης των πυραύλων ην στιγμή που περνούσε κοντά στην Κέα).

ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ... ΥΠΕΞ: "Παρελθόν η Γενοκτονία των Ποντίων - Τώρα υπάρχει βούληση συνεργασίας με Τουρκία"


undefined

Σε μία ακόμη κίνηση ενδοτικότητας προς τους Τούρκους το υπουργείο Εξωτερικών εμφανίζεται διατεθειμένο να ξεχάσει ακόμη και τη γενοκτονία των Ποντίων προκειμένου να… τα βρει και να συνεργαστεί με την Άγκυρα.


Τι απάντησε το υπουργείο Εξωτερικών στο Τουρκικό που διαμαρτυρήθηκε για τις εκδηλώσεις μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου από τις δυνάμεις του Μουσταφά Κεμάλ και το Οθωμανικό κράτος; 
«Η Ιστορία είναι αλήθειες και γεγονότα που ούτε ξεχνιούνται ούτε παραγράφονται. 

Ξέφραγο αμπέλι το Αιγαίο: Οι τουρκομογγόλοι έφθασαν το πρωί μέχρι την Κύθνο!! ΚΑΙ οι ταγοί ασχολούνται με δημιουργία κόμματος και τις άδικες ..μειώσεις των μισθών τους....


Οι τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο δεν έχουν τέλος. 

Το πρωί πολεμικό σκάφος των τούρκων έφθασε μέχρι την Κύθνο! 

Η τουρκική ΤΠΚ «ATAK», προερχόμενη από τον λιμένα της Σμύρνης, εισήλθε την 26η Μαΐου (07:00) σε Εθνικά Χωρικά Ύδατα μεταξύ...

Οι "ικανοί και άξιοι" Γερμανοί στηρίζονται κυρίως στους μορφωμένους μετανάστες!!

ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΕΝΟΣ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΟΥ

Όλο και περισσότεροι νέοι μετανάστες με υψηλό μορφωτικό επίπεδο έρχονται στη Γερμανία. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, το επίπεδο της εκπαίδευσης είναι υψηλότερο από αυτό των Γερμανών.

Το στερεότυπο του φτωχού, αμόρφωτου μετανάστη που αναζητά άσυλο καταρρίπτεται βαθμιαία στη Γερμανία. Στη γερμανική αγορά εργασίας καταγράφονται σημαντικές ανατροπές. Οι νέοι μετανάστες που έρχονται στη Γερμανία διαθέτουν υψηλότερο μορφωτικό επίπεδο από αυτό των μέσων Γερμανών.

Αυτό προκύπτει από έρευνα που έγινε για λογαριασμό του Ιδρύματος Bertelsmann. 

Σύμφωνα με την έρευνα, το 43% των νέων μεταναστών ηλικίας μεταξύ 15 και 65 χρόνων διαθέτει πτυχίο από ανώτερη ή ανώτατη σχολή. 

Το αντίστοιχο ποσοστό στους Γερμανούς είναι μόλις 26%.

Στην κοινή γνώμη επικρατεί όμως η άποψη...

Υποψήφιοι για φυλακή πάνω από 212.000 οφειλέτες της Εφορίας!


Πάνω από 212.000 πολίτες με χρέη άνω των 5.000 ευρώ ο καθένας απειλούνται με φυλάκιση λόγω των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους προς την Εφορία!

Βάσει της νομοθεσίας μπορεί να ασκηθεί ποινική δίωξη για οφειλές που ξεπερνούν τα 5.000 εφόσον δεν έχουν μπει σε διαδικασία ρύθμισης. 

Τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών...

ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΧΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ..μιλούν και πάλι για κόμμα (με μεγάλη αποδοχή). Αντιθέτως ο λαός εξακολουθεί να τους αποκαλεί ...επίορκους του καθήκοντος!!! Κύριοι η Χ.Α δεν αναχαιτίζεται ότι και να σκαρφίζονται οι ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΣΑΣ ....


Νέο γύρο κινητοποιήσεων ξεκινούν τα απόστρατα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, τα οποία πλέον από τις συνεχείς μειώσεις στις συντάξεις τους που έχει επιβάλει η κυβέρνηση έχουν φτάσει στα όρια της ανέχειας. 

Στο πλαίσιο αυτό...

Ανατολική μεσόγειος: Ισραήλ-Κύπρος-Ελλάδα= 18 εκατομμύρια ¤ Ισλάμ= 190 εκατομμύρια!!

Είναι μερικά πράγματα, που όσο και αν κάποιος προσπαθεί να τα ελέγξει, να τα αγνοήσει, η προσπαθήσει να τα ωραιοποίηση, δυστυχώς για αυτόν αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ.

Αυτό ισχύει για το Ισραήλ την Κύπρο και την Ελλάδα.

Όσο και αν...

“Αφγανός” κομμάτιασε φοιτήτρια στην Κέρκυρα! Είχε κάνει και αίτηση για πολιτικό άσυλο!!!


  • ΑΦΓΑΝΟΣ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΑΡΤΙΝΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ
  • ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ
  • ΑΘΛΙΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ – ΣΕΞΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ! 
  • Που είναι τα “διεθνή ΜΜΕ” και οι αμπελοφιλόσοφοι;
Γράφει ο Βασίλης Χήτος
Αφγανός στην Κέρκυρα ζήλεψε την κτηνωδία του Πακιστανού στην Πάρο και πέταξε στα βράχια της Κέρκυρας, δίπλα από το παλιό Ενετικό φρούριο από ύψος εφτά μέτρων, 20χρονη φοιτήτρια που σπουδάζει στο 2ο έτος του ιστορικό τμήματος στο πανεπιστήμιο του νησιού. 

Το περιστατικό συνέβη στις...

Απέκρυψαν 2,5 εκατ. ευρώ οι... εξαδέλφες!


Ποσά περίπου 2,5 εκατ. ευρώ που δεν δηλώθηκαν στην εφορία από τις ξαδέλφες του Γιώργου Παπακωνσταντίνου και τους συζύγους του, διαπίστωσαν οι έρευνες του ΣΔΟΕ, σύμφωνα με πληροφορίες της Real News.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα...
το πόρισμα μετά την ολοκλήρωση της έρευνας του ΣΔΟΕ, ξεπερνά τις 100 σελίδες και διαβιβάστηκε στον Γρηγόρη Πεπόνη, πριν παραδοθεί την προανακριτική επιτροπή της Βουλής.

Εθνικιστικός σεισμός στην Νίκαια ενάντια στο κράτος των “αντιρατσιστικών νόμων” (φωτογραφίες).

Χιλιάδες Έλληνες στην εκδήλωση ενάντια στην εγκληματικότητα και στο ανθελληνικό κράτος των “αντιρατσιστικών νόμων”.

Ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει στη χώρα είναι ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων και η Χρυσή Αυγή θα αγωνιστεί με κάθε νόμιμο μέσο για την πάταξή του.

Την ώρα που τα κόμματα της διαφθοράς και της λαθρομετανάστευσης, ετοιμάζουν ανθελληνικούς και «αντιρατσιστικούς» νόμους, ο Ελληνικός λαός έχει πέσει θύμα του χειρότερου ρατσισμού από το μνημονιακό κράτος, και δεινοπαθεί από την ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών.

Πολιτοφυλακές οργανώνονται στην Στοκχόλμη για να αντιμετωπιστούν οι μουσουλμάνοι!

Στην Ελλάδα κοιμόμαστε! 
Η κατάσταση πάει να ξεφύγει στην Στοκχόλμη, όπου μετά μία εβδομάδα εξέγερσης των μεταναστών, στην πλειοψηφία τους μουσουλμάνων η σουηδική αστυνομία παραδέχθηκε δημοσίως την αδυναμία της να καταστείλει τα επεισόδια και εξέδωσε οδηγία δημιουργίας πολιτοφυλακής για την προστασία της σουηδικής πρωτεύουσας και τον εντοπισμό των δραστών των επιθέσεων

Συγκεκριμένα ζητήθηκε από τους πολίτες να...

Αξίας πάνω από 1,7 τρις δολ τα Ελληνικά κοιτάσματα και άμεσα αξιοποιήσιμα!!


Άμεσα αξιοποιήσιμα είναι τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων Νότιας της Κρήτης σύμφωνα με την έκθεση που συνέταξαν, πριν λίγες μέρες, οι ειδικοί της Νορβηγικής εταιρίας που πραγματοποίησαν έρευνες στο συγκεκριμένο υποθαλάσσιο χώρο. 

Τα κοιτάσματα, φυσικού αερίου αλλά και...

Θα γίνει η Ελλάδα ο "δοκιμαστικός σωλήνας" μίας "ευρωπαϊκής ισλαμικής άνοιξης";


Σε καθημερινή βάση είναι πλέον τα όσα συμβαίνουν στην Σουηδία από τους εκεί "μετανάστες" ισλαμιστές, οι οποίοι αποφάσισαν να οργιστούν κατά της ευεργετικής απέναντί τους Σουηδίας, επειδή "δολοφονήθηκε" από αστυνομικούς κάποιος 69χρονος μουσουλμάνος.

Επειδή όλα...

Δεν υπάρχει πολυπολιτισμικός Παράδεισος... Μόνο πολυπολιτισμική Κόλαση.


Όταν ο Γιάννης Αγγελάκας τραγουδούσε “Ω, είναι ωραία στον παράδεισο”, δεν έφτιαχνε φυσικά ύμνο για τις ορδές των μουσουλμάνων ΑφροΑσιατών που κατέλαβαν τις δυτικές, χριστιανικές κοινωνίες.

Αυτό λες και τραγουδούν ειρωνικά οι εισβολείς όταν...

Ξυπνήστε... ο «Ευρωγεδδών» είναι προ των πυλών.


Της Ζέζας Ζήκου

Υφεση, λιτότητα, χρέος, μνημόνιο, δόσεις, ανεργία είναι λέξεις που μονοπωλούν τις σκέψεις μου και τις συζητήσεις μου συνεχώς τα τελευταία χρόνια, ενώ άλλες όπως π.χ. η αναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου που μας υποσχέθηκε προεκλογικά ο Αντώνης Σαμαράς, ή ο «Ευρωγεδδών», δηλαδή η απειλή μιας οικονομικής κατάρρευσης της Ευρωζώνης, αποδεικνύονται αρκετά ενοχλητικές στην επιρροή τους. 


Από χθες...

Μια αλυτρωτική τουρκοσυνέλευση με πολύ ενδιαφέρουσες παρουσίες!


Αλλαγή σκυτάλης στον διαβόητο αλυτρωτικό «Σύλλογο Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης» με παρόντες όχι μόνο Τούρκους επισήμους, αλλά και «Έλληνες» πολιτικούς!

Πραγματοποιήθηκε προ ολίγων ημερών...

(19/5/2013) στην Κωνσταντινούπολη, η 53η Γενική Συνέλευση του BTTDD (δηλαδή του «Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği» – ή επί το Ελληνικότερον «Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης»).