Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Πολυνομοσχέδιο: Με 153 «μαχαιριές» σκότωσαν το μέλλον της Ελλάδας.

http://cdn1.bbend.net/media/com_news/story/2016/05/23/698486/main/tsipraskammenos.jpg
Κυβέρνηση «τρόμου» μετά την παραίτηση της Βασιλικής Κατριβάνου - Χαμός στον ΣΥΡΙΖΑ μετά το «αντάρτικο» της βουλευτή - Έστειλαν τον λαό στον... Άδη για να παραμείνουν στις καρέκλες τους!

Ο κύβος ερρίφθη. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ υποθήκευσε, με 153 «Ναι» κατά τη χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή, τη συνέχεια του ελληνικού κράτους, δίνοντας στην κυριολεξία τα πάντα στους δανειστές, αλλά χωρίς να δίνει δεκάρα τσακιστή τις ολέθριες συνέπειες που θα υφίσταται στο εξής το σύνολο των Ελλήνων πολιτών.

Ειδικότερα, με 153 ψήφους υπέρ, 145 κατά και δύο απουσίες (Άδωνις Γεωγιάδης από Ν.Δ. και Γρηγόρης Ψαριανός από το Ποτάμι) η Ολομέλεια της Βουλής ψήφισε ανερυθρίαστα και χωρίς κανέναν απολύτως δισταγμό το «πολυνομοσχέδιο του αίσχους», αποδεικνύνοντας για πολλοστή φορά ότι σημασία έχει η ευημερία των αριθμών και όχι των ανθρώπων.

Βεβαίως, η ψηφοφορία δεν κύλησε αναίμακτα για την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, αφού .....

Τα 99 χρόνια κατοχής της Ελλάδας που θυμίζουν Χονγκ Κονγκ – ειδήσεις, επενδύσεις.

Όλα τα περιουσιακά στοιχεία της Ελλάδας θα μεταφερθούν στο Υπερταμείο και από εκεί στους δανειστές έναντι του χρέους, για 99 χρόνια – κάτι που θυμίζει την κατοχή του Χονγκ Κονγκ από τη Βρετανία και την επιστροφή του στην Κίνα μετά από επίσης 99 χρόνια. Υπερβολή; Ίσως...


Η διαμάχη βέβαια μεταξύ της Γερμανίας και του ΔΝΤ (ΗΠΑ) για την κατοχή της Ελλάδας συνεχίζεται – ενώ δύσκολα μπορεί να αποδεχθεί η υπερδύναμη την εκδίωξη του ΔΝΤ από την ΕΕ, όπως....

Το έγκλημα των εγκλημάτων…



Δεν υπάρχουν πλέον λόγια για να περιγράψουν τη δωσίλογη, εγκληματική αυθάδεια και κακοήθεια αυτής της «αριστερής» κυβερνητικής συμμορίας...
Ακόμα και η πλούσια ελληνική γλώσσα καθίσταται δραματικά φτωχή μπροστά στα τερατώδη εγκλήματα των «αριστερών» ανδρεικέλων…
Υπερβαίνει το Λόγο η Πράξη δύο μαφιόζικων συμμοριών:

Του «Συνδικάτου των τοκογλύφων» και της δωσίλογης κυβερνητικής αλητείας… 

Το «Συνδικάτο» θα εποπτεύει και...

Ἀπώλεια κυριαρχίας γιά 99 χρόνια με δικαίωμα ἐπέκτασης. Η δημόσια περιουσία καί τα ἔσοδα στούς Εὐρωπαίους.

Πόσο μεγάλος πολιτικός απατεώνας Θεέ μου - Όλοι οι προηγούμενοι μοιάζουν με σχολιαρούδια μπροστά του......

Οι κατευθυνόμενες απεργίες και η ελίτ....

Οι απεργίες είναι κατευθυνόμενες από την ξεφτιλισμένη διεθνή ελίτ και το δημιούργημα της, την ανθελληνική εγχώρια χούντα με τα πολλά διαχρονικά προσωπεία- κόμματα και τους από δεκαετίες βαλτούς συνδικαλιστές.

Ποιές μέρες επιλέγουν οι συνδικαλιστές των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς να κάνουν απεργία;


Μα όταν πρέπει να αποθαρρύνουν την μετάβαση του κόσμου έξω από την βουλή σήμερα 22/5/16 που ψηφίζεται η ταφόπλακα!

Ξέρουν ότι ο κόσμος είναι αποπροσανατολισμένος, απογοητευμένος, ψυχολογικά ηττημένος και εξουθενωμένος, αλλά θέλουν να είναι τελείως σίγουροι ότι δεν θα έχουν απρόοπτα, οπότε διατάσσουν τους συνδικαλιστές για μία "επίκαιρη" απεργία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς! (Κάπου εκεί έξω από την βουλή παραμονεύουν και τα τάγματα των παρακρατικών κουκουλοφόρων).

Τόσα χρόνια, τα μεγάλα βαλτά συνδικάτα - οργανώσεις ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΠΑΜΕ κλπ γιατί δεν οργάνωσαν ποτέ μαζικές απεργίες διαρκείας πολλών βδομάδων η μηνών ώστε να παραλύσει το κράτος, αλλά έκαναν και κάνουν προσχηματικές - εκτονωτικές απεργίες; 


Γιατί δεν διοργάνωσαν ποτέ .....

Το ΔΝΤ που θεωρεί το χρέος μη βιώσιμο και ανυπόφορο ζυγό για τους Έλληνες, ασκεί επανειλημμένες πιέσεις στους Ευρωπαίους για την ελάφρυνσή του.

Το δημοσίευμα θυμίζει ότι το θέμα συμμετοχής του ΔΝΤ στο τρίτο πρόγραμμα βοήθειας στην Ελλάδα, βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων εδώ και ένα χρόνο και θα βρίσκεται και στις 24 Μαΐου.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Le Monde, «η συνάντηση της 24ης θα οδηγήσει
κατά πάσα πιθανότητα στην απελευθέρωση μιας νέας δόσης βοήθειας. 

Οι τεχνικές όμως διαπραγματεύσεις για πιθανή αναδιάρθρωση του χρέους που διστακτικά ανοίχθηκαν στο Eurogroup στις 9 Μαΐου, σίγουρα θα αναβληθούν για αργότερα».

Ο λόγος, είναι προφανώς η θέληση του «ισχυρού» Γερμανού υπουργού οικονομικών Β. Σόιμπλε, που θέλει να συζητηθεί το χρέος μετά.....

Τι περιλαμβάνει το νομοσχέδιο για πλαστικό χρήμα, αδήλωτα εισοδήματα και πάταξη λαθρεμπορίου.

Με περίπου ένα χρόνο καθυστέρηση έρχονται τις επόμενες εβδομάδες τα νομοθετήματα για την επέκταση της χρήσης του πλαστικού χρήματος, την αυτοκαταγγελία μη δηλωμένων εισοδημάτων, και της καταπολέμησης του λαθρεμπορίου.

Μιλώντας στην Βουλή ο υπουργός οικονομικών κ Ευκλείδης Τσακαλώτος, είπε ότι την επόμενη εβδομάδα, μετά το κρίσιμο Eurogroup της Τρίτης και την συμφωνία για το κλείσιμο για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης θα έρθουν και τα νομοσχέδια που φιλοδοξούν να βάλουν φρένο στην φοροδιαφυγή.

Το πρώτο από αυτά είναι το περίφημο νομοσχέδιο για...

Ουσιαστική ελάφρυνση του χρέους για την Ελλαδα ζήτησε ο Λιου από τον Σόιμπλε.

Ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Τζακ Λιου ζήτησε από τον Γερμανό ομόλογό του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε να δράσει με ευελιξία και να εφαρμόσει ουσιαστική ελάφρυνση χρέους για την Ελλάδα.

Οι δυο υπουργοί συναντήθηκαν στην Ιαπωνία στο πλαίσιο της συνόδου των κεντρικών
τραπεζιτών και των υπουργών Οικονομικών των G7.

Ο κ. Λιού μίλησε στον κ. Σόιμπλε για «τη σημασία να τηρήσει η Ευρώπη τη δέσμευσή της για να θέσει το ελληνικό χρέος σε μία βιώσιμη πορεία, μέσω ουσιαστικής ελάφρυνσης», αναφέρει ανακοίνωση του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με ...