Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΣΟΚ. 561 δις ευρώ ή 313,6% του ΑΕΠ το δημόσιο χρέος;

Αν είναι αλήθεια αυτά που καταγγέλλει ο καθηγητής οικονομικών
στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών κ. Γ. Βάμβουκας για το πραγματικό δημόσιο χρέος της χώρας, τότε η Ελλάδα, έχει σοβαρό πρόβλημα υπόστασης ως ελεύθερου κράτους. 


Προς το παρόν, κανένα επίσημο κυβερνητικό όργανο δεν τον διαψεύδει, τα δε λαλίστατα ΜΜΕ σιωπούν εκκωφαντικά.

 Συγκεκριμένα, ενώ η ελληνική.....

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Οι Τούρκοι ζήτησαν από το ελικόπτερο που μετέφερε τον Δένδια να μην πετά… στο Καστελόριζο!!!

Η πρόκληση ήταν “λεκτική” αλλά έχει μεγάλη σημασία! 

Οι Τούρκοι...
κάλεσαν το πλήρωμα του ελικοπτέρου CHINOOK που μετέφερε τον ΥΕΘΑ Νίκο Δένδια στο Καστελόριζο να απομακρυνθεί γιατί “πετάει σε τουρκικό εναέριο χώρο”.

Η πρόκληση έχει ....

Μονοήμερη κοροϊδία..για το ''ξεκάρφωμα''

Εδώ και τέσσερα μνημονιακά χρόνια, οι συνδικαλιστές, αυτοί οι χρυσοπληρωμένοι κηφήνες ....ουρά και στήριγμα του ''συστήματος'' ....δικαιολόγησαν απολύτως τον ''μισθό'' τους και την εμπιστοσύνη με την οποία τους περιβάλλουν οι πολιτικοί τους πάτρωνες.

Όταν...

Βίντεο να ανέβει η νευροπίεση των "προοδευτικών" το νέο τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη: "Μα εγώ σαν Έλληνας ευλογημένος, σε επαναστάσεις αναθρεμμένος"!!! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ!

Βίντεο να ανέβει η νευροπίεση των "προοδευτικών" το νέο τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη: "Μα εγώ σαν Έλληνας ευλογημένος, σε επαναστάσεις αναθρεμμένος"!!! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ!

Μα εγώ είμαι Έλληνας, αυτός είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού που κυκλοφόρησε ο Νότης Σφακιανάκης. 

Στο τραγούδι «Μα εγώ είμαι Έλληνας» του Νότη Σφακιανάκη οι στίχοι είναι του Κώστα Χορλιαφάκη και η μουσική είναι των Κώστας Χορλιαφάκη – Στράτου Κουμπά.

Το τραγούδι «Μα εγώ είμαι Έλληνας» συμπεριλαμβάνεται στο νέο cd που μόλις κυκλοφόρησε ο Νότης Σφακιανάκης με τον τίτλο «Μαζί» και περιλαμβάνει 16 ολοκαίνουρια τραγούδια. 


Η νέα δισκογραφική δουλειά του Νότη Σφακιανάκη κυκλοφορεί από την δισκογραφική ......

Μ. Ιγνατίου: Ξυπνάτε ...οι δανειστές είναι βρόμικοι-εκδικητικοί!

Μ. Ιγνατίου: Ξυπνάτε ...οι δανειστές είναι βρόμικοι-εκδικητικοί!
Κάθε φορά που η Ελλάδα οδεύει προς εκλογές, διαβάζουμε και ακούμε πολλές υπερβολές για τη σημασία τους. 

Η φράση «οι πιο κρίσιμες (εκλογές) της ελληνικής ιστορίας» είναι η πλέον χιλιοειπωμένη και συνήθης, για να... περιγραφεί «η κρισιμότατη των στιγμών».

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ, http://www.ethnos.gr, http://www.mignatiou.com

Η αλήθεια είναι ότι οι εκλογικές αναμετρήσεις για την Ευρωβουλή και την Αυτοδιοίκηση, είχαν αυτή τη φορά ένα άλλο χαρακτήρα. 


Τα κόμματα της Αντιπολίτευσης τις ....

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ Αυτά είναι τα σημεία όπου θα επιτεθούν οι Τούρκοι!

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ Αυτά είναι τα σημεία όπου θα επιτεθούν οι Τούρκοι!
Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης

Δεν έχουν άδικο όσοι κάνουν λόγο για Ώρα Μηδέν σχετικά με τα ελληνοτουρκικά θέματα και τις επερχόμενες δραματικές για τον ελληνισμό (και όχι μόνο) εξελίξεις! 


Αν και, δυστυχώς, μόνο η «Ε.Ω.» και οι συνεργάτες της στέκονται δίπλα στον χειμαζόμενο λαό μας, ενημερώνοντας σε καθημερινή βάση για τα φοβερά και τρομερά που διαδραματίζονται γύρω μας και αφυπνίζοντας συνειδήσεις έστω και στο «παρά ένα» της Μεγάλης Στιγμής που έρχεται...

Ὅταν οἱ πρόγονοι τῶν Φραγγο-Λατίνων Τροϊκανῶν φώναζαν: Οἱ ἄπιστοι Ἕλληνες θέλουνε λίγο ψωμὶ καὶ πολὺ ξύλο!

Ὅταν οἱ πρόγονοι τῶν Φραγγο-Λατίνων Τροϊκανῶν φώναζαν: Οἱ ἄπιστοι Ἕλληνες θέλουνε λίγο ψωμὶ καὶ πολὺ ξύλο!

«Poco pane e molte bastonate»

Παπικὸς Ιερομόναχος Fra Ρaoli Sarpi,

συμβούλευε τὶς ἀρχὲς τοῦ Ἑνετικοῦ κράτους νὰ φέρονται τυραννικώς πρὸς τοὺς ὑπηκόους τοῦ ἀνατολικοῦ δόγματος (Ὀρθοδόξους).

Πρέπει νὰ φέρωνται πρὸς τοὺς ἄπιστους Ἕλληνες πάντοτε ὡς....

Δείτε όλα τα ονόματα των κατηγορουμένων για το σκάνδαλο της Siemens!!! Φυσικά λείπουν οι εντολείς τους πολιτικοί, Σημίτης κ.α.

Δείτε όλα τα ονόματα των κατηγορουμένων για το σκάνδαλο της Siemens!!! Φυσικά λείπουν οι εντολείς τους πολιτικοί, Σημίτης κ.α.
Να δικαστούν, κατηγορούμενοι για τις πράξεις της ενεργητικής και της παθητικής δωροδοκίας από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, προτείνει ο εισαγγελέας εφετών Γαληνός Μπρης για τα πρώην «αφεντικά» της Siemens για το σκάνδαλο των «μαύρων ταμείων», μέσω των οποίων διακινήθηκαν μίζες τουλάχιστον 69 εκατ. ευρώ. 

Ο εισαγγελέας προτείνει να παραπεμφθούν σε δίκη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων οι:...

Ψιτ.......για να μην ξεχνιόμαστε...

Σχόλιο blog..kefalokleidomata
Αναδημοσιεύεται εις ένδειξη διαμαρτυρίας για την παραχώρηση 14 αεροδρομίων μας , στην περιβόητη SIEMENS,που ενώ στην Γερμανία έχουν τιμωρηθεί όλοι οι ένοχοι υπάλληλοί της,των σκανδάλων  δωροδοκίας ....εδώ όχι μόνον μένουν στο απυρόβλητο μαζί με τα ντόπια λαμόγια .....αλλά τους επιβραβεύουν και από πάνω !!!
Το επενδυτικό σχήμα της SIEMENS ......ΚΡΥΒΕΤΑΙ πίσω από το όνομα μεγάλου ντόπιου κεφαλαιούχου....και τα τανκς παραπληροφορησης και αποχαύνωσης το κάνουν γαργάρα και δεν τον κοινοποιούν στον Λαό μας....
Το παρακάτω κείμενο εδώ......

Επίθεση των δυτικών «σταυροφόρων» για άλλη μία φορά εναντίον της χώρας μας!

«…Έτσι πήραμε τον δρόμο προς τη Δύση για να απαλλαγούμε από τον Τούρκο κι ενώ πετύχαμε πλέον να «ανήκομεν εις την Δύσιν» -καθώς τα έχουμε δώσει όλα- βρίσκουμε πάλι τον Τούρκο μπροστά μας… Ήμασταν ενήλικες και για να συγχρονιστούμε με τα ανθρωπολογικά βρέφη της ιστορίας μάθαμε να μπουσουλάμε πίσω τους. Και συνεχίσαμε. Ξεχνώντας ότι υπάρχει και το όρθιο βάδισμα...»
Για να αντιληφθούμε σε βάθος αυτό που συμβαίνει σήμερα στη δύστυχη χώρα μας πρέπει να ξαναθυμηθούμε τα γεγονότα της ιστορίας μας, τα αίτια και τις αφορμές της Δ’ Σταυροφορίας και τον διαμελισμό της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, που επιμελώς αποκρύπτονται, αποσιωπούνται και δεν διδάσκονται στα σχολεία μας. 

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό...

Ελληνοτουρκικά ρεζιλίκια.

Μόνο ως εξωφρενική, παράλογη και εξευτελιστική μπορεί να χαρακτηριστεί η απόφαση να συνέλθει στην Αθήνα η επιτροπή συνεργασίας Ελλάδας – Τουρκίας, δηλαδή τα Υπουργικά Συμβούλια των δύο χωρών, σε κοινή συνεδρίαση. 

Πολύ περισσότερο που...
η σύγκληση αυτή συμπίπτει με την κλιμάκωση της έμπρακτης παραβίασης της κυριαρχίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, στη θάλασσα νοτίως του νησιού κατά τρόπο πρωτοφανή μετά την εισβολή του 1974.

Ουσιαστικά, η Αθήνα από τη μία αυτοεξευτελίζεται και από την άλλη δίνει, με τον τρόπο αυτό, «πράσινο φως» στην Άγκυρα να συνεχίσει και να κλιμακώσει τις προκλήσεις της.

Έχουμε φτάσει στο σημείο να ......

Η Ελλάς ως Lebensraum.

Δεν είναι το πρώτο δείγμα, ούτε, προδήλως, θα είναι (εύκολα) το τελευταίο. 

Η πορεία της μετατροπής της Ελλάδας σε ένα νέο...
είδος απομακρυσμένου, σύγχρονου γερμανικού οικονομικού, διοικητικού και, φυσικά, πολιτικού Lebensraum, «ζωτικού χώρου», καθίσταται όμως τώρα πιο εξόφθαλμη παρά ποτέ, με την «ξαφνική κατάκτηση» του πακέτου όλων των περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας.


Κι αυτό, μέσω ενός τιμήματος που άλλοι βρίσκουν… σημαντικό, ενώ, άλλοι πάλι, πιστεύουν ότι είναι μηδαμινό γι΄ αυτά που .....

Η Τουρκία θα φτιάξει και τρίτο πυρηνικό εργοστάσιο στην Ανατολική Θράκη!

ΜΑΣ ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ «ΠΟΡΤΑ» Ο ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ.

Και τρίτο πυρηνικό σταθμό θα κατασκευάσει η Τουρκία, σε τοποθεσία στην Ανατολική Θράκη αυξάνοντας τους κινδύνους για τον Ελληνισμό, αφού φέρνει τον κίνδυνο ενός πυρηνικού ατυχήματος κυριολεκτικά έξω από την ελληνική «πόρτα»

Με δύο εν εξελίξει πυρηνικούς σταθμούςστην Μέρσίνη και το Ακούγιου , ξεκινά ο σχεδιασμός για την κατασκευή και τρίτου πυρηνικού εργοστασίου, από την αμερικανική εταιρεία Westinghouse Electric Company και την κινεζική κρατική εταιρεία (SNPTC), αναφέρει η τουρκική ιστοσελίδα dunya.com.

Αναφέρεται η περιοχή της ανατολικής Θράκης, να βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων επιλογών, για την .......

Το «πρωτογενές πλεόνασμα» ψεμάτων..... .... «δίνει και παίρνει»,

Έχω δυο χρόνια τώρα κλείσει το μαύρο κουτί της κουταμάρας, επιλέγοντας να μην ξοδεύω τη σκέψη ,την προσοχή μου στα ξεπουλημένα φερέφωνα.

Επιλέγω να φωτίσω τη μνήμη ,να απαντήσω στο πώς και στο γιατί φτάσαμε σε αυτό το χάλι, όπως κι άλλοι πολλοί συμπατριώτες μας κάνουν. 


Ενημερώνομαι από πηγές που δεν προσβάλλουν τη νοημοσύνη, αλλά τη σέβονται … 

Έτυχε χθες να τους ακούσω. Τα λόγια δε χωράνε την οργή και την ντροπή που νιώθω για το πώς επιτρέπουμε ακόμα να ορίζουν τη ζωή μας και να δολοφονούν την κοινή μας λογική οι ανεκδιήγητοι αυτοί τύποι!

Εκπ@ρνεύουν τη σκέψη ,την ακυρώνουν με τη σοβαροφάνειά τους και σε κάνουν να νιώθεις πως έπαψε να υπάρχει άνθρωπος κανονικός, ελεύθερα σκεπτόμενος σε αυτή τη χώρα. 


Το «πρωτογενές πλεόνασμα» ψεμάτων.....

Καλά τα σοφίσματά σας, ..αλλά δεν ''τσιμπαμε''!..

Κατηγορεί η συμπολίτευση την αντιπολίτευση γιατί η τελευταία έχει δηλώσει πωςούτε πρόκειται να προτείνει κάποιον για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας,
..αλλά ούτε και πρόκειται να ψηφίσει οποιονδήποτε κι αν προταθεί, μακάρι να είναι κι ο Θεός ο ίδιος, προκειμένου να οδηγηθούμε σε εκλογές.

Κατηγορούν τα σούργελα της τρόϊκας τους άλλους, ότι θα αρνηθούν να ψηφίσουν, ακόμα κι ένα πρόσωπο εγνωσμένης ηθικής και πολιτικής αξίας, υπεράνω κομμάτων και πολιτικών παθών.

Μάλιστα.
Καιρός τώρα να μας εξηγήσουν πώς.....

Ο εκβιασμός πέρασε! Το ΔΝΤ μένει - Παράταση του προγράμματος.

Δεν βγήκε τελικά στην ελληνική πλευρά το σχέδιο για το οποίο μιλούσε ανοικτά ακόμα και ο ίδιος ο πρωθυπουργός 
και ήθελε το ΔΝΤ να μην έχει πλέον κανένα ενεργό ρόλο στις σχέσεις της Ελλάδας με τους δανειστές. 


Το Μνημόνιο είναι πολύ νωρίς απ' ότι φαίνεται για το σκίσει ο Αντώνης Σαμαράς ο οποίος είχε δηλώσει στο πρόσφατο παρελθόν ότι «Εγώ σκίζω το Μνημόνιο μέρα - μέρα».

Αυτό προκύπτει από τις δηλώσεις που έκανε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος βγαίνοντας από το Μέγαρο Μαξίμου. 


Ο κ.Βενιζέλος είπε ότι .....

7 Έλληνες πολιτικοί αγόρασαν οικίες-καταφύγια στο εξωτερικό ενώ ένας δωροδοκήθηκε με 10 εκατ. ευρώ για βρώμικη υπόθεση!

Εγκλωβισμένη η χώρα σε πολιτικό προσωπικό που είναι κατώτερο των περιστάσεων.

Κι όχι απλά κατώτερο αλλά βαθιά διεφθαρμένο.

Γερμανοί δημοσιογράφοι ανακάλυψαν ότι Ελληνες πολιτικοί πλούτισαν αιφνιδίως τα χρόνια της κρίσης και των Μημονίωνπου οδήγησαν στην αυτοκτονία πάνω από 2.000 συμπολίτες μας. 


Οι Γερμανοί έχουν εντοπίσει τουλάχιστο 7 πολιτικούς πρώτης γραμμής οι οποίοι πραγματοποίησαν .....

ΠΡΟΣΟΧΗ: «ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ»

Ειναι τουλάχιστο αφελές να πιστεύει κάποιος πως θα παραπεμφθεί σε δίκη ο Παπανδρέου.

Όσο για τον Παπακωνσταντίνου, η πιθανότητα να γίνει κάτι τέτοιο, είναι πολύ μικρή...απειροελάχιστη.....

Το πιο πιθανό, να πρόκειται για την ανακρίτρια Ελένη Πεδιαδίτη που εξέδωσε το πόρισμα, μετά τις καταγγελίες της ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, του ΝΙΚΟΥ ΛΟΓΟΘΕΤΗ και του ΝΙΚΟΥ ΣΤΡΟΜΠΛΟΥ.


Εν αναμονή όμως...