Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Σκοτώστε και τους υπόλοιπους Ελληνες να έχετε μεγαλύτερο πλεόνασμα.ΒΙΝΤΕΟ

Εξαιρετικός ο Νίκος Μπογιόπουλος στον eniko "καθαρίστε και το υπόλοιπο 50% του ελληνικού λαού και θα έχετε πρωτογενές πλεόνασμα εφ'ορου ζωής".

Δεν αρκέστηκε να επικαλείται επίσημα οικονομικά στοιχεία για να περιγράψει το δράμα που βιώνει ο ελληνικός λαός, ο Νίκος Μπογιόπουλος, έδειξε και την υποκρισία των αστικών κομμάτων --ερχόμενος σε αντιπαράθεση με την εκπρόσωπο τύπου της Ν.Δ- που παριστάνουν ότι «αγωνίζονται» για να βρουν λύση στα αδιέξοδα που έχουν οδηγήσει τα λαϊκά στρώματα. 

Επίσης έκανε «λιώμα» τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ ο οποίος ισχυρίστηκε ότι τώρα που «υπάρχει πλεόνασμα η χώρα θα προχωρήσει». 

Εδώ λέμε ότι 350.000 οικογένειες δεν ....

Νόαμ Τσόμσκι: Κάποιοι στη Γερμανία θέλουν την Ελλάδα σε σκλαβιά.

Copyright Donna Coveney/MIT.
Συνέντευξη στον Χ.Ι. Πολυχρονίου και την Αναστασία Γιάμαλη

Γλωσσολόγος, γνωστικός επιστήμονας, φιλόσοφος, πολιτικός αναλυτής, ακτιβιστής, κοινωνικός σχολιαστής και συγγραφέας περισσότερων από 100 βιβλίων και χιλιάδων άρθρων (άλλωστε δημοσίευσε την πρώτη του εργασία με θέμα την πτώση της Βαρκελώνης στον Ισπανικό Εμφύλιο σε ηλικία 10 ετών σε σχολική εφημερίδα) θεωρείται -όπως έχουν γράψει και στο παρελθόν οι New York Times- «ο σημαντικότερος εν ζωή διανοούμενος». 

Αν υπάρχει αμφιβολία, αναλογιστείτε ότι από τις αρχές της δεκαετίας του '90 το όνομά του βρίσκεται στα δέκα πρώτα της λίστας όλων των εποχών -μαζί με τον Μαρξ, τον Πλάτωνα, τον Σαίξπηρ και τη Βίβλο!

  Έχει επιφέρει επανάσταση στη μελέτη της γλώσσας «ανοίγοντας το κουτί με τους θησαυρούς του μυαλού». Έχει επηρεάσει στην εξέλιξή τους μια ποικιλία από επιστημονικά πεδία, από τη φιλοσοφία και την ψυχολογία έως τα μαθηματικά και την ιατρική.

Ο λόγος, αν και δεν πρόκειται για μυστήριο, για τον Νόαμ Τσόμσκι, ο οποίος δίδαξε για περισσότερα από 50 χρόνια στο MIT (Τεχνολογικό Ινστιτούτο Μασσαχουσέτης) ως διακεκριμένος.....

Σήμερα σε μένα...αύριο σε σένα.

 Ζούμε συγκλονιστικούς καιρούς.
Μέρα με τη μέρα βιώνουμε συγκλονιστικές καταστάσεις.

Εικόνες και περιγραφές φτάνουν στα μάτια και στα αυτιά μας.
Αποκαλύπτονται απίστευτες ιστορίες. Ανθρώπων και ομάδων.

Βλέπουμε κάποιον στην tv να κλαίει,να οδύρεται...να απειλεί,
να διαμαρτύρεται...να εκλιπαρεί...


Το δικαιολογούμε κάπως.Το θεωρούμε τραβηγμένο ή στημένο.
Το προσπερνούμε ή το καταπίνουμε. 


Μας διηγούνται ιστορίες ανθρώπων που υποφέρουν.Που έχουν
ήδη ....

Όσο πάει το κακό σφίγγει.... και ο Τούρκος σουλατσάρει από Έβρο σε Κύπρο .

Τελικά η ανθρωπότητα στο πρόσωπο του κ. Ερντογάν "απέκτησε" έναν νέον "διάσημο γεωγράφο" και μάλιστα πρωτοποριακό εκτός από τον πιθανώς χριστιανικής και Ελληνικής καταγωγής γνωστό Τούρκο Piri Reis.

Τι ανακάλυψε ο αθεόφοβος; 


Ότι η Θράκη είναι Θεσσαλονίκη!! 

Και το δήλωσε μπροστά σε στρατιωτικούς. 

Καλά τόσο μπουνταλάδες είναι; 

ή για κάτι άλλο ετοιμάζεται ο μπουνταλάς;

Ο ¨¨Σουλτάνος¨¨ μίλησε και είπε σε επίσκεψή του στην Κεσάνη/Keşan, μόλις 20 χλμ από τον Έβρο, όπου εδρεύει ένας από τους επίλεκτους σχηματισμούς της 1ης Στρατιάς, η 4η Μ/Κ ΤΑΞΠΖ, με αφορμή μια αθλητική εκδήλωση. 


«Για μας, η Θράκη έχει ιδιαίτερη σημασία και έννοια. 


Η Θράκη ταυτόχρονα είναι Θεσσαλονίκη, ταυτόχρονα είναι Κομοτηνή, ταυτόχρονα είναι Ξάνθη"

Του ¨¨κάθισαν¨¨ οι συγκυρίες και τα πρόσωπα και τα λέει.

Όταν την ίδια στιγμή ....

Γιατί κουκούλωσαν το ΤΤ και την Proton στην Eurobank ; Τώρα ξέρεις…

Η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.

“Στη δημοσιότητα εντός της ημέρας η έκθεση της Black Rock για τράπεζες”


Από τον έλεγχο της Black Rock στα «κόκκινα» δάνεια θα προκύψουν οι κεφαλαιακές ανάγκες τις οποίες θα κληθούν να καλύψουν τα τέσσερα συστημικά ιδρύματα, Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank και Eurobank!!!


Δηλαδή τα θαλασσοδάνεια του ΤΤ και της Proton στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η Omega στο ΔΣ της οποίας υπήρχαν ο Μπακατσέλος (πεθερός Βενιζέλου) και ο Νίκος Παπανδρέου, θα παρουσιαστούν ως “κόκκινα δάνεια της Eurobank”!

Δηλαδή τα θαλασσοδάνεια – μαμούθ του ΤΤ που καρπώθηκαν συνεργάτες του “Ανδρίκου” Παπανδρέου, ενώ το ίδρυμα δεν είχε δικαίωμα να δανείζει επιχειρήσεις, θα περάσουν ως “δάνεια της συστημικής Eurobank”!

Αφού λοιπόν έγινε η οπερέτα με τις “Bad Banks”, τα απομεινάρια συγχωνεύθηκαν ώστε να χαθεί κάθε ίχνος ....

Πως ο Ισημερινός νίκησε το ΔΝΤ...

Σύνθημα του, "Πρώτα ο Λαός και μετά το χρέος"

Είπε το μεγάλο «όχι» στους ξένους πιστωτές, τα έβαλε με τις πολυεθνικές και εξοικονόμησε χρήματα για να τα επενδύσει σε κοινωνικές δαπάνες.

Οι ρηξικέλευθες κινήσεις του τον έκαναν «ήρωα» στα μάτια των περισσότερων συμπατριωτών του και σύμβολο αντίστασης στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και στις αδυσώπητες χρηματαγορές.

Ο Ισημερινός από χώρα που την εξαθλίωναν οι αγορές μετατράπηκε σε χώρα με ραγδαία ανάπτυξη και. άνοδο του βιοτικού επιπέδου της χώρας.

Ο λόγος για τον πρόεδρο του Ισημερινού Ραφαέλ Κορέα, ο οποίος χάρη στις γνώσεις του στην οικονομία και -κυρίως- στην πολιτική τόλμη του πέτυχε να χαλαρώσει τον βραχνά του δημόσιου χρέους, που έσφιγγε τον λαιμό της χώρας του.

Σήμερα, ο 49χρονος πολιτικός διανύει τη δεύτερη θητεία του στο ανώτατο αξίωμα της χώρας του. 


Επτά χρόνια νωρίτερα ήταν υπουργός Οικονομικών, τίτλος όχι και τόσο… δημοφιλής, ιδιαίτερα για μια φτωχή χώρα όπως ο Ισημερινός (Εκουαδόρ). 

Ωστόσο, από τη θέση αυτή κατάφερε....

Πολιτικός αναλυτής: Η Ουκρανία είναι στο δρόμο της Λιβύης, της Τυνησίας, της Αιγύπτου...

Όσοι ξένοι συμμετέχουν στις διαδηλώσεις να κηρυχθούν ‘Persona non Grata’. 

«Με την επιχείρηση που είναι σε εξέλιξη, βλέπουμε ότι οι ολιγάρχες της Ουκρανίας προσπαθούν να οργανώσουν πραξικόπημα για να έρθουν στην εξουσία, με την υποστήριξη των ξένων μυστικών υπηρεσιών», είπε σε αποκλειστική συνέντευξή του στο κανάλι «Pervyy delovoy» ο ιδρυτής του Ευρασιατικού Κέντρου Πληροφόρησης στο Κίεβο, Βλαντίμιρ Ρογκόφ.

Ως επιβεβαίωση των απόψεων του, παρουσίασε τα φέιγ βολάν που μοιράζονται στους δρόμους και είναι τα ίδια που πριν από δύο χρόνια μοιράζονταν στις ταραχές της Αιγύπτου.


«Πρόκειται για ακριβώς τα ίδια φυλλάδια με τις ίδιες εικόνες και τις ίδιες εκκλήσεις με τη διαφορά ότι είναι στην ουκρανική γλώσσα.

Ελεγχόμενοι δούλοι χωρίς περιουσία...

 Συνεχίζονται οι φωνές εντός κυβέρνησης που προειδοποιούν ότι η οικονομία δεν αντέχει άλλο την δυσβάσταχτη φορολογία με τα πράγματα να έχουν γίνει ασφυκτικά για την ραχοκοκαλιά της κοινωνίας, την μεσαία τάξη. 

Δεν είναι δυνατόν να εφαρμόζονται σοβιετικές πρακτικές από δήθεν αστικές κυβερνήσεις.

Οι φόροι σε συνδυασμό με τις μειώσεις μισθών και τα χαράτσια καθιστούν αδύνατο για πολλούς πολίτες να πληρώσουν τα δάνεια, στα οποία είχαν μαζικά σπεύσει την εποχή των παχυλών υποσχέσεων για άνετη ζωή σε βάθος χρόνου. 


Τότε που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι τα δανεικά θα μας γυρίσουν μια μέρα μπούμερανγκ.

Έτσι σήμερα κατάσχονται ήδη περιουσίες και, αν συνεχιστεί το «πανηγύρι», ενδέχεται να βγουν στο σφυρί χιλιάδες επί χιλιάδων σπίτια. 


Κάποιοι θα καταφύγουν ....

Η.Π.Α.: Σχέδιο «μαντρώματος» των πολιτών σε πόλεις..

Το ζητούμενο σε μία παγκόσμια χούντα είναι να μαντρώσει τους πληθυσμούς σε πόλεις γκέτο, προκειμένου να ελέγχονται εύκολα. 

Η Ατζέντα 21 αυτό επιδιώκει: 

Καταργώντας σταδιακά, λόγω δυσβάσταχτων φόρων σε αγροτεμάχια και κατοικίες, την ιδιοκτησία θα μαντρώνει τον κόσμο σε κατοικίες γκέτο, όπου θα ζει ο ένας πάνω στον άλλο. 

Με την βοήθεια της τεχνολογίας οι πάντες θα ελέγχονται μέσα στα στενά όρια των πόλεων. 

Αυτό είναι το σχέδιο. Δεν το πιστεύετε;

Δείτε το βίντεο σε σχέση με την πολιτική .....

Πρωτοφανής δικαστική απόφαση για εκποίηση πρώτης κατοικίας...

Πρωτοφανής δικαστική απόφαση για εκποίηση πρώτης κατοικίας

Πρωτοφανής δικαστική απόφαση για εκποίηση πρώτης κατοικίας: 


Η τράπεζα εκποιεί το σπίτι και ταυτόχρονα υποχρεώνει τη δανειολήπτρια να συνεχίσει να πληρώνει το δάνειο!


Με τη βούλα και των δικαστηρίων, οι τράπεζες ληστεύουν στην κυριολεξία το λαό. 

Με μια πρωτοφανή απόφαση (461/2013) το Μονομελές Πρωτοδικείο της Χαλκίδας διατάσσει την εκποίηση της πρώτης κατοικίας άνεργης γυναίκας, η οποία μάλιστα δεν ανήκει στην ίδια, αλλά στο σύζυγό της! 

Από πάνω, μάλιστα, της επιβάλλει να πληρώνει κανονικά τις δόσεις του δανείου για το σπίτι που της παίρνει η τράπεζα! 

Η περίπτωση είναι αποκαλυπτική για τον τρόπο που ακόμα και οι ισχύοντες νόμοι, που δεν παρέχουν καμία ουσιαστική προστασία στη λαϊκή οικογένεια και την κατοικία της, παραβιάζονται εξόφθαλμα, προς όφελος των τραπεζών. 

Η ιστορία έχει ως εξής: ....

Τρία εκατομμύρια Έλληνες χωρίς υγειονομική κάλυψη.. άλλο ένα “success story”.

Τρία εκατομμύρια Έλληνες χωρίς υγειονομική κάλυψη.. άλλο ένα “success story”

Περισσότερο από το ένα τέταρτο των Ελλήνων δεν είναι σε θέση να αντέξουν οικονομικά την κάλυψη των δαπανών υγείας, δήλωσαν οι Γιατροί του Κόσμου, την Δευτέρα, προειδοποιώντας ότι τα παιδιά και οι έγκυες και οι γυναίκες είναι σε κίνδυνο. 


Οι Γιατροί του Κόσμου ( ΓτΚ ) ανέφεραν ότι πάνω από τρία εκατομμύρια άνθρωποι, ή 27,2 % του πληθυσμού, δεν μπορούν να πληρώσουν τις εισφορές τους στην κοινωνική ασφάλιση και ως εκ τούτου, αποκλείονται από τη δωρεάν υγειονομική περίθαλψη.

”Είμαστε πολύ ανήσυχοι για τον αριθμό των ανθρώπων που έχουν χάσει την πρόσβαση στην κοινωνική ασφάλιση“, δήλωσε σε συνέντευξη τύπου η Άννα Μαίλη, επικεφαλής του ελληνικού παραρτήματος των ΓτΚ.

”Aυτό έχει σοβαρές συνέπειες για την υγεία των παιδιών και των εγκύων γυναικών“, είπε, εξηγώντας ότι πολλές οικογένειες δεν έχουν πλέον εμβολιάσει τα βρέφη.

Το κόστος των εμβολιασμών κατά τη διάρκεια των πρώτων έξι χρόνων ενός παιδιού είναι μεταξύ 1.400 και 1.800 €.

”Κάθε μέρα βλέπουμε παιδιά ηλικίας δύο ή τριών ετών που δεν έχουν εμβολιαστεί“, είπε....

Βόμβα της Σερβίας στο τραπεζικό σύστημα – Το ΔΝΤ σε κατάσταση πανικού!

Βόμβα της Σερβίας στο τραπεζικό σύστημα – Το ΔΝΤ σε κατάσταση πανικού!
Νέο τραπεζικό σύστημα στη Σερβία, με νόμο που ορίζει πως οι τράπεζες θα εργάζονται αποκλειστικά και μόνο για το όφελος της χώρας και των πολιτών!

Οι σοσιαλιστές της Σερβίας εγκαταλείπουν το τραπεζικό σύστημα του ευρωπαϊκού μοντέλου και προκαλούν τις έντονες διαμαρτυρίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου! 

Παραιτήθηκε ο Dejan Soskic, πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας Σερβίας, ενώ η θητεία του έληγε το 2016! 

Στην Ευρώπη και ειδικότερα στα Βαλκάνια έχουμε την πρώτη πολιτική απάντηση και αντίδραση στη Τραπεζική Δικτατορία, με νόμο που ψήφισε η Σερβική Βουλή!

Η είδηση θάβεται από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ και δημοσιογράφους και ίσως αναγκαστούν ....