Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ είναι μόνο όποιος φεύγει από εμπόλεμη ζώνη (χώρα) και μεταφέρεται στην πρώτη ασφαλή χώρα !!!

symvoulio
Σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο, πρόσφυγας είναι μόνο όποιος φεύγει από εμπόλεμη ζώνη (χώρα) και μεταφέρεται στην πρώτη ασφαλή χώρα.
Αυτό σημαίνει πως Σύροι και Ιρακινοί που φεύγουν από τις χώρες τους είναι πρόσφυγες στην Τουρκία, την πρώτη ασφαλή χώρα. 
Όταν έρχονται στην Ελλάδα είναι μετανάστες και αν εισέλθουν παρανόμως είναι....

Ραγιάδες έχεις, μάνα γη, σκυφτούς για το χαράτσι…

«Ραγιάδες έχεις, μάνα γη, σκυφτούς για το χαράτσι… των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι». Ο Κωστής Παλαμάς γράφει για τη ταπεινωμένη Ελλάδα όπου «ο ψεύτης είδωλο είναι εδώ, το προσκυνά η πλεμπάγια»
palamas
Το 1908 η Ελλάδα για άλλη μια φορά είναι ταπεινωμένη. Μετά την πτώχευση του Τρικούπη και τις ήττες, οι δανειστές ελέγχουν την πολιτική και οικονομική ζωή της χώρας.
Ίντριγκες, ψέμματα, φόροι και χαράτσια. Ο λαός πεινάει. Όχι όπως σήμερα, αλλά σαφώς χειρότερα. 
Δεν υπάρχει καμία αισιοδοξία και ...

Μας θέλουν Ουγκάντα ...! Αναλύοντας την έκθεση του ΔΝΤ - Η κρίση θα φτάσει μέχρι το 2050 και βλέπουμε!

Μείωση αφορολόγητου, πάταξη της φοροδιαφυγής και «όχι άλλη λιτότητα» ζητά το Ταμείο έτσι ώστε να υπάρξει ανάπτυξη τις επόμενες τρεις δεκαετίες.

Μια ζοφερή πραγματικότητα για τους Ελληνες που θα διαρκέσει δεκαετίες περιγράφει η έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για την Ελλάδα. 

Μακροπρόθεσμα, εγγυημένη θα πρέπει να θεωρείται μόνο η εθνική σύνταξη των 384 ευρώ, τα ποσοστά ανεργίας θα παραμείνουν σε διψήφια ποσοστά μέχρι το 2040, θα συνεχιστεί η μετανάστευση, με συνέπεια την καθυστέρηση της πραγματικής ανάκαμψης για δεκαετίες, ενώ θα υπάρξει περαιτέρω μείωση των εισοδημάτων με κίνδυνο η Ελλάδα να καταστεί ένα......

Η κυβέρνηση ξεπέρασε κάθε όριο - Διακόπτει τις συντάξεις χηρείας στα τρία χρόνια!

Αλλάζουν όλες στις συντάξεις χηρείας αλλά και στις συντάξεις των άγαμων θυγατέρων. Ο νέος ασφαλιστικός νόμος δεν αστειεύεται και συνεχίζει τις... ανατροπές-περικοπές! Κόβει οριστικά και τα μερίσματα από το Μετοχικό Ταμείο με τη συμπλήρωση τριετίας.

Δεν είναι μόνο οι μειώσεις-σοκ έως 35% που θα υποστούν οι νέες συντάξεις, δεν είναι μόνο ο επανϋπολογισμός των συντάξεων των παλαιών συνταξιούχων από τον οποίο θα προκύψουν τεράστιες περικοπές στα μηνιαία εισοδήματά τους, ο νόμος Κατρούγκαλου δεν «πτοείται» και φέρνει και δραστικές αλλαγές και στις συντάξεις χηρείας, ενώ «βάζει» οριστικό τέλος και .....

Από την πειθαρχημένη ελευθερία οδηγηθήκαμε στην πειθαρχημένη δουλεία.

Η αλήθεια είναι ωστόσο ότι την ημέρα που ο "καρναβαλιστής" νεοέλληνας αναγνωρίσει πως το ζήτημα της "χρεωκοπίας" της εθνικής αξιοπρέπειες και του ευτελισμού της ελευθερίας είναι πρόβλημα δικό του, θα γίνει ένα μεγάλο βήμα προς το δρόμο της απελευθέρωσης του.

Ας αδράξουμε τα πράγματα,γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να ανιχνεύσουμε τις παραλείψεις μας και συνάμα θα βοηθηθούμε να χαράξουμε τη μελλοντική πορεία μας. Από την επαύριο της υπογραφής του ....

Η Γερμανία θα έπρεπε να… κάθεται ΣΟΥΖΑ στην ΕΛΛΑΔΑ και όχι το Αντίθετο! Τρέμουν οι Γερμανοί (ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ).

Η Γερμανία θα έπρεπε να….

Παγκαλος-“Την ελληνική οικονομία χρεοκόπησε ο τυροπιτάς που δεν έκοβε απόδειξη και όχι σκάνδαλα σαν τη Siemens και τη Novartis!!! Θα ψηφίσω ΝΔ.

ΕΧΕΙΣ δικαιο νουμερο εφοσον σε εβγαζε βουλευτη 20 χρονια και τοτε μας ελεγες οτι ηταν ΣΟΦΟΣ ο λαος .ΤΩΡΑ εξασφαλισες συνταξη του ΔΗΜΟΣΙΟΥ και το παιζεις ΟΣΙΑ ΠΑΡΘΕΝΑ... 

-Δεν φταιει ο Τσαχατζόπουλος, αλλά ο τυροπιτάς που δεν έκοβε απόδειξη, οι Ελληνες είναι διεφθαρμένος λαός 

-Δεν φταίει η Siemens και Novartis, οι Ελληνες είναι διεφθαρμένος λαός 

-Το 2011 ήμασταν απατεώνες στο ΠΑΣΟΚ και τάζαμε διορισμούς 

 -Θα ψηφισω ΝΔ ως ...

Νάιτζελ Φάρατζ: Προετοιμαστείτε για το ΣΟΚ της ζωής σας το 2017.

Ο πρώην αρχηγός του κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP) Νάιτζελ Φάρατζ, προειδοποίησε άπαντες ότι «θα υποστούν ένα πολύ μεγαλύτερο σοκ το 2017» και ότι η επιθυμία τους για «περισσότερη Ευρώπη» έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη επιθυμία των λαών οι οποίοι έχουν βαρεθεί με την προοπτική. 

 Πιο συγκεκριμένα ο Ν.Φάρατζ είπε: «Νομίζω ότι παρακολουθώ μια συνεδρίαση μιας θρησκευτικής κάστας σήμερα το πρωί. »Είναι σαν η παγκόσμια επανάσταση που συνέβη το 2016, το Brexit, ο Τραμπ και το ιταλικό δημοψήφισμα να μην σας άγγιξαν καθόλου. »


Δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε το γεγονός ότι αυτό το κύμα πρόκειται .....

ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ… ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!!! ΕΣΥ ΣΕΡΝΕΣΑΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ.

Οι μοντέρνοι σκλάβοι νεοέλληνες ζούνε σε έναν πολύ άρρωστημένο κόσμο που σταδιακά από την αρχή των μνημονίων χάνουν την χώρα τους γιατί την ξεπουλάνε στους τραπεζίτες κομματάκι κομματάκι!!! Είναι σαφές ότι οι ραγιάδες νεοέλληνες είναι οι πρώτοι σύγχρονοι δούλοι μέσα στην ίδια τους την χώρα.
Ωστόσο, οι νεοέλληνες είναι σε τέτοιο βαθμό προγραμματισμένοι που προτιμάμε να σέρνονται στα γόνατά τους… να πληρώνουν ΌΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τους τραπεζίτες για να σώσουν το δουλικό πετσί τους… ελπίζοντας ότι θα τους λυπηθούν οι αφεντάδες τους. 
Σαν υπνωτισμένα ζόμπι αφήνουν τις τραπεζικές βδέλλες να τους πίνουν ασταμάτητα το αίμα την στιγμή που ....

Πλειοψηφικό το ρεύμα της δραχμής και δικτατορία των καθεστωτικών ΜΜΕ.

Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση της MRB όπως και της Kapa Research, αλλά και διεθνών δημοσκοπήσεων όπως της Gallop, καθώς και αυτών από ιστοσελίδες, το ρεύμα της δραχμής είναι τώρα πια πλειοψηφικό στη χώρα μας. 
Με δεδομένο το  ιστορικό των συστημικών εταιρειών δημοσκοπήσεων, είναι πλέον φανερό ότι το ρεύμα της δραχμής είναι, εκτός από πλειοψηφικό και σαρωτικά ανερχόμενο. Αυτό είναι αδύνατο να ανακοπεί πλέον από τα κατοχικά ΜΜΕ με το ανελέητο ....

Ποια είναι η περιβόητη Λέσχη των Παρισίων που κουρεύει τα χρέη των κρατών

Όταν ο άνθρωπος που λέγεται ότι υπήρξε λογογράφος του σημερινού πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα έγραφε στο Βήμα ότι αυτό που ζητά ο πρωθυπουργός είναι μερικές εβδομάδες ακόμη δράματος, ώστε .....

Το σύστημα της διαπλοκής.

344
Λογικά τα κόμματα ενδιαφέρονται αποκλειστικά και μόνο για τα συμφέροντα τους – ενώ οι ιθαγενείς παρακολουθούν αμέτοχοι το δικό τους δράμα, σαν να μην αφορά τους ίδιους, αλλά κάποιον άγνωστο τρίτο.

Το 2018 δεν θα συμφέρει τους δανειστές ένα 4ο μνημόνιο, αλλά η μετάβαση στη δραχμή – αφού θα έχουν πια λεηλατήσει ένα μεγάλο μέρος της χώρας, ενώ για το υπόλοιπο θα τους χρειαστεί ένα υποτιμημένο νόμισμα, το οποίο θα μετατρέψει επί πλέον τους Έλληνες ....

Προ των πυλών του χάους.

349
H διάλυση της ΕΕ, την οποία εγκαινίασε η Μ. Βρετανία, είναι μάλλον δεδομένη – πολύ περισσότερο της Ευρωζώνης, η οποία είναι αδύνατον να διατηρηθεί χωρίς την πολιτική, δημοσιονομική και τραπεζική της ένωση που όμως κανένα κράτος δεν επιθυμεί.

Άρθρο

Οι Γερμανοί είναι ένας «διεστραμμένος» από την ιστορία του λαός, με πάρα πολύ χαμηλή ευφυΐα. Κατορθώνουν όμως πάντοτε να υπερισχύουν των άλλων ευρωπαϊκών κρατών, επειδή είναι εξαιρετικά μεθοδικοί και πραγματιστές, ενώ παίρνουν αποφασιστικά τη μοίρα τους στα δικά τους χέρια – χωρίς να αφήνονται στον από μηχανής Θεό, στην τύχη ή στις αποφάσεις άλλων, όπως δυστυχώς συμβαίνει με εμάς τους Έλληνες
Προτιμούν δε πάντοτε το οδυνηρό τέλος, από την οδύνη δίχως τέλος – ενώ στα δισεπίλυτα προβλήματα συμπεριφέρονται συνήθως όπως ο Μ. Αλέξανδρος με το γόρδιο δεσμό.
Στα πλαίσια αυτά, εάν μας ρωτούσε κανείς ποιά χώρα θα άνοιγε πρώτη .....

Πως εξαφανίστηκε η Αρχαία Σπάρτη;

Πως εξαφανίστηκε η Αρχαία Σπάρτη; Μια απίστευτη βαρβαρότητα
Θησαυροί της αρχαίας ελληνικής τέχνης καταστραφήκαν και λεηλατηθήκαν,όπως είναι γνωστό, από ρωμαίους, φράγκους σταυροφόρους, από τον ενετό στρατηγό Μοροζινι και από τον Άγγλο (Σκωτο για την ακρίβεια) Έλγιν.  

Εξίσου μεγάλη καταστροφή επήλθε από περιηγητές και απεσταλμένους μουσείων, πανεπιστημίων και βασιλιάδων της Ευρώπης, που ήλθαν στην Ελλάδα στους χρόνους της τουρκοκρατίας, για να αποθησαυρίσουν νομίσματα, χειρόγραφα, επιγραφές και έργα τέχνης.


Όλους αυτούς υπέρβαλε σε απληστία και σε καταστροφές που προκάλεσε στους προγονικούς θησαυρούς της Ελλάδας ο αββας ....

Άρχισε ήδη να παρέχεται μισθός στους λαθρομετανάστες: Για τους Έλληνες έχει μόνο Μνημόνια και φόρους.

Σε αντίθεση με τους Έλληνες που ακόμα περιμένουν ο Τσίπρας να «σκίσει» τα μνημόνια και να καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ, οι υποσχέσεις προς τους λαθρομετανάστες υλοποιούνται άμεσα και αποφασιστικά. 

Συγκεκριμένα, η παροχή μισθού προς τους λαθρομετανάστες άρχισε ήδη να υλοποιείται.

Συγκεκριμένα, η καταβολή των μετρητών προς λαθρομετανάστες άρχισε να υλοποιείται ήδη από τις 10 Φεβρουαρίου και παρέχεται μέσω ...

ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ οι Θάλασσές μας! Ναυάγια με ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ...

90 πλοία βυθίστηκαν στη Μεσόγειο την περίοδο 1985-1996, πλοία γεμάτα ραδιενεργό υλικό που έχουν μετατρέψει τις θάλασσες μας σε πηγή θανάτου και καρκινογενέσεων.

Ένα από αυτά, μάλιστα, όπως....

Ρομπότ θα βγάλουν στην ανεργία εκατομμύρια εργαζομένους ! Το Ευρωκοινοβούλιο ασχολείται με το ...αστικό δίκαιο των ρομπότ !!!!

Το πνεύμα του Φρανκενστάιν θα συντροφεύει αυτήν την εβδομάδα την ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο. Ή τουλάχιστον θα έχει τη θέση του μέσα στα επίσημα έγγραφα των προτάσεων για το αστικό δίκαιο των ρομπότ.

Ενα από τα κείμενα για παράδειγμα αναφέρει: 
  • «Λαμβάνοντας υπόψη ότι ....

Έλον Μασκ: Οι κυβερνήσεις αναγκαστικά θα θεσπίσουν βασικό εισόδημα. Οι άνθρωποι θα γίνουν cyborgs.


 Κώστας Μαυραγάνης *

Ο Έλον Μασκ, ιδρυτής τηςSpaceX και της Tesla Motors, πρόσφατα δέχτηκε έντονες κριτικές για την απόφασή του να παραμείνει στην επιτροπή οικονομικών/ επιχειρηματικών συμβούλων τον προέδρου Τραμπ, εν μέσω της έντονης αντιπαράθεσης μεταξύ του Τραμπ και της Σίλικον Βάλεϊ, ωστόσο, μιλώντας στο πλαίσιο του World Government Summit στο Ντουμπάι άφησε για λίγο το παρόν για να μιλήσει για ένα θέμα το οποίο, όπως ξέρουν πολύ καλά όλοι όσοι παρατηρούν την πορεία του, του αρέσει πολύ περισσότερο: Το μέλλον.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Newsweek, ο Μασκ αναφέρθηκε εκτενώς στις προκλήσεις που θεωρεί πως θα αντιμετωπίσει η ανθρωπότητα στο κοντινό μέλλον λόγω της προόδου της τεχνολογίας. Μία από τις σημαντικότερες, όπως επανέλαβε, είναι η Τεχνητή Νοημοσύνη, καθώς, όπως τόνισε, η «Βαθιά Τεχνητή Νοημοσύνη, ή Τεχνητή Γενική Νοημοσύνη, όπου μπορείς να έχεις Τεχνητή Νοημοσύνη που είναι πολύ πιο έξυπνη από τον πιο έξυπνο άνθρωπο στη Γη...είναι μια επικίνδυνη κατάσταση».

«Ένας τρόπος να ...

Economist Intelligence Unit: Αργά ή γρήγορα το Grexit θα έρθει.

Την εκτίμηση ότι αργά ή γρήγορα θα υπάρξει Grexit διατυπώνουν οι αναλυτές του The Economist Intelligence Unit ανεβάζοντας την πιθανότητα μιας τέτοιας εξέλιξης στο 60% μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια.

Στην ανάλυσή τους για το Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου
οι αναλυτές λένε ότι δεν θα υπάρξει συμφωνία αλλά εκτιμούν ότι είναι πιθανόν να προκύψει ένας συμβιβασμός ώστε τελικά να δοθούν κάποια χρήματα στην Ελλάδα ώστε να αποφευχθεί ένα νέο δράμα με το ελληνικό χρέος καθώς ...

Le Monde: Σόιμπλε όπως … Όθων.

Με τίτλο «Δώστε την ελευθερία τους στους Ελληνες» ο Αρνό Λεπαρμαντιέ κάνει σε άρθρο γνώμης στην εφημερίδα Le Monde αναδρομή στην επιβολή από τις μεγάλες δυνάμεις του βασιλιά Οθωνα το 1932 στον ελληνικό θρόνο αντιπαραβάλλοντας τον βαυαρό μονάρχη με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

«Ο βασιλιάς επεβλήθη από τις ευρωπαϊκές δυνάμεις
το 1832 μετά τον πόλεμο της ανεξαρτησίας. 

Ο Οθων ο 1ος ήταν ένας βαυαρός, καθολικός πρίγκιπας, που ....

Γκάμπριελ: «Οικονομία-βουντού το να ζητάς από την Ελλάδα πλεονάσματα 3,5% για 10 χρόνια».

Ιδιαίτερα επικριτικός για τις θέσεις του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στο ζήτημα της ελληνικής κρίσης ο αντικαγκελάριος. 

Σε συνέντευξή του στην Frankfurter Allgemeine Zeitung καλεί τη γερμανική κυβέρνηση να υποχωρήσει «σε μικροπράγματα».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο αντικαγκελάριος Ζίγκμαρ Γκάμπριελ παρεμβαίνει τελευταία υπέρ της Ελλάδος και επικρίνοντας τους χειρισμούς της κυβέρνησης στην οποία το κόμμα του (το SPD) συμμετέχει για τους χειρισμούς και τις πιέσεις της στην ελληνική κρίση. 


Είναι άλλωστε ....