Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Ο Πούτιν σπεύδει να κερδίσει χρόνο, αποφεύγοντας να επέμβει στην Ουκρανία, για να αποφύγει τώρα την διεθνή κατακραυγή και τις οικονομικές κυρώσεις.

8463B178094639F218C239641E6D6259
Στην Ουκρανία αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη ηυπέρτατη σύγκρουση μεταξύ της δυτικής παγκοσμιοποίησης και της κυοφορούμενης ανατολικής παγκοσμιοποίησης (ας χαρακτηρίσουμε έτσι τα δύο οικονομικά συστήματα, για να μπορεί να γίνει μια εύκολη διάκριση).

Οι πάντες έχουμε αντιληφθεί ότι Ρωσία και Κίνα κυρίως, αλλά και οι άλλες χώρες των BRICS, σπεύδουν με ταχείς ρυθμούς να αναπτύξουν το αντίπαλο δέος της δυτικής παγκοσμιοποίησης, που θα αμφισβητήσει καίρια την .....

Μια Ισραηλινή βουλευτής προτείνει να «θανατωθούν όλες οι Παλαιστίνιες μητέρες» ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ EBΡΑΪΚΟ ΛΟΜΠΥ (WORLD JEWISH COMMITTEE) ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΠ ΑΥΤΟΥ ?????


Réseau International (Γαλλία) > (μτφΚριστιάν) 
Μια πολύ γνωστή Ισραηλινή πολιτικός και βουλευτήςπεριέγραψε τους Παλαιστίνιους στο σύνολο τους ως «τρομοκράτες», μέχρι το σημείο να προτείνει ότι θα πρέπει να σκοτωθούν επίσης οι μητέρες των Παλαιστινίων κατά τη διάρκεια των ισραηλινών επιθέσεων στην πολιορκημένη Λωρίδα της Γάζας.

Η Ayelet Shaked, του υπερ-εθνικιστικού κόμματος JewishHome, κάλεσε σε δολοφονία όλων των Παλαιστινίων μητέρων που γεννούν «φιδάκια».

«Πρέπει να πεθάνουν, και τα σπίτια τους πρέπει ....

Βίντεο Φωτιά: Η «σφαγέας» του πλανήτη, το ελεεινό και τρισάθλιο παράσιτο που ακούει στο όνομα Χίλαρι Κλίντον, βλέπει τη συντριβή του μαλαισιανού αεροσκάφους ως ευκαιρία για… επίθεση στη Gazprom!!!

Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτόν τον κόσμο… 

Η Χίλαρι Κλίντον, η «σφαγέας» του κόσμου, σε δηλώσεις τις σχετικά με τη συντριβή του Μαλαισιανού αεροπλάνου, τόνισε χαρακτηριστικά πως «αυτή είναι η ιδανική ευκαιρία να δώσουμε μια .....

Φράγκο δεν έχουν τα ταμεία – Τι αλλάζει στο ασφαλιστικό το Φθινόπωρο.

Ότι και να κάνουν δεν μπορούν να συμμαζέψουν το χάλι που οι ίδιοι δημιούργησαν στα ασφαλιστικά ταμεία, με τις εντολές της τρόικας που ακολούθησαν.
Έτσι το Φθινόπωρο ετοιμάζουν αλλαγές στο ασφαλιστικό.

Οι νέες ρυθμίσεις περιλαμβάνουν:


- ενοποιήσεις Ταμείων.....
- ενοποιήσεις όρων και ....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ βόμβα από το Παρόν! Λυσσαλέο μίσος της Μέρκελ για τους Έλληνες - Οι Ούνοι δεν αλλάζουν!

«Τους Έλληνες πρέπει να τους αρπάζεις από τα μαλλιά, να τους βουτάς το κεφάλι στο νερό και λίγο πριν σκάσουν, να τους αφήνεις να πάρουν μια ανάσα. Και μετά ξανά το ίδιο…»


Αντίγραφο του Χίτλερ η γερμανίδα καγκελάριος

Η αποκάλυψη, από πολύ καλή πηγή, μιας συζήτησης που είχε γίνει σε φιλικό γεύμα πριν από δύο χρόνια στο Λονδίνο, με συνδαιτυμόνες τη γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, τον τότε γάλλο Πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί και τον πρώην πρωθυπουργό του Κατάρ, δίνει την εξήγηση του μαρτυρίου της σταγόνας που ζει πέντε χρόνια τώρα ο ελληνικός λαός.

Είναι έργο...

Focus: «Πώς οι Έλληνες ολιγάρχες λεηλατούν το κράτος τους»

Ωρολογιακή βόμβα στη ζώνη του ευρώ χαρακτηρίζει το ελληνικό τραπεζικό σύστημα το γερμανικό περιοδικό Focus.
Σε άρθρο του με τίτλο «Πώς οι Έλληνες ολιγάρχες λεηλατούν το κράτος τους», αναφέρεται στα ...

Έλα Μπάμπη πες την αλήθεια,για ποιον το έκανες;

Πριν από αρκετά χρόνια, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ξεκίνησε την νομοπαρασκευαστική του καριέρα, αλλάζοντας πέντε λέξεις στον Ποινικό Κώδικα, χωρίς να το απαιτεί ούτε ο νομικός κόσμος, ούτε κανένας άλλος. 
Με την μικρή αυτή επέμβαση, πάνω από 400 άτομα, όλοι επιφανείς Θεσσαλονικείς, οι οποίοι αντιμετώπιζαν ποινές φυλάκισης πάνω από 10 χρόνια, έμειναν ελέυθεροι και ευγνώμονες φυσικά στον γκουρού της νομικής τέχνης. 
Όλοι τους εμπλέκονταν σε σκάνδαλο μετεγγραφών φοιτητών από Πανεπιστήμια της Ανατολικής Ευρώπης στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. 
Γιατροί, στρατηγοί, καθηγητές...