Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Πλειστηριασμούς - άμεσα - ζητεί η τρόικα....

Οι δανειστές απαιτούν τιμές εκκίνησης στο 1/3 της αντικειμενικής αξίας, στα 2/3 αντιπροτείνει η κυβέρνηση 

Τεράστιο πρόβλημα για το υπουργείο Οικονομικών και συνολικά για την κυβέρνηση αποτελεί η απαίτηση της τρόικας για επιτάχυνση των πλειστηριασμών των ακινήτων των οφειλετών του Δημοσίου προκειμένου να ανακοπεί η αυξητική πορεία των ληξιπρόθεσμων χρεών, που έχουν φτάσει στο ποσό των 66,4 δισ. ευρώ.

Στο τελευταίο, επικαιροποιημένο μνημόνιο, που εκδόθηκε μετά τον έλεγχο του περασμένου Μαρτίου, εντάχθηκε (ξανά) η δέσμευση της ελληνικής πλευράς για την αλλαγή του πλαισίου διεκδίκησης των ληξιπρόθεσμων χρεών, με...

Βόμβα ανεξόφλητων οφειλών 1,27 δισ. ευρώ

ΔΕΗ. Με τις εντολές για διακοπή ρεύματος να ξεπερνούν καθημερινά τις 1.160 κυρίως σε νοικοκυριά και μικροκαταστηματάρχες, μεγαλες βιομηχανίες, λιανεμπορικές αλυσίδες και το… Δημόσιο που χρωστούν εκατομμύρια μένουν στο απυρόβλητο 

Εκρηκτικές διαστάσεις λαμβάνει πλέον το φαινόμενο των ανεξόφλητων λογαριασμών ρεύματος προς τη ΔΕΗ. 

Τα χαράτσια και οι συνεχείς αυξήσεις στα τιμολόγια, η οικονομική ανέχεια των πολιτών αλλά και οι «μπαταχτσήδες» μεγαλοεπιχειρηματίες οι οποίοι, όπως και το ελληνικό Δημόσιο που έχει κηρύξει στάση πληρωμών, αρνούνται να καταβάλουν τα χρέη τους, έχουν δημιουργήσει ένα εκρηκτικό μείγμα ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τη ΔΕΗ που ξεπερνούν πλέον το 1,271 δισ. ευρώ και έχει τεθεί εκτός ελέγχου.

Οι εντολές διακοπής ρεύματος πέφτουν σαν βροχή τους τελευταίους μήνες –ξεπερνούν τις 1.160 κάθε μέρα κατά μέσο όρο- και έχουν αποδέκτες κυρίως τα νοικοκυριά και τους μικροκαταστηματάρχες, ενώ την ίδια ώρα μεγάλες βιομηχανίες, λιανεμπορικές αλυσίδες αλλά και φορείς του Δημοσίου που ....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

Αποκαλύπτουμε αυτά που μας κρύβουν...! 

• Αυτόματη αναγνώριση μουσουλμανικής μειονότητας στην περιφέρεια, όπου χτίζεται το τέμενος

• Η Πολιτεία θα αναγνωρίσει ως νόμιμους όλους τους λαθρομετανάστες

• Η περιοχή του χώρου λατρείας για τους μουσουλμάνους, αποτελεί και ιδιοκτησίας τους βάσει του κορανίου! Θα έχουμε δηλαδή ιδιοκτησία ελληνικού εδάφους από παράνομους αλλοδαπούς!!!

• Βάσει Διεθνούς Δικαίου, το τέμενος αποτελεί χώρο ασύλου. Άρα το τέμενος θα ....

Άγρια επίθεση Νάιτζελ Φάρατζ στον Αντώνη Σαμαρά! Toν έκανε “ΣΚΟΝΗ”! – Δεν κάνεις εσύ κουμάντο, η Ελλάδα είναι υπό ξένη κατοχή! (βίντεο)

samaras_eu_565_355
Άκουσε τον εξάψαλμο  από τον Βρετανό ευρωβουλευτή ο Σαμαράς…
Σας θυμίζουμε το σκηνικό όταν ο Νάιτζελ Φάρατζ δεν συγκρατήθηκε και  έκανε “σκόνη” τον Αντώνη Σαμαρά αλλά τους Έλληνες πολιτικούς γενικότερα.
Η αναφορά του είχε  φτάσει μέχρι τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Λουκά Παπαδήμο, τον οποίο είχε χαρακτηρίσει υπάλληλο μαριονέτα της Goldman Sachs!
Πιο συγκεκριμένα τι είχε...

Το Ποτάμι θέλει, ελεύθερο το χασίσι, υιοθεσία παιδιών από ομόφυλους και τα Σκόπια με σύνθετη ονομασία!!!

Χωρισμό Κράτους – Εκκλησίας θέλει η μεγάλη πλειονότητα των στελεχών του «Ποταμιού», όπως προκύπτει από το ιδιότυπο ερωτηματολόγιο στο οποίο απάντησαν όσοι συμμετείχαν στο συνέδριο του Λαυρίου Φιλελεύθεροι στα κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα, με...

O πρώην πράκτορας της ΚGB και φίλος του Πούτιν που θέλει να αγοράσει τον ΟΣΕ!

Έρχεται στην Αθήνα ο άνθρωπος που βρίσκεται, τα τελευταία εννιά χρόνια, στο τιμόνι του μεγαλύτερου μεταφορικού οργανισμού στον κόσμο, με ένα αχανές δίκτυο γραμμών μήκους 55.000 μιλίων που απλώνεται σε έντεκα διαφορετικές ζώνες ώρας στον παγκόσμιο γεωγραφικό χάρτη.

Πρόκειται για τον...
Βλαντιμίρ Γιακούνιν, πρώην αναπληρωτή υπουργό Μεταφορών στην κυβέρνηση της Ρωσίας κατά την περίοδο 2000-2003, το όνομα του είχε σχετιστεί με τη δράση της σοβιετικής KGB, έχουν γραφτεί πολλά άρθρα για εμπλοκή του στις μυστικές υπηρεσίες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης….

Το ΠΑΣΟΚ χαιρετίζει την απόφαση του ΣτΕ για το τζαμί.

ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΙΤΟΓΛΟΥ ΚΟΥΦΑΛΟΓΛΟΥ

ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΞΕΣΧΙΣΕΣ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ???
ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ...ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ....
«Η απόφαση για την ανέγερση τεμένους στο Βοτανικό λήφθηκε με αυξημένη πλειοψηφία στη Βουλή το 2011 με πρόταση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ .
Με τη σημερινή απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ γίνεται το τελικό βήμα για την έναρξη των εργασιών κατασκευής με ευθύνη του ελληνικού κράτους», σημειώνει ο Τομέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ αναφορικά με την απόφαση του ΣτΕ για ...

Γιατί αυξάνουν συνεχώς τους φόρους ενώ γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να εισπραχθούν;Μήπως τα θέλουν ...σε ακίνητα μέσω κατασχέσεων...;;;

Οι αντισυνταγματικοί φόροι αυξάνονται συνεχώς με θύματα τους μόνιμα «εύκολους» φορολογούμενους. 

Όμως και...
η αδυναμία αυτών των φορολογουμένων να αντεπεξέλθουν στα νέα βάρη αυξάνεται πλέον κατακόρυφα.

Ήδη για το πρώτο πεντάμηνο του 2014, οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την εφορία αυξήθηκαν με ρυθμό ένα δισεκατομμύριο ευρώ το μήνα!!!

Γιατί λοιπόν επιμένουν σε ακόμα περισσότερους φόρους ενώ είναι βέβαιοι ότι δεν πρόκειται να εισπραχθούν; 

Η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι....

Ολόκληρη η Προδοσία στη ΔΕΗ με στοιχεία!

ΔΕΗ, η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος της Ελλάδος, με τζίρο πάνω από €6δις , με 7,5εκ. πελάτες και αυτή την στιγμή η μοναδική εταιρεία διανομής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα με 62 σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και 363 μονάδες ηλεκτροπαραγωγής και μητρική του Ανεξαρτήτου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) Α.Ε. στον οποίο το σύστημα μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας.

Αυτή η εταιρεία που...

Καπετάν Άγρας 1880 – 1907.

Έλληνας στρατιωτικός, γνωστός και ως Τέλλος Άγρας, από τις ηρωικότερες φυσιογνωμίες του Μακεδονικού Αγώνα.

Ο Σαράντος Αγαπηνός, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, γεννήθηκε το 1880 στο Ναύπλιο, όπου ο πατέρας του Ανδρέας Αγαπηνός, από τους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, υπηρετούσε ως εφέτης.

Το 1901 αποφοίτησε από τη Σχολή Ευελπίδων και τοποθετήθηκε ως υπολοχαγός στη φρουρά της Αθήνας. 


Λίγους μήνες αργότερα κατατάχθηκε εθελοντής στα στρατιωτικά σώματα που πολεμούσαν τους Βούλγαρους κομιτατζήδες στην οθωμανοκρατούμενη Μακεδονία, επειδή πίστευε ότι η ελληνική ψυχή της Μακεδονίας θα αφυπνιζόταν μόνο με τη στρατιωτική δράση.

Πολέμησε, κυρίως, στην περιοχή ....