Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Η πρώτη συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής μέσα από τον Κορυδαλλό - ΒΙΝΤΕΟ.

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος παραχώρησε συνέντευξη μέσα από τα κελιά της Τιμής, η οποία προβλήθηκε στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου "Κίτρινος Τύπος".

Κυβέρνηση και Media αυστηρώς ακατάλληλα για το λαό ... Η κυβέρνηση των media

 “ Τα συστημικά ΜΜΕ, έχοντας στη συντριπτική τους πλειονότητα χάσει κάθε ψήγμα αξιοπιστίας, και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν, αποφάσισαν να λειτουργούν, απροκάλυπτα πια, προπαγανδιστικά υπέρ της συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου, αλλά και να υποστηρίζουν
τα Μνημόνια και την τρόικα ως έναν μονόδρομο, τον οποίο η χώρα θα πρέπει να ακολουθήσει και μάλιστα χωρίς πολλές αντιρρήσεις ”

Κάθε ημέρα που περνάει στην Ελλάδα των Μνημονίων και της ανθρωπιστικής καταστροφής για τη συντριπτική πλειονότητα του ελληνικού λαού, ξεμπροστιάζεται σε όλο του το «μεγαλείο» το παρασιτικό σύστημα, το οποίο κυριάρχησε....

Σε πανικό ο ΓΑΠ με τις ΜΚΟ – Φοβάται το Ειδικό Δικαστήριο.

Όσο δεν είδαμε τον Γ. Παπανδρέου σε ένα χρόνο τον είδαμε σε μία εβδομάδα.

Ο πρώην πρωθυπουργός βρίσκεται σε πανικό για το θέμα των ΜΚΟ και όπου βρει στασίδι κάθεται και εξηγεί τα ανεξήγητα, ότι δηλαδή αυτός συμμάζεψε τις ΜΚΟ και πως δεν έχει ο ίδιος καμία σχέση.


Άντε Γιώργο μου να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας… 


Ακόμα και δίκιο να έχεις, ποιος θα σε πιστέψει με τόσα που έχεις κάνει;

Τη μία βγάζει ανακοινώσεις .....

Με παρέμβαση Πούτιν η Gazprom μείωσε την τιμή του φυσικού αερίου προς την Ελλάδα..

Με προσωπική απόφαση του Ρώσου προέδρου Βλάντιμιρ Πούτιν, η Gazprom μείωσε
την τιμή του φυσικού αερίου που πωλεί στην Ελλάδα κατά 15%.


Η μείωση ήρθε ως ένδειξη καλής θέλησης και ειλικρινούς συνεργασίας από την ρωσική πλευρά εν όψει του deal της αποκρατικοποίησης τόσο της ΔΕΠΑ, όσο και του ΟΣΕ και του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης.

Η ΔΕΠΑ ζητούσε να υπάρξει έκπτωση 30%, αλλά αυτό ήταν αδύνατον, αφού και το νυν συμβόλαιο δεν θα έσπαγε με τίποτα.


Η νέα τιμή θα ισχύσει αναδρομικά από 1ης Ιουλίου 2013 και ....

ΠΟΣΟ ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ;;;;Γερμανικές Αποζημιώσεις: Σκληρή απάντηση Γλέζου σε Βενιζέλο..

venizelosglezos
Τα «πυρά» του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Γλέζου συγκέντρωσε η αμφισβήτηση του πορίσματος του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους για τις γερμανικές αποζημιώσεις, από τον υπουργό Εξωτερικών, Ευάγγελο Βενιζέλο.
Ο κ. Γλέζος εξήγησε στον υπουργό Εξωτερικών ότι δεν πρόκειται για πολεμικές αποζημιώσεις, αλλά για επανορθώσεις που έχουν καταβληθεί σε όλες τις χώρες εκτός από την Ελλάδα, που μαζί με το κατοχικό δάνειο είναι οι οφειλές της Γερμανίας προς την Ελλάδα.
«Δεν είναι θέμα δικαστηρίων, αλλά πολιτικής βούλησης και διεκδίκησης εκ μέρους ελληνικής κυβέρνησης» τόνισε.
Σημειώνεται ότι ......

Οι ελληνικές τράπεζες ξανά στο σημείο μηδέν. Απέτυχαν παταγωδώς οι ανακεφαλοποιήσεις..

Οι ελληνικές τράπεζες και οι "βοήθειες" που απέσπασαν κατά καιρούς, από τις ελληνικές κυβερνήσεις της τελευταίας επταετίας, είναι η αιτία της κρίσης που βιώνει ο ελληνικός λαός. Και ...βρισκόμαστε ξανά στο σημείο μηδέν. 

Λες και πήγαν στράφι όλα τα bailout που απέσπασαν οι χρεοκοπημένες τράπεζες. 

Και για να μην ανακοινώσουν επίσημα την χρεοκοπία τους, τουλάχιστον αυτές που είναι πράγματι στο κατακόκκινο, έπαιρναν "βοήθειες". 

Από τα δανεικά που έπαιρναν Παπανδρέου - Σαμαράς, φορτώνοντας τους Έλληνες με χρέη. 

Για άλλη μια φορά ΔΝΤ και Ευρώπη διαφωνούν σχετικά με τα στρες τεστ των ελληνικών τραπεζών. 

Γίνεται λόγος για κεφαλαιακές ..

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ..!!! ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ....

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της μεγάλης δημοσκόπησης του zougla.gr:

ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ:

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Έτσι μας εξαπατούν οι Διεθνείς Τραπεζίτες ...

 Το παγκόσμιο χρέος της ανθρωπότητας αυξήθηκε μέσα σε 5 χρόνια περίπου κατά 22 τρισ. 

Όλα αυτά τα χρέη ήταν αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης που όπως θα δείτε παρακάτω ήταν τεχνητή!

Είναι κορυφαίο ζήτημα το να ξέρουμε ποιοι ελέγχουν το πλούτο της ανθρωπότητας σήμερα και φυσικά πώς τον απέκτησαν.

Γιατί είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε πώς απέκτησε ο κάθε τραπεζίτης της Wall Street ή της Deutche Bank όλο αυτό τον πλούτο που μας δανείζει, με τόκο φυσικά.

Το μέγα ερώτημα λοιπόν είναι αν απέκτησαν όλο αυτό το πλούτο νόμιμα και προπάντων ηθικά. 

Γιατί αν αποδεχθούμε να ζούμε σε μια κοινωνία της απάτης, μια κοινωνία που εξυψώνει όποιον μπορεί να εξαπατήσει περισσότερους και καλύτερα τότε καταλαβαίνετε ότι θα οδηγηθούμε στην σκλαβιά υπό την τυραννία των απατεώνων. .......

Ενας Rothschild μιλάει υπέρ του Παγκόσμιου Νομίσματος!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhbEykUBZKqmg4S48FTuSvMYlveX_VhnyUKk7hOBz4mt1PjS1fiE1_dXT1VaJW9hPijkXIrnvnEKSfGncoBK7OsUoFV2Ge7mPqxXLKVCQCa2qinovk4baiqi4ZGxYmyinKm2IvHE-mDAtlp/s1600/4958031246_29c3026bd3.jpgΤο βίντεο είναι ένα απόσπασμα απο μια απο τις σπάνιες εμφανίσεις γόνων της εβραϊκής οικογένειας Ρόθτσιλντ που είναι οι φανεροί Αυτοκράτορες του Τραπεζικού συστήματος και δημιουργοί της Παγκόσμιας Οικονομικής Κρίσης...Δηλώνει ο Evelyn de Rothschild ότι είναι ευκαιρία να πάμε σε παγκόσμιο νόμισμα..

Πως λειτουργούν οι οικονομικοί δολοφόνοι; Δείτε το βίντεο ΣΟΚ!

http://s1.dmcdn.net/Bffma/x240-VL6.jpg
Οι οικονομικοί δολοφόνοι δεν είναι τίποτα περισσότερο απο εκτελεστικά όργανα των Διεθνών Τραπεζιτών που έχουν όνομα και επώνυμο και ελέγχουν όλες τις πολυεθνικές που διοικούν την ανθρωπότητα... 

Ο Perkins έκανε αποκαλύψεις για τους οικονομικούς δολοφόνους και πως αυτοί αυξάνουν τον έλεγχο της Νέας Τάξης Πραγμάτων σε όλο τον πλανήτη,δεν είπε κουβέντα όμως για το ποιοί τους ελέγχουν και τους διατάζουν.. την απάντηση θα την βρείτε εδω http://antipliroforisi.blogspot.gr/20...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ...

Και τώρα αγαπητέ Έλληνα τι θα τον κάνεις τόσο θυμό;

Η ερώτηση προκύπτει αβίαστα εάν διαβάσει κανείς τα αποτελέσματα της έρευνας του τελευταίου ευρωβαρομέτρου που καταδεικνύει ότι οι Έλληνες τα έχουν πάρει στο κρανίο! 

Έρευνα που καταδεικνύει ότι οι Έλληνες είναι οι πιο θυμωμένοι, οι πιο δύσπιστοι και οι πιο απαισιόδοξοι από όλους τους ευρωπαίους. 

Και όταν λέμε θυμωμένοι και δύσπιστοι εννοούμε καταλυτικά, ολοκληρωτικά.

 Οι δείκτες είναι εντυπωσιακοί:
-Το 87% των Ελλήνων πολιτών ...

Μας έστησαν παγίδα οι Ισραηλινοί;

Είναι ανησυχητικά όσα συμβαίνουν γύρω από τον πολυδιαφημισμένο ενεργειακό αγωγό που θα μετέφερε το ισραηλινό και κυπριακό αέριο στην Ευρώπη μέσω της ελληνικής επικράτειας. 

Είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα που άρχισαν (άρχισαν;) συζητήσεις επ’ αυτού, ώστε να μη υπάρχει ούτε κατ’ αρχήν συμφωνία.
Ανάλογη είναι και η περίπτωση της Κύπρου, όπου εκεί ο λόγος ήταν για κατασκευή τερματικού σταθμού υγροποίησης του αερίου, χωρίς μέχρι τώρα να έχουν προχωρήσει συζητήσεις επ’ αυτού. 

Η διαφορά από το ελλαδικό κράτος είναι ότι, ο Τύπος της Λευκωσίας ψέγει την κυπριακή κυβέρνηση, για το ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα κατασκευασθεί ο τερματικός σταθμός ή όχι. 

Από την κυπριακή κυβέρνηση άραγε, εξαρτάται;
Φοβούμαι, όπως έγραψα και σε προ ημερών ...

Bloomberg: Ο Β.Πούτιν δεν θα παραδώσει την Ουκρανία χωρίς πόλεμο...

Ο Henry Meyer του Bloomberg δημοσίευσε ένα άρθρο στο οποίο αναφέρει επτά λόγους για τους οποίους ο Πούτιν δεν θα παραδώσει την Ουκρανία. Ποιοι είναι;

Υπερηφάνεια: ο Πούτιν δήλωσε το 2005 ότι η πτώση της Σοβιετικής Ένωσης ήταν «η μεγαλύτερη γεωπολιτική καταστροφή» του 20ού αιώνα. Το να επιτρέψει λοιπόν στην Ουκρανία να «ξεγλιστρήσει» από την «τροχιά» της Ρωσίας δεν θα κάνει τον Πούτιν να φαίνεται καλύτερος από το Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, ο οποίος προήδρευε της σοβιετικής αυτοκρατορίας κατά τη διάλυσή της το 1991.

Εμπόριο: Ο Πούτιν θέλει η Ουκρανία να ενταχθεί στην...

ΤΕΤΡΗΡΗΣ, ΠΕΝΤΗΡΗΣ, ΔΕΚΗΡΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΥΗΡΕΙΣ – ΜΕΡΟΣ Α΄

Hepteres
 Περί το 500 π.Χ., η τριήρης, επινόηση των Κορινθίων, έγινε το βασικό σκάφος των ελληνικών, των φοινικικών, των ετρουσκικών, κ.α. μεσογειακών πολεμικών στόλων. 
Στην τριήρη στηρίχθηκαν μεγάλες ή μικρές «θαλασσοκρατορίες» όπως αυτές της Αθήνας, της Καρχηδόνας, της Κορίνθου, των Συρακουσών, κ.α.
Η εκστρατεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Ασία και η κατάλυση του περσικού κράτους δημιούργησε μια νέα πολιτειακή κατάσταση για τον ελληνικό κόσμο. 
Τα νέα ελληνικά κράτη που δημιουργήθηκαν στην Ανατολή ήταν πολλαπλασίως μεγαλύτερα από τις παλαιές πόλεις-κράτη. Η νέα κατάσταση είχε το αντίκτυπο της στην πολεμική τέχνη, τόσο στην ξηρά όσο και στην θάλασσα. 
Οι παλαιοί οπλιτικοί στρατοί των λίγων χιλιάδων οπλιτών έδωσαν την θέση τους σε στρατούς πολλών δεκάδων χιλιάδων πολεμιστών, που είχαν πλέον ως βασικά Όπλα κρούσης την μακεδονική φάλαγγα και το βαρύ ιππικό. 
Ανάλογα, οι παλαιότεροι στόλοι των πόλεων-κρατών που είχαν ως βασικό μαχητικό πλοίο την τριήρη, αντικαταστάθηκαν από τους.....

ΤΕΤΡΗΡΗΣ, ΠΕΝΤΗΡΗΣ, ΔΕΚΗΡΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΥΗΡΕΙΣ – ΜΕΡΟΣ Β΄

Polyeres
Από τις ναυμαχίες  και τις άλλες θαλάσσιες συρράξεις μεταξύ των πρώιμων  ελληνιστικών κρατών  ξεχωρίζουν η  ναυμαχία  της  Σαλαμίνας  της  Κύπρου (306 π.Χ.)  και  η  επακόλουθη  πολιορκία  της  Ρόδου  από  τον  Δημήτριο  τον  Πολιορκητή. 
Οι πολυήρεις χρωστούν πολλά στον πολυμήχανο Δημήτριο που συνέβαλε αποφασιστικά στην εξέλιξη τους.
Μετά  το  280  π.Χ. η πολιτική  κατάσταση  αποκρυσταλλώθηκε  και  σχηματίστηκαν  οι  νέες  μεγάλες ναυτικές  δυνάμεις.  
Το  κράτος  των  Λαγιδών (Πτολεμαίων) με  τις  336  πεντήρεις του και  τα  2.000  σκάφη  μικρότερου  εκτοπίσματος  ήταν  η  μεγαλύτερη δύναμη, όχι  μόνο  μεταξύ  των Ελλήνων  αλλά και συγκριτικά  με  την  Ρώμη  και  την  Καρχηδόνα,  παρά  την  υπερπροσπάθεια  των  ...

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ..

Respect to the Greeks
Τα παρακάτω λόγια που ειπώθηκαν για την ηρωική ελληνική ψυχή και διάνοια και δεν έχουν καμία σχέση και δεν αφορούν τους Έλληνες προσκυνημένους, προδότες και ξεπουλημένους που φέρουν απλά κάποιο ελληνικό όνομα.

Οι σύγχρονοι εφιάλτες κυβέρνησαν και κυβερνούν τα τελευταία χρόνια την Πατρίδα μας δίνοντας γη και ύδωρ φτάνει να ανεβούν ακόμη ένα σκαλοπάτι εξουσίας.
Η ελληνική ψυχή δε χάθηκε…

Υπήρχε και θα υπάρχει και όποιος κάνει το λάθος να παίξει με την Θράκη, την Μακεδονία, Την Ήπειρο, το Αιγαίο, θα δοκιμάσει για άλλη μια φορά την ηρωική ψυχή των πραγματικών Ελλήνων....

Η Ουκρανία και το νέο «Ανατολικό»

 τoυ Κωνσταντίνου Χολέβα
Τον 19ο αιώνα η διεθνής διπλωματία ονόμαζε Ανατολικό Ζήτημα το ερώτημα περί της διανομής των εδαφών της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, η οποία ήταν πλέον υπό κατάρρευση και υπό διάλυση. 

Σήμερα, το νέο Ανατολικό Ζήτημα αφορά την κατανομή σε ζώνες επιρροής των χωρών, των περιοχών και των εθνοτήτων που ζούσαν μέχρι το 1990 στην ενιαία Σοβιετική Ένωση. 

Η περίπτωση της Ουκρανίας είναι χαρακτηριστική. Διεκδικείται και από τους δυτικούς (κυρίως ΗΠΑ και Γερμανία) ως οικονομικός και ενεργειακός εταίρος, διεκδικείται βεβαίως και από τη Ρωσία λόγω ιστορικών δεσμών και λόγω των λιμανιών στον Εύξεινο, τα οποία είναι ...

Σε πανικό οι τράπεζες μετά το δημοσίευμα των Financial Times!

Σπεύδουν να διαψεύσουν ότι το νέο κεφαλαιακό κενό των τραπεζών δεν είναι 15 δις ευρώ, όπως σύμφωνα με το άρθρο των FT υποστηρίζει η τρόικα ούτε 20 δις όπως διαρρέει (σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα) το ΔΝΤ.

Από την ώρα που ανέβηκε το άρθρο, ξεκίνησε ένας «πόλεμος» διαρροών με τις τράπεζες να υποστηρίζουν ότι αυτά τα ποσά δεν υφίστανται καν! 


Άτυπη αντίδραση υπήρξε και από την ΤτΕ, η οποία την περασμένη Πέμπτη και Παρασκευή ενημέρωσε....

Είναι σε θέση η Ρωσία να κερδίσει έναν πόλεμο ενάντια στο ΝΑΤΟ;

Στα τέλη του 2010 ο τότε Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού της Ρωσίας, Nikolai Makarov, είχε δηλώσει στα ρωσικά Μέσα Ενημέρωσης πως οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν ήταν σε θέση να αντιμετωπίσουν το ΝΑΤΟ σε ενδεχόμενη πολεμική εμπλοκή. 

Ωστόσο διευκρίνιζε ότι κατόπιν σχετικών μεταρρυθμίσεων και κατάλληλης προετοιμασίας αυτό ....

Ο Παπακωνσταντίνου με «φωτογραφική» διάταξη διέγραψε τα φορολογικά πρόστιμα των ΜΚΟ ΓΑΠ και Ρόντου...

Πλήρη φορολογική "αμνηστεία" παρείχε στις ΜΚΟ των ΓΑΠ και Α. Ρόντου ο κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου κατά τη θητεία του στο υπουργείο Οικονομικών, με «φωτογραφική» διάταξη που διέγραφε βεβαιωμένα πρόστιμα με μια απλή δήλωση εκ μέρους της οργάνωσης.

Την ώρα, δηλαδή, που προχωρούσε σε οριζόντια, «αιματηρά» δημοσιονομικά μέτρα εναντίον των Ελλήνων φορολογούμενων, διέγραφε φορολογικά πρόστιμα σε οργανώσεις-«φαντάσματα». 

Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι, λίγους μήνες πριν ....

Εἶναι παράνομη ἡ κατοχή παλαιῶν βιβλίων;

Ὤ, ναί!!!

Εἶναι παράνομη!!! 


Εἶναι κάτι ποὺ δὲν γνωρίζει ὁ πολὺς κόσμος, ἀλλὰ ἤδη εἶναι νομοθετημένο καὶ ὑπογεγραμμένο ἀπὸ τὸν πολὺ Μπένυ, βάσει κάποιων πληροφοριῶν ποὺ κατάφερα νὰ συγκεντρώσω…

Ὄχι, δὲν τὸ ἔκανε τώρα… Τὸ ἔκανε ἐπὶ κάποιας ὑπουργείας του πρὸ ἐτῶν. Μᾶλλον ἐπὶ ὑπουργείας του στὸ ὑπουργεῖον ἀ-Πολιτισμοῦ…

Τότε ποὺ ὑπέγραφε γιὰ τὴν καταστροφὴ τῶν προϊστορικῶν οἰκισμῶν, πρὸ κειμένου νὰ γίνῃ τὸ ἀεροδρόμιον τῶν Σπάτων…

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ - ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ;

Daily Mail για Τιμοσένκο: «Μην ξεγελιέστε από το αγγελικό πρόσωπό της. Είναι αδίστακτη και διεφθαρμένη»

Η πασιονάρια της Ουκρανίας χρησιμοποιεί το «σε@ουαλικό μαγνητισμό» της για να κερδίσει τους αντιπάλους της, υποστηρίζει Βρετανός δημοσιογράφος που έχει πάρει συνεντεύξεις από την πρώην πρωθυπουργό της χώρας

Μπορεί η αγγελική της ομορφιά και η φυλάκισή της να έχει κερδίσει τη συμπάθεια πολλών, όμως, η Γιούλια Τιμοσένκο κρύβει...

ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ .....ΤΟΥΡΚΙΑΣ


Το ίδιο σενάριο που οδηγεί στη αναπόφευκτη διάσπαση της Ουκρανίας και την υποδούλωση του δυτικού της τμήματος στην λεηλασία του ΔΝΤ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει σχεδιαστεί και για άλλες δύο χώρες που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή, επιβεβαιώνοντας τις ανησυχίες πολλών στρατηγικών ερευνητών ότι έχει ανοίξει ένας κύκλος έντονης αντιπαράθεσης που μπορεί να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σύμφωνα με ένα πολύ αποκαλυπτικό δημοσίευμα της τουρκικής επιθεώρησης, Ayıdınlık, το σκηνικό της Ουκρανίας στήνεται στην Μολδαβία και στην Γεωργία καθώς....

ΒΙΝΤΕΟ-Κούγιας:Κωμικού περιεχομένου η δικογραφία για την Χ.Α....

Έκθεση ιδεών χαρακτήρισε το πόρισμα των ανακριτριών για την Χρυσή Αυγή ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος του προφυλακισμένου Ευστάθιου Μπούκουρα. 

Μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό» είπε ότι πρόκειται για ένα "σενάριο που δεν επαληθεύεται από κανένα πραγματικό περιστατικό, από κανένα αποδεικτικό μέσο".

«Δεν έχω ξαναδει πιο κωμικού περιεχομένου δικογραφία με...

Εξευτελισμός της Ελλάδας στις ΗΠΑ !

Μεγάλη προβολή της Ελλάδας στις ΗΠΑ, με dolma και baklava ''γιαλαντζί'' διπλωματία...

Η πρεσβεία-''γιαλαντζί'' (στην Ουάσιγκτον) ''εγκαινιάζει την ελληνική προεδρία στην Ευρωπαϊκή 'Ενωση'', με dolmadakia, xoriatikh salad, orzo me kima, baklava σε... ''Οίκημα Αστέγων''.

Ενθουσιασμένη η Ομογένεια με την πρεσβεία μας στην Ουάσιγκον και εθνικά υπερήφανη, αναφωνεί:


«Διώχτε το ''ανέκδοτο'' πρέσβη και βάλτε στην θέση του την ''πρέσβειρα gastronomy Ελλάδας'', πριν μας γκαστρώσετε με την ανικανότητα και χαζομάρα που σας δέρνει»


Σημ.: Είναι η 4η φορά μέσα σε ένα χρόνο, που η πρεσβεία μας... ''προβάλει'' την Ελλάδα με ''κρασογνωσία'', με ''μεζεδογνωσία'', με ''μπακλαβογνωσία'' και λοιπά συναφή. 


Μετά αναρωτιούνται στο υπουργείο Εξωτερικών στην Αθήνα, γιατί η Ομογένεια αποκαλεί τους διπλωμάτες μας στις ΗΠΑ ''ανίκανους-τουρίστες'', της.....

Λίστα απολύσεων και διαθεσιμότητας στο Δημόσιο ζήτησε η τρόικα – Απελευθέρωση των απολύσεων και νέες μειώσεις συντάξεων στο τραπέζι

- “Δείγμα” για τις 11.000 απολύσεις στο Δημόσιο ζήτησαν οι τροϊκανοί
- “Ανοίγουν” σήμερα το θέμα των απολύσεων στη συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας
- Νέες περικοπές στις συντάξεις βλέπει το ΔΝΤ λόγω μείωσης των εισφορών

- Σε εξέλιξη η συνάντηση Τρόικας - Βρούτση..


Δεν είναι μόνο το πλεόνασμα στο οποίο με τον έναν ή τον άλλο τρόπο οι δύο πλευρές θα έρθουν σε συμφωνία και δεν είναι μόνο οι διαφωνίες για γάλα, φάρμακα κλπ 

Τα μεγάλα αγκάθια με την τρόικα παραμένουν οι απολύσεις στο δημόσιο αλλά και τον ιδιωτικό τομέα, αλλά και τα ελλείμματα των Ταμείων που αναμένεται να φέρουν ακόμη και μειώσεις στις συντάξεις.

Οι τροϊκανοί μετά....

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη στην Κύπρο.βιντεο

Πού και γιατί ''ανήκομεν'';..

Πάει καιρός από τότε που το δόγμα ''ανήκομεν εις την Δύσην'' έπιανε τόπο, και είχε κάποιο αντίκρυσμα έναντι του υπαρκτού ή όχι ''κινδύνου εξ Ανατολών''!

Στον πρώτο και στον δεύτερο όμως Παγκόσμιο Πόλεμο, η επίθεση δεν ήρθε ''εξ Ανατολών'', αλλά από την δύση, από το κέντρο της Ευρώπης:
Την Γερμανία και τον Άξονά της (Ιταλία, Αυστρία, Ουγγαρία, Φινλανδία).

Απ' το ίδιο ακριβώς σημείο προέρχεται και η σημερινή οικονομική επίθεση με στόχο την κυριαρχία και καταλήστευση του ευρωπαϊκού Νότου και κυρίως της Ελλάδας, σαν πιό ευάλωτης, κυρίως λόγω της τριαντάχρονης πολιτικής διαφθοράς που προηγήθηκε.

Η τάχα δυσαρεστημένη από την κρίση Γερμανία, είναι...

Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

"...Αφορά και την Ελλάδα. 
Αύριο όταν θα εξαντληθούν ΕΝΤΕΛΩΣ τα περιθώρια των κατοχικών δυνάμεων, το ίδιο θα εφαρμοστεί και εδώ..."
Γράφει ο Θύμιος Παπανικολάου 

"Ρεσάλτο"

Το αντεπαναστατικό πραξικόπημα στην Ουκρανία είναι το τελειοποιημένο «μοντέλο» των «επαναστάσεων» του πλανητικού φασισμού. 


Το «μοντέλο» που στηρίζεται στη λαϊκή ΟΡΓΗ που γεννά και γιγαντώνει ο ίδιος ο φασισμός της Νέας τάξης, που στηρίζεται στις λαϊκές κινητοποιήσεις (γνήσιες ή κατασκευασμένες), το «μοντέλο» που σφετερίζεται το κύρος της έννοιας «επανάσταση» και εμφανίζει ως πραγματικότητα τα ανεστραμμένα είδωλά της:
 Τα αντεπαναστατικά πραξικοπήματα σαν Επανάσταση…


Σήμερα οι φασιστικές μαφίες του χρήματος και τα πλανητικά τους όργανα βρίσκονται αντιμέτωπα με την 
εξαθλίωση, συνακόλουθα και με την τυφλή ΟΡΓΗ που έχουν σπείρει, συσσωρεύσει, γιγαντώσει και ....

Οι μακάβριοι κερδοσκόποι της ΦΡΙΚΗΣ...



Είναι γνωστό ότι το σύστημα της καπιταλιστικής σαπίλας και κερδοσκοπικής αναισχυντίας στήνει μπίζνες και πάνω στη φρίκη που το ίδιο δημιουργεί:

Εμπορεύεται τη σήψη του, το αίμα και τη φρίκη που παράγει… 

Τα αιμοβόρα αρπακτικά της καπιταλιστικής αγοράς, σήμερα, έχουν ξεπεράσει κάθε αποτρόπαιο εμπορικό έγκλημα εμπορίας της φρίκης τους. 

Στήνουν χορούς από «μπίζνες» πάνω στο ΘΑΝΑΤΟ που προκαλούν: Τις αυτοκτονίες…

Ο τεμαχισμός της Ελληνικής ΑΟΖ μετά απο αυτονομήσεις περιοχών της Ελλάδας...

του καθ. δρ. Γ.Ζουγανέλη
Είναι ενδιαφέρον να δείτε πώς θα τεμαχιζόταν η Ελληνική ΑΟΖ (άσπρη γραμμή) μετά απο αυτονομήσεις περιοχών της χώρας. 
Στη φωτογραφία σας σχεδίασα πολύ προσεγγιστικά τις περιοχές αυτές (κίτρινες γραμμές). 
Είναι χρήσιμο να γνωρίζετε αυτό το χάρτη.
Οι κόκκινες γραμμές διακεκομμένες αναπαριστούν επιθυμίες γειτόνων και φίλων, άσπονδων και μή. 
Έτσι θα έχουμε Δυτική Θράκη και Νησιά Ανατ. Αιγαίου ένα κράτος. Στερεά άλλο. Πελοπόννησος άλλο. Κρήτη άλλο κοκ.
Είναι σημαντικό για το κράτος ...

Μαυραγορίτες Και Όρνεα...

Φρενίτιδα έπιασε τους επικοινωνιολόγους της εξουσίας να ανοίγουν τα συρτάρια σκανδάλων και να βγάζουν προς τέρψη της εκδικητικής μανίας του πεινασμένου λαού τα πανηγύρια εκατομμυρίων. 

Ξεκίνησαν με τους υπουργούς, πήγαν στις ΜΚΟ, βγάζουν τις λαμογιές μέχρι και της ξεχασμένης από τον χάρο μαμάς του Γιώργου, ενώ οι πολίτες της χώρας το μόνο που ανοίγουν είναι φακέλλους λογαριασμών που θα μείνουν κι αυτοί ανεξόφλητοι και τα συρτάρια των ιδεών επιβίωσης που όλο αδειάζουν. 

Λες και τα εκατομμύρια των μιζών και των ΜΚΟ θα σώσουν το τομάρι κανενός. 

Από τα μαύρα ταμεία θα μαζευτούν και σε άλλα μαύρα ταμεία θα πάνε. Κουβέντα να γίνεται, να κυλάει η ειδησεογραφία εκεί που θέλουν να κυλήσει και από κάτω πολίτες να δίνουν μάχες ....

Ο υποψήφιος εθνοσωτήρας Στ. Μάνος μαζί με τον Γ. Στουρνάρα έχουν συστήσει ΜΚΟ που καταθέτει επιχειρηματικές προτάσεις αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας...

Το ακόλουθο δημοσίευμα (28 Μαΐου 2012) δίνει κάποια εξαιρετικά ενδιαφέροντα στοιχεία για την σύμπραξη του Στ.Μάνου (γνωστου νέου και άφθαρτου πολιτικού που θέλει να μας σώσει (sic!)) με τον Γ.Στουρνάρα (νυν υπηρεσιακού υπουργού Ανάπτυξης και διευθυντή του ΙΟΒΕ (μελετητικού κέντρου του ΣΕΒ) και φυσικά αφήνει πολλά ερωτηματικά σχετικά με την σιωπή του Στ.Μάνου. 

(1) Οι εν λόγω κύριοι – με μακρά διαδρομή σε πολιτικές και διοικητικές θέσεις στο ελληνικό κράτος – έχουν συμπήξει – μαζί με άλλους φερέλπιδες εθνοσωτήρες – μία ΜΚΟ για την “προστασία και αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας”. 

Η ΜΚΟ αυτή έχει εκπονήση επιχειρηματικό σχέδιο («Σχέδιο Αρχιμήδης») το οποίο έχει υποβάλει όχι μόνο σε κρατικά όργανα αλλά ακόμη και σε διεθνή δικηγορικά γραφεία συμβούλων επιχειρήσεων όπως στη Roland Berger, που συνέταξε το σχέδιο «Εύρηκα», προκειμένου να βρεθούν κοινά στοιχεία στις δύο πρωτοβουλίες.  

(2) Η Roland Berger δεν είναι κοινωφελής οργανισμός αλλά επιχείρηση αποσκοπούσα ....