Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Η μασονία στον κρατικό μηχανισμό, στρατό, εκκλησία και παιδεία…ένα αόρατο δίχτυ πάνω απο την Ελλάδα.

Κάτω από τα .. ράσα, οι... ποδίτσες.... κάτω από τα γαλόνια... οι ποδίτσες... πίσω από την Παιδεία, πάλι ποδίτσες...

Τελικά δεν έμεινε τίποτα όρθιο σ' αυτή τη χώρα... 


Όλοι τον ... φαλλό προσκυνούν για να πάρουν μια θέση, ή για να διαλύσουν κάθε προσπάθεια σύστασης υγειών κομμάτων;;


Πόπη Σουφλή

Η διείσδυση των μασόνων σε όλους τους καίριους τομείς του κρατικού μηχανισμού και γενικότερα της οικονομικής, επιστημονικής και κοινωνικής ζωής του τόπου γίνεται με μεθοδικότητα και με πρακτικό στόχο την τοποθέτηση ή τον έλεγχο ανθρώπων σε θέσεις «κλειδιά» από τις οποίες επηρεάζεται η λήψη αποφάσεων. 

Από τα πανεπιστημιακά ιδρύματα ως τα υποκαταστήματα Τραπεζών και από τις δημόσιες επιχειρήσεις ως τις επαγγελματικές οργανώσεις, οι μασόνοιπροσπαθούν να προωθούν μέλη τους σε καίριες θέσεις. 

Το αποκορύφωμα βέβαια της προσπάθειάς τους είναι ο έλεγχος της πολιτικής ζωής του τόπου και η διείσδυσή της στο Στρατό.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ή ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ???

Στην Ελλάδα ζουν εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι μετανάστες και πρόσφυγες. Οι περισσότεροι κάτω από άθλιες συνθήκες. Αν αυτά που τους διαιρούν έως αίματος στις πατρίδες τους, σε συνδυασμό με την εν γένει αντίθεσή τους προς τη Δύση, αρχίζουν να εκδηλώνονται σε ελληνικό έδαφος, οι εξελίξεις θα είναι τραγικές...

του ΣΤΑΘΗ 

Για πρώτη φορά στη νεώτερη διπλωματική ιστορία της χώρας, Ελληνας Υπουργός Εξωτερικών ταυτίζεται με μια ενδεχόμενη τυχοδιωκτική στρατιωτική επιχείρηση των Συμμάχων της χώρας (όπως αυτή που προετοιμάζεται τώρα κατά της Συρίας) χωρίς να κρατά, προσχηματικώς έστω, κάποιες στοιχειώδεις αποστάσεις, συνάδουσες με τα ιδιαίτερα και ειδικότερα συμφέροντα της χώρας – τα οποία επιμένουν να υπάρχουν (και μέσα και έξω απ’ το πλαίσιο των διεθνών υποχρεώσεων και δεσμεύσεων της Ελλάδας).

Ακόμα και ο Γιωργάκης, Υπουργός Εξωτερικών κατά την κρίση της Γιουγκοσλαβίας, έκανε τη βρώμικη δουλειά προσπαθώντας...

ΠΑΠΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΤΟ Κ(στ)ΟΜΜΑ ΤΩΝ ΛΑΧΑΝΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ......

Το νεοφιλελεύθερο αγόρι, ο «συγγραφέας-διανοούμενος» Θανάσης Χειμώνας που διόρισε ο Μητσοτάκης του νεοφιλελεύθερου ΠΑΣΟΚ ως «γραμματέα του Τομέα Πολιτισμού»... 


Δηλαδή σε μια θέση που θήτευσε η Μελίνα Μερκούρη, έδειξε παντού το ήθος και τον πολιτισμό του νεοφιλελεύθερου εκτρώματος, αλλά και δικαιολογεί την ΝΑΤΟϊκή χυδαία θέση του αρχηγού του υπέρ μια στρατιωτικής επέμβασης στη Συρία. Ως γνήσιος αμερικανοτσολιάς, ο υπεύθυνος για τον «Πολιτισμό» στο ΠΑΣΟΚ, έγραψε στο Facebook τα εξής:... 

ΕΓΚΛΗΜΑ - ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ 100% ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΣΕ ΡΟΛΟ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗ ΞΕΠΟΥΛΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΚΑ ΤΟΥ.

ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΕΣ ΑΠΟΙΚΙΑΚΕΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ COSCO - Ανοιξε ο δρόμος για την πλήρη ιδιωτικοποίηση του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά (ΟΛΠ), έπειτα και από τη νέα αποικιακή συμφωνία φιλικού διακανονισμού που επιτεύχθηκε, χθες, μεταξύ του Οργανισμού και της Cosco-ΣΕΠ...

Η δρομολόγηση της πώλησης και μάλιστα στο 100% του ΟΛΠ αντιπροσωπεύει μια μεγάλη οικονομική άλωση όλου του Πειραιά και δορυφοροποίησή του στα ιδιωτικά και κινεζικά συμφέροντα που θα ελέγχουν την καρδιά του Πειραιά την οποία αντιπροσωπεύει το λιμάνι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα Ναυτεμπορική, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, βλέποντας...

Σε ποιο φασισμό μας γυρνάτε ;

Αυτά τα οποία συμβαίνουν τα τελευταία τρία χρόνια δεν έχουν προηγούμενο πουθενά στην ιστορία. Κανείς δεν μπορούσε να τα φανταστεί και αν κάποιος νοσηρός εγκέφαλος τα εμπνεόταν, θα τον περνούσαν για τρελό.
Και όλα έγιναν με το όμορφο και απαλό πέπλο της δημοκρατίας την ίδια στιγμή που καταγγέλλεται ο φασισμός και η άνοδος των δύο άκρων.
Μέσα σε πλήρη δημοκρατία λοιπόν:
> 2.000.000 άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους με ότι αυτό συνεπάγεται
> όσοι ακόμη εργάζονται, το καθεστώς απασχόλησής τους επιδεινώνεται δραματικά και εντυπωσιακά από μήνα σε μήνα
> ισοπεδώνουν τους μισθούς
> στα σπίτια μας, αυτά που χτίσαμε με κόπο, αγοράσαμε με κόστος ή μας έδωσαν οι γονείς μας, ήρθε ένας χοντρός, ηγεμόνας του έρημου αποκόμματός του και επέβαλε ....

Νέες απώλειες 150.000 θέσεων εργασίας και 40.000 λουκέτα ώς το τέλος του 2013.

Το τέλος της εποχής των ψευδαισθήσεων για τις επιχειρήσεις και για τις προοπτικές μείωσης της ανεργίας οριοθετεί το β΄εξάμηνο του 2013, σύμφωνα με την έρευνα της ΓΣΕΒΕΕ για την αποτύπωση του οικονομικού κλίματος στις πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις, στους κλάδους της μεταποίησης, του εμπορίου και των υπηρεσιών.

Μεταξύ άλλων, εκτιμάται ότι ώς το τέλος του έτους θα βρεθούν πιο κοντά στο λουκέτο περίπου 40.000 επιχειρήσεις, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό για το 2013 σε 90.000, κάτι που σημαίνει ότι θα χαθούν περί τις 150.000 θέσεις εργασίας.
Η έρευνα είναι η δεύτερη για το 2013 που διεξάγει ....

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ;;;;;Από τα 207 δισ ευρώ των δανείων στην Ελλάδα, μόνο το 1 δισ πήγε στην πραγματική οικονομία.

Σάβ, 31/08/2013 - 20:30
Σύμφωνα με τη σπουδαία διεθνή οργάνωση ATTAC, που μάχεται ενάντια στη νεοφιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση των χρηματιστηριακών αγορών, από τον Μάρτιο του 2010 μέχρι σήμερα η Ευρωζώνη και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ),  δάνεισαν την Ελλάδα το συνολικό ποσό των 206,9 δισεκατομμυρίων ευρώ σε 23 δόσεις. Από τα 206,9 δισ μόνο 1,7 δισεκατομμύρια ευρώ έμειναν για την Ελλάδα.

ΣΟΥ ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΦΟΡΩΝ ΤΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΣΕ ΑΓΑΘΟΕΡΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ....!

Η διαγραφή του προστίμου των 240 εκ. ευρώ, στον Βαρδινογιάννη!

Σε κόκκινο συναγερμό βρισκόταν για μέρες το Υπουργείο  Οικονομικών και ειδικά ο διαλυμένος στην κυριολεξία μηχανισμός του κ.Θεοχάρη.

Αιτία ένα πρόστιμο 240 εκατομμυρίων ευρώ που επεβλήθη στη Μοτορ Οϊλ με το αιτιολογικό της μη καταβολής φόρων.

Το πρόστιμο κινητοποίησε άμεσα

… 13 πιλότοι αυτοκτονίας θα ανατινάξουν τα αεροπλανοφόρα .... 8.000 σύριοι στρατιώτες καμικάζι έτοιμοι να πλήξουν τον εισβολέα

Η Guardian (29/08/13) δημοσιεύει επικοινωνία της με πιλότο της Συριακής Πολεμικής Αεροπορίας τον οποίο έχει και ως αξιόπιστη πηγή εδώ και 12 μήνες, όπως επισημαίνουν οι συντάκτες της εφημερίδας. 

Ανοίγει τα χαρτιά του και αποκαλύπτει : Στα επιχειρησιακά σχέδια του συριακού στρατού υπάρχει πλάνο με 8000 στρατιώτες αυτοκτονίας (καμικάζι) που θα πλήξουν με όποιο μέσο διαθέτουν τον εισβολέα. Επιβεβαιώνει ότι υλοποιήθηκε ο σχηματισμός της μοίρας των πιλότων αυτοκτονίας...

Η Συριακή Πολεμική Αεροπορία θα χρησιμοποιήσει καμικάζι πιλότους αν δυτικές  δυνάμεις επιτεθούν στη χώρα, δήλωσε στην Guardian, o αξιωματούχος της πολεμικής αεροπορίας.

Ο ίδιος τόνισε ότι οι 13 πιλότοι υπέγραψαν  αυτήν τη βδομάδα το σύμφωνο σχηματισμού μοίρας « μαρτύρων αυτοκτονίας » για να εμβολίσουν αμερικανικά αεροπλανοφόρα. Με 30 χρόνια  προυπηρεσίας  στο επιχειρησιακό σκέλος της αεράμυνας σε τομέα που βρίσκεται 10 μίλια από τη Δαμασκό, ο πιλότος προειδοποιεί :

« Αν ο αμερικανικός ή βρετανικός στρατός εκτοξεύσει έστω κι έναν πύραυλο , εμείς θα απαντήσουμε .....

ΗΧΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ..!!!‏

«Φέρνω στις πλάτες μου
βαρύ χρέος το Νέο
στα χέρια

παιάνες για μάχες και ξεσηκωμό.»
«ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ», Μαρία Λαέρτη

Η σημερινή Ελλάδα έχει τις αντικειμενικές και υποκειμενικές δυνατότητες να μην υπάρχει ούτε ένας στη χώρα φτωχός, ούτε ένας δυστυχισμένος, ούτε ένας καταπιεστής.

Για να γίνουν, όμως, οι δυνατότητες της χώρας κοινωνική ικανότητα «να μην υπάρχει ούτε ένας στη χώρα φτωχός, ούτε ένας δυστυχισμένος, ούτε ένας καταπιεστής», είναι απαραίτητο τα τμήματα του οικονομικά ενεργού πληθυσμού που πλήττονται από τη σημερινή κατάσταση, οι κοινωνικές ομάδες ισχύος δηλαδή, να ενεργοποιηθούν, να συνειδητοποιήσουν τα πραγματικά τους συμφέροντα και να ενοποιηθούν.

Το αμερικανοκίνητο think-tank Stratfor για την Συρία.


Αναδημοσιεύουμε, μεταφρασμένη στα ελληνικά από το euro2day.gr, μια ανάλυση του Stratfor για τη Συρία.

Το αμερικανοκίνητο αυτό think-tank γράφει -περιληπτικά- τα εξής:

  • Οι ΗΠΑ δεν έχουν πλέον τη δυνατότητα να συσπειρώνουν γύρω τους πολλούς και ισχυρούς συμμάχους όπως στο παρελθόν. 
  • Μέχρι και η Αγγλία εμφανίζει εμπόδια, μέσω του "ενοχλητικού" πλέον θεσμού του κοινοβουλίου, που απέρριψε την πρόταση του Κάμερον για εισβολή.
  • Η δυσκολία των ΗΠΑ να αναπτύξουν στρατιωτική δράση δίνει τη δυνατότητα στη Ρωσία και το Ιράν να απαιτήσουν μεγάλα ανταλλάγματα για να συναινέσουν σε ένα τέτοιο χτύπημα, και μάλιστα χωρίς να χάσουν και μεγάλο μέρος από την επιρροή τους στην περιοχή.
  • Αν οι ΗΠΑ δεν επέμβουν στρατιωτικά, θα πρόκειται για μια μεγάλη και εξευτελιστική ήττα, διότι θα φανούν αδύναμες και ο κόσμος δε

Δείτε τα σχέδια των Εβραίων για Παγκόσμια Κυριαρχία! (video).

undefined

Το πλέον αποκαλυπτικό απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Πρόεδρος του Ισραήλ Σίμον Πέρες στο Μέγκα, λίγο πριν την επίσημη επίσκεψή του στη χώρα μας!


Ο Εβραίος πολιτικός, μας λέει ξεκάθαρα πως οι εθνικές κυβερνήσεις δεν ελέγχουν την παγκοσμιοποιημένη οικονομία και πως "αυτό θα πρέπει ν' αλλάξει με νέους κανόνες, που θα πρέπει να σεβαστούν όσες χώρες επιθυμούν να συμμετάσχουν στη νέα κατάσταση"!

Προφανώς, μιλάει για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που είναι προ των πυλών και επισήμως:
Μάλιστα, τονίζει πως "είτε δέχεστε να συμμετάσχετε εκεί με τους όρους μας, είτε μένετε φτωχοί και ασήμαντοι"!!!

Ελλάδα καταδικασμένη εξαιτίας άστοχου πειράματος!

“Η λιτότητα καταστρέφει το ελεύθερο κομμάτι της ελληνικής οικονομίας, αφήνοντας την κυβέρνηση πιο δυσλειτουργική παρά ποτέ. 
Τα χειρότερα νέα; 
Η Ελλάδα θα χρειαστεί και άλλο πακέτο διάσωσης”, γράφει σε άρθρο του στο Russia Today ο Patrick L. Young, ειδικός των χρηματαγορών.
Και όπως λέει, αυτό δεν θα πρέπει να προκαλεί εντύπωση. “Αυτό που σοκάρει είναι ότι έπειτα από έξι χρόνια βαθιάς ύφεσης, έχει απομείνει κάτι που μοιάζει με οικονομία για να διασωθεί”.
Ο αρθρογράφος προσθέτει πως η ΕΕ είναι τόσο απελπισμένη να διατηρήσει το νόμισμά της, που δεν είναι παρά μια απάτη, ώστε εξετάζει να δώσει για τη διάσωση της Ελλάδας κοινοτικά κονδύλια, κάτι που σημαίνει ότι η Βρετανία και η Σουηδία θα πληρώσουν για το “ευρω-φιάσκο”, παρότι ουδέποτε το υιοθέτησαν.
“Η Ελλάδα βρίσκεται στην άβυσσο της οικονομικής καταδίκης. Ανόητοι, διεφθαρμένοι

Σαράντος Καργάκος: Η ώρα της μεγάλης κρίσης για τον Ελληνισμό.



Ας ξεκινήσουμε, αγαπητοί, από ένα εξορκισμένο σήμερα «εθνικιστή» ποιητή που κάποτε τολμούσαμε να θεωρούμε πρώτο εθνικό μας ποιητή, τον Διονύσιο Σολωμό: γράφει στους «Ελεύθερους Πολιορκημένους»:

«Αραπιάς άτι, Γάλλου νούς, βόλι Τουρκιάς, τόπ’ Αγγλου *
πόλεμος μέγας πολεμά, βαρεῖ τό καλυβάκι…»
* τόπ΄ = μπάλα κανονιού
Εννοείτε ασφαλώς ποιο είναι το καλυβάκι στον παρόντα καιρό. Όχι η Ελλάς ή η προέκτασή της η Κύπρος, αλλά σύμπας ο Ελληνισμός. 
Ο Ελληνισμός μετά τις εξάρσεις του στον πόλεμο του ’40-’41, με την αντίστασή του κατά των αρχών Κατοχής, με τον ενωτικό αγώνα της Κύπρου (μια δράκα μαχητές κατά μιας αυτοκρατορίας) αποτελούσε κακό παράδειγμα για τους λοιπούς λαούς.

Χώρα χωρίς ντροπή, άξια της μοίρας της.....

 
Πριν από χρόνια πολλοί αρέσκονταν να λένε ότι η λέξη φιλότιμο και αυτό που ακριβώς εκφράζει δεν υπάρχει σε άλλες γλώσσες πλην της ελληνικής, ότι ακόμα και η ακριβής μετάφρασή της συχνά απαιτούσε περιφραστική απόδοση. 

Ηταν ασφαλώς υπερβολές. 

Αλλά, από εκεί μέχρι την πλήρη εξαφάνιση όχι της λέξης αλλά της έννοιας όπως τη ζει σήμερα μια ολόκληρη χώρα, η απόσταση είναι τεράστια και, φυσικά, η υπερβολή πολύ μεγαλύτερη: γιατί πια, στην πολιτική τουλάχιστον έκφραση της χώρας, δεν φαίνεται να έχει απομείνει ίχνος από φιλότιμο…
 
Πώς αλλιώς μπορεί να ερμηνευθεί το γεγονός ότι ο κόσμος όλος ακούει χθες τη γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ να λέει, για τις ανάγκες της επανεκλογής της φυσικά, ότι η Ελλάδα δεν θα έπρεπε ποτέ να έχει μπει στο ευρώ και ότι από αυτήν ξεκίνησαν όλα τα προβλήματα της ευρωζώνης;

Παγκόσμιοι απατεώνες! Η Τέλεγκραφ αποκαλύπτει ότι ο Κέρι χρησιμοποίησε φωτογραφία από το Ιράκ για να συκοφαντήσει την Συρία!!

undefined
Το ίδιο έκανε και το BBC!

Συγκεκριμένα ο Κέρι στην “πύρινη” ομιλία του όπου προανήγγειλε επίθεση στην Δαμασκό, ξεκίνησε χρησιμοποιώντας την συγκεκριμένη φωτογραφία για να δείξει το “μέγεθος της σφαγής” στην πρόσφατη επίθεση με χημικά από το καθεστώς”!

Για κακή τους τύχη όμως, ο φωτογράφος που είχε τραβήξει την φωτογραφία …ζούσε και οργισμένος εξέδωσε ανακοίνωση που τους κατακεραυνώνει για την απάτη.

Συγκεκριμένα ο Ιταλός Marco di Lauro εκτός εαυτού αποκάλυψε ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε στο Ιράκ το 2003!


Ποσά μέσα άραγε θα μεταδώσουν την απάτη;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΟΚ: "ΑΥΤΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ"!

 undefined


Ο Αρχηγός της Σαουδαραβικής Υπηρεσίας Πληροφοριών  της "CIA της Ερήμου", είναι σύμφωνα με πληροφορίες ξένων ανταποκριτών και μαρτυρίες των ίδιων των κατοίκων της περιοχής Ghouta της Δαμασκού, ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από την επίθεση με τα χημικά στη Συρία,για την οποία και
ενοχοποιήθηκε το καθεστώς Άσαντ και δόθηκε έτσι αφορμή επίθεσης των ΗΠΑ κατά της Συρίας!

   Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του MPressNews στις ΗΠΑ, αντάρτες και των κάτοικοι της πληγείσας Ghouta της Δαμασκού κατηγορούν τον Σαουδάραβα Πρίγκιπα Bandar bin Sultan για την παροχή χημικών όπλων σε μια Ομάδα Ανταρτών (Ισλαμιστών) που συνδέεται με την Αλ Κάιντα!

   Όπως αναφέρουν οιανταποκριτές του

ΤΟΥΡΚΟΣ Α/ΓΕΕΘΑ: "ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΜΕ ... ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ"! Η Τουρκία έτοιμη να εισβάλλει στη Συρία- Αποσφραγίστηκαν όπλα στο Εσκισεχίρ.

"Μύρισε αίμα" και βέβαια η Τουρκία δεν θα μπορούσε να λείψει από μία "σφαγή εκ του ασφαλούς". Έτσι, με δηλώσεις του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου, στρατηγού Νετζντέτ Οζέλ, δηλώνει παρούσα και έτοιμη να εισβάλλει στη Συρία...
Συγκεκριμένα ο Τούρκος αρχηγός ΓΕΕΘΑ ανακοίνωσε ότι "οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις είναι έτοιμες από όλες τις απόψεις να εισβάλλουν στο συριακό έδαφος".
Eπίησς ο αρχηγός των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων Νετζντέτ Οζέλ δήλωσε πως "ο τουρκικός στρατός συνεχίζει τις ετοιμασίες του για πιθανή επέμβαση στη Συρία" ενώ τόνισε πως "η Τουρκία είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις συνέπειες μιας στρατιωτικής εμπλοκής της".
«Δεν έχουμε κανένα άγχος καθώς έχουμε κάνει τις απαραίτητες ενέργειες και προετοιμασίες»δήλωσε ο Οζέλ.

Βάζει ο Μπένι τη στολή του....

undefined
Ο υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος τάχθηκε χτες υπέρ της στρατιωτικής επέμβασης των Αμερικανών και των συμμάχων τους στη Συρία. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος καταδίκασε το ειδεχθές έγκλημα χρήσης χημικών και τάχθηκε υπέρ μιας αναλογικής απάντησης με αποτέλεσμα. Χτες το
βράδυ, η βρετανική βουλή τόλμησε να πάει κόντρα στον Ευάγγελο Βενιζέλο και απέρριψε την στρατιωτική επίθεση στη Συρία.

Όταν οι χώρες που συζητούν το ενδεχόμενο στρατιωτικής επίθεσης στην Συρία αμφιβάλλουν και αναζητούν ακόμα επαρκείς ενδείξεις για την χρήση χημικών από τον Άσαντ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει ήδη αποφασίσει για την ενοχή του Άσαντ.

ΒΙΝΤΕΟ: Κερδοσκόποι - η Ελλάδα είναι μόνο η αρχή: το ραδιοντοκιμαντέρ των Κακλαμάνου, Καζάκη που πρέπει να ακούσουν όλοι οι Έλληνες....

Απρίλιος του 2011. Ο Μάνος Κακλαμάνος φιλοξενεί τον Δημήτρη Καζάκη στο στούντιο του (τότε) Ράδιο 9 για μια ολιγόλεπτη συνέντευξη που τελικά κράτησε 4 ώρες (!) και αποτέλεσε το υλικό για το ραδιο-ντοκιμαντέρ "Κερδοσκόποι - η Ελλάδα είναι μόνο η αρχή".

Θυμάται ο Μάνος Κακλαμάνος:...

''Την τελευταία δεκαετία δανειστήκαμε 490 δισ ενώ χρειαζόμασταν πραγματικά τα 20 δισ ! Τα υπόλοιπα πήγαν σε τοκοχρεολύσια πρηγούμενων ετών. Αυτό το χρέος μας ζητούν να πληρώσουμε...!

Τύμπανα Πολέμου - Από τον Μίκη Θεοδωράκη.

Τύμπανα Πολέμου

του Μίκη Θεοδωράκη


- Τα τύμπανα πολέμου ηχούν και πάλι στη Μέση Ανατολή.

Νέος στόχος η Συρία.

- Το έχουμε, νομίζω, πει. Κάθε τόσο πρέπει να γίνεται και ένας πόλεμος για να κρατηθεί το επίπεδο ζωής στις χώρες που στηρίζουν την κοινωνική τους ανάπτυξη στην εξαγωγή του μαύρου θανάτου. Κάποτε ο πρόεδρος Μιτεράν μου εκμυστηρεύθηκε ότι εάν δεν πουλήσουν όπλα, θα πέσει κάθετα το επίπεδο της ζωής στην Γαλλία. Και όταν λέμε «όπλα», πρόσθεσε, εννοούμε μεγάλα, χοντρά, ακριβά, όπως αεροπλάνα, υποβρύχια, τανκς, πυραύλους και φυσικά σφαίρες, εκατομμύρια σφαίρες.

- Και χημικά; τον ρώτησα, γιατί ήξερα.

- Αυτό δεν μπορώ να το πω, μου απάντησε με το γνωστό γαλατικό του ειρωνικό μειδίαμα.

undefined
Του Σ. Κατσούλη

Ξυπνώ απο τον λήθαργο...


1 ΣΤΑΜΑΤΩ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. Ενημερώνομαι από τα μικρότερα κανάλια και το διαδίκτυο, γνωρίζοντας όμως, ότι το ψέμα και η παραπληροφόρηση είναι πλέον παντού γύρω μας.

2 ΣΤΑΜΑΤΩ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ. Ενημερώνομαι από τα μικρότερα έντυπα και το διαδίκτυο, γνωρίζοντας όμως, ότι το ψέμα και η παραπληροφόρηση είναι πλέον παντού γύρω μας.

Το χρονικό ενός χυδαίου αμοραλιστή Ή Το "ταξίδι" ενός επιπλέοντος φελλού.

Με τον Βενιζέλο έχουμε ασχοληθεί πολλές φορές. 

Στο πρόσωπό του συμπυκνώνεται η μακάβρια γκριμάτσα της καθεστωτικής αποσύνθεσης και της δωσίλογης εξαχρείωσης:

 Η έπαρση της κακουργίας και του ψεύδους.

Ο μητσοτακισμός (η παλιά έπαρση της κακουργίας και του ψεύδους) ωχριά μπροστά του (στη νεοταξική, αυθάδη έπαρση…):
Ξεπερνάει το Μητσοτάκη γιατί ανυψώνει το δωσιλογισμό του Μητσοτάκη σε αυθάδη κομπασμό και το ψεύδος του σε φλύαρη μπουρδολογία…

Η Θράκη στο στόχαστρο των γερακιών της Αγκυρας - Του Σάββα Καλεντερίδη

undefined
Οταν υπογράφεται μια διεθνής συνθήκη, από την οξυδέρκεια, τη στρατηγική σκέψη και πρόβλεψη και την ωριμότητα των πολιτικών και των διπλωματών που συμμετέχουν στη διαδικασία δοκιμάζονται τα αντανακλαστικά αλλά και η ίδια η τύχη ενός ολόκληρου έθνους. 

Αν και υπάρχει η άποψη ότι τις μεγάλες διεθνείς συνθήκες και συμφωνίες τις γράφουν άλλοι για εμάς, και εννοούμε ξένες μεγάλες δυνάμεις που έχουν στρατηγικά συμφέροντα στην περιοχή.

ΒΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ...... ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙ ΠΟΙΟΥ ;‏

undefined
Το ότι δεν έχετε ίχνος τσίπας και εθνικής αξιοπρέπειας επάνω σας είναι δεδομένο - Διαφορετικά δεν δικαιολογείται η κυβέρνηση μια χώρας να μην έχει τα ούμπαλα να κάνει αυτό που έκαναν οι Βρετανοί βουλευτές δείχνοντας τα παπάρια τους και στον Κάμερον και στον Ομπάμα...

Ρωτάμε όμως το εξής βρε ελεεινοί. Από τη στιγμή που το ΝΑΤΟ - επίσημα τουλάχιστον διαβεβαιώνει - πως δεν αναλάμβάνει κανενός είδους στρατιωτική δράση απέναντι στη Συρία, αυτές οι μαμημένες...
Οι "συμβατικές υποχρεώσεις" τις οποίες υποτίθεται ότι τηρείτε μετατρέποντας την Ελλάδα σε συνένοχο στο έγκλημα σε βάρος του Συριακού λαού, έναντι ποίου ακριβώς είναι???

Αντιμέτωπη με τον πιο μεγάλο εκβιασμό βρίσκεται η Ελλάδα !

Εκβιασμός για ΤΑΙΠΕΔ

Αντιμέτωπη με τον πιο μεγάλο εκβιασμό βρίσκεται η Ελλάδα, καθώς οι δανειστές χρησιμοποιούν τις καθυστερήσεις στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων σαν αφορμή για να «βάλουν χέρι» στην τεράστια ακίνητη περιουσία του Δημοσίου, αλλά και σε επιχειρήσεις που ελέγχουν στρατηγικούς τομείς της οικονομίας, όπως η ενέργεια, μεταφορές και οι τράπεζες.

Στόχος των σκληροπυρηνικών στην ευρωζώνη δεν είναι μόνο η ανάληψη της διαχείρισης κρίσιμων περιουσιακών στοιχείων της Ελλάδας. Προτείνουν, όπως το έπραξαν πριν από λίγες ημέρες οι Γερμανοί βιομήχανοι και το επαναλαμβάνουν με κάθε ευκαιρία οι Φινλανδοί, να υποθηκευτούν ακίνητα και κρατικές εταιρίες προκειμένου να λάβει η Ελλάδα το επόμενο πακέτο βοήθειας.

Πάνος Καμμένος για Συρία: Η Ελλάδα συντάσσεται με το δίκαιο. Οχι με τα συμβόλαια του Βενιζέλου!

Συνεδρίασαν εκτάκτως σήμερα επί τέσσερις ώρες, υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου, οι τομείς Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας και η γραμματεία Εθνικής Άμυνας και Ασφάλειας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, με θέμα τις εξελίξεις στη Συρία.

Αμέσως μετά τη συνεδρίαση, ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος έκανε την εξής δήλωση:

«Συγκαλέσαμε σήμερα τους τομείς Εξωτερικών και Άμυνας και τη γραμματεία Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για να συζητήσουμε τις εξελίξεις στη Συρία.

15 μέρες θέλει ο ΟΗΕ για βγάλει άκρη με τα χημικά στη Συρία - Θα περιμένουν οι ΗΠΑ ;

Ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, Μπαν Κι-μουν, ενημέρωσε και τα πέντε μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, ότι μπορεί να απαιτηθούν δύο εβδομάδες ή και περισσότερο, για να εξαχθούν τα τελικά αποτελέσματα της ανάλυσης των δειγμάτων, που
συγκέντρωσαν οι επιθεωρητές του διεθνούς οργανισμού στη Συρία, δήλωσαν την Παρασκευή διπλωματικές πηγές.

Russia Today: Απόλυτη αποτυχία η διάσωση της Ελλάδας [Βίντεο]

Ρεπορτάζ στην Αθήνα της κρίσης πραγματοποίησε το πρακτορείο ειδήσεωνRussia Today, το οποίο μίλησε με πολίτες οι οποίοι έχουν πληγεί από την κρίση.
«Πλήρης αποτυχία το ελληνικό πρόγραμμα διάσωσης», υποστηρίζει.
Το ρεπορτάζ της Russia Today, αναφέρεται στην τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει χιλιάδες Ελληνες πολίτες και αναρωτιέται εάν «θα αρχίσει να αποδίδει ποτέ το πρόγραμμα διάσωσης

ΑΡΧΙΖΕΙ... Ο Μ.Ομπάμα δίνει το σήμα για επίθεση σε πολεμικό συμβούλιο ενώ ο κόσμος αγωνιά...

Σε λίγα λεπτά αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την επίθεση των ΗΠΑ καρά της Συρίας, μια σύγχρονη μάχη μεταξύ Δαυίδ και Γολιάθ ακριβώς στα εδάφη που έγινε η βιβλική μονομαχία.
Στις 21.00 (ώρα Έλλαδας), ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα ανακοινώνει την επίθεση και μέχρι στιγμής σε ένα άτυπο πολεμικό συμβούλιο που έχει οριστεί οι ΗΠΑ δεν έχουν παρουσιάσει ούτε ένα στοιχείο που να τεκμηριώνει τον ισχυρισμό τους (υποτίθεται ότι έχουν ενημερωθεί μέλη του Κογκρέσου για τις "πληροφορίες").
Αύριο θα βρίσκεται κοντά στις συριακές ακτές το αντιτορπιλικό USS Stout κλάσης Arleigh Burke το οποίο όπως και όλα τα σκάφη της κλάσης μεταφέρει 40 βλήματα Tomahawk, άρα οι ΗΠΑ μαζί με τα άλλα τέσσερα

AYTOI ETOIMAZONTAI - EMEIΣ; Η Τουρκία αγοράζει επιπλέον 10 αποβατικά σκάφη.

Η Τουρκία θα δαπανήσει 600 εκατ. δολάρια για να κατασκευάσει 10 νέα μεγάλα αποβατικά πλοία και για αυτό τον λόγο έχει ήδη διενεργηθεί διαγωνισμός για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, ανέφεραν πηγές στο τουρκικό ΥΠΑΜ.
Οι αξιωματούχοι προμηθειών στο τουρκικό υπουργείο Άμυνας αναμένουν την συμμετοχή στο εν λόγω πρόγραμμα των τοπικών ναυπηγείων που θα αναλάβουν το κύριο έργο για την «πίτα» των 600 εκατομμυρίων δολαρίων κατασκευής 10 νέων μεγάλων αποβατικών πλοίων της Τουρκίας.
Ο σχεδιασμός και η κατασκευή των σκαφών θα είναι καθαρά τουρκικής έμπνευσης, σχεδίασης και κατασκευής αναφέρουν οι ίδιες πηγές.
Το τουρκικό ΥΠΑΜ με προεξάρχουσα την υπηρεσία προμηθειών ξεκίνησε πρόσφατα ένα νέο διαγωνισμό για την απόκτηση 10 νέων αποβατικών μονάδων , ένα πρόγραμμα που ονομάστηκε «Turkish-type assault boat.»