Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Η ΤΙΝΑ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΥΠΕΞ....


Ό
τι έφυγε από τον ΟΟΣΑ στο Παρίσι, όπου την είχε στείλει ο ΓΑΠ, το ξέρετε. 

Ότι επέστρεψε στο ΥΠΕΞ το μάθατε; 

Η Τίνα Μπιρμπίλη είναι ξανά ανάμεσά μας. 

Εργαζόμενο κορίτσι στο υπουργείο Εξωτερικών καθώς διατηρεί την ιδιότητα της εμπειρογνώμονος. 

Είχε περάσει κάποτε με διαγωνισμό, και μάλιστα χάρη σε αυτήν την επιτυχία γνωρίστηκε με τον ΓΑΠ που τότε ήταν ΥΠΕΞ και...

«Ξέφυγε» και πάλι ο Πάγκαλος...

Ετοιμος να αυτοκτονήσει αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι ο Θόδωρος Πάγκαλος.
Σε συνέντευξή του, στην  "Καθημερινή", ο πρώην υπουργός υποστηρίζει ότι τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ είναι κομμουνιστές και ο Φώτης Κουβέλης, απεδείχθη άχρηστος για να παραμείνει η κυβέρνηση στην εξουσία.

Όσον αφορά το προσφιλές του θέμα, τον ΣΥΡΙΖΑ, προτείνει να αυτοκτονήσουμε όλοι μαζί, σε περίπτωση που έρθει ο Αλέξης Τσίπρας με τον Πάνο Καμμένο στην εξουσία.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος εμφανίζεται ως "οπαδός" του Α. Σαμαρά και δηλώνει ότι στηρίζει τις επιλογές του, παρά τα όποια λάθη.

Αναφερόμενος στην ΕΡΤ, σημειώνει ότι "όσοι αντέτειναν να μην κλείσει η ΕΡΤ, ενδόμυχα πιστεύουν ότι δεν πρέπει να απολυθεί κανείς από το δημόσιο"........

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΟΜΑΔΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ. ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ 83ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΒΙΑΣΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ 69ΧΡΟΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ. ΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ...

PAKISTANOI
Τα δολοφονικά ασκέρια των Πακιστανών, τα γουρούνια και τα εισαγόμενα κτήνη από το Πακιστάν, ευθύνονται σύμφωνα με πληροφορίες για τη νέα φρίκη στην Εύβοια.
Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του eviazoom Μιχάλη Τσοκάνη ο οποίος βρίσκεται αυτή την ώρα στο χωριό Σέπα, κοντά στην Αμάρυνθο, μάλλον δύο ή τρείς Πακιστανοί εισέβαλαν σε σπίτι 83χρονου για να τον ληστέψουν. 
Τον μαχαίρωσαν πολλές φορές σε όλο του το σώμα και στη συνέχεια για να "απολαύσουν" Ελληνικό κρέας, σαν απάνθρωπα κτήνη, ....

Απαράδεκτοι Γερμανοί - Απαιτούν και τόκους για τα Leopard με τις ρωγμές και τα φθαρμένα πυροβόλα !

Δεν έχουν το Θεό τους οι Γερμανοί . Δεν τους αρκεί ότι εταιρείες τους πραγματικά θησαύρισαν από το εξοπλιστικό πάρτυ που έκαναν στην Ελλάδα ειδικά από το 1996 και μετά ,διεκδικούν τώρα και 120 εκατομμύρια ευρώ από την Ελλάδα. 

Επικαλούμενοι νομικίστικες λεπτομέρειες και κάνοντας ότι δεν
ξέρουν τίποτα για τις ρωγμές και τα άλλα προβλήματα που είχαν παρουσιάσει τα άρματα μάχης Leopard εμφανίζονται .....

Να δω που θα κρυφτείτε λαμόγια ! - Ετοιμάζουν μισθούς 350 ευρώ - Τι είναι ο θεσμός των mini jobs.

Ο Γιάννης Βρούτσης επανέλαβε το Σάββατο ότι δεν θα μειωθεί ο κατώτατος μισθός, ωστόσο, η Τρόικα αναμένεται να προωθήσει προσεχώς την εισαγωγή και στην Ελλάδα του θεσμού των mini jobs, όπως αποκαλείται η μικροεργασία, δηλαδή η εργασία με αμοιβή ως 350 ευρώ.

Σύμφωνα με την Real News, στόχος της τρόικας είναι ....

Σαν τον Χίτλερ υποδέχθηκαν οι Γερμανοί τον Ομπάμα! Άρθρο βόμβα του Roberts.

H Stasi Στον Λευκόν Οίκο

Υποκρισία στην Πύλη του Βρανδεμβούργου

Με αυτόν τον αινιγματικό και μαζί εκρηκτικό τίτλο δημοσιεύθηκε την Κυριακή

από την «Ευρασιατική Επιθεώρηση» και από όργανα της εξω-συστημικής διαδικτυακής ενημέρωσ
στις ΗΠΑ άρθρο καταπέλτης του Paul Craig Roberts για τον τομακτικό βαθμό διάβρωσης του συνταγματικού πολιτεύματος της Αμερικανικής Συμπολιτείας υπό την προεδρία του κ.

Ιδού η νέα φοροεισπρακτική "μεταρρύθμιση" με κατασχέσεις εν μια νυκτί - ΕΝ ΜΕΣΩ ΘΕΡΙΝΗΣ ΡΑΣΤΩΝΗΣ

undefined
Νέες τεχνικές συλλογής φόρων επεξεργάζεται το υπουργείο Οικονομικών, έχοντας έτοιμο τον νέο Κώδικα Φορολογικής Διοίκησης. 

Με αυτόν θα καθορίζονται τέσσερις διαφορετικοί τρόποι, με τους οποίους, σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής», η Εφορία θα έχει τη δυνατότητα να 
προσδιορίζει τους φόρους που θα πρέπει να πληρώνουν τα φυσικά πρόσωπα και οι επιχειρήσεις. 


Επίσης, ο Κώδικας φέρνει ανατροπές στο ποινολόγιο και τις κατασχέσεις.

Η Εφορία θα υπολογίζει στο περίπου τον φόρο που αναλογεί.....

Με ή χωρίς υποβολή δήλωσης η Εφορία θα βγάζει τον...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ 12.500 ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.

Σε 30 δήμους επικεντρώνεται το «ενδιαφέρον» των Υπουργείων Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Εσωτερικών αναφορικά με τη διαθεσιμότητα των 12.500 υπαλλήλων.

Πρόκειται για δήμους οι οποίοι αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και έχουν πλεονάζον προσωπικό το οποίο μέσω της διαθεσιμότητας είτε θα μετακινηθεί σε άλλες υπηρεσίες του δημοσίου (το πιθανότερο) ή γειτονικούς δήμους που παρουσιάζουν ελλείψεις (το λιγότερο πιθανό), ενώ οι υπόλοιποι θα απομακρυνθούν από το δημόσιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τους δήμους: .....

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Μ@ΛΑΚΑΣ ΔΕ ΘΑ ΕΠΕΝΔΥΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ???

Ζορίζονται οι Φιλιππινέζες αλλά success story δεν προκύπτει από πουθενά...

Κι οσο περισσότερο θριαμβολογούν, όλο και πασιφανέστερος καθίστατι ο εκφυλισμός τους. 

Παραμύθιασαν και πάλι την Ελληνική κοινωνία προβάλλοντας τη "μεγαλοπρέπεια" που υποτίθεται ότι διαθέτει το "όνειρο του γενιτσαρισμού" αλλά η αλήθεια παραμένει σκληρή όσο και αμείλικτη. 

Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στον πλανήτη...

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ; — Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ...

του ΤΑΚΗ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Καμιά χωρα, που είναι πλήρως ενσωματωμένη στη Νέα Διεθνή Τάξη (ΝΔΤ) ως υποτελής χώρα, δεν μπορεί να έχει οικονομική και εθνική κυριαρχία εάν δεν αποκτήσει την οικονομική αυτοδυναμία της στο πλαίσιο ενός νέου πραγματικού διεθνισμού που θα στηρίζεται στις αρχές της αυτονομίας, αλληλεγγύης και αμοιβαίας βοήθειας των λαών.

Φυσικά, η οικονομική αυτοδυναμία είναι μόνο η αναγκαία συνθήκη για την αυτονομία των λαϊκών στρωμάτων από τις ξένες ελίτ οι οποίες, σε αγαστή σύμπνοια με τις ντόπιες, τα καταδυναστεύουν στη ΝΔΤ. 

Δηλαδή, στη Τάξη που στηρίζεται, στο μεν οικονομικό επίπεδο, στην νεοφιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση, η οποία αποτελεί νέο συστημικό φαινόμενο που χαρακτηρίζει την σύγχρονη καπιταλιστική οικονομία της αγοράς (το οποίο δεν έχει σχέση με τις αποπροσανατολιστικές ανοησίες της «Αριστεράς» για «δόγμα» νεοφιλελευθερισμού, ή τις συνωμοσίες κάποιων «κακών ελίτ» να προκαλέσουν «σοκ» κ.λπ.), στο δε πολιτικό επίπεδο, σε κάποια... 

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΙΑΜΑΙΩΝ.

του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ
 
ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα κυβερνήσουν μαζί για μια ακόμη φορά. Την τελευταία. 

Αποτελεί πράξη ποιητικής δικαιοσύνης ότι τα δύο κόμματα του πάλαι ποτέ δικομματισμού καταδικάσθηκαν να συνυπάρξουν σε μια παρωδία «μεγάλου συνασπισμού», στο πλαίσιο των τελικών σπασμών του πολιτικού συστήματος της μεταπολίτευσης.  

Στην πραγματικότητα όμως μαζί κυβερνούσαν και τις τέσσερις προηγούμενες δεκαετίες.

 Παρά τις μεταξύ τους θεατρικές συγκρούσεις, τάχα φωτός-σκότους, συμπλήρωναν το ένα το άλλο σε μία συμβιωτική σχέση, βασισμένη στην εναλλαγή τους στην εξουσία.

 Μαζί δημιούργησαν το πλέγμα πελατειακών σχέσεων που ακόμη δυναστεύει τη χώρα. Και η πατρωνεία δεν περιορίζεται μόνον...