Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Τελείωσε ο πολιτικός χρόνος του Σαμαρά....

Φτάνει πια με τους εκβιασμούς των Μερκελιστών και των συμφερόντων που τους στηρίζουν - Όσο παραμένει στην πρωθυπουργία ο Αντώνης Σαμαράς η χώρα κινδυνεύει.

Σε πανικό ο ετοιμόρροπος πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς υποστηρίζει ότι αν η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές,΄αν η κυβέρνηση κάνει πίσω σε ότι αφορά στις ψευδο- μεταρρυθμίσεις, τότε η χώρα θα μπει σε περιπέτειες.

Αλαζονικός ο Αντώνης Σαμαράς είπε μεταξύ άλλων στο Ναύπλιο ότι «Κάποιοι πιστεύουν αφελώς ότι θα μας εγκλωβίσουν στο δίλημμα των εκλογών. 


Το πραγματικό δίλημμα δεν είναι ποιος θα προκαλέσει τις εκλογές αλλά..

ΑΠΑΤΟΣ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ..

O ΠΑΣΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ, Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ, Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΚΤΡΟΠΗΣ

Όπως έγκαιρα σαν είχε ενημερώσει ο Lykavitos το σχέδιο πολιτικής εκτροπής βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. 


Οι κρατικοδίαιτοι νταβαντζήδες στην εναγώνια προσπάθεια τους να διασωθούν δρομολογούν εξελίξεις με στρατηγικό στόχο τη συγκρότηση μιας κυβέρνησης ανδρείκελων που θα είναι απόλυτα ελεγχόμενη και χειραγωγούμενη από το σύστημα της διαπλοκής. 

Η ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ : ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ & ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ .

Το παρόν κείμενο αποτελεί μήνυμα προς κάθε ενδιαφερόμενο και συγχρόνως έχει ειδικούς αποδέκτες τους δημοσιογράφους και τους απλούς πολίτες.

Mε αφορμή τα τελευταία γεγονότα με την ΕΡΤ και τις αντιδράσεις, θα επισημάνουμε τα εξής:

Στην χώρα τούτη υπάρχει ένα σύμπλεγμα.Ένα σύμπλεγμα ανθρώπων που ζούσανε και ζούνε στην χλιδή και εις βάρος των υπολοίπων.


Η δομή του συμπλέγματος είναι τέτοια που η διαπλοκή και η βρώμα της διαφθοράς έχει διεισδύσει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη των κοινωνικών τάξεων και στρωμάτων.

Δηλαδή απο τον μπακάλη της γειτονιάς μέχρι και τον πρόεδρο της “Δημοκρατίας”-ναί αυτή την γέρικη γλάστρα με το μπλανζέ ύφος που το παίζει ανώτατος εκφραστής της ψευδοδημοκρατίας ....

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ - ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες κατασκευάζουν μια τεράστια συσκευή παρακολούθησης, που στοχεύει στην καταστολή της ιδιωτικής ζωής σε όλο τον κόσμο...
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ
Αυτό δήλωσε ο Αμερικανός δημοσιογράφος Glenn Greenwald, ο οποίος κατήγγειλε την παρακολούθηση τηλεφωνικών συνδιαλέξεων στη χώρα την περασμένη εβδομάδα.

«Υπάρχει ένας σκληρός πυρήνας στους κόλπους της κυβέρνησης των ΗΠΑ που φτιάχνει με άκρως μυστικότητα μια τεράστια δομή που έχει ως μοναδικό στόχο την καταστροφή της ιδιωτικής ζωής και της ανωνυμίας, όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και σε όλο τον κόσμο. 

Δεν είναι υπερβολή, είναι ο στόχος τους» είπε...

Ο Γιώργος Τράγκας αποκαλύπτει ποιος θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός, στη θέση του Σαμαρά!

undefined
Το κείμενο που ακολουθεί είναι του Γιώργου Τράγκα και το ανάρτησε ο ίδιος στη σελίδα του στο facebook. Διαβάστε:....
Πάμε σε πρόωρες εκλογές; Θα έχουμε προεκλογική περίοδο διαλύοντας την τουριστική περίοδο και κάποιες ελπίδες ότι θα πέσουν φέτος περισσότερα ευρώ στα ταμεία των τουριστικών επιχειρήσεων;
Θα βρεθεί μία μεταβατική περίοδος για την υπόθεση της ΕΡΤ; Ή μόλις τελειώσει η συνάντηση των τριών αρχηγών –τη Δευτέρα- Ο Σαμαράς θα πάει στον πρόεδρο να υποβάλλει την παραίτηση του, πετώντας το μπαλάκι της ευθύνης σους δύο άλλους και ....

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ - ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ...ΒΙΝΤΕΟ.

Πολεμικό ανακοινωθέν: ο πόλεμος κυβέρνησης και ιδιωτών εναντίον της ΕΡΤ - Μήπως όταν φύγουν οι Γερμανοτσολιάδες -αν προλάβουν να διαφύγουν- οι πρώτοι που θα πρέπει να δικαστούν... 

Από Λαϊκά Δικαστήρια με λαϊκούς δικαστές, θα πρέπει να είναι...