Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΝΦΙΑ. Μας κοιμίζουν σαν μωρά με διάφορα επικοινωνιακά τρυκ.

Όλο το μνημονιακό μιντιακό σύστημα, έχει καταφέρει να αποπροσανατολίσει τελείως το λαό από το κεντρικό ζητούμενο που έχει να κάνει με τον ΕΝΦΙΑ, ασχολούμενο συνεχώς, από το πρωϊ μέχρι το βράδυ, με τις δήθεν βελτιώσεις που έκανε η «μετανοημένη» εντολοδόχος των δανειστών κυβέρνηση.
  
Και εκεί που το κεντρικό ζήτημα για τον ΕΝΦΙΑ έπρεπε να εστιάζεται
στο ότι είναι αντισυνταγματικός και απάνθρωπος και στο ότι πρέπει να......

Η δυσκολία της ανοικοδόμησης μετά την καταστροφή.

Οταν μια κοινωνία υφίσταται απομύζηση εισοδήματος και πλούτου 700 δισ. μέσα σε 5 χρόνια, απλώς καταρρέει, διαλύεται. 

Αυτή την πρωτοφανή αφαίμαξη που υπέστη η Ελλάδα την απέδωσαν στην οικονομική κρίση. 

Μια κρίση που όμως παρόξυνε σε υπέρτατο βαθμό η εσκεμμένα εξοντωτική πολιτική της διαρκούς λιτότητας που συνεχίζουν ακόμη και σήμερα με τα Μνημόνια η τρόικα και η κυβέρνηση Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ που την εφαρμόζει.

Η σκοπιμότητα της λιτότητας βρίσκεται στην αξιοποίηση
του μηχανισμού του χρέους για την εκποίηση των περιουσιών. 

Πολύ απλά, αν σου ....

Μήπως είναι καιρός να τους απολύσουμε;

Κάνετε μεγάλο λάθος αν νομίζετε ότι η μανία χαρατσώματος του ελληνικού λαού από την κυβέρνηση, εξαντλήθηκε στο φόρο ακίνητης περιουσίας (ΕΜΦΙΑ). 

Ενός φόρου που υπερψηφίστηκε χτες με έναν ακόμη τραγελαφικό τρόπο από το «πλυντήριο» της Βουλής, έτσι όπως την κατάντησαν οι επαγγελματίες ταγοί της υποτιθέμενης δημοκρατίας μας…

Ὁ Γκρεμιστής Κωστῆ Παλαμᾶ


Καταργούν ΑΦΜ και ΑΜΚΑ και δημιουργούν ενιαίο αριθμό.

Στην ενοποίηση του AΦM και του AMKA όλων των πολιτών σχεδιάζει να προχωρήσει η κυβέρνηση για να διασφαλίσει τις πληρωμές των ασφαλιστικών εισφορών και των φόρων που, με βάση κεντρική πολιτική απόφαση, θα γίνονται ενιαία από τα μέσα του 2017.
 
Tην ενοποίηση του ..

ΜΟΣΧΑ: "ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ" Εκατοντάδες Αμερικανοί αλεξιπτωτιστές μπήκαν στην Ουκρανία και προωθήθηκαν στα ρωσικά σύνορα.

Το ΝΑΤΟ ξεκίνησε σήμερα την χερσαία άσκηση "Rapid Τrident" στην Δυτική Ουκρανία με την συμμετοχή 1300 ατόμων προσωπικού, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται 200 αλεξιπτωτιστές της 173ης Ταξιαρχίας Αλεξιπτωτιστών που έχουν την έδρα τους στη Βιτσέντσα της Ιταλίας.
 
Είναι η πρώτη φορά που Αμερικανοί αλεξιπτωτιστές βρίσκονται τόσο κοντά στα ρωσικά σύνορα, σε καιρό κρίσης, αυξάνοντας την ....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΚΑΘ. ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ: «ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΟΖ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΧΑΡΙΣ ΣΤΟ ΥΠΕΚΑ»!!!!

Mε τη διαπλάτυνση του Αξιού και της τάφρου του Έβρου για τη μεταφορά LNG από και προς το Αιγαίο, όπου θα κατασκευασθεί και τεχνητό νησί για υγροποίηση φυσικού αερίου, θα αλλάξει η χρήση των ποταμών και από εσωτερικά ύδατα θα μεταβληθούν σε πλωτές οδούς (στενούς κόλπους) στα πρότυπα της Παραγουάης (Λατινική Αμερική). 

Αυτό θα δημιουργήσει μια...

Χένρι Κίσιντζερ: «Πριν φύγω απ’ αυτόν τον πλανήτη... Αυτή είναι η Διαθήκη μου για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη»!

Σε αποκλειστικότητα, απόσπασμα από το καινούριο του βιβλίο, που θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014!...

Νέα Παγκόσμια Τάξη... 

Ο κόσμος της Νέας Εποχής που αναδύεται γύρω μας! 

Μία εντελώς καινούρια χρονική περίοδος για την ανθρωπότητα, η οποία θα σημάνει την επικράτηση ενός σκληρού κοινωνικού δαρβινισμού και πλανητικού μαλθουσιανισμού: θα επιβιώσουν ΜΟΝΟ οι λίγοι, εκείνοι δηλ. που θα προσαρμοστούν στις νέες δύσκολες συνθήκες και στα νέα παγκόσμια δεδομένα!... 

Για όλους τους υπόλοιπους, τη συντριπτική πλειοψηφία των 9/10 του πλανήτη Γη, η Νέα Εποχή θα αποδειχτεί ο χειρότερος δυνατός εφιάλτης...

Δίνει μόνη της τον εθνικό αγώνα στη Θράκη η Χαρά Νικοπούλου!

Από τους ανθρώπους που χαίρουν της απόλυτης εκτίμησης και εμπιστοσύνης μας είναι η Δασκάλα του Γένους, η Χαρά Νικοπούλου, και ο σύζυγός της, ο σπουδαίος γεωπολιτικός αναλυτής Ιωάννης Φριτζαλάς! 

Έχουμε βέβαια και...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ! ΚΑΘΑΡΑ ε βραϊκό το "Ελληνικό" βιβλίο θρησκευτικών της Α` γυμνασίου

Ιδού με τι θα ασχοληθούν για μια ολόκληρη χρονιά τα  παιδιά μας της πρώτης τάξης του γυμνασίου.

Και το χειρότερο? 

Θα βαθμολογηθούν γι αυτό !! 
Την προϊστορία των εβραίων !!!

Και να ήταν μονάχα αυτό θα μπορούσα να το δεχτώ μιας και η παλαιά Διαθήκη είναι κοινή μεταξύ Χριστιανισμού κσι Ιουδαϊσμού.

Οι φωτογραφίες με την μελέτη της Τορά, με σύγχρονους Ιουδαίους ιερείς, με πιστούς και με Γιαχβέδες είναι απαραίτητες ??  


Το κεφάλαιο ...

ΓΑΛΛΙΑ: Αθώες όλες οι femen που βεβήλωσαν την Παναγία των Παρισίων. Ένοχοι οι… φύλακες που τις πέταξαν έξω «βίαια». (Μαντέψτε τι θα γινόταν εάν βεβήλωναν τζαμί ή συναγωγή)

Η γαλλική Le Parisien γράφει για το περιστατικό με τις - καλοπληρωμένες πολυδιαφημισμένες και φερόμενες από το σύστημα ως «ακτιβίστριες» - Femen που μπήκαν στον καθεδρικό ναό της Παναγίας των Παρισίων, κρυμμένες αρχικά ανάμεσα στο πλήθος, και στη συνέχεια έβγαλαν τα ρούχα τους και φωνάζοντας «Όχι πια Πάπας», άρχισαν να χτυπάνε με ξύλα τρεις ιστορικές καμπάνες που ήταν εκτεθειμένες προσωρινά για την 850η επέτειο της Notre-Dame de Paris, στις οποίες δημιούργησαν μικρές φθορές, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, οι Femen αρνήθηκαν ότι ...

Η τριτοκοσμική Αθήνα...


Στο μυαλό των περισσότερων Ελλήνων και ξένων, η λέξη Αθήνα φέρνει στο μυαλό πολύ συγκεκριμένα πράγματα. 

Η Ακρόπολη, οι αρχαίοι φιλόσοφοι, οι πρώτοι Ολυμπιακοί αγώνες της σύγχρονης εποχής και χρυσές σελίδες στην παγκόσμια ιστορία. 

Πώς...

Προς κατάσχεση πρώτης κατοικίας «αλά Βρετανικά»!!!

Το πλαίσιο του πτωχευτικού δικαίου που ισχύει σε Βρετανία και Ιρλανδία για ολική διαγραφή των χρεών φυσικών προσώπων με παράλληλη εκποίηση όλων των περιουσιακών στοιχείων του οφειλέτη στο πρότυπο του άρθρου 99 που ισχύει για τις επιχειρήσεις, εξετάζει η κυβέρνηση. 

Εάν...

Συγχαρητήρια από την Τουρκία στη κυβέρνηση Σαμαρά για τον "αντιρατσιστικό" νόμο!!!

ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΕ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ ΘΡΑΣΟΣ ΟΤΙ "ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ"!!!

Μείζον θέμα για το οποίο ούτε η προδοτική συγκυβέρνηση, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ τόλμουν να αγγίξουν αποτελεί η έκδοση ανακοίνωσης ευαρέσκειας από το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών για το "αντιρατσιστικό" νόμο και βέβαια ότι ο εχθρός δίνει συγχαρητήρια στην κυβέρνηση, γίνεται ευκόλως αντιληπτή η ποιότητα και ποίου τα συμφέροντα εξυπηρετούνται από τον συγκεκριμένο νόμο.

Σε μια κλασική ανακοίνωση...

Η ολοκληρωμένη και ρεαλιστική πρόταση του Λαϊκού Συνδέσμου για την έξοδο από την κρίση.

Το σχέδιο για την έξοδο από την οικονομική κρίση και την ανάκαμψη αλλά και στη συνέχεια και ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας, πρόκειται να παρουσιάσει ο Λαϊκος Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή αύριο Τρίτη

Όπως σημειώνει το κόμμα της Μεσογείων...