Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΕΓΑΛΕΣ, ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ Ν. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Ο Χρυσόστομος Κύπρου "Θα καλέσει τον λαό σε Επανάσταση"

undefined
Δεν θα διστάσει να βγει για να καλέσει τον λαό σε επανάσταση, προειδοποιεί ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος, ο οποίος τονίζει ότι δεν θα έχει άλλη επιλογή σε ...
περίπτωση που παραμείνουν τα πράγματα στατικά.

Ο Μακαριότατος βλέπει ότι θα υπάρξει "πείνα και φτώχεια" στην Κύπρο αν δεν αναστραφεί η κατάσταση.

Είναι ο πρώτος Ελληνορθόδοξος ηγέτης ο οποίος δηλώνει έτοιμος να ηγηθεί μιας επανάστασης κατά του εθνοκτόνου Μνημονίου, που όπως και εμάς το ίδιο συντρίβει τους αδελφούς Κυπρίους.

Πάρτε το απόφαση και δράστε τώρα.....

Δεν μπορούμε πια να περιμένουμε.
Τα περιθώρια σώθηκαν.
Όσοι ήταν να ‘ξυπνήσουν’ έχουν ξυπνήσει (είναι η πλειοψηφία).

Όσοι δεν ‘ξυπνάνε’ είναι απλά οι υποταγμένοι, οι εγκάθετοι, οι σπιούνοι, αυτοί που θεωρούν ότι είναι «φίλοι τους» οι ‘γερμανοί’, «για το καλό τους» και δεν πρόκειται να ‘ξυπνήσουν’ παρά μόνο όταν ως αρουραίοι θα εγκαταλείψουν το ένα πλοίο για να περάσουν στο άλλο (είναι η διασκορπισμένη ανάμεσα μας μειοψηφία).

Η βασική τους λειτουργία το τελευταίο εξάμηνο, αυτών της μειοψηφίας, είναι να τραβούν την προσοχή των ξύπνιων, αυτών που θέλουν να αντιδράσουν μαζικά και αποτελεσματικά (και που μέχρι τώρα αντιδρούν ο κάθε ένας μόνος του ή σε μικρές ομάδες), που τους ικετεύουν να ‘ξυπνήσουν’ και να ενωθούν για να εισπράξουν μόνο είτε λοιδορίες του τύπου της προπαγάνδας ΜΜΕ είτε φοβικές ή καταθλιπτικές ή εντελώς ηλίθιες ‘νουθετιστικού’ τύπου αντιδράσεις.

Είναι κλασική περίπτωση του ‘φωνάζει ο κλέφτης’ :

Χρυσάφι εκλύει το υποθαλάσσιο ηφαίστειο της Σαντορίνης.

undefined
Μπροστά σε ευρήματα που δεν μπορούσαν να φανταστούν βρέθηκαν επιστήμονες ..
που έκαναν έρευνες στη Σαντορίνη. 


Για πρώτη φορά αποκαλύφθηκε πως χρυσάφι και σπάνια μέταλλα στρατηγικής σημασίας όπως το αντιμόνιο, σε ποσότητες που προκαλούν έκπληξη, εκλύονται από το υποθαλάσσιο ηφαίστειο Κολούμπο που βρίσκεται βορειοανατολικά του νησιού.

Ελληνες επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών που ερεύνησαν τον πυθμένα του ηφαιστείου σε βάθος 500 μέτρων κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, διαπίστωσαν πως στο γεωθερμικό πεδίο του Κολούμπο λαμβάνουν χώρα σπάνια φαινόμενα που όμοιά τους δεν έχουν παρατηρηθεί ξανά στον κόσμο.

ΟΙ ΦΡΑΓΚΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ: ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΒΡΑΧΟΝΗΔΙΣΕΣ! - ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΛΩΣΗ ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΩΝ! - ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;




    "Οι Φράγκοι.... 

Έρχονται οι 

Φράγκοι! 

Τρεχάτε Χριστιανοί! 

Θα μας πάρουν τις Εκκλησιές, τα σπίτια, τα παιδιά, την Πατρίδα μας! 

Τρεχάτε με ψυχή στα Τείχη! Στις Επάλξεις! 

Πιάστε τα σπαθιά της τιμής! 

Τα σκουτάρια της δικαιοσύνης! 

Σημάνετε τις καμπάνες! 

Παπάδες, ψάλλετε την Παράκληση στην Υπέρμαχο Στρατηγό μας! Τώρα είναι που πολεμάμε για τα πάντα! Εμπρός Έλληνεεεες! 

Για την Πίστη και την
Πατρίδα! 

Απάνω τους παλικάρια της Ορθοδοξίας! Απάνω τους λιοντάρια της Ρωμιοσύνης! Απάνω τους αετοί του Δικεφάλου, που τσακίσατε Πέρση και Βούλγαρο και Τούρκο! 

"ΧΑΣΤΟΥΚΙ" ΖΙΣΚΑΡ ΝΤ΄ ΕΣΤΕΝ ΣΤΟΝ ΟΛΛΑΝΤ: ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ Η ΓΑΛΛΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ!


   Αντιτίθεται  ο τέως Πρόεδρος της Γαλλίας Ζισκάρ Ντ' Εστέν, στην περίεργη και "ανεξήγητα φανατική" θέση του νυν Προέδρου Φρανσουά Ολλάντ για άμεση και βιαστική επίθεση στη Συρία!

   Ο μεγάλος φίλος της Ελλάδας, δηλώνει με ευθύτητα ότι δεν είναι υπέρ της συμμετοχής της Γαλλίας στην στρατιωτική επιχείρηση των ΗΠΑ κατά της Συρίας!

   Σε συνέντευξή του στο Le Point, εξηγεί

Χώρα γερόντων και.. αλλοδαπών η Ελλάδα!

gerΧώρα γερόντων, με υψηλή μέση ηλικία πληθυσμού, με τάση προς τον έγγαμο βίο αλλά με χαμηλό ποσοστό γονιμότητας και με υπεροχή του «ασθενούς» φύλλου, αναδεικνύεται με το πέρασμα των χρόνων η Ελλάδα.
Τα στοιχεία που δημοσιοποίησε πρόσφατα η Ελληνική Στατιστική Αρχή, τα οποία βασίζονται στην απογραφή του 2011, είναι άκρως εντυπωσιακά. 
Σκιαγραφούν την εικόνα του ελληνικού πληθυσμού, τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει στο μέλλον, ενώ τα συμπεράσματα αυτά μπορούν να αποτελέσουν ....

Πλανήτης Γη ή καταχρεωμένος πλανήτης - Οι άνθρωποι μπορούν να είναι ήσυχοι !!!! – Το δημόσιο και ιδιωτικό χρέος φθάνει τα 223 τρισεκ. δολ. και δεν θα αποπληρωθεί ποτέ – Στην Ελλάδα δημόσιο και ιδιωτικό χρέος στα 552 δισεκ. ευρώ.


Οι πολίτες αυτού του πλανήτη μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι.

Το συνολικό δημόσιο και ιδιωτικό χρέος φθάνει τα 223 τρισεκ. δολάρια.
Κανείς δεν πρέπει να ανησυχεί γιατί απλά ποτέ δεν πρόκειται να αποπληρωθούν.
Οι ανεπτυγμένες οικονομίες εμφανίζουν δημόσιο και ιδιωτικό χρέος 157 τρισεκ. δολάρια ή 376% του ΑΕΠ.

Οι αναπτυσσόμενες οικονομίες εμφανίζουν 66,3 τρισεκ. δολάρια δημόσιο και ιδιωτικό χρέος ή 224% του ΑΕΠ.

ΑΡΘΡΟ - ΚΟΛΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟ BLOOMBERG. H ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΔΝΤ!


Σε ένα άρθρο- κόλαφο, το Bloomberg Businessweek, υποστηρίζει πως η Αργεντινή δεν έχει πληρώσει ούτε σεντ στo ΔΝΤ και πως το ίδιο μπορεί να κάνει και η Ελλάδα!
Πιο συγκεκριμένα αναφέρει πως η Αργεντινή "γκρέμισε" 95 δις δολάρια τοκογλυφικών ομολόγων και δεν πλήρωσε ούτε σεντ παρά τις απειλές από κάθε κατεύθυνση.

Διαβάζουμε επίσης πως οι διαχειριστές κερδοσκοπικών , οι κύριοι Dart και Singer δεν έχουν καταφέρει να βγάλουν ούτε ένα σεντ από τα ταμεία της Αργεντινής, μετά την αθέτηση χρέους το 2005, ενώ εμείς χρυσοπληρώσαμε στον Dart το ομόλογό του στο ακέραιο.

Η guardian τις ίδιες ημέρες έγραφε ότι οι Έλληνες καταστρέφονται για να πληρώνουν κερδοσκόπους-όρνεα, που δεν γνωρίζουν, ενώ

Το πρόβλημα της σωτηρίας της χώρας δεν επιλύεται με τα δάνεια ή μόνο με τη βελτίωση των δημοσιονομικών ή μόνο από το τουρισμό...Ασχολείται με τη διαχείριση των δημοσιονομικών αλλά όχι με την βελτίωση της παραγωγής. .

Από το 2009 έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να επαναλαμβάνω σε κάθε ευκαιρία την ανάγκη της αύξησης της παραγωγής της χώρας, την πλήρη ανανέωση του διαστρεβλωμένου και παρείσακτου πολιτικού συστήματος και την παραμονή της Ελλάδας στην ΕΕ μόνο εφόσον υπάρξουν ταχείες μεταβολές (που θα άρχιζαν απο τότε) που θα οδηγήσουν στην ενοποίηση της.

Δυστυχώς απο το 2009 τίποτα δεν έχει αλλάξει. 


Η οικονομική ύφεση συνεχίζεται με αυξητικές τάσεις, ανεργία αυξάνεται, καμμία προσπάθεια για την αύξηση της παραγωγής με δημιουργία νεών βιμοχανιών δεν έγινε, τα λεφτά του ΕΣΠΑ σπαταλούνται ασκόπως για κοινωφελή έργα που δεν συνεισφέρουν στη παραγωγή είτε κατευθύνονται για μισθούς σε τσέπες φίλων και παλαιών συνεργατών, έλεγχος στις τράπεζες δεν έγινε ακόμη ούτε τιμωρήθηκαν αυτοί που έφαγαν τις καταθέσεις ενώ η ανακεφαλαιοποίησή τους συνεχίζεται χάριν των κόκκινων δανείων που σκάνε το ένα μετά το άλλο, επαναμέτρηση του χρέους δεν έγινε, οι δε εφοπλιστές συνεχίζουν να μη πληρώνουν τους φόρους των 15 δις ευρώ το χρόνο που τους αναλογούν, που αν πληρωνόντουσαν ούτε η Ελλάδα θα είχε μπεί στο ΔΝΤ ούτε η Ελλάδα θα χρειαζόταν νέο δάνειο 10 δις ευρώ για τον επόμενο χρόνο.

Το πρόβλημα της σωτηρίας της χώρας

Γιατί οι Αμερικανοί επιμένουν να επιτεθούν στη Συρία - Μια ανάλυση που εξηγεί τους λόγους.

Αξιωματικός που γνωρίζει πολύ καλά τον αμερικανικό τρόπο σκέψης και τις απόψεις αξιωματούχων διαφόρων κέντρων εξουσίας στις ΗΠΑ, αναλύει με άρθρο του στο Onalert τους λόγους για τους οποίους η Ουάσινγκτον επιμένει στην επίθεση στη Συρία. 

Τα όσα υποστηρίζει ανεξάρτητα από το αν συμφωνεί ή διαφωνεί κάποιος είναι πολύ ενδιαφέροντα.

Διαβάστε την ανάλυση:

Τον Μάρτιο του 2003, λίγες μόνο μέρες πριν την εισβολή των Αμερικανικών δυνάμεων στο Ιράκ, ένα άρθρο που είχε δημοσιευτεί στο περιοδικό Esquire κυκλοφόρησε στα στρατιωτικά επιτελεία όλων των χωρών μελών του ΝΑΤΟ. 


Το άρθρο έφερε την υπογραφή του καθηγητή και στρατηγικού αναλυτή Thomas P. Barnett και είχε τον τίτλο «The Pentagon’s new Map». 

Ο Barnett εκείνη την εποχή έδινε διαλέξεις σε ακαδημίες πολέμου των ΗΠΑ, αλλά και σε

Αναβρασμός στις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ: Δεν κατατάχθηκα για να πολεμήσω στο πλευρό της Αλ Κάιντα!!!

undefined

http://olympia.gr/

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΥΤΑ: EΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ !

undefined
Βρυξέλλες,Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά

H Dale Gavlak , βετεράνος ειδική ανταποκρίτρια στη Μέση Ανατολή επί 20ετία για τα Associated Press,NPR, BBC , MintpressNews( MPN)κ.ά. και ο Yahya Ababneh δημοσιογράφος στο Amman net,Saraya news ,Geraya news κ.ά., δημοσίευσαν σε αποκλειστικότητα για το δίκτυο MPN (29/08/13), νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την επίθεση με χημικά στο προάστειο Γκούτα της Δαμασκού.

Σε επιτόπια έρευνα που πραγματοποίησαν στην Γκούτα και παίρνοντας πολυάριθμες συνεντεύξεις από γιατρούς, κατοίκους, αντάρτες αλλά και από οικογένειες ενόπλων μαχητών, οδηγήθηκαν σε συμπεράσματα που υποδεικνύουν ως ενόχους της επίθεσης τους ένοπλους παραστριωτικούς.


Αναφέρουν στο άρθρο τους ότι οι περισσότεροι πιστεύουν πως ορισμένοι αντάρτες παρέλαβαν χημικά όπλα δια μέσω του επικεφαλή των μυστικών υπηρεσιών της Σαουδικής Αραβίας , πρίγκιπα Bandar Bin Sultan και πως αυτοί ευθύνονται για το ζήτημα των χημικών αερίων.

Συγκεκριμένα παραθέτουν τη μαρτυρία του Abu Abdel Monein, πατέρας ενός αντάρτη:


« Ο γιος μου ήρθε πριν από δυο εβδομάδες και ζήτησε τη γνώμη μου σχετικά με κάποια όπλα που του είχαν ζητήσει να μεταφέρει ».


Ο Abdel Monein δήλωσε ότι ο γιος του και άλλοι 12 αντάρτες σκοτώθηκαν μέσα σ’ ένα τούνελ το οποίο χρησιμοποιούσαν για να αποθηκεύουν αυτά τα όπλα που τους είχε παραδώσει προς φύλαξη ένας Σαουδάραβας

Χάρρυ Κλυνν : ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΕΠΙΤΗΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΑ.

undefined
ΑΕΝΑΟ ΧΡΕΟΣ, ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΠΙ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΜΕΤΡΑ ΕΠΙ ΜΕΤΡΩΝ, ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΣ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ… ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…

Δε χωράει στο ψέμα η αλήθεια… Ούτε το φως στο σκοτάδι…Δε φτάνει ο κίβδηλος λόγος να δαμάσει τα αφηνιασμένα άλογα, να αποπλανήσει τα τρομοκρατημένα όνειρα।


Με το πηχτό σκοτάδι να απλώνεται στη νεκρική κοιλάδα των μοιραίων και των δωσίλογων, οδοιπορούμε την οδό του μαρτυρίου…


Σε κάθε σταυροδρόμι το εκτελεστικό απόσπασμα των τοκογλύφων, σε κάθε ανηφοριά οι φονιάδες της ιστορίας υψώνονται φαντάσματα δυσθεώρητα με μάτια κόκκινα, με στόματα γλοιώδη και λαίμαργα.


Μας εκφοβίζουν, μας τρομοκρατούν…

Μας πυροβολούν με λόγους ....