Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Οι ΑΘΕΑΤΟΙ και η Κεντροαριστερή Σύφιλη «Δημοκρατικοί», σοσιαλδημοκράτες, κεντροαριστεροί, σημαίνει: Συφιλιδικοί, Πούστηδες, Ρουφιάνοι και Κλέφτες. Οι δημοκρατικοί άνθρωποι λένε όχι στους συφιλιδικούς της «Κεντροαριστερής Πανούκλας».


του Σπύρου Χατζάρα

Η κατεύθυνση που έχει δοθεί από το «ΑΘΕΑΤΟ κατεστημένο», για τη μακροπρόθεσμη κοινωνική αλλαγή για την Ευρώπη είναι πολύ σαφής: 

«Περισσότερο διαφοροποιημένη και κοινωνικά φιλελεύθερη κοινωνία, με λιγότερους αποκλεισμούς και ευέλικτους ρόλους των δύο φύλων και των κοινωνικών θεσμών . Περισσότερος Πολυπολιτισμός και ισλαμοφασισμός. Περισσότερη πουστιά και πρέζα». 

De Profundis Εκ βαθέων ενός κάποτε Πασόκου...


Του Κ. Μπετινάκη

http://www.styx.gr 

Εδώ διέλυσε ολόκληρη χώρα, δεν θα διέλυε το κόμμα που είχε κληρονομήσει ελέω ονόματος; 

Ο λόγος, για τον απεσταλμένο αμερικανό πρώην πρωθυπουργό ΓΑΠ τον ελάσσονα, που η ιστορία δείχνει ότι ολοκληρώνει πλέον «εφ’ ώ ετάχθη» από τους εντολείς του.   

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΓΙΑΓΙΑ....«Ούτε οι Γερμανοί, ούτε οι Βούλγαροι γελούσαν στα μούτρα μας όταν μας ρήμαζαν. Αυτοί γελάνε».

«Σε αυτό το Κράτος χρωστάνε όσοι δεν έκλεψαν. Όσοι κλέψαν δε χρωστάνε».
kartesios130513
Μια παροιμία λέει «Αν δεν έχεις γέρο, αγόρασε». 

Εγώ δεν αγοράζω, αλλά μιλάω μαζί τους. Έτσι και δω παππού ή γιαγιά την πέφτω στο παγκάκι δίπλα τους κι αρχίζω το μπίρι – μπίρι. 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι ζήτησε το Ισραήλ από την Κύπρο και την Ελλάδα.

undefined
Το ερώτημα είναι λοιπόν ένα: Μπορούμε Ελλάδα και Κύπρος να σοβαρευτούμε και να αντιληφθούμε ότι εάν δεν δείξουμε υπευθυνότητα απλώς τελειώσαμε; 

Εξαιρετικά απλό και σαφές ήταν το κεντρικό μήνυμα που μετέφερε προς την κυπριακή πλευρά και δευτερευόντως προς την ελληνική η κυβέρνηση του Ισραήλ, κατά την πρόσφατη επίσκεψη του προέδρου της

Κατάργηση/κατάσχεση «νόμιμων όπλων»! Το σκεφτήκατε καλά; Μάλλον όχι...


undefined

 γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια «κλιμάκωση» των προσπαθειών της Πολιτείας να «δυσκολέψει» την νόμιμη απόκτηση όπλου από μέρους των Πολιτών. Όχι πως ήταν ποτέ ιδιαίτερα εύκολο και χωρίς εμπόδια.

Κι αυτό το «δυσκολέψει» είναι επιεικής έκφραση (sic!).

Και βεβαίως δεν αφορά μόνο στα «σκοπευτικά πιστόλια».

Απίστευτο! Τη φυλακή δε τη γλυτώνουμε, ακόμη κι αν εξωφληθεί το χρέος μας!

Το Υπουργείο Οικονομικών και Δικαιοσύνης μελετά το νομομοσχέδιο που κατατέθηκε πρόσφατα κατά το οποίο προβλέπεται σύλληψη του Έλληνα πολίτη που χρωστάει στο Δημόσιο και έχει καταδικαστεί για οφειλές ακόμη κι αν έχει πληρώσει το χρέος του!
Γράφει η Μαρία - Μαρκέλλα Τουφεξή
Volcano Times

Το Υπουργείο Οικονομικών και Δικαιοσύνης μελετά το νομομοσχέδιο που κατατέθηκε πρόσφατα κατά το οποίο προβλέπεται σύλληψη του Έλληνα πολίτη που χρωστάει στο Δημόσιο και έχει καταδικαστεί για οφειλές ακόμη κι αν έχει πληρώσει το χρέος του!

Όσοι έχουν χρέη πρός το Δημόσιο θα συλλαμβάνονται και θα οδηγούνται στην φυλακή.

Forbes: Η Γερμανία θα αναγκαστεί να διαλύσει το ευρώ για να το σκάσει με τα λεφτά!

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ανάλυση φιλοξενεί το περιοδικό “Forbes” για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην ευρωζώνη, τις ευθύνες της Γερμανίας της Άνγκελα Μέρκελ για τη διάχυση και εμβάθυνση της κρίσης χρέους στις οικονομίες των χωρών του κοινού νομίσματος, καθώς και για το τι… επιφυλάσσει το μέλλον.
Η ανάλυση στηρίζεται στο περίπου αυταπόδεικτο αξίωμα ότι η Γερμανία είναι η μοναδική χώρα… σχεδόν σε ολόκληρο τον κόσμο, που κερδίζει εν μέσω κρίσης, χάρη στην πολιτική αυστηρής λιτότητας την οποία έχει επιβάλλει στο σύνολο της ευρωζώνης.

Μια πραγματικότητα ωστόσο που, με πολιτικούς, οικονομικούς,

Ο Κοινός Εχθρός...

Δεν συνηθίζω να υπερασπίζομαι τους καθηγητές. Έχω αρκετά ράμματα για τη γούνα τους. Εδώ που τα λέμε όμως, ποιος δεν έχει ράμματα πάνω στη γούνα του πια σ’ αυτή τη χώρα;
undefined
 Μια ανάρτηση απ τη Χρυσαλία

Υπάρχει κανένας από μας που μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι άσπιλος, ότι δεν φταίει, ότι η γούνα του δεν έχει χαραχθεί απ’ το καμουτσίκι της Κρίσης; Υπάρχει κανένας από εμάς, που κάποιος άλλος δεν τον θεωρεί υπεύθυνο για την κρίση, που κάποιος δεν τον έχει δείξει με το δάχτυλο; Ρητορικές οι ερωτήσεις, κοιτάξτε ο ένας τον άλλον κι όλοι μαζί τον καθρέφτη και ....

"Ηγέτης και Κυβερνήτης".....

Υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά στο να είσαι ηγέτης ή απλά κυβερνήτης, αγαπημένε μου!... Ο Ηγέτης πονά τον λαό του, ενώ ο κυβερνήτης τον εντολοδόχο του!...

Ένας Κυβερνήτης μπορεί να έχει μέσα του έναν μικρό ηγέτη... ο ΗΓΕΤΗΣ πάλι ποτέ δεν εμπεριέχει μέσα του κανέναν κυβερνήτη!... 


Ο Ηγέτης φτιάχνει - χαράσσει την πορεία, ο κυβερνήτης βαδίζει απλά σ΄αυτήν!... 

Ξαφνική (;) πίεση Μέρκελ για λύση του Κυπριακού! Τι είδους παιχνίδι παίζει;

Στη βάση του απαράδεκτου σχεδίου Ανάν η νέα πρόταση. -Δεν θέλουν ούτε δημοψήφισμα. -Ο Ν. Αναστασιάδης έτοιμος να συζητήσει τα πάντα.
undefined
Περίεργη κινητικότητα καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες για το Κυπριακό την ώρα που η Κύπρος βρίσκεται στη δίνη της πιο βαθιάς και μεγάλης κρίσης από το 1974. 

Η Τουρκία επιδιώκει την επαναφορά του σχεδίου Ανάν από την πίσω πόρτα, με τις ευλογίες της Ε.Ε και των ΗΠΑ.

 Όπως όλα δείχνουν ο Κυπριακός Ελληνισμός, πολύ σύντομα, θα βρεθεί μπροστά σε μια προτεινόμενη λύση που θα έχει ως βάση το σχέδιο Ανάν, που απορρίφθηκε στο δημοψήφισμα του 2004 πανηγυρικά από το 76% των πολιτών.

ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ - Μηδέν φόρους στην Ελλάδα, δισεκατομμύρια για την Κίνα!

undefined
Οι εφοπλιστές στην Κίνα, μαζί με τον πρωθυπουργό, για να εγγυηθούν την...Κινέζικη ανάπτυξη!

Στην αντιπροσωπεία που θα συνοδεύσει τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά στο Πεκίνο έσπευσαν να πιάσουν θέση και οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι Έλληνες εφοπλιστές.

Ο απόλυτος προδότης Γεώργιος Α. Παπανδρέου! Ντοκουμέντο.

undefined
Αίσθηση προκαλεί το δημοσίευμα της της γαλλόφωνης εφημερίδας του Bελγίου «La Libre Belgique», σύμφωνα με το οποίο τον Δεκέμβριο του 2010 οι ευρωπαίοι ηγέτες άκουσαν τον Γιώργο Παπανδρέου να τους λέει ότι όλοι οι αριθμοί της χώρας είναι ψεύτικοι..!!

Ο απόλυτος προδότης Γεώργιος Α. Παπανδρέου! Ντοκουμέντο Συγκεκριμένα…

ΟΥΜΠΕΡΤΟ ΕΚΟ: «ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ».

AΣΦΑΛΩΣ ΔΕ ΧΩΡΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Όταν με τη βοήθεια του λαού επανέλθει η Δημοκρατία στην Ελλάδα το πρώτο πράγμα που πρέπει δια παντός να εκλείψει από το κοινωνικό και πολιτικό προσκήνιο, είναι ο δύσοσμος δημοσιογραφικός κόπρος.

Το αυγό του ισλαμικού φιδιού στην Ελλάδα.

Ισλάμ vs Ριζοσπαστικό Ισλάμ και η Ελλάδα

Σε παλαιότερο άρθρο στο RIMSE μας αναφερθήκαμε αναλυτικά στην έννοια του Ριζοσπαστικού Ισλάμ και πως σε αυτό περιλαμβάνονται Ισλαμιστικά κινήματα όπως η Μουσουλμανική Αδελφότητα,

Το παγκόσμιο «colpo grosso» στην παιδεία… για την δημιουργία μιας κοινωνίας δούλων.


Η διαμάχη εκπαιδευτικών και κυβέρνησης συνεχίζεται και μας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθούμε ακόμη μία φορά με τον παράγοντα παιδεία στην Ελλάδα αλλά και σε όλον τον κόσμο, μιας και τα πάντα πλέον προωθούνται σε παγκόσμιο επίπεδο (παγκοσμιοποίηση), προσαρμοσμένα ανάλογα με

την ιδιοσυγκρασία του κάθε λαού.

Συντήρηση ανταλλακτικά -γιοκ στις Ένοπλες Δυνάμεις -Τι έδειξε η αναγκαστική προσγείωση του Τ 41.

Η αναγκαστική προσγείωση του Τ 41 χθες νότια του Ωρωπού, δεν πρέπει να αντιμετωπιστεί ως ένα “ατυχές” γεγονός που απλά συνέβη. Είναι αποτέλεσμα της τραγικής κατάστασης που επικρατεί στην συντήρηση και την τεχνική υποστήριξη μέσων και οπλικών συστημάτων στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Βαρουφάκης: Η κυβέρνηση Παπανδρέου έβαλε την Ελλάδα στην κόλαση - «ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ»

undefined
«Καρφιά» εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου εκτοξεύει ο καθηγητής οικονομικής θεωρίας Γιάννης Βαρουφάκης, καθώς στην περίληψη της ομιλίας του στο Ζάγκρεμπ, αναφέρεται στο πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού ως «ο άνθρωπος που έβαλε την Ελλάδα στην Κόλαση».

ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ.

Τα θωρηκτά «Κιλκίς» και  «Αβέρωφ» έξω από την Κωνσταντινούπολη
τον Νοέμβριο του 1918 (Αθήνα, Εθνικό Ιστορικό Μουσείο).
ΦΩΤΟ: Ιστορία του Ελληνικού Έθνους.
Γενικά

Σχεδόν αμέσως μετά τους νικηφόρους για τον Ελληνισμό Βαλκανικούς ....

ΔΙΑΘΗΚΗ !

Εμείς δεν θα πεθάνουμε. Δεν θα έχουμε την μίζερη συνήθεια των θνητών να μπούμε σε ξύλινο φέρετρο. 

Την τελευταία στιγμή θα έχουμε την ευλογία να αναπνεύσουμε τον αέρα που φέρνουν τα δέντρα της χώρας στα πνευμόνια μας. Θα πατάμε την ώρα εκείνη στο χώμα που μάθαμε να σηκωνόμαστε και εκεί θα πέσουμε… όρθιοι.

Προπηλάκισαν μέλη της ΑΔΕΔΥ.

Εκπαιδευτικοί προπηλάκισαν στα Προπύλαια μέλη της ΑΔΕΔΥ, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά τους για τη στάση του συνδικαλιστικού οργάνου στο θέμα της απεργίας των καθηγητών.

Στο στόχαστρο των αποδοκιμασιών μπήκε και ο αντιπρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Αντώνης Αντωνάκος.

Να δεις τι σου ‘χω για μετά…

Αρθρογράφος: Νίνα Γεωργιάδου

«Κατέστη φανερόν ότι οι σκοποί οι επιδιωκόμενοι από τους διευθύνοντας την απεργιακήν κίνησιν,....
είναι πολιτικοί, ανατρεπτικοί. Η κυβέρνησις δεν θα εμποδίση βεβαίως το δικαίωμα της απεργίας από εκείνους οι οποίοι το έχουν, αλλά δε θα επιτρέψη διατάρραξιν της τάξεως.

Τα ομόλογα του Stephen Louis Wozny, που θα …”σώσουν” Ελλάδα και Κύπρο.

Eikona1_TimologioWozny
Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Οι κυβερνήσεις της Κύπρου και της Ελλάδας, πρέπει να ασχοληθούν σοβαρά με το «φαινόμενο Σώρρας», όσο φαιδρό και αν φαίνεται. Και πιστέψτε με ότι είναι φαιδρό αλλά την ίδια στιγμή είναι και επικίνδυνο για τα εθνικά συμφέροντα της Κύπρου και της Ελλάδας… 

Μια ζωή ένα κράτος μαριονέτα…


Είμαστε τελικά ένα Κράτος μαριονέτα; Ένα Κράτος Καραγκιοζάκι που κουνιέται με αόρατα νήματα ή μήπως τα νήματα δεν είναι αόρατα και απλώς εθελοτυφλούμε να μη τα βλέπουμε;

Η νεότερη ιστορία μας, έχει δείξει ότι η εξουσία πάντα έπαιζε ανάμεσα σε δύο υποτίθεται αντίπαλα στρατόπεδα, ίσα ίσα για να διαφυλαχθεί μια αχνή αίσθηση πλαστής Δημοκρατίας, και αυτό θα έλεγα ενισχύει κατά πολύ ότι

Ζητείται Ελληνας…

ellas
Από τα βάθη των 2400 και πλέον χρόνων ακούγεται απελπισμένα η κραυγή του κυνικού Διογένους, σήμερα, με αναμμένο “λαδοφάναρο” καταμεσήμερον, να αναζητεί αντί “άνθρωπον” Ελληνα και ό,τι απομένει από Ελλάδα.

του Στέλιου Συρμόγλου

steliosΑν ζούσε ο Διογένης σήμερα θα “αντλούσε εις πίθον Δαναίδων”. Η Ελλάδα η ανθρωπογεννήτρα δεν υφίσταται.

ΑΔΕΔΥ: Μια από τις «κεφαλές» του κατοχικού καθεστώτος.


Γράφει ο Θύμιος Παπανικολάου
"Ρεσάλτο" 

Ανοικτά και προκλητικά η ΑΔΕΔΥ «αδειάζει» την απεργία της ΟΛΜΕ (η οποία είναι μέλος της ΑΔΕΔΥ) και συντάσσεται με τους ληστές και δημίους των εργαζομένων, με την κυβέρνηση των ανδρεικέλων που χωρίς προσχήματα επιδιώκει την κατάργηση των απεργιών και τον εντοιχισμό μας στο ΓΥΨΟ.

Αυτά είναι τα συνδικαλιστικά όργανα των εργαζομένων: Οι «κεφαλές» στήριξης των εργοδοτών, του σύγχρονο φασισμού του 4ου Ράιχ και των πολιτικών, δωσίλογων υπηρετών του.
 


ΕΔΩ επιβάλλεται προληπτικός, φασιστικός στρατιωτικός νόμος εναντίον της δεδηλωμένης απόφασης των εκπαιδευτικών για απεργία και το κορυφαίο συνδικαλιστικό τους όργανο, χωρίς ούτε τα προσχήματα μιας απεργιακής παρέλασης, ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ τους εκπαιδευτικούς και τάσσεται, σαν το ανδρείκελο του ανδρεικέλου, στο πλευρό των νέων δικτατόρων του «αποφασίζουμε και διατάζουμε»: ΥΠΕΡ της κυβέρνησης!!!

Ο εκ των χορηγών του ομοφυλοφιλικού φεστιβάλ (Κυβέρνηση - Υπ.Παιδείας), τολμά να ισχυρίζεται ότι προστατεύει τα παιδιά μας απο τους καθηγητές!!!

undefinedΤο σκληρό χειμώνα του 2013 που υπήρξαν μαθητές που λιποθυμούσαν και μαζί με τους καθηγητές τους ξεπάγιαζαν στις αίθουσες λόγω των περικοπών και της “πλάτης” που κληθήκαμε να “βάλουμε” σαν Έλληνες μπας και σωθεί ο τόπος, τον ίδιο αυτό χειμώνα, το Υπουργείο Παιδείας «έβαζε πλάτη» για να στηρίξει οικονομικά τους 36 Λεσβιακούς, Ομοφυλόφιλους, Αμφισεξουαλικούς και Τρανσεξουαλικούς ακτιβιστές των Βαλκανίων και περιχώρων μήπως και πραγματοποιηθεί Balkan Pride!!! 

Παραλίγο να πετάξουν στη θάλασσα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι Κρητικοί, αφού τους έριξαν γιαούρτια– Βίντεο

undefined
Αφορμή στάθηκε η συζήτηση για το λιμάνι στο Τυμπάκι που βρίσκει τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αντίθετους Αντιμέτωποι με την τοπική κοινωνία βρέθηκαν οι.....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΣ ΧΡΕΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ “ΚΡΥΦΑ” ΟΜΟΛΟΓΑ!

ΔΕΚ 2012 ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΑΝ 11.289.795.930 ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ !! ( ΠΟΣΟΝ ΓΙΑ 2η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΟΜΟΛΟΓΩΝ )
  17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΛΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ. 

ΒΙΝΤΕΟ. Δείτε πόσο εύκολο είναι να έχεις ρεύμα χωρίς να πληρώνεις την ΔΕΗ, με νόμιμο τρόπο.

O Μιχάλης Καλογεράκης, ένας εφευρέτης και πολυμήχανος ηλεκτρολόγος μηχανικός και ηλεκτρονικός από την Κρήτη, μιλάει στον δημοσιογράφο Ιωσήφ Παπαδόπουλο για.....

Όλα τα κράτη έχουν ιστορία και η Τουρκία ποινικό μητρώο…

undefined
Στην Τουρκία γκρεμίζουν και μακέτες εκκλησιών!


Η ισλαμική δημοκρατία του Ερντογάν δεν ανέχεται τον Χριστιανισμό. 


Για κάποιους, ενδεχομένως, αυτή η άποψη να είναι ακραία, αλλά δυστυχώς η ακρότητα βρίσκεται στην σκέψη και στον τρόπο λειτουργίας και αντιμετώπισης της Τουρκίας σε οτιδήποτε έχει σχέση με χριστιανούς.

NY TIMES ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ "Καταστρέφεται η δημόσια υγεία - Πεθαίνουν παιδιά".

Στις βαριές επιπτώσεις που έχουν τα μέτρα λιτότητας στην ανθρώπινη ζωή και στο σύστημα υγείας σε χώρες του ευρωπαϊκού Νότου, αναφέρεται δημοσίευμα της «Νιου Γιορκ Τάιμς», διατυπώνοντας την άποψη, ότι «η Ελλάδα αντιμετωπίζει δημόσια υγειονομική καταστροφή».

Το άρθρο υπογράφουν ο Ντέιβιντ Στάκλερ, καθηγητής κοινωνιολογίας στην Οξφόρδη και ο Σάντζεϊ Μπάσου, καθηγητής ιατρικής και επιδημιολόγος σε Κέντρο Έρευνας και Πρόληψης στο Πανεπιστήμιο Στάνφορντ (συγγραφείς του βιβλίου «The Body Economic: Why Austerity Kills»).
Οι αρθρογράφοι κάνουν ιδιαίτερη αναφορά στην αύξηση των θανάτων και των αυτοκτονιών στις χώρες που πλήττονται από τη λιτότητα, λόγω της ανεργίας και της κατάρρευσης των συστημάτων υγείας.
Μεταξύ άλλων, επισημαίνουν ...

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΥΤΕ ΤΟ 2016....ΑΚΟΥΝΕ ΟΙ ΞΕΣΑΜΑΡΩΤΟΙ;;;Η ανάπτυξη άργησε... 8 δις - H καταστροφή της Ελλάδας.

Πρόσθετα μέτρα 8 δισ. ευρώ για τη διετία 2015-2016 ανήγγειλε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την Ελλάδα. 
Εκείνο που δεν ανήγγειλε, είναι το ποιος θα τα πληρώσει – δεν είναι άλλωστε και η δουλειά της να το πει, αλλά και δεν χρειάζεται: 
είναι δεδομένο: ποιος άλλος; 
Εκείνοι που πάντοτε (την) πληρώνουν…

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΧΛΑΔΙΩΤΗ Μιλά η ηρωική Κυρά της Ρω (βίντεο).

Για τη Δέσποινα Αχλαδιώτη, η μικρή βραχονησίδα κοντά στο Καστελόριζο ήταν η πατρίδα της. 

Η ηρωική Κυρά της Ρωμιοσύνης ύψωνε στο νησί της Ρω καθημερινά την ελληνική σημαία, πιστή σε ένα καθήκον που σήκωσε μονάχη της στις πλάτες της για πολλά χρόνια.

'Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΜΕΤΡΑ'' H Kομισιόν διαψεύδει την κυβέρνηση.

Νέα έκθεση - σοκ της Κομισιόν με ημερομηνία 7 Μαΐου που είδε το φως της δημοσιότητας τη Δευτέρα διαψεύδει τα προγνωστικά της κυβέρνησης για ανάπτυξη και έξοδο της Ελλάδας στις αγορές και προειδοποιεί για νέα μέτρα το 2015 και το 2016 προς κάλυψη της δημοσιονομικής «τρύπας» της ελληνικής οικονομίας.

«Η Ελλάδα θα επιτύχει τους δημοσιονομικούς της στόχους για το 2013 και το 2014, ωστόσο θα χρειαστεί επιπρόσθετα μέτρα για το 2015 και το 2016», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010 Όταν ο Γιωργάκης ξεμπρόστιασε την Ελλάδα αφήνοντας "άφωνη" τη Μέρκελ!

«Η Άνγκελα Μέρκελ μέσα στην ελληνική παγίδα» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της γαλλόφωνης εφημερίδας του Bελγίου «La Libre Belgique» το οποίο μεταξύ άλλων αναφέρεται στα όσα συνέβησαν στην Ελλάδα στην αρχή της οικονομικής κρίσης, δηλαδή από το 2008 και μετά. 

Το εν λόγω δημοσίευμα αποτελεί τμήμα συνολικότερου αφιερώματος της εφημερίδας στη Γερμανίδα καγκελάριο.