Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Ο μόνος λόγος που το ΔΝΤ πρέπει να φύγει, είναι επειδή η αποστολή του να καταστρέψει την Ελληνική οικονομία, έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02584/greece-riots_2584000b.jpgglobinfo freexchange 

Πρόκειται για μια ισχυρή ένδειξη ότι η μαφία του ΔΝΤ και η Ευρωπαϊκή Χρηματοπιστωτική Δικτατορία (ΕΧΔ) θεωρούν ότι το Ελληνικό πείραμα βαίνει προς ολοκλήρωση. Υπενθυμίζεται ότι πολλοί αξιωματούχοι της ΕΧΔ στο παρελθόν με δηλώσεις τους είχαν θέσει χρονοδιάγραμμα σύμφωνα με το οποίο το ...

ΥΦΕΡΠΩΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ: Η ΣΙΑ ΣΤΑ… ΧΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ

sia-anagnostopuolou
Σια Αναγνωστοπούλου, Μαρία Ρεπούση. Δύο γυναίκες που κατά καιρούς προκαλούν το εθνικό αίσθημα με τις άκρως ανιστόρητες, αντιεπιστημονικές και ανθελληνικές δηλώσεις τους.
Η μία προκλητική δήλωση διαδέχεται την άλλη, λες και έχουν βάλει ως στόχο οι δύο… κυρίες για το ποια θα πάρει χρυσό μετάλλιο για την πιο εθνομηδενιστική δήλωση.
Πρόσφατα σε συνέντευξη της, στην «Καθημερινή», η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου δήλωσε πως πρέπει να αλλάξουν τα σχολικά βιβλία της ιστορίας χωρίς τη χρήση «εθνόμετρου», και να μετατραπούν σε γνωμοδοτικά τα συμβούλια στα ΑΕΙ.
Η υπουργός για τα σχολικά ιστορικά βιβλία δήλωσε, ότι «πρέπει να πάψει να μπαίνει σε καλούπια εθνόμετρου η έρευνα και η άποψη των επιστημόνων για την Ιστορία και όπως αυτή διδάσκεται στο σχολείο».
Στην Ελλάδα, συνεχίζει, εθνική ιστορία θεωρείται ό,τι κάποιοι έχουν επιβάλει. Δηλαδή αυτό που....

Τί μας κληροδοτεί το 2015 και τί μας επιφυλάσσει το 2016.

Πριν ένα χρόνο τέτοιες ημέρες, η Ελλάδα χόρευε στον ρυθμό της επικείμενης τρίτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας. Όλα έδειχναν ότι η τότε κυβερνητική πλειοψηφία δεν θα κατάφερνε να συγκεντρώσει τον μαγικό αριθμό των 180 βουλευτικών ψήφων με αποτέλεσμα την άμεση προκήρυξη πρόωρων εκλογών. Έτσι και έγινε.

Από τότε οι εξελίξεις άρχισαν να τρέχουν με φρενήρη ρυθμό. Όπως αναμενόταν, ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και ο Τσίπρας σχημάτισε κυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ του Καμμένου. Μπορεί αυτή η σύμπραξη να εξέπληξε πολλούς και να κρίθηκε παράδοξη, αλλά δεν ήταν. Οι δύο εταίροι είχαν πολύ διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες, αλλά είχαν και πολλούς κοινούς πολιτικούς παρονομαστές (πρωτίστως την αντιμνημονιακή θέση) και συγκλίνοντα....

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ... ....

Πώς θα μπορούσε να διανοηθεί ένας πρόγονος μας ότι, χωρίς να ηττηθούμε σε πόλεμο, ο σημερινός λαός μας θα υφίστατο τη σημερινή σκληρότατη δοκιμασία, πιασμένος στη μέγγενη των μνημονίων και του διεθνούς οικονομικού ελέγχου;
Ας μου επιτραπεί να θεωρήσουμε βέβαιο ότι άλλες εποχές θα οργάνωνε και θα πρωτοστατούσε σε αγώνες για να σπάσουμε τα δεσμά της εξάρτησης και της υποτέλειας και να απελευθερώσουμε ξανά την ένδοξη χώρα μας, λυτρώνοντας το λαό μας.
«Είναι αλήθεια ότι οι λαοί δημιουργούν την ιστορία τους. Οι ανώνυμες μάζες, με την καταλυτική και δημιουργική δουλειά τους, φτιάχνουν την ιστορία.
Ωστόσο οι μεγάλοι άντρες, οι μεγάλοι καθοδηγητές, βγαλμένοι από τις ανάγκες της εποχής τους, ενσαρκώνουν τις ανάγκες αυτές, συμπυκνώνουν τη θέληση του λαού, εκφράζουν τους πόθους του και γίνονται έτσι φωτεινοί καθοδηγητές, αληθινοί ηγέτες.

Η δαμόκλειος σπάθη επάνω από τα κεφάλια των Ελλήνων στο διηνεκές.....

Του Αλέξη Ζακυνθινού

Προβλέπεται η κυριαρχία των ακροδεξιών κομμάτων στην Ευρώπη, καθώς επίσης η κατάρρευση της Ευρωζώνης, εάν δεν επιλυθούν τα τρία βασικά της προβλήματα: η υπερχρέωση, οι οικονομικές ασυμμετρίες και η μεταναστευτική πολιτική
«Για τις έννοιες «χρέος και ένοχος» οι Γερμανοί έχουν την ίδια λέξη – γεγονός που ταιριάζει με την αυστηρή, προτεσταντική ηθική της χώρας, σύμφωνα με την οποία ο ένοχος (άρα και ο οφειλέτης), πρέπει να τιμωρείται παραδειγματικά και δημόσια.Αν είναι δυνατόν να αποκεφαλίζεται σε μία «γκιλοτίνα», η οποία να τοποθετείται στο κεντρικότερο σημείο της Ευρώπης, σε υπερυψωμένο βάθρο, έτσι ώστε να μπορούν να την βλέπουν όλοι – για να μην τολμήσουν ποτέ να κάνουν κάτι ανάλογο.
Στα πλαίσια αυτά, εάν περιμένει η κυβέρνηση την αλληλεγγύη ή τη βοήθεια της καγκελαρίου στο θέμα του δημοσίου χρέους, μη υπακούοντας στις εντολές της, αρνούμενη δηλαδή να υποταχθεί γονυπετής στην παράλογη πολιτική που της επιβάλλεται δικτατορικά, κάνει ένα πολύ μεγάλο λάθος.
Ακόμη όμως και αν υποταχθεί, αποδεχόμενη τα πάντα, δεν θα αλλάξει απολύτως τίποτα – απλά θα συνεχίσει να κρέμεται η δαμόκλειος σπάθη επάνω από τα κεφάλια των Ελλήνων στο διηνεκές, αφού τόλμησαν.....

«Τελειώνουν» την ΕΛΛΑΔΑ: Μετά την απώλεια της Εθνικής Κυριαρχίας η απαίτηση που αποτελειώνει την προσωπική ελευθερία των Ελλήνων.

ΔΩΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ

10 Εκατομμύρια Ονοματεπώνυμα και ΑΦΜ Ελλήνων Ζητά η ΕΛΣΤΑΤ!

Μείζων ζήτημα προστασίας προσωπικών δεδομένων εκτιμούν νομικές πηγές ότι δημιουργεί η «μνημονιακή» απαίτηση προς την Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων να εκχωρήσει περί τα 10 εκατομμύρια προσωποποιημένα ΑΦΜ στην Ελληνική Στατιστική Αρχή!!!

Το αίτημα – απαίτηση έχει...παγώσει καθώς όπως φαίνεται από τον Νοέμβρη του 2014 οπότε και ψηφίστηκε ως προαπαιτούμενο του προηγούμενου μνημονίου, η γενική γραμματεία δημοσίων εσόδων προβάλλει αντιστάσεις και αντιπροτείνει να διαβιβαστούν «μασκαρεμένα» τα στοιχεία, όπως γίνεται συνήθως σε περιπτώσεις διαβίβασης φορολογικών δεδομένων για στατιστικούς λόγους. 

Δηλαδή να διαβιβάζονται τα πάντα χωρίς.....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Στήνουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΜΠΙΝΑ για λίγους! «Κάποιοι» πάνε για ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ!!!

Στήνουν κομπίνα με τα «κόκκινα δάνεια»

Για να αγοράσουν γνωστοί μεγαλοοφειλέτες τα δάνειά τους, εκατομμυρίων ευρώ, στο 8% με 12%
Πάρτι για λίγους στήνουν «κάποιοι» μέσα από ρύθμιση που μαγειρεύουν.

Οι πληροφορίες προέρχονται από...κύκλους κυβερνητικούς, και όχι μόνο, που έχουν γεύση της μεθόδευσης που προωθείται, με την οποία γνωστά ονόματα σε τομείς του ξενοδοχειακού τουρισμού και της βιομηχανίας, καθώς και μεγαλοεπιχειρηματίες που έχουν πάρει θαλασσοδάνεια αρκετών δεκάδων εκατομμυρίων θα τα αγοράσουν για ένα κομμάτι ψωμί.

Το κόλπο που στήνεται έχει βάση την πονηρή διάταξη που αποκάλυψε ....

Ποιος πολιτικός πήρε μίζα $2.500.000...

 Η μυστική κατάθεση γυναίκας (στον εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος που ξέρει πολλά) 

• Και «βόμβα» για σύμβουλο του Μαξίμου (πριν από το 2015) που...

Βίντεο που σοκάρει!!! Δημοσιεύθηκε στις 27 Δεκεμβρίου 2015 και θα σας αφήσει… άναυδους!


“Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ”

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΟΥ!


ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ & ΤΗΝ .....

ΑΓΓΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ: Ο ΧΙΤΛΕΡ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ! (βίντεο)

Ένα από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους να καταστρέψεις τις οργανωμένες κοινωνίες και να διαλύσεις τα οργανωμένα κράτη, είναι να νοθεύσεις τον εθνοκοινωνικό τους ιστό. 

Η επιχείρηση αυτή...

Μεγάλε αποφάσισε τι θέλεις ....;;;;;;


Μεγάλε..τι θέλεις ακριβώς;;;;

Τι θέλεις λοιπόν; Θέλεις να επιβιώσεις εσύ και η οικογένειά σου μόνο και δεν σε νοιάζει τι θ' απογίνει η Πατρίδα;
Λάθος σου, αλλά παρ όλ' αυτά, δικαίωμά σου.
Τότε όμως, να ξέρεις ότι έχεις μόνο δύο λύσεις:
Κρύψου ή φύγε.

Ή αν θες να το κάνεις καλύτερα, κάνε...

Ψιτ ......κοινή λογική είναι αυτή...

Ας μην κοροϊδευόμαστε πλέον.

Δεν θέλουν απλά να πληρώνουμε τους φόρους μας.
Εάν τους ήθελαν, θα μας έβαζαν φυσιολογικούς όρους.
Θέλουν, να μην μπορούμε να πληρώνουμε τους φόρους μας, αυτό θέλουν!

Και όταν θα έρθει αυτή η ώρα και για σένα, εάν δεν έχει ήδη έρθει, τότε θα θελήσουν να στα πάρουν όλα.

Όχι μόνο ....