Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Αποκάλυψη: Το βρώμικο παιχνίδι Τρόικας - Κυβέρνησης για τους πλειστηριασμούς - 30 δισ. κερδοσκοπία στην πλάτη του Λαού!

Πέντε ιδιωτικά funds βρίσκονται ήδη στην Αθήνα και αγοράζουν από τις τράπεζες κόκκινα δάνεια 
στο 10% της αξίας τους. 


Υπολογίζεται ότι από το κερδοσκοπικό αυτό παιχνίδι, οι διεθνείς...τοκογλύφοι θα κερδίσουν μέχρι το 2020 πάνω από 30 δισ. ευρώ.

Στο κόλπο αυτό περιλαμβάνονται οι πλειστηριασμοί. 

Οι τοκογλύφοι σε συνεργασία με την Τρόικα απαιτούν την άρση της απαγόρευσης των πλειστηριασμών για να μπορούν να εκβιάζουν τους δανειολήπτες.

«Κούρεμα» χρεών για τα media, εξώσεις για τους πολίτες!...

Τα βρίσκουν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της στήλης, τρόϊκα, Τράπεζες και media για το «κούρεμα» των υψηλών δανείων των εταιρειών ΜΜΕ.

Η Τρόϊκα φέρεται να...
συναινεί στη λύση του σβησίματος των «κακών» δανείων σε επιχειρήσεις media προκειμένου να λάβουν νέα δάνεια από τις τράπεζες, υπό όρους.


 Όροι που έχουν να κάνουν με την απαραίτητη συμμετοχή των μετόχων στην απαιτούμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, την τοποθέτηση τοποτηρητή από την πλευρά των τραπεζών που θα χορηγήσουν τα νέα δάνεια στο ΔΣ των εταιρείες media και την υλοποίηση των σκληρών μνημονίων στις εργασιακές σχέσεις και το προσωπικό. 

Σε αυτή τη φάση διόλου δεν αποκλείονται λύσεις συγχωνεύσεων ανάμεσα σε εταιρείες media.

Το αίτημα του «κουρέματος» των χρεών των media που ξεπερνάνε το 1 δισεκατομμύριο μόνο για τις εισηγμένες στο χρηματιστήριο εταιρείες, είχε τεθεί πριν μερικούς μήνες...

Ιός εισβάλλει και αδειάζει τραπεζικούς λογαριασμούς.

Ξανά στο στόχαστρο έβαλαν χάκερ τραπεζικούς λογαριασμούς σε
όλον τον κόσμο. 


Αυτήν τη φορά πρόκειται για προηγμένο κυβερνοϊό με προέλευση από τη Ρωσία και μέσο για τη διάχυσή του σελίδες κακόβουλου λογισμικού. 

Μάλιστα ο επικίνδυνος κυβερνοϊός, με το όνομα «Neverquest Trojan», δεν εντοπίζεται από τα κοινά αντι-ιικά προγράμματα! 

Ετσι οι χρήστες του διαδικτύου καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις διαδικτυακές συναλλαγές τους.

Σύμφωνα με την εταιρία ασφαλείας Kaspersky Lab, ο ρωσικός κυβερνοϊός έχει ήδη στοχεύσει 28 ιστοσελίδες σε χώρες μεταξύ ...

Ακούει κανένας οικονομικός εισαγγελέας ;;; Αντί να μαζεύουν πόρους τους χαρίζουν ......Βόμβα από το Γενικό Λογιστήριο: Πώς χάνει το Δημόσιο 7,5 δισ. ευρώ από τους αυτοκινητόδρομους

Πολλοί βουλευτές της κυβέρνησης απειλούν να μην ψηφίσουν τις παράλογες αυξήσεις στα διόδια
 Μόνο από τον αυτοκινητόδρομο "Μαλιακός-Κλειδί" το Δημόσιο χάνει 1,1 δισ. ευρώ.


- Ο αυτοκινητόδρομος Πάτρα- Πύργος- Τσακώνα και η χρηματοδότησή του είναι το μήλον της έριδος 

Ξεπερνούν τα 7,5 ΔΙΣ (!) ευρώ οι απώλειες του Δημοσίου, με βάση τους όρους των νέων συμβάσεων για τους αυτοκινητόδρομους και τα διόδια, όπως αποκαλύπτει έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.


Σύμφωνα με έκθεση του γενικού λογιστηρίου του κράτους οι συνολικές απώλειες του δημοσίου για το διάστημα παραχώρησης των έργων, λόγω της καθιέρωσης "μηχανισμού ανακύκλωσης" εσόδων, σύμφωνα με τις ειδικότερες προβλέ
ψεις των Συμφωνιών Τροποποίησης ανά έργο ως ακολούθως:

Γερμανικός Τύπος: Πέφτει το Δεκέμβριο η ελληνική κυβέρνηση;

»Παρατηρητές στην Αθήνα βλέπουν ήδη τον Δεκέμβριο ως μοιραίο μήνα, ο οποίος θα μπορούσε να αποφασίσει για την πτώση ή τη συνέχιση του κυβερνητικού συνασπισμού. 

Ο Σαμαράς είναι αντιμέτωπος όχι μόνον με την Τρόικα, αλλά και με μαζικές απεργίες σε πανεπιστήμια και στον χώρο 
της υγείας» αναφέρει ο γερμανικός Τύπος.

«Ελληνικό ήθος» είναι ο τίτλος εκτενούς ρεπορτάζ στην εφημερίδα Süddeutsche Zeitung του Μονάχου που αναφέρεται στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής στην Ελλάδα.


 Όπως σημειώνει η εφημερίδα «οι φορολογικές αρχές της χώρας της κρίσης γιορτάζουν επιτυχίες. Γνωστοί επιχειρηματίες, επώνυμοι και πρώην πολιτικοί πρέπει να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη. 

Ωστόσο ο υπουργός Οικονομικών δεν είναι ευχαριστημένος. Αντιθέτως: προκαλεί τους συμπολίτες του ισχυριζόμενος ότι ....

Τζαμιά χτίζουν μόνο όσοι θέλουν να προσκυνήσουν μέσα σε αυτά.

tafoiΓράφει ο Δημήτρης Νατσιός
Δάσκαλος, Κιλκίς
Το 1985 εκοιμήθη μια προγιαγιά μου, εκατό χρονών, μητέρα της γιαγιάς μου. 
Είχε γεννηθεί το 1890 περίπου στον Μοσχοπόταμο Πιερίας, δηλαδή, όταν ακόμη η Μακεδονία βίωνε την «θαυμαστή τάξη», όπως θα έλεγε και η χαριτόβρυτος κ. Ρεπούση, της Τουρκοκρατίας.
Ο Μοσχοπόταμος, η Δρυάνιστα όπως λεγόταν τότε, ήταν κεφαλοχώρι, γι’ αυτό είχε και σταθμό Τούρκων χωροφυλάκων, τους ζαπτιέδες ή νιζάμηδες όπως τους έλεγαν, με αποστροφή, οι παππούδες μας. Η γερόντισσα είχε χηρέψει πολύ νέα, 22 ετών, ο άντρας της είχε χαθεί κατά την οπισθοχώρηση του ελληνικού στρατού στην Μικρά Ασία.
(Οι συμπολεμιστές του διηγήθηκαν ότι αρνήθηκε να παραδοθεί, όταν περικυκλώθηκαν από τους Τούρκους και δηλώθηκε αγνοούμενος. Η γιαγιά μας τον περίμενε για ....

Χάθηκαν πραγματικά οι Εθνικοί Ευεργέτες;

Ώ καιροί, ώ ήθη!...
Όταν εμείς οι Έλληνες της δεκαετίας του 1950 διαβάζαμε στα Αναγνωστικά του Δημοτικού Σχολείου για τους Μεγάλους Εθνικούς Ευεργέτες, σαν τον Ηπειρώτη, Ζώη Καπλάνη, ο οποίος θυσίασε τους κόπους μιας ζωής  για την Πατρίδα, σήμερα κάποιοι ξοδεύουν τους κόπους μιας Πατρίδας για τη δική τους ζωή!.. 
Ούτε τα χρήματα που έχουν καταθέσει σε τράπεζες του Εξωτερικού δεν επιστρέφουν για να βοηθήσουν την Ελλάδα!..
ΖΩΗΣ ΚΑΠΛΑΝΗΣ (1736-1806)
ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΟΥ
Από μικρός ο Ζώης Καπλάνης υπήρξεν ήρως της ζωής. Θα ήτο τεσσάρων ετών — εκεί πέραν εις το χωρίον της Ηπείρου Γραμμένον — όταν απέθανεν η καλή του μήτηρ. Το θέαμα της εξηπλωμένης αψύχου γυναικός ο Ζώης δεν το ελησμόνησε ποτέ. 

Ολίγα έτη βραδύτερον ο πατήρ του ενυμφεύθη και πάλιν. Δυστυχώς η μητρυιά δεν συνεπάθησε καθόλου το ξένον παιδί.

Δεν παρήλθε πολύς καιρός και νέα συμφορά εκτύπησε τον μικρόν Ζώην: Απέθανε και ο πατήρ του! Συνήλθεν όμως ταχέως και απεφάσισε να εργασθή, δια να συντηρήση τον εαυτόν του και την μητρυιάν, την οποίαν δεν ήθελε να εγκαταλείψη. 

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ.

Άκρως αποκαλυπτικό απόσπασμα από το “απαγορευμένο” βιβλίο του Σεραφείμ Κοτρώτσου.

Tους τελευταίους μήνες πριν την έκδοση του βιβλίου που κρατάς, φίλε αναγνώστη, κι ενώ συγκέντρωνα στοιχεία στην Αθήνα και το Βερολίνο, αρκετοί ήταν εκείνοι που με ρωτούσαν: «μήπως έχεις εμμονή με τον Σόϊμπλε; 


Μόνο αυτός είναι που ενσαρκώνει τη γερμανική πολιτική των τελευταίων ετών;».

Η ερώτηση είναι λογική. Ένα βιβλίο για τον Λύκο (Wolf) δεν θα είχε νόημα παρά μόνο σαν μια προσωπογραφία, όπως τόσες που γράφονται συχνά για πολιτικές προσωπικότητες.

Η άποψή μου, ωστόσο, είναι πως ο Βολφγκανγκ Σόϊμπλε είναι το σημαντικότερο πρόσωπο στην ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή τα τελευταία χρόνια. 


Θα εκπλήξω, ίσως, αρκετούς εάν πω ότι κατά την άποψή μου οι μετοχές του Λύκου είναι πολυτιμότερες ακόμα και από εκείνες της Άνγκελα Μέρκελ στο γερμανικό χρηματιστήριο πολιτικών και «ηθικών» αξιών.

Αυτό αποδείχθηκε και στις τελευταίες γερμανικές εκλογές, αφού ο Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε ήταν ....

ΒΙΝΤΕΟ. Το Ισλάμ θα καταπιεί την Ελλάδα, όπως μια φάλαινα μερικές εκατοντάδες ψαράκια σε λίγα δευτερόλεπτα.

Ο αντιρατσιστικός νόμος θα είναι σε λίγο καιρό γεγονός και μαζί με αυτόν ο καθένας θα μπορεί να κατηγορήσει τον οποιοδήποτε για το παραμικρό. 
Η άποψη, όποια κι αν είναι αυτή, ποινικοποιείται.

του Στρατή Μαζίδη

Όμως όσο και αν κάποιοι εθελοτυφλούν, αυτό που έρχεται δεν αλλάζει. 

Το ισλάμ θα μας καταπιεί και θα μας επιστρέψει στα χρόνια της τουρκοκρατίας. Όχι μόνο εμάς, όλη την Ευρώπη.

Στα Γαλλία η συζήτηση αυτή έχει ανοίξει για τα καλά καθώς το μουσουλμανικό στοιχείο αυξάνεται δυναμικά. Στο Βέλγιο ο κόσμος ανησυχεί.

Οι ίδιοι οι μουσουλμάνοι, αυτοί που απολαμβάνουν τις χαρές του δημοκρατικού πολιτεύματος, αυτού που τους επέτρεψε να εγκατασταθούν στις ευρωπαϊκές χώρες, να επιβιώσουν και να αποκτήσουν δικαιώματα, δηλώνουν ότι σαφέστατα εφόσον πάρουν τον έλεγχο θα επιβάλλουν τη Σαρία. Τέλος.

Πώς θα πάρουν τον έλεγχο; Όχι με χατζάρια και κουμπούρια όπως πριν 550 χρόνια. Με υπομονή και αναμονή....

Εργασιακό Νταχάου ... Πάνε για πλήρη απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων.

Ο Βρούτσης δεν το αρνήθηκε. Το μελετάμε, είπε. Κοιτάμε να δούμε πιο είναι το καλύτερο μοντέλο! 

Ο...Στρατούλης (ΣΥΡΙΖΑ) είπε, πως, η κυβέρνηση πάει να εξουδετερώσει και τις τελευταίες αντιστάσεις για την απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων. 


Έρχεται εργασιακό Νταχάου, είπε. 

Ο Βρούτσης δικαιολογήθηκε λέγοντας, πως, υπάρχει νόμος από το 1983 που επιτρέπει ....

Ο ΑΡΙΒΙΣΤΑΣ ,ΒΟΥΛΙΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΫΠΕΥΘΥΝΟΣ , ΤΟΥΡΚΟΜΠΕΝΥ ΜΙΛΗΣΕ ....Βενιζέλος στην «Σαμπάχ»: «Ο Παπανδρέου πλήρωσε ως ηγέτης του ΠΑΣΟΚ, θα το πληρώσω και εγώ χωρίς να φταίω»

Στη συνέντευξη του στην τουρκική εφημερίδα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τόνιζε ότι έχει περάσει η εποχή των δυναστειών Καραμανλή και Παπανδρέου, για να συμπληρώσει με χιούμορ: 

«Και το δικό μου όνομα είναι ίδιο με αυτό του μεγάλου πολιτικού Ελευθέριου Βενιζέλου, αλλά πρόκειται μόνο για σύμπτωση...».

Στη συνέχεια, ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναφέρθηκε και στον Γιώργο Παπανδρέου, λέγοντας πως «πλήρωσε ένα προσωπικό τίμημα ως ηγέτης του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργός» και στη συνέχεια συμπλήρωσε πως «επωμιζόμενος μετά από εκείνον την ηγεσία, θα αναγκαστώ να πληρώσω ένα ιστορικό τίμημα, ενώ δεν έχω ευθύνη. 


Θα πληρώσω ένα τίμημα....

Άλλος δρόμος από το λαό στο ΔΡΟΜΟ δεν υπάρχει… ΑΞΙΖΕΙ !!!

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση το θέατρο της «σθεναρής» διαπραγμάτευσης ανάμεσα στην κυβέρνηση και την τρόικα!!! 

Η αρχιδωσίλογη κακουργία (Βενιζέλος) λεονταρίζει δηλώνοντας ότι προτιμάει να πέσει η κυβέρνηση 
παρά να …συμφωνήσει με την τρόικα, δηλαδή παρά να ψηφίσουν τα συμφωνηθέντα!!! 

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο νέος Μητσοτάκης (έχει διδαχτεί τέλεια από τον πατέρα του). Δήλωσε και αυτός ότι «αν είναι να πέσει η κυβέρνηση, ας πέσει μαχόμενη»!!! 

Οι προπαγανδιστικές μήτρες του καθεστωτικού δωσιλογισμού (ΜΜΕ) …αμύνονται και αυτές «σθεναρά». 


Η «τρόικα το παράκανε μας λένε» και θέτουν …απαραβίαστες «κόκκινες γραμμές»: Πάντα πριν από κάθε νέα συμφορά χαράσσονται «κόκκινες γραμμές», για να παραβιαστούν… 

Αυτή τη φορά συνοδεύονται (οι «κόκκινες γραμμές») και από «εγγυητές». 


Προβάλλεται από τα ΜΜΕ το ΠΑΣΟΚ σαν «εγγυητής» των «κόκκινων γραμμών»: τέτοια «εγγύηση»…

Δείτε την γυναίκα που τεμάχισε τον υπουργό Βρούτση με την συγκροτημένη σκέψη της και τον φοβερό λόγο της - ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ.

Δείτε στο 29' την κ. Μαρία Βουτσινά, μια γυναίκα ανάμεσα στο κοινό του Νίνου Χατζηνικολάου που ευτέλισε με πολιτισμένο τρόπο, απίστευτο λόγο και συγκροτημένη σκέψη τον υπουργό Βρούτση.

Nα αποτελειώσουμε τα ανεπάγγελτα πολιτικά ταγάρια της μεταπολίτευσης και να πάρουμε πίσω την Ελλάδα.

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Επιτέλους, η νέα γενιά των Ελλήνων, τα παιδιά του διαδικτύου, λένε όχι στα ανεπάγγελτα, αριστερά και δεξιά πολιτικά ταγάρια, που κυριάρχησαν στην διάρκεια της μεταπολίτευσης πουλώντας ιδεολογία και κουραφέξαλα.

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της GPO που δείχνει όλα τα κόμματα να κάνουν βουτιά προς τα κάτω είναι η απάντηση των νέων πολιτών οι οποίοι καταδικάζουν τις πολιτικές συμμορίες της μεταπολίτευσης.

Κανένα από τα σημερινά υπάρχοντα κόμματα- από την αριστερά ως τους φασίστες- δεν έχουν θέση στην Ελλάδα του αύριο. 


Είναι στο χέρι μας να αναδείξουμε στην κεντρική πολιτική σκηνή κανονικούς ανθρώπους οι οποίοι να έχουν δουλέψει στην ζωή τους και κυρίως να μην είναι αριστερές και δεξιές σκατόφατσες που κουβαλάνε πάνω τους όλη την σήψη της μεταπολίτευσης.

Πιο αιμοβόρα θηρία ....

Μας αγαπάνε οι Γερμανοί...Πρόταση Γερμανικού Ινστιτούτου για ειδικές οικονομικές ζώνες στην Ελλάδα

Προτάσεις για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας γίνονται σε έρευνα του Γερμανικού Ινστιτούτου Οικονομικών Μελετών για την κρίση χρέους στην ευρωζώνη.

Το Γερμανικό Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών (DIW) είναι ένα από τα σημαντικότερα του είδους του στη Γερμανία. Στο νεότερο τεύχος του Ινστιτούτου, 16 οικονομολόγοι ασχολούνται με την κρίση χρέους στην ευρωζώνη και καταθέτουν προτάσεις για την αντιμετώπισή της. 

Αρχική θέση των ερευνητών είναι ότι δημοσιονομική σταθεροποίηση και οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις θα οδηγήσουν σε βιώσιμη ανάπτυξη, δηλαδή σε μια ανταγωνιστική οικονομία.

Δείτε τι περιμένει την Ελλάδα του ΔΝΤ και της Τρόϊκας....Βιντεο.

«Τα χρέη κοινωνικοποιούνται, ενώ τα κέρδη ιδιωτικοποιούνται.
Το χρήμα είναι πιο ελεύθερο από τους ανθρώπους.
Οι άνθρωποι είναι δέσμιοι των πραγμάτων».

ΔΝΤ imf 1
Αν οι μακροοικονομικοί δείκτες λένε την αλήθεια, τότε η Γουατεμάλα είναι μια χώρα που καλπάζει προς την ευημερία. 

Με πληθυσμό και έκταση περίπου όσο και η Ελλάδα, η Γουατεμάλα είναι στα χαρτιά μια από τις πιο σταθερές και αναπτυσσόμενες οικονομίες της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής. 

Ο πληθωρισμός της είναι ελάχιστος, η νομισματική της ισοτιμία συνεχώς σταθερή, η ανεργία βρίσκεται κάτω απ’ το 3% και οι εξαγωγές της ανθίζουν. 
Είναι η 4η χώρα στον κόσμο σε εξαγωγές ζάχαρης, ενώ στις πρώτες θέσεις βρίσκονται και οι εξαγωγές μπανάνας και καφέ. 

Η χώρα εξάγει επίσης φρέσκα λαχανικά, γαλακτοκομικά στην Ευρώπη, κρέας, γαρίδες, καουτσούκ, ηλιακή ενέργεια και βιοκαύσιμα. 

Μεγάλα κοιτάσματα πετρελαίου βρίσκονται στην περιοχή Πετέν, όλα εκμεταλλεύσιμα από τον ιδιωτικό τομέα, ο οποίος παράγει το 85% του Α.Ε.Π. της Γουατεμάλα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Δ.Ν.Τ., Φερνάντο Ντελγάδο: «Η Γουατεμάλα ....

Θέλετε να γίνετε μέρος της λύσης; ή θέλετε να παραμείνετε μέρος του προβλήματος;

 ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ....ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ... ΚΑΙ ΤΗΝ  ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥΣ !!! 

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ...ΤΟ Δ΄ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΡΑΙΧ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΛΛΩΝ...

ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ  , ΜΙΑ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ !!!

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ...ΜΙΑ  ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΝΤΑΧΤΗ , ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΡΑ !!

"Ελληνική Φυλή τί φωνάζεις;