Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Άααρε Χάρρυ, εσύ τα λες, αλλά ποιος σε ακούει;

Χάρρυ Κλυνν: Ξυπνάτε Έλληνες !!!

Οι Έλληνες έχουμε μάθει να μιλάμε έξω από τα δόντια. 

Το καλύτερο μπρος στις προκλήσεις των δανειστών, στων οποίων τις ορέξεις μας παρέδωσε η κυβέρνηση Παπανδρέου, ίσως να ήταν μια ηρωική έξοδος, παρόμοια με εκείνη του Μεσολογγίου. 

Πρέπει να... χάσουμε αυτά που έπρεπε εδώ και καιρό να απορρίψουμε και να κερδίσουμε αυτά που κάποιοι προσπάθησαν να μας κάνουν να τα αποβάλλουμε πλήρως, όμως δεν κατάφεραν να τα «ξεριζώσουν» από το πίσω μέρος του μυαλού μας.

Δεν καταλαβαίνει η Ελλάδα από φουρτούνες, απλά αυτή τη φορά ο «εχθρός» είναι πιο ύπουλος, επειδή ήρθε ντυμένος πρόβατο με «δώρα» πολλά στις αποσκευές του. 

Πάτησε στο καλοπροαίρετο του Έλληνα και τον ξεγέλασε, αφού πρώτα καταπάτησε το δαιμόνιο του μετατρέποντάς τον έρμαιο του καταναλωτισμού.

Οι φαν της Δημοκρατίας!!


Εδώ και δυό μέρες η χώρα γέμισε δημοκράτες!!
Αντιφασίστες και...προοδευτικούς!!

Αυτό που έχει ακολουθήσει τη δολοφονία του Π.Φύσσα
μόνο σαν πανηγύρι μπορεί να θεωρηθεί.

Σύσσωμα τα ΜΜΕ άρχισαν τους "ύμνους προς
την δημοκρατίαν"!!
Ναι!! Τα ίδια ΜΜΕ που, εδώ και 39 χρόνια
θεωρούν τη Δημοκρατία εργαλείο διαπλοκής
και .....

Η βίαιη αρπαγή καταθέσεων ύψους 160 δις των Ελλήνων από τις τράπεζες...

Υπάρχουν τουλάχιστο δύο Έλληνες που γνωρίζουν το μυστικό και κάνουν ότι μπορούν ώστε να μην είναι οι ίδιοι που θα πιουν το πικρό ποτήρι.

Τόσο η Μέρκελ, όσο και ο Άσμουσεν- της ΕΚΤ- έχουν διεμηνύσει στους Σαμαρά και Τσίπρα αντίστοιχα την επιθυμία τους για κούρεμα των ελληνικών καταθέσεων που φθάνει πλέον ακόμη και σε απαίτηση για άνοιγμα των θυρίδων!

Κι αυτό γιατί τόσο η Μέρκελ όσο και ο Σταίνμπρουκ, σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να πετάξουν άλλα λεφτά στην Ελλάδα και την πολιτική της τάξη που την θεωρούν βαθιά διεφθαρμένη.

-Σας δώσαμε μια ολόκληρη λίστα Λαγκάρντ (κι άλλες πολλές λίστες) και μείνατε άπραγοι μπροστά στους ισχυρούς Έλληνες φοροφυγάδες...

Ο Σόιμπλε το διεμήνυσε κατ΄επανάληψη στον Στουρνάρα.

Με το βίαιο κούρεμα των καταθέσεων των ελληνικών νοικοκυριών συμφωνούν αναγκαστικά τόσο ο Ιταλός πρωθυπουργός Ενρίκο Λέτα, όσο και ο Ολάντ. 

Αμφότεροι πιστεύουν ότι ....