Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΠΟΥΤΙΝ: «ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΟΡΑ!»

Αποφασισμένος για όλα εμφανίστηκε ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαδιμήρ Πούτιν, σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στην γερμανική εφημερίδα Bild, που αναδημοσιεύτηκε και στον τουρκικό τύπο προκαλώντας μεγάλη αίσθηση αλλά και ανησυχία.

Ο Ρώσος πρόεδρος...

«ΜΠΑΜ» ΜΕ CARREFOUR ! Ποιός ετοιμάζεται να εξαγοράσει την αλυσίδα σούπερ μάρκετ!

Κοντά σε μια τεράστια συμφωνία που θα «ταράξει» τα νερά στον χώρο
του λιανεμπορίου είναι έτοιμη να πάρει «σάρκα και οστά» με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, Ίβαν Σαβίδη να είναι έτοιμος να αγοράσει μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ!

Σύμφωνα με αναφορές της ιστοσελίδας insader.gr , Όπως αναφέρουν άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον επιχειρηματία, ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται σε συζητήσεις για ....

ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΠΑΝΙΚΟΥ: Σκέψεις για εκλογές – εξπρές στις 28 Φεβρουαρίου!

Ακούω μια διαρροή που προέρχεται από την Ηρώδου Αττικού και
όχι αποκλειστικά από εκείνους που λένε διάφορα κάτω από τη νερατζιά στον αριθμό 19.


Κάποιοι σύμβουλοι εισηγούνται εκλογές – εξπρές στις 28 Φεβρουαρίου για να αιφνιδιαστεί η νέα ηγεσία της ΝΔ, να απαλλαγεί το πρώτο κόμμα του κυβερνητικού συνεταιρισμού από τον γκαφατζή εταίρο, αλλά ..

Τα ρωσικά κεφάλαια φεύγουν από Τουρκία και πάνε Σερβία! (Ελλάδα; Yiok!)

%CF%85%CF%86%CE%B9%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Σημαντικές αποφάσεις μετακίνησης ρωσικών κεφαλαίων και επενδύσεων από την Τουρκία, ανακοινώσε ο υφυπουργός οικονομικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Dimitry Rogozin, προκαλώντας νέο μεγάλο πλήγμα στην τουρκική οικονομία η οποία ήδη μετρά πάνω από 30 δις τις ζημιές από τις ρώσικες οικονομικές κυρώσεις.

Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων DHA και την φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα Yeni Şafak, οι μεγαλύτερες ρωσικές....

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΥΓΕΙΑ ΜΙΛΑΜΕ....;;;;;

Áóèåíåßòò íïóçëåýïíôáé óå ñÜíôæá óå äéÜäñïìï ôïõ Åñõèñïý Óôáõñïý, Ýíá áðü ôá ìåãáëýôåñá íïóïêïìåßá ôçò ÷þñáò, ÁèÞíá 22 Éïõíßïõ 2010 . ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÏÑÅÓÔÇÓ ÐÁÍÁÃÉÙÔÏÕ ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÏÑÅÓÔÇÓ ÐÁÍÁÃÉÙÔÏÕ
Ελλάδα, «Σωτήριον έτος 2016», και ΚΑΜΙΑ σωτηρία δεν έχει η Υγεία της χώρας, όπως θέλετε να την πούμε, είτε Ε.Σ.Υ ,είτε ότι άλλο. Συνέλληνες, πάμε κατά διαόλου, και αυτό χάρη σε ΟΛΟΥΣ εκείνους, τους τέως και τους νυν, που ενώ δεν ήταν άξιοι δυο γαϊδάρων άχυρο να μοιράσουν, έγιναν «υπουργοί υγείας», και ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ τα πάντα.
Έγραψα αμέτρητες φορές για πειράματα που κάνουν άνθρωποι ΑΣΧΕΤΟΙ, ΛΑΜΟΓΙΑ που μπρος στο προσωπικό τους κέρδος και το ψώνιο τους, δε διστάζουν να παίζουν με τις ανθρώπινες ζωες.
Όσες φορές....

ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΚΡΑΧ! Διεθνείς τράπεζες συμβουλεύουν τους επενδυτές: Ξεπουλήστε τα πάντα!

193644-jpmorgan572015.jpg
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΕΣΚΗΣ

Οι προειδοποιήσεις ότι ένα μεγάλο κραχ των χρηματιστηρίων είναι πολύ πιθανό μέσα στο 2016 πολλαπλασιάζονται καθημερινά.

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε πρώτη η αμερικανική τράπεζα J.P. Morgan, η οποία συμβούλευσε τους πελάτες της να πουλήσουν τις μετοχές τους. 

Στη συνέχεια, η βρετανική Royal Bank of Scotland (RBS) δημοσίευσε στις 8 Ιανουαρίου συμβουλές προς τους πελάτες της να ....

“ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ 250.000 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ” ΤΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ! 60 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΝ ΕΚΕΙ.

0050022624_7.jpg
 ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΙΝΑΜΕ…. ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ “ΠΕΝΤΟΒΟΛΑ”! ΜΑΣ ΤΡΟΛΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!

Από το capital control και μετά δεκάδες Ελληνικές εταιρίες πήραν τα μπογαλάκια τους και μετακόμισαν στη Βουλγαρία. Άνθισε εκεί το εμπόριο , καλυτέρευσαν οι συνθήκες εργασίας , αυξήθηκαν οι εργαζόμενοι και μειώθηκαν οι άνεργοι και εδώ μείναμε σύξυλοι να …παίζουμε πεντόβολα! 

Μεγάλο θόρυβο προκάλεσε την περασμένη εβδομάδα το πρωτοσέλιδο, ειρωνικό ευχαριστήριο δημοσίευμα της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία βουλγαρικής εφημερίδας «Sega» με τίτλο ....

Ιωάννης Καποδίστριας

Η αξιόλογη σειρά του επικού ντοκιμαντέρ για τη ζωή και το έργο του Ιωάννη Καποδίστρια ετοιμάστηκε από την Ενωμένη Ρωμηοσύνη ...

Θα χυθεί αίμα και δεν θα είναι των πραγματικών ενόχων.

Θα χυθεί αίμα και δεν θα είναι των πραγματικών ενόχων. Δεν θα στηθεί κανείς από τους φανερούς υπαίτιους των καθημερινών τραγωδιών εκατομμυρίων Ελλήνων σε κανένα εδώλιο κατηγορουμένου και σε καμία γκιλοτίνα
Το αίμα θα είναι του γείτονα, του συγγενή, του άγνωστου καθημερινού ανθρώπου που μάς σπρώχνει αλαφιασμένος στον δρόμο λόγω του οικονομικού του αδιεξόδου. 

Η μη έγκαιρη αντίδραση του λαού και η μη απονομή δικαιοσύνης θα φέρει το μαχαίρι στο χέρι και από εκεί σε αυτόν που είναι η αφορμή, πολλές φορές η κατά φαντασία αφορμή, και όχι η αιτία.

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι στην λαϊκή βάση της Ελλάδας ζουν πλέον δύο τάξεις και αυτές δημιουργήθηκαν από την συνειδητοποιημένη πολιτική γραμμή της άρχουσας τάξης. 

Η τάξη αυτών που ακόμη εισπράττουν δουλεύοντας ή έχοντας σίγουρο το μισθό ή την σύνταξη και η τάξη αυτών που τα έχουν χάσει όλα και περιμένουν την ολοκληρωτική καταστροφή τους. Δύο ταχύτητες οικογενειών σε σπίτια που μέχρι πριν 6 χρόνια δεν τους χώριζε τίποτε. Ακόμη και μέσα σε μια 2μελη οικογένεια έχουμε .....

Κωλόπαιδα του κερατά ....!!

Κωλόπαιδα, όλων των κομμάτων και όλων των αποχρώσεων. Αλωνίζετε 6 ολόκληρα χρόνια πάνω σε κορμιά πολιτών έχοντας κάνει συνειδητά εγκλήματα κατά του λαού σας.  Ξεπουλήσατε χώρα, σκοτώσατε κόσμο και νομίζετε ότι επειδή το οξυγόνο λιγοστεύει ότι όλοι θα γονατίσουν για να τους δώσετε ένα ευρώ σαν να ήταν ζήτουλες.

Κωλόπαιδα, πτυχιούχοι της αντιγραφής και διδάκτορες του κώλου, άεργοι αγάμητοι που βρήκατε δουλειά μόνο στο κωλοχανείο της Βουλής κρυμμένοι πίσω από την φούστα της ασυλίας να ψηφίζετε ΝΑΙ σε μνημόνια και μεσοπρόθεσμα, ΝΑΙ στην πουτάνα την Ε.Ε δίνοντας τις συντεταγμένες στα στούκας των τρομοκρατών φεντεραλιστών εταίρων σας να βομβαρδίζουν σπίτια Ελλήνων, νοσοκομεία Ελλήνων, σχολεία Ελλήνων, λιμάνια Ελλήνων, αεροδρόμια Ελλήνων, γη Ελλήνων, παιδιά Ελλήνων, όνειρα Ελλήνων. 

Τα τακιμιάσατε όλοι σας....

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ...Δ.ΚΑΖΑΚΗ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ!!!     


Ακούστε τον Δημήτρη Καζάκη σε μια πληρέστατη και αναλυτικότατη περιγραφή για το πως η χώρα μας θα μπορούσε να μεταβεί ΟΜΑΛΑ σε καθεστώς ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ, ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ, χωρίς ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ δυσάρεστη επίπτωση στην οικονομία της... το αντίθετο μάλιστα. 

Ακούστε πως η Ελλάδα θα μπορούσε να μετατρέψει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλες οικονομίες σε ΠΑΝΙΣΧΥΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΠΛΑ που θα καταστούσαν την πατρίδα μας ΑΥΤΑΡΚΗ και ΕΥΗΜΕΡΟΥΣΑ μέσα σε λίγους μόλις ΜΗΝΕΣ. 

Ο επιφανής οικονομολόγος εξηγεί βήμα το βήμα τη διαδικασία της Μετάβασης ΤΟΣΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ που μέχρι και ένας άνθρωπος που στερείται βασικών οικονομικών γνώσεων θα μπορούσε ΕΥΚΟΛΑ να κατανοήσει.

Μην ψάχνετε άλλο ΑΔΙΚΑ! Η ΠΡΟΤΑΣΗ και η ΛΥΣΗ είναι μπροστά.......... στα μάτια σας, έτοιμη προς ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.


Η απόφαση επίσης δική σας... αιχμάλωτοι και υπόδουλοι του Ευρωιερατείου ή ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;


Το μόνο που μένει είναι να διαδώσετε την είδηση και να στηρίξετε με όλες σας τις δυνάμεις το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ.), το μοναδικό Δημοκρατικό και Πατριωτικό Κίνημα βάσης που έχει τις προτάσεις, τις λύσεις, τα όπλα και τα στελέχη για να επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη ΟΛΩΝ ΜΑΣ και να πάρει τις ζωές μας πίσω.


Ο oικονομολόγος-αναλυτής και γ.γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης, μιλάει για την ομαλή μετάβαση στο Εθνικό κρατικό νόμισμα.


Την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015, στις 6 το απόγευμα, στην εκπομπή του Κλεάνθη Λοΐζου «Ο κόσμος σήμερα», ο κ.Καζάκης, από το στούντιο της Τηλεόρασης ΚΟΣΜΟΣ, εξήγησε πως μπορεί να γίνει η μετάβαση της χώρας από το ευρώ στο Εθνικό νόμισμα και πόσα και ποια τα οφέλη από ένα τέτοιο ενδεχόμενο.


Στη συζήτηση συμμετείχε και ο oικονομολόγος του TV KOSMOS, Ηλίας Καραβόλιας.


Ευχαριστούμε θερμά την τηλεόραση ΚΟΣΜΟΣ http://tvkosmos.gr/ για την ευγενική παραχώρηση του βίντεο.

Η ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜ(ΑΤ)ΙΚΩΝ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΩΝ..


Αυτή η ειδεχθής αλητεία των κάπιταλ κοντρόλς πολύ δεν κράτησε;
     Τόσο ηλίθιος λαός ραγιάδων είμαστε ώστε το χωνέψαμε κι αυτό; Το συνηθίσαμε;
     Ως πότε θα δεχόμαστε να μας δίνουν το δικό μας χρήμα με το σταγονόμετρο και με ποιά δικαιολογία;

     Τί θα μας πείτε για να
δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα, ώ κυβερνητικοί απατεώνες;
     Φοβόσαστε τάχα την ρευστότητα των τραπεζών;
     Μα μόλις πριν λίγο δεν ανακεφαλαιοποιήσατε για τρίτη, τέταρτη φορά τις τράπεζες πάνω στο τομάρι μας; Χρεώνοντάς το σε  'μας;
     Πού είναι όλο αυτό το χρήμα; Τόσο ...

Οverqualified.....Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΘΑΙΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΛΟΓΩ ΠΟΛΛΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ.

Σάλος έχει ξεσπάσει στη χώρα, μετά από την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπορεί να είναι πρόεδρος του κόμματος, εξαιτίας των πολλών πτυχίων που έχει και των φοβερών σπουδών που έχει κάνει.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, «ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει περισσότερα προσόντα από αυτά που απαιτούνται για την θέση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι....

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ

Έλληνας ποιητής, δοκιμιογράφος, κριτικός λογοτεχνίας, διηγηματογράφος και θεατρικός συγγραφέας, από τις σπουδαιότερες πνευματικές φυσιογνωμίες του νέου Ελληνισμού. 
Αποτέλεσε κεντρική μορφή της λογοτεχνικής «γενιάς του 1880» και της αποκαλούμενης «Νέας Αθηναϊκής Σχολής», η οποία συσπείρωνε νέους ποιητές που αντιδρούσαν στις υπερβολές του αθηναϊκού ρομαντισμού και ενδιαφέρονταν για την καθιέρωση της δημοτικής στον ποιητικό λόγο. 
Στο ποιητικό του έργο, που ξεπερνά τις είκοσι συλλογές, κυριαρχεί η Ελλάδα ως ιδανικό και αντικείμενο αγάπης, η πορεία του ελληνικού έθνους μέσα στους αιώνες, η προσπάθεια δημιουργικής αφομοίωσης του αρχαιοελληνικού πνεύματος και της λαϊκής παράδοσης και το πνεύμα της οικουμενικότητας του ελληνικού πολιτισμού.

Ο Κωστής Παλαμάς γεννήθηκε στην Πάτρα στις 13 Ιανουαρίου του 1859 και καταγόταν....

Απούσα η Αθήνα από το ευρωπαϊκό "πάρτι" της Άγκυρας,


Της Κύρας Αδάμ

Από τα μέσα του Ιανουαρίου και για ανυπολόγιστο ακόμα διάστημα, η Ελλάδα εισέρχεται, πρακτικά, σε περίοδο περιθωριοποίησής της σε ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς όλο το ενδιαφέρον και οι δυνάμεις της θα επικεντρώνονται στην «μάχη» της επιτυχούς αξιολόγησής της από το κουαρτέτο, προκειμένου να απελευθερωθεί μία ακόμα πολυπόθητη δόση δανείου και αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις ώστε να συμφωνηθεί ο τρόπος, αλλά και οι κανόνες και περιορισμοί για την έναρξη της συζήτησης για το χρέος - πυλώνας υποτίθεται της κυβερνητικής πολιτικής, αλλά με γυάλινα πόδια.

Το ίδιο διάστημα, όμως, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, η Τουρκία θα βρίσκεται σε ένα ατελείωτο πάρτι με την Κομισιόν και τους εταίρους, με τον διμερή πολιτικό διάλογο σε πλήρη ανάπτυξη, με πρόσχημα ....

Ο Σόρος και η διεθνής συντάντηση των Παρισίων για το μνημόνιο με διπλό νόμισμα

Toυ Δημήτρη Καζάκη

Με τον ερχομό του νέου σωτήριου έτους 2016, νάσου κι ο γνωστός μας Σόρος. Σε συνέντευξή του στη Γερμανική Wirtschaftswoche (4/1/2016) εστίασε το ενδιαφέρον του στην Ελλάδα. Απολύτως φυσικό από την στιγμή που η χώρα μας έχει ριχτεί στα σκυλιά, ή ορθότερα στους γύπες της παγκόσμιας αγοράς κεφαλαίων. Κι αυτός, ένας από τους μεγαλύτερους γύπες, ένα είδος μαυρόγυπα των αγορών, δεν θα μπορούσε να αδιαφορήσει.

Το ενδιαφέρον για την Ελλάδα

Μπορεί ο ίδιος να αυτοχαρακτηρίζεται ως «κερδοσκόπος με την καλή έννοια του όρου» - ακιρβώς όπως λέμε παράσιτο αλλά καλής ράτσας - αλλά το σημαντικότερο είναι αυτό που λέει για την Ελλάδα. «Όταν η ελληνική κρίση ξέσπασε για τα καλά το 2009 η ΕΕ υπό την αρχηγία της Γερμανίας βοήθησε μεν, αλλά η Ελλάδα έπρεπε να καταβάλλει υψηλό τίμημα», τονίζει ο Τζορτζ Σόρος προσθέτοντας: «Της ζητήθηκε να καταβάλλει υπερβολικά υψηλά επιτόκια καθιστώντας αδύνατη την εξυπηρέτηση του ελληνικού χρέους. Δυστυχώς οι Γερμανοί επανέλαβαν .....

Ξένα κέντρα και πράκτορες αποφάσισαν Κυριάκο Μητσοτάκη.

Χαρές και πανηγύρια για την Μασονία !

Big chief no shit… big shit no chief… παμπάλαιο αμερικάνικο ανέκδοτο

Δεν ξέρω πως και γιατί, αλλά αυτό το ανέκδοτο μου θύμισε η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη για αρχηγό της Ν.Δ. και η όλη φασαρία γύρω από αυτήν.

Ο Ινδιάνος μάγος δεν μπορεί να κάνει καλά τη βαριά δυσκοιλιότητα του αρχηγού και ζητά τη βοήθεια λευκού γιατρού. «Big chief no shit», του λέει κι εκείνος του συνταγογραφεί, ξανά και ξανά χωρίς ....

ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ! Στέλνει στρατό στα σύνορα με τη Δύση – Δημιουργεί πυρηνικές μεραρχίες.

putin-best
Στο μάτι των γειτόνων και των εχθρών του ετοιμάζεται να μπει ο Πούτιν αναπτύσσοντας τρεις νέες στρατιωτικές μεραρχίες στη Δύση καθώς και πέντε νέα πυρηνικάσυντάγματα.
Η κίνηση αυτή αποτελεί ξεκάθαρη αμφισβήτηση των Ευρωπαίων γειτόνων της και της ισχύος του ΝΑΤΟ στην περιοχή και επίδειξη δύναμης στον απόηχο της ανακοίνωση της Πιονγκγιάνγκ για επιτυχή δοκιμή βόμβας υδρογόνου...
Τη σχετική ανακοίνωση έκανε ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας Σεργκέι Σοιγκού και η κίνηση εντάσσεται στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης της ρωσικής στρατιωτικής μηχανής που πραγματοποιεί αεροπορικές επιδρομές στη Συρία αφού πήρε υπό την έλεγχό της την Κριμαία το 2014.
Ο Σοιγκού δεν εξήγησε........ το κίνητρο πίσω από τη δημιουργία των πέντε συνταγμάτων αλλά είπε ότι θα είναι από τους βασικούς στόχο

Νότης Μαριάς:Η Κομισιόν πιέζει την Ελλάδα να επιτρέψει την εγκατάσταση Τούρκων αξιωματούχων στα hotspots.

Με πρόσχημα το προσφυγικό, η Τουρκία με τη συνεργασία της Γερμανίας προσπαθεί να «βάλει στο χέρι» τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας. Αυτό κατήγγειλε στις 11 Ιανουαρίου ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς, μιλώντας στον ρ/σ Σάμος FM και επισημαίνοντας ότι ....

Έχεις περιουσία; Ξέχνα τη σύνταξη!

Έχεις περιουσία; Ξέχνα τη σύνταξη!

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα επιχειρεί η κυβέρνηση την ώρα που οι δανειστές απαιτούν την πλήρη συντριβή του κοινωνικού κράτους

Απίστευτα πράγματα σκαρφίζονται κυβέρνηση και δανειστές για να συντρίψουν τα ασφαλιστικά δικαιώματα των Ελλήνων και το κοινωνικό κράτος.
Ο νέος παραλογισμός τον οποίο αποκάλυψε ο αρμόδιος υπουργός Γιώργος Κατρούγκαλος είναι ότι η βασική απαίτηση των θεσμών προς την ελληνική πλευρά είναι να συνδεθεί η σύνταξη με εισοδηματικά κριτήρια.
Εθνική σύνταξη για λίγους....

Σαν σήμερα το 1822 καθιερώνεται η γαλανόλευκη ως επίσημο σύμβολο του γένους των Ελλήνων..!!

Σαν σήμερα το 1822 καθιερώνεται η γαλανόλευκη ως επίσημο σύμβολο του γένους των Ελλήνων

Το πρώτο έτος της Ελληνικής Επανάστασης δεν υπήρχε ενιαία διοίκηση και το κάθε στρατιωτικό σώμα έφερε τη δική του σημαία.
Οι επαναστατικές σημαίες είτε ήταν τρίχρωμες (άσπρο-μαύρο-κόκκινο) με τα σύμβολα της Φιλικής Εταιρείας (όπως π.χ. τον αναγεννώμενο φοίνικα ή άγκυρα κ.ά.), τα οποία είχαν όλες οι σημαίες των νησιών, είτε ακολουθούσαν τα μπαϊράκια και τα φλάμπουρα των αρματολών φέροντας σταυρό μαζί με αγίους ή τον αητό, ενώ πολλά χωριά εξεγέρθηκαν υπό το λάβαρο της ....