Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ‏

του Γ. ΜΑΛΟΥΧΟΥ

«Τη βασική θέση ότι δεν μπορούν να ληφθούν πρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα περιλαμβάνει η επικαιροποιημένη προγραμματική συμφωνία που επεξεργάζονται τα επιτελεία της ΝΔ και του
ΠαΣοΚ» αναφέρει το χθεσινό πολιτικό ρεπορτάζ.

Αυτό, την ίδια ακριβώς ημέρα που τα έσοδα του πρώτου εξαμήνου έχουν πλέον περάσει στο κόκκινο, που οι δαπάνες έχουν οξύ πρόβλημα, που τα ταμεία απειλούνται με ασφυξία και, κυρίως, που είναι κοινή πεποίθηση ότι το ήδη πολύ μεγάλο χρηματοδοτικό κενό διαρκώς διευρύνεται όχι μόνον από τη «φυσική ροή» μιας συνεχούς ανοδικής αστοχίας, αλλά και από πρόσθετους παράγοντες όπως λ.χ. οι αποζημιώσεις στην ΕΡΤ, αλλά και από το πολύ μεγαλύτερο ζήτημα του ΕΟΠΥΥ. Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την εξόφθαλμη εξάντληση...

Της φοροδοτικής ικανότητας που θα καταστεί κυρίαρχο φαινόμενο τους επόμενους μήνες οδηγούν με νομοτελειακά σε ένα και μόνο δρόμο: στα νέα μέτρα. 

Οδεύουν προς το οριστικό τους τέλος οι μελλοθάνατοι!

undefined
Είναι πλέον σε εμάς σαφές: μπήκαμε ουσιαστικά σε (άτυπη) προεκλογική περίοδο! Αυτή η νέα «κυβέρνηση» που σχηματίστηκε πριν από μερικές ημέρες αποτελεί κυριολεκτικά την «ταφόπλακα» των επιδιώξεων των άλλοτε δύο μεγάλων κομμάτων της χώρας, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που είναι
πλήρως συνυπεύθυνα για τα κακό και τις συμφορές που προκλήθηκαν στην πατρίδα μας και στον λαό μας.

Ό,τι και να θελήσουν να κάνουν υπέρ τους οι δύο αυτοί πολιτικοί δαίμονες, είναι πια γι’ αυτούς εξαιρετικά αργά.

Νομίζεις ότι έχεις καταθέσεις , νομίζεις ότι έχεις μισθό , νομίζεις ότι ζεις!

undefined
Ρίσκο

Στη… νέα τάξη πραγμάτων όλα θα είναι ρίσκο.

Οι καταθέσεις από το ένα ευρώ στις τράπεζες, σύμφωνα με την απόφαση του Εκοφίν, θεωρούνται επένδυση, άρα ενέχουν ρίσκο.

Προσέξτε την… υποσημείωση των τοκογλύφων των Βρυξελλών:

Βίaσε την γυναίκα μπροστα στα μάτια του άντρα της. Ποιά ανάπτυξη ρε ξεφτιλισμένοι όταν έχετε καταργήσει το αγαθό της Εστίας;

undefined
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία ενός χωριού έξω από την Χαλκίδα.


Σύμφωνα με το evianews.gr, ήταν βραδινές ώρες όταν ο δράστης εισέβαλε στο σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού και άρχισε να ζητάει λεφτά.

Αφού είδε ότι δεν υπήρχαν χρήματα, έδειξε τις διαθέσεις του.


Άρπαξε την 69χρονη γυναίκα και άρχισε να την βι@ζει.


Την ώρα που προσπάθησε ο 80χρονος άντρας να αντιδράσει, άρχισε να τον χτυπά με μπουνιές και στην συνέχεια τον μαχαίρωσε.

ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ - Ελλάδα: Η μόνη χώρα στον πλανήτη που δεν θα εισπράττει τέλη διέλευσης αγωγού Φ.Α.!

undefined
Σε πολιτικό φιάσκο που αποδίδεται στην αγωνία των επικοινωνιολόγων της κυβέρνησης να αναστήσουν το ανύπαρκτο succes story, εξελίσσεται η υπόθεση του αγωγού φυσικού αερίου TAΡ.

Βασική παράμετρος η οποία είχε αποκρυβεί και η οποία αποκαλύφθηκε χθες από το defencenet.gr και εν συνεχεία βέβαια αναπαράχθηκε από τα περισσότερα ΜΜΕ είναι ότι η κοινοπραξία δεν θα πληρώνει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ από τέλη διέλευσης από το ελληνικό έδαφος!

Την ίδια στιγμή ο South Stream που θα περνά από την τουρκική ΑΟΖ στην Μαύρη Θάλασσα θα δίνει στην τουρκική οικονομία πάνω από 100 εκατ. ευρώ ετησίως.

Είναι η πρώτη φορά παγκοσμίως που δέχεται μία κυβέρνηση να μην εισπράττει τέλη διέλευσης ενός αγωγού φυσικού αερίου, όταν όλες οι άλλες χώρες της Ευρώπης θησαυρίζουν.

Η συμφωνία και οι όροι της αγγίζουν τα όρια της απιστίας σε βάρος του δημοσίου...

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ! ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΑΛΑ ΕΡΤ!

undefined
Η ΤΡΟΪΚΑ ΕΞΩΘΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΞΙΜ

Θανατηφόρες-μαζικές απολύσεις τύπου ΕΡΤ ετοιμάζει η κυβέρνηση προειμένου να εξευμενίσει τις άγριες διαθέσεις της τρόϊκας για τον εκτροχιασμένο προϋπολογισμό! 

Θέλοντας παράαλληλα η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ να αποφύγει τις νέες μειώσεις σε μισθούς-συντάξεις και καταργήσεις επιδομάτων θα προβεί σε κεραυνοβόλα λουκέτα με μαζικές απολύσεις εργαζομένων και καταργήσεις δημόσιων οργανισμών.

Αυτό είναι βέβαιον ότι θα γίνει οσονούπω με τον "δήμιο" Μητσοτάκη να αναλαμβάνει τον ρόλο του εκτελεστή, έχοντας ήδη δηλώσει ότι οι απολύσεις στο δημόσιο δεν πρέπει να είναι ταμπού!

Είναι βέβαιον λοιπόν ότι από τον Σεπτέμβριο...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ;

Η οργή στις κοινωνίες όλων των πολιτών μεγαλώνει καθημερινά.

Η απαξίωση των πολιτικών σε όλες τις χώρες είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός.


Το οικονομικό πρόβλημα είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα που επίσης διογκώνεται από τα σκοτεινά
γραφεία των παγκιοσμιοποιητών.


Η συνταγή που χρησιμοποιείται δείχνει τρία πράγματα:

ή θα γίνει μία παγκόσμια στρατιωτική σύρραξη,
ή θα γίνει μία παγκόσμια κοινωνική έκρηξη
ή θα εμφανιστεί μία παγκόσμια λύση που θα διαγράψει το οικονομικό πρόβλημα.

Η κοινή συνισταμένη και στις τρεις λύσεις, είναι η παγκοσμιοποίηση της πολιτικής, η κοινή παγκόσμια οικονομία - νόμισμα, η κοινή παγκόσμια διαχείριση των κοινωνιών...

Ποιός και πως θα προταθεί να κυβερνήσει;

Η επιβράβευση του αποτυχήμενου.....Οι περιούσιοι συνεχίζουν το ανθελληνικό τους οικονομικό πόλεμο...

'Eκλεισε την Αλατίνη, έβαλε πρόσφατα λουκέτο στην αρτοβιομηχανία Κατσέλη, έριξε στο δρόμο εκατοντάδες εργαζόμενους, μετέφερε την έδρα τηες Coca Cola 3E στο Λουξεμβούργο, χρωστάει 50 εκ. στην Eurobank. 
Πρόκειται για το "θαυματοποιό" Γιώργο Δαυίδ, τον οποίο ως επιβράβευση των επιχειρηματικών του επιτυχιών, το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας τον διόρισε επικεφαλής της Eurobank !  
Την ώρα που το ΤΧΣ και η διευθύνουσα σύμβουλος κα Α. Σακελλαρίου αποφάσισαν να προτείνουν τον κ. Δαυίδ για την προεδρία της τράπεζας, ο επιχειρηματίας έκλεινε την ιστορική βιομηχανία Nutriart (που εκμεταλλεύεται τα σήματα Αλλατίνη, Κατσέλης κα), «φεσώνοντας» την τράπεζα της οποίας έγινε πρόεδρος...με ποσό 5,7 εκατ. ευρώ.
Η οικογένεια Δαυίδ δια του Γ. Δαυίδ αλλά και του γιου του Χάρη, αποφάσισαν να πτωχεύσουν ......

Θέλουμε την Ελευθερία μας !!!

Η παθητικότητα και η αδράνεια δουλοποιούν. 
Εμείς που θέλουμε να είμαστε ελεύθεροι, δεν θα πάψουμε ποτέ να αγωνιζόμαστε λυσσαλέα ενάντια στη νέα αταξία πραγμάτων. 
Ζητούμενο είναι, να μας ακολουθήσουν και άλλοι πολλοί, που αποχαυνώνονται, αποκοιμούνται και δέχονται την πλύση εγκεφάλου από τα εξωνημένα κανάλια της διαπλοκής και τους ακατάλληλους πολιτικούς!

Η ΥΠΟΥΛΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΙ ΟΙ ΑΟΡΑΤΟΙ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟΙ..

Η φίλη στη δουλειά με συμβούλευε φοβισμένη.

"Στο λέω για το καλό σου, μη κάνεις του κεφαλιού σου, θα χάσεις τη δουλειά σου. 

Σε έχουν βάλει στο μάτι. Όλοι αυτή τη στιγμή κάνουμε τα στραβά μάτια, ότι μας ζητάνε, και θα κάνουμε κι άλλα. Τι να κάνουμε? 

Να χάσουμε τη δουλειά μας? Θα τη κρατήσουμε ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ. Να κάνεις το ίδιο. Να σωπαίνεις και να κάνεις ότι σου ζητάνε"

Η Ελλάδα της "ιστορίας επιτυχίας" έχει σκεπαστεί ....

Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Παρακαλώ πολύ να μην επικοινωνείτε μαζί μου,

 εφόσον έχετε επιλέξει να προσβάλλεται  η 

γλώσσα μου γράφοντας  την με λατινικούς 

χαρακτήρες.

  • Η κρίση πλέον βαθαίνει ολοκληρωτικά και μας φέρνει αντιμέτωπους με καταστάσεις και πραγματικότητες  πρωτόγνωρες για τις γενιές μας.

  • Είμαστε υποχρεωμένοι να δημιουργήσουμε .....

Διαλύουν τις ένοπλες δυνάμεις ! Παραιτήθηκαν 1500 σε ένα εξάμηνο !

undefined
“Ο τελευταίος να κλείσει τη πόρτα” στις Ένοπλες Δυνάμεις. Το κύμα μαζικής φυγής στελεχών διογκώνεται αφού η απειλή “εξαϋλωσης” και του εφάπαξ οδηγεί στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων στην έξοδο.

Οι αριθμοί είναι τρομακτικοί.

Στον Στρατό Ξηράς από τη 1η Ιουνίου μέχρι τις 17 Ιουνίου είχαν υποβάλλει παραίτηση 849 στελέχη! 606 αξιωματικοί και 243 υπαξιωματικοί. Όλο το 2012 οι παραιτήσεις ήταν 808!

Στην Πολεμική Αεροπορία έχουν φύγει σ΄ ένα εξάμηνο 450 στελέχη από τα οποία 430 αξιωματικοί . Σ΄ αυτούς υπάρχουν 12 ιπτάμενοι. Όλη τη χρονιά πέρυσι οι παραιτήσεις στην Πολεμική Αεροπορία ήταν 449.

Στο Πολεμικό Ναυτικό οι παραιτήσεις στο πρώτο εξάμηνο του χρόνου είναι 200.

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη εξήγηση για τις αιτίες της μεγάλης φυγής.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Με την Goldman Sachs και τους Rotchild ξεπουλούν το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και κουκουλώνουν τα θαλασσοδάνεια!

undefined
ΣΥΝΤΡΙΨΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ!

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ – Ο ΑΘΛΙΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, ΟΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΦΤΕΡΟΥΓΙΣΑΝ ΣΕ OFF- SHORE ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. 


ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ CDS ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ.

REUTERS Προσλαμβάνουν την Goldman Sachs και την Rothschild ως συμβούλους για το ξεπούλημα Proton & Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. 


Προς πώληση τα κόκκινα δάνεια.

Η Ελλάδα προσλαμβάνει Rothschild και Goldman για το ξεπούλημα της Proton και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Αδελφέ, έρχεται η σειρά σου..

Γράφει ο Νίκος Μήτσιαλης

Ναι, είναι πια καιρός να λέγονται τα πράγματα με το όνομα τους και όποιοι μετά τις καθημερινές οικονομικές δολοφονίες εξακολουθούν να μην καταλαβαίνουν τι συμβαίνει στον περίγυρό τους, δίπλα τους, τότε ασφαλώς δεν είναι νοήμονα όντα και εξ αυτού δικαιώνουν τον τίτλο αυτού του σημειώματος…

Σε σένα απευθύνομαι που εξακολουθείς ακόμα και σήμερα να χαίρεσαι τώρα που ξεδιπλώνεται το σχέδιο για το πογκρόμ των απολύσεων και στον δημόσιο τομέα.....