Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Οι περίπου 3.500 άνθρωποι που αυτοκτόνησαν, το έκαναν λόγω ερωτικής απογοήτευσης;;;;

Κόλαση μέχρι τον Ιούνιο προέβλεψε ο Στουρνάρας σε συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ. 

Πιστός στη γνώριμη τακτική του, να θεωρεί το ακροατήριό του επιεικώς ηλίθιο, συνέδεσε την πρόβλεψή του με το δημοσιονομικό κενό για τα επόμενα χρόνια, που συνεχίζει να υπάρχει παρά το πολυδιαφημισμένο success story. 

Ως συνήθως απέκλεισε την πιθανότητα λήψης νέων μέτρων.


Όλοι θυμόμαστε ότι κάθε φορά που η Βουλή ψήφιζε κάποιο πρόγραμμα που μας επέβαλε η Τρόικα, η κυβέρνηση μας μιλούσε για σωτηρία της χώρας, για το τέλος των μέτρων, για έξοδο από την κρίση.

 Και κάθε φορά, ενώ δεν βλέπαμε σωτηρία, την επόμενη μέρα βλέπαμε νέα, επαχθέστερα μέτρα.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣΑΖ.....

ΣΧΟΛΙΟ: Μου θυμίζει το ότι έβαλαν ένα ανθρώπινο σώμα ,το μεν κεφάλι στην κατάψυξη στους -20 βαθμούς κελσίου ,τα δε κάτω άκρα σε φούρνο στους + 94 βαθμούς και αφού φώναξαν την ΕΛΣΤΑΤ (Γεωργίου)  τους έβγαλε οτι η μέση θερμοκρασία του σώματος ευρίσκεται στην ιδανική θερμοκρασία των 37 βαθμων κελσίου ήτοι 94-20:2= 74 :2=37 βαθμοι...ΜΠΡΑΒΟ ΑΔΕΛΦΙΑ !!!!
ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ
Κυκλοφορεί σε αρκετά « inbox» ελληνικών ηλεκτρονικών διευθύνσεων μια λίστα με 10 ερωτήματα που δεν θα τα ακούσετε ποτέ από τους τηλεσχολιαστές του Mega. 
Σας τα μεταφέρω καθώς εγώ δεν κατάφερα να απαντήσω σε αυτές τις ερωτήσεις. Για αυτό και λέω μήπως αν καθίσουμε όλοι μαζί και τις σκεφτούμε – τι διάολο, έξυπνος λαός είμαστε – καταφέρουμε να βγάλουμε μια άκρη. 
Και που ξέρετε, μπορεί να είναι και η άκρη του νήματος για να βγούμε από τον σκοτεινό λαβύρινθο στον οποίο – θέλοντας και μη – μας έχωσαν φίλοι, εταίροι και σύμμαχοι (τρομάρα τους….!). 
Καθότι «έθνος ανάδελφον» όπως έλεγε και μια «ψυχή» παλιά.
Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Επανέρχεται ο εφιάλτης της κατοχής...Σοκ: Έρχονται φόροι σε σόμπες και τζάκια.

«Θα ζήσουμε τον τραγικό χειμώνα του 1941-1942». Αυτό είναι το συμπέρασμα που βγαίνει από τις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών μας που δεν φαίνεται να έχουν τέλος.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της NEWSBOMB, μετά την εξίσωση του φόρου στο πετρέλαιο οι τροϊκανοί ζητούν να αυξηθεί ο ΦΠΑ στο ρεύμα και να επιβληθούν φόροι στα καυσόξυλα και στους ιδιοκτήτες τζακιών!

Οι τροϊκανοί θέλουν να επιβάλουν στους Έλληνες να αγοράσουν πετρέλαιο θέρμανσης και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται. 

Πώς; Με το να επιβαρύνουν με φόρους και αυξήσεις το κόστος των άλλων εναλλακτικών μορφών θέρμανσης.

Αντιλαμβανόμενοι ότι ....

Μαθήματα… Δημοκρατίας δίνει ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο πρωθυπουργός που κατέλυσε το Σύνταγμα και πέρασε τα δεσμά του μνημονίου σε μία ολόκληρη χώρα και έναν ολόκληρο λαό .

Μαθήματα… Δημοκρατίας δίνει ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο πρωθυπουργός που κατέλυσε το Σύνταγμα και πέρασε τα δεσμά του μνημονίου σε μία ολόκληρη χώρα και έναν ολόκληρο λαό έχει το θράσος τώρα μας εμπαίζει λέγοντας πώς «η λιτότητα έχει δημιουργήσει αίσθημα αδικίας και έλλειψης ευκαιριών».

Μετά τις τηλεοπτικές εμφανίσεις, όπου έδινε συμβουλές στις ΗΠΑ για το πώς θα αποφύγουν τη χρεοκοπία και τις ομιλίες με θέμα «πώς να καταστρέψεις μίας χώρα», έγραψε και άρθρο το οποίο δημοσιεύεται σε περίοπη θέση στην ιστοσελίδα του αμερικανικού δικτύου CNN.

Mε τίτλο «Ανακαλύψτε ξανά τη χαμένη τέχνη της δημοκρατίας», ο κ. Παπανδρέου επισημαίνει την ανάγκη να συνδυαστούν οι οικονομικές πολιτικές με τις αξίες του πολιτεύματος της αρχαίας Ελλάδας.

«Οι δημοκρατίες μας αντιμετωπίζουν μια στιγμή της αλήθειας. Από την άνοδο του εξτρεμισμού στην Ευρωπαϊκή Ένωση ως το πολιτικό αδιέξοδο στις ΗΠΑ, οι ηγέτες αγωνίζονται να ανταποκριθούν αποτελεσματικά στις νέες και σύνθετες παγκόσμιες προκλήσεις», επισημαίνει ο πρώην ...

GOLDMAN SACHS «Μην περιμένετε η Ελλάδα να επιστρέψει στις αγορές»

Θα συνεχίσει η Ελληνική οικονομία να χρειάζεται χρηματοδότηση από τους εταίρους της για να αποπληρώνει χρέος. 
Αυτό είναι το κύριο συμπέρασμα έκθεσης της Goldman Sachs  για την Ελληνική οικονομία, εξανεμίζοντας έστω και αυτές τις ελάχιστες ελπίδες που είχε το οικονομικό επιτελείο για σύντομη επιστροφή στις αγορές.
Σε ότι αφορά τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, ο διεθνής οίκος εμφανίζεται συγκρατημένος, σχετικά με την αποδέσμευση της επόμενης δόσης.
Υπογραμμίζει δε,  οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δυο πλευρών θα παραμείνουν ανοιχτό θέμα τα επόμενα χρόνια καθώς δεν περιμένει τη χώρα να επιστρέψει στις αγορές σύντομα («we do not expect Greece to go back to capital markets any time soon»).

(ΝΕΟ) ΒΙΝΤΕΑΚΙ ..... ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ....( ΣΠΟΥΡΓΙΤΙ )...ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ....Ο ΤΟΣΟ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟΣ ...!!!


Τα στάδια  σχέσης  ζωής ενός παιδιού με τον πατέρα...  

4 ετών: Ο μπαμπάς μου μπορεί να κάνει τα πάντα!
7 ετών: Ο μπαμπάς ξέρει τόοοσα πολλά!
8 ετών: Ο μπαμπάς μου δεν ξέρει τελικά και τόσα πολλά.
12 ετών: Ο μπαμπάς μου δεν ξέρει τι του γίνεται.
14 ετών: Ο πατέρας μου? Ασε καλύτερα!
21 ετών: Ωχ πάλι αυτός μπροστά μου!
25 ετών: Κάτι ....

Η μετεξέλιξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε υπερεθνική απολυταρχία: Πολύ σύντομα θα μας κάνουν να λαχταράμε τα μνημόνια.

Μπροστά σ' ένα ακόμη χειρότερο κύμα λιτότητας και οριζόντιων περικοπών βρίσκεται ολόκληρη η ευρωζώνη.

Ο έλεγχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις κυβερνήσεις των κρατών μελών και στους
προϋπολογισμούς τους γίνεται ακόμη πιο ασφυκτικός παρακάμπτοντας εθνικά κοινοβούλια και εθνικές νομοθεσίες. 

Το νέο Σύμφωνο Σταθερότητας που αναμένεται να κάνει οσονούπω το ντεμπούτο του εισάγει νέους ακόμη πιο αδίστακτους και ανελέητους όρους συμμόρφωσης της οικονομίας ενός κράτους μέλους. 


Πολύ σύντομα θα μας κάνουν να λαχταράμε τα μνημόνια.

Από λιτότητα σε λιτότητα...

Η κυβέρνηση της Μαδρίτης περικόπτει τις δαπάνες για δρόμους και σιδηροδρόμους. Τα ατυχήματα στο οδικό και σιδηροδρομικό δίκτυο αναμένεται να αυξηθούν, κάνοντας το σοκαριστικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία με τους 178 τραυματίες φέτος τον Ιούλιο να μοιάζει με κάτι το συνηθισμένο. Οι υποδομές γενικά της Ισπανίας όλο και περισσότερο παίρνουν τριτοκοσμικά χαρακτηριστικά.

ΜΑΘΑΝΕ ΟΤΙ ''ΨΥΧΟΡΡΑΓΟΥΜΕ'' ,ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ....ΣΟΚ - ΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΜΕ 1.000.000 ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!


 ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΕΦΙΑΛΤΗ! ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ"!

 Το ΣΠΑΕΙ ξεσκεπάζει σήμερα την Αλβανική Οργάνωση "ΦΥΣΙΚΗ ΑΛΒΑΝΙΑ"που συλλέγει μεθοδικά εδώ και καιρό υπογραφές Αλβανών από "αλύτρωτα αλβανικά εδάφη", για την κατάθεση στον ΟΗΕ επισήμου και 
ενυπόγραφου αιτήματος εδαφικής αποκάταστασης της Αλβανίας στα "φυσικά της σύνορα"! Δηλαδή τον εφιάλτη της Μεγάλης Αλβανίας!

   Αρχηγός της Οργάνωσης είναι ο Καθηγητής Koco Danaj, ο οποίος με σειρά βιβλίων, άρθρων, διαλέξεων και επαφών, έχει καταφέρει να συλλέξει όχι μόνο υπογραφές, αλλά και χρηματική ενίσχυση!
   Ο Danaj ισχυρίζεται ότι η Αλβανία αδικήθηκε πριν 100 χρόνια κατά τον καθορισμό των Συνόρων στα Βαλκάνια από τις Μεγάλες Δυνάμεις, μετά την Οθωμανική Κυριαρχίακαι πρέπει να αποκατασταθεί πλέον στα "φυσικά της σύνορα", όπου διαβιούν αλβανικές μειονότητες και πληθυσμοί!
   Υποστηρίζει ακόμη, ότι όπως ενώθηκε η Γερμανία, που ήταν για χρόνια χωρισμένη σε Δυτική και Ανατολική, έτσι πρέπει να ενωθεί τώρα και η χωρισμένη σε πολλά κομμάτια και για πολλά χρόνια Αλβανία!

"ΔΕΝ ανήκομεν εις της Δύσιν" - Άρθρο ταξίαρχου εα που θα προκαλέσει συζητήσεις.

"Γεωπολιτικό αναπροσανατολισμό της χώρας τώρα" ,προτείνει με άρθρο του ο απόστρατος ταξίαρχος Αντώνης Τσαμπάζης . Οι απόψεις του έχουν ενδιαφέρον αν και είμαστε βέβαιοι ότι σε κάποια σημεία το κείμενό του μπορεί να "ενοχλήσει" ,γιατί θα ενεργοποιήσει "κομματικά ένστικτα" και αντιλήψεις.

Αντιρρήσεις μπορούν να εκφραστούν και για την πρότασή του να στηριχθεί αυτός ο γεωπολιτικός αναπροσανατολισμός στην "μεγάλη και Ορθόδοξη Ρωσία". Όπως και να' χει είναι ένα κείμενο που προσφέρεται για συζήτηση.

Του Ταξχου ε.α. Αντωνίου Τζαμπάζη, 
tzampan@gmail.com

Είναι καιρός να παραδεχτούμε ΟΛΟΙ μας και ΚΥΡΙΩΣ το πολιτικό σύστημα, ότι ΔΕΝ «ανήκομεν εις την Δύσιν» όπως βαρύγδουπα και αυτάρεσκα δήλωνε και μάλιστα με τον πιο επίσημο τρόπο, ενώπιον των Αντιπροσώπων του Έθνους...

Έτσι θα ολοκληρωθεί η διάλυση της Ελλάδας, " η διάλυση του παλιού, όπως λεέι και ο Στουρνάρας"

Γράφει ο Αθανασόπουλος Περικλής

Τι έχει πετύχει μέχρι σήμερα η παγκόσμια διακυβέρνηση στη χώρα μας; 

Tην πλήρη απαξίωση, του κρατικού μηχανισμού,

Την υποβάθμιση της παιδείας.
Την υποβάθμιση της υγείας με τελικό στόχο την πλήρη ιδιωτικοποίησή της.
Την διάλυση του ευρύτερου δημόσιου τομέα, των δημοσίων επιχειρήσεων και οργανισμών.
Την κατάργηση κάθε είδους κοινωνικής πρόνοια.
Την επιβολή περίπου 80 νέων φόρων με στόχο την φτωχοποίηση των Ελλήνων.
Την νομιμοποίηση των 2.000.000 λαθρομεταναστών.

Την ελαχιστοποίηση των συντάξεων με τελικό στόχο την επιβολή εθνικής σύνταξης.
Την Πακιστανοποίηση των μισθών με την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας.

Πατρίδα δεν είναι το κράτος!!!

Η εθνική επιβίωση είναι υπεράνω ιδεολογιών, ταξικών διαφορών, προσωπικών αδικιών και συμφερόντων

Το κράτος πιθανόν να είναι δίκαιο ή άδικο, ικανό ή ανίκανο, αφερέγγυο, αυταρχικό και σπανίως στοργικό να δέρνει τους συνταξιούχους, να μη σέβεται ζώντες και τεθνεώτες, να μεροληπτεί, να ψεύδεται, να εξαπατά, να χρηματίζεται, να τρομοκρατεί.

Η πατρίδα είναι κάτι ακλόνητο, βαθύ και καθοριστικό για τον άνθρωπο.

του ΔΙΟΝΥΣΗ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΥ *

Ένα γεγονός που έχει επιμελώς αποσιωπηθεί είναι ότι στις 16 Νοεμβρίου 1967 η Τουρκική Εθνοσυνέλευση κήρυξε τον πόλεμο εναντίον της Ελλάδας.


Στα σύνορα του Έβρου η απέναντι όχθη πλημμύρισε με τουρκικά άρματα μάχης, που μάρσαραν νυχθημερόν εκφοβιστικά και πανέτοιμα να περάσουν το ποτάμι. 

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Οι δανειστές ζητούν να κατάσχουν την περιουσία της Εκκλησίας, του Αγίου Όρους και του Οικουμενικού Πατριαρχείου!


Σάλος αναμένεται να προκληθεί στους κόλπους της Ιεράς Συνόδου μετά την απόφαση της Τρόικας να κάνει ντου στα ταμεία της Εκκλησίας. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα Γερμανών δημοσιογράφων οι...
δανειστές έχουν βάλει στο μάτι την τεράστια ακίνητη περιουσία της Εκκλησίας, εκείνη του Αγίου Όρους καθώς και του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως. 

Οι Τροικανοί ζητάνε σχεδόν το σύνολο της περιουσίας που ελέγχουν οι 3 φορείς της Ορθοδοξίας για να προχωρήσουν σε αντίστοιχο κούρεμα του χρέους!

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες είναι έτοιμες οι διεθνείς εταιρίες εκτιμητών παγκοσμίου κύρους να δώσουν προσφορές για να αναλάβουν το έργο της αποτίμησης της περιουσίας της Ιεράς Συνόδου, του Αγίου Όρους καθώς και του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Σε περίπτωση που προχωρήσει η υλοποίηση αυτής της απαίτησης γύρευε μπορεί να εντοπίσουν στο άβατο των Οικονομικών της Εκκλησίας!

Η συγκεκριμένη απόφαση βόμβα των δανειστών έρχεται λίγες ώρες ....

Το να είσαι σκέτο ραγιάς υποφέρεται. Το να είσαι, όμως, και βλάκας και ραγιάς είναι κάτι που δεν παλεύεται…

vlakas167yg
Ελλάδα 2013: Μία χρεοκοπημένη χώρα, μία απαθέστατη κοινωνία, μία οικονομική ολιγαρχία και μία μάζα ανθρώπων που προσπαθεί να κρύψει την απάθεια και τη δειλία που την χαρακτηρίζουν πίσω από τη γενικευμένη βλακεία.
Τα κόμματα που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία είναι ακόμα στην κυβέρνηση. 
Οι δημοσιογράφοι που δεν πήρανε χαμπάρι τη χρεοκοπία της χώρας είναι ακόμα στις θέσεις τους.

ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ...Ο Ισραηλινός Μπένι Στάινμετζ γίνεται ο άρχοντας του ελληνικού real estate!

Το πρώτο βήμα πριν την απελευθέρωση των κατασχέσεων-πλειστηριασμών σπιτιών, είναι να μπούνε οι κατάλληλοι άνθρωποι στις κατάλληλες θέσεις...

Μέσα στα επόμενα 24ωρα, εκτός απροόπτου, θα κλείσει ένα από τα μεγαλύτερα deals στον χώρο των ακινήτων και συγκεκριμένα η πώληση ποσοστού της Εθνικής Πανγαία ΑΕΕΑΠ.

Δηλαδή, της εταιρείας επενδύσεων σε ακίνητα, η οποία διαχειρίζεται ένα από τα μεγαλύτερα χαρτοφυλάκια στην Ελλάδα...

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διαπραγματεύσεις με το αμερικανοεβραϊκών συμφερόντων fund, Invel, επικεφαλής του οποίου είναι ένας από τους πλουσιότερους Ισραηλινούς, ο Μπένι Στάινμετζ, και το διαχειρίζεται ο Κρις Παπαχριστοφόρου, βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. 


Οι ίδιες πληροφορίες τονίζουν ότι στα χέρια του Ισραηλινού θα περάσει ποσοστό πάνω από 50% της Πανγαία, το οποίο, όμως, μπορεί να φτάσει και το 67% με ένα τίμημα από 500 έως και 670 εκατ. ευρώ.

Β.Μαρκεζίνης: "Μόνο ένα άνοιγμα πρoς τη Ρωσία μπορεί να σώσει την Ελλάδα".

Το «άνοιγμα» προς τη Ρωσία είναι η μόνη διέξοδος από την κρίση για την Ελλάδα. 

Αυτό υποστηρίζει ο Βασίλειος Μαρκεζίνης, ο Έλληνας με τη διεθνή ακαδημαϊκή, καθηγητική και επιστημονική καριέρα.

 Υποστηρίζει... πώς ο μόνος ηγέτης αυτή τη στιγμή στον κόσμο είναι ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και επικρίνει σφόδρα τους Έλληνες πολιτικούς, οι οποίοι ευθύνονται για την κρίση σήμερα στη χώρα μας. 

«Υπάρχει έλλειμμα ηγετών. 

Αυτοί που έχουμε είναι υποταγμένοι σε ξένα συμφέροντα», επισημαίνει και προσθέτει πώς "πώς είναι μοναδικό φαινόμενο στη σύγχρονη ιστορία μία κυβέρνηση να χτυπά τη δική της τάξη".

Ο κ. Μαρκεζίνης με συνέντευξη του στον «Ελεύθερο Τύπο» υποστηρίζει πώς ...

Ζούν πολλοί γερμανοτσολιάδες αναμεσά μας!!!60 δήμαρχοι από την Ελλάδα στη Νυρεμβέργη..

ddddΣχεδόν ένας στους πέντε έλληνες δημάρχους θα δώσει το «παρών» στην 4η ετήσια συνάντηση της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης, που θα πραγματοποιηθεί στις 22 και 23 Οκτωβρίου στη Νυρεμβέργη με θέμα «Η πόλη του μέλλοντος».

Με πάνω από...
400 συμμετοχές δημοτικών παραγόντων από Ελλάδα και τη Γερμανία η Ελληνογερμανική Συνέλευση τείνει να γίνει μια σημαντική γέφυρα της ελληνογερμανικής συνεργασίας.


 Όπως είπε ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης....

''ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΟΜΑΣΤΕ, ΟΥΤΕ ΑΓΟΡΑΖΟΜΑΣΤΕ'' Νέα συνέντευξη Ν.Μιχαλολιάκου: ''Οι Έλληνες πρέπει να αντισταθούν''!

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Στόχος» έδωσε ο έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού Νίκος Μιχαλολιάκος, γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής. 
Ας δούμε το κείμενο της εφημερίδας.
- Ηθικόν;
- Ακμαιότατον. Πόσο μάλλον όταν διώκομαι για τις ιδέες μου από ένα καθεστώς που μόλις πριν λίγες εβδομάδες εγκαινίασε μουσείο για τον μεγαλύτερο σφαγέα του σύγχρονου Ελληνισμού, τον Κεμάλ. Αυτού του καθεστώτος είμαι διωκόμενος και πληρώνουμε τόσο εγώ όσο και οι συναγωνιστές μου και ολόκληρη η Χρυσή Αυγή και οι Έλληνες Εθνικιστές το ότι είχαμε το θάρρος να αποκαλούμε ως προδότες αυτούς που λένε την Κωνσταντινούπολη «Ιστανμπούλ», αυτούς που ξεπουλάνε κομμάτι - κομμάτι την Πατρίδα μας και έχουν οδηγήσει στον όλεθρο και την ανέχεια τον ελληνικό λαό.
- Κύριε Μιχαλολιάκο, Αρχηγέ των Ελλήνων Εθνικιστών και της Χρυσής Αυγής, γνωρίζετε πως ότι κι αν πείτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σας; 'Εχουν δει τόσα τα μάτια μας και τόσα τα αυτιά μας πια. Γνωρίζετε επίσης ότι όλη Ελλάδα γελάει με αυτά που συμβαίνουν; Και ότι με όπλο τους και το χιούμορ, μέσα στον πόνο για την προφυλάκιση σας, οι Έλληνες Εθνικιστές έχουν κερδίσει την μά­χη στην κοινωνία;
- Πράγματι η ιστορία έχει εξελιχθεί σε ένα μεγάλο φιάσκο. Έχουν γίνει περισσότερες από 35 έρευνες σε μοναστήρια, σε κατοικίες, παντού. Δεν έχουν βρει τα περίφημα χιλιάδες όπλα της Χρυσής Αυγής. Όπως φυσικά δεν έχουν βρει τίποτε και για όλα αυτά τα μυθεύματα τα οποία αναφέρονται σε βρώμικο χρήμα. Μιλάνε για εφοπλιστές...

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Έδαφος της Καλύμνου δέσμευσαν οι Τούρκοι για έρευνες!

Για πρώτη φορά η Τουρκία φτάνει μέχρι του σημείου να δεσμεύσει περιοχή που φτάνει μέχρι τα βράχια της Καλύμνου(!) για έρευνες ερευνητικού-ωκεανογραφικού της σκάφους όπως αποτυπώνεται στο κείμενο της NAVTEX και στους χάρτες τους οποίους κατ΄ αποκλειστικότητα παρουσιάζει το defencenet.gr
Το γεγονός της πρωτοφανούς αυτής τουρκικής ενέργειας αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι η Τουρκία «τρέφεται» ουσιαστικά από τα ελληνικά φοβικά σύνδρομα απέναντι στις προκλήσεις, σύνδρομα τα οποία δεν της επιτρέπουν να απαντήσει σε αυτές ως κυρίαρχο κράτος.
Και μόνο το γεγονός ότι η περιοχή που έχει το θράσος να δεσμεύσει φτάνει με τις ακτές της Καλύμνου δείχνει ότι καταστρατηγεί πλήρως κάθε έννοια Εθνικών Χωρικών Υδάτων (ΕΧΥ) των 6 .ν.μ. αλλά και αυτής  της μέσης γραμμής και είναι η πρώτη φορά που το κάνει.
Μέχρι τώρα η τουρκική επιθετική πολιτική εστιαζόταν μεταξύ άλλων  και στο γεγονός ότι δεν αναγνώριζε την ελληνική κυριότητα εξαιτίας του «απροσδιόριστου  ιδιοκτησιακού καθεστώτος» (όπως ψευδώς βέβαια αναφέρεται στην ιστοσελίδα του τουρκικού ΥΠΕΞ) του Αγαθονησίου και του Φαρμακονησίου. 
Τώρα ξεπερνά και αυτό το όριο και φτάνει...