Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

«Εμπρός εσείς, γαλαζοπράσινες μαριονέττες της πολιτικής..ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ»

ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ…
ΓΡΑΦΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΑΜΟΥΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ.
ΕΠΙΤΙΜΟΣ Α΄ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ Γ.Ε.Σ.
ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ!
 »Έστ’ αν ήλιος την αυτήν οδόν ίη, τήπερ και νυν έρχεται, μήκοτε ομολογήσειν ημέας Ξέρξη. 
Αλλά θεοίσι τε και ήρωσι επέξιμεν αμυνόμενοι… 
Συ τε του λοιπού μη επιφαίνεο!», ήταν η περήφανη απάντηση των Αθηναίων αρχόντων στον απεσταλμένο των Περσών για συνθηκολόγηση το 479 π.Χ., που σημαίνει:  »Εφόσον ο ήλιος πορεύεται τον ίδιο δρόμο, τον οποίο ακολουθεί και τώρα, εμείς δεν πρόκειται να έλθουμε σε συμβιβασμό με τον Ξέρξη. 
Αλλά θα αμυνόμαστε συνεχώς βασιζόμενοι στους ΘΕΟΥΣ και στους ΗΡΩΕΣ μας… Συ δε μη τολμήσεις να ξαναέρθεις!»
Πόσο θα θέλαμε και σήμερα οι τωρινοί μας »άρχοντες» να μοιάζουν με εκείνους τους παλιούς  Έλληνες! Αυτούς που τότε ……

Καμμένος: Να ενωθούμε όλοι, όχι για να παραδώσουμε την χώρα, αλλά για να αντισταθούμε στην παράδοση της.

wpid-20150605093823
Γυρίστε την πλάτη στους ξοφλημένους αρχηγούς σας και ελάτε ως βουλευτές συμπαραστάτες σε αυτή την εθνική προσπάθεια.
Για να κυκλοφορείτε στους δρόμους και να σας υποδέχονται οι πολίτες με υπερηφάνεια!
Όταν μιλούμε για μεταφορά των ήδη υφιστάμενων αεροπορικών δραστηριοτήτων από την Σούδα στην Κάρπαθο, σε ένα νησί της Δωδεκανήσου, δίπλα από το Καστελόριζο, είναι αδιανόητο κάποιοι να μην καταλαβαίνουν την εθνική σημασία αυτής της προσπάθειας.
Θα στηρίξουμε τους κατοίκους των νησιών και την επαγγελματική δραστηριότητα. Όποιος όμως....

Ο Πούτιν Απλώνει Δίχτυ Προστασίας Πάνω από την Ελλάδα και Προειδοποιεί…

ceb5cebbcebbceb1ceb4ceb1-cebaceb1ceb9-ceb5cf85cf81cf89ceb6cf89cebdceb7
Ο Πούτιν προειδοποιεί κατά της κερδοσκοπίας στην Ελλάδα, με τον Ρώσο Πρόεδρο να επιθυμεί να εντάξει τη χώρα μας στους Brics…
Ο Πούτιν προειδοποίησε ότι η κερδοσκοπία σε μια πιθανή έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, εν μέσω τεράστιων χρεών της χώρας, θα μπορούσε να είναι επιβλαβής τόσο για την Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και την ελληνική οικονομία.
ΜΟΣΧΑ – «Η κερδοσκοπία από μια πιθανή έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη («Grexit»), εν μέσω τεράστιων χρεών της χώρας θα μπορούσε να είναι επιβλαβής τόσο για την Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και την ελληνική οικονομία», τόνισε ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα «Il Corriere della».
«Βρισκόμαστε σε φάση ...

Όλοι εναντίον Ρωσίας....!!

Συνέχιση κυρώσεων της Ε.Ε ζητά ο Ομπάμα-Σύγκληση του ΟΗΕ με κατηγορούμενο την Ρωσία

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα θα προτείνει στους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης να διατηρήσουν τις κυρώσεις ενάντια στη Ρωσία για την επιθετική της στάση στην Ουκρανία στην επικείμενη σύνοδο της...
Ομάδας των επτά πιο ανεπτυγμένων βιομηχανικά χωρών (G7), κατά την οποία θα έχει κατ' ιδίαν συνομιλίες και με τον ιρακινό πρωθυπουργό Χαϊντέρ αλ Αμπάντι, ανέφεραν σήμερα αμερικανοί αξιωματούχοι.

Ο Ομπάμα φτάνει την Κυριακή στην Γερμανία για....

Ευρώπη! Μπορείς! Να πα να διαλυθείς.. ΡΗΞΗ ΤΩΡΑ...ΦΡΙΤΣΗΔΕΣ ΤΕΛΟΣ...!!!!

  Όποιος δεν βλέπει ότι η λεγόμενη Ευρωπαϊκή ''Ένωση'' έχει κάνει ήδη τον μισό δρόμο για να μετατραπεί σε μία θεσμοθετημένη δικτατορία του πλούτου (χωρών και λαών) εις βάρος της φτώχιας, μέσα στην ίδια την Ευρώπη,
     ...

Όλες οι προτάσεις της Ελλάδας και της τρόικας

Ολόκληρο το κείμενο, 47 σελίδων, που κατέθεσε η Ελλάδα την Δευτέρα παρουσιάζει σύμφωνα με πληροφορίες της η γερμανική εφημερίδα Tagesspiegel.

Μεταξύ άλλων προβλέπεται πρωτογενές πλεόνασμα που ξεκινά από 0.6% για το 2015 και φτάνει το 3.5 το 2022. Ακόμη ΦΠΑ 6, 11 και 23% (το οποίο περιλαμβάνει και τρόφιμα) και σειρά ιδιωτικοποιήσεων.

Η εφημερίδα το ΒΗΜΑ παρουσίασε επίσης ....

Ο «ΚΑΥΤΟΣ» ΙΟΥΝΙΟΣ 1843.

Το Μνημόνιο και τα οικονομικά μέτρα που συνέβαλαν στο Κίνημα της 3ης Σεπτεμβρίου.
Γράφει ο Ελευθέριος Γ. Σκιαδάς.

Το καλοκαίρι του 1843 ξεκινούσε ιδιαίτερα θερμό. Το καταχρεωμένο από τη σύστασή του ελληνικό κράτος δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του προς τους ξένους δανειστές. 

Τα υψηλά ποσά των τοκοχρεολυσίων δεν μπορούσαν να εξυπηρετηθούν παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλαν οι Έλληνες. 

Η ελληνική κυβέρνηση προσπάθησε από το 1841 να πληρώσει, σε συνδυασμό με την προσπάθεια ανόρθωσης του κράτους, στην οποία περιλαμβανόταν και η ίδρυση της Εθνικής Τράπεζας. Μέσα σε τρία χρόνια, από το 1841 έως το 1843 η Ελλάδα πλήρωσε σε χρεολύσια περισσότερα από......

Η τρόικα ήρθε για να μείνει;;;; Την προηγούμενη φορά κάθισε 80 χρόνια! Είδαν κι έπαθαν για να τη διώξουν από την Αθήνα…

Το 1978, όταν καταργήθηκε η Διεθνής Οικονομική Επιτροπή στεγαζόταν στην οδό Πατριάρχου Ιωακείμ. Η φωτογραφία έχει ληφθεί τις ημέρες που εκδόθηκε ο νόμος για την κατάργησή της.

Αναμφισβήτητα η ελληνική φιλοξενία είναι παροιμιώδης, γεγονός που αποδεικνύεται από την προτίμηση που δείχνει για τη χώρα μας το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και οι ελεγκτές του. Οι εκπρόσωποί του φαίνεται πως δεν μπορούν να ζήσουν μακριά από τον αττικό ουρανό.

Γι’ αυτό την προηγούμενη φορά που μας επισκέφθηκαν –με την ονομασία Διεθνής Οικονομική Επιτροπή- έμειναν ογδόντα (80) ολόκληρα χρόνια, από το 1898 έως το 1978! Η σελίδα αυτή της οικονομικής μας ιστορίας παραμένει ακατάγραφη, όπως και πολλές ενδιαφέρουσες......

Οι εξεγερμένοι του 1922 και η εκτέλεση των έξι στου Γουδή.

Η ηγεσία της Επανάστασης του 1922. Ο Ν. Πλαστήρας, ο Στ. Γονατάς, ο ναύαρχος Αλ. Χατζηκυριάκος και ο Αχ. Πρωτοσύγγελος.
Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 1922 συνέβη κάτι πρωτοφανές στην πλατεία Συντάγματος. Εκεί συνέρρευσαν περίπου εκατό χιλιάδες άνθρωποι με κάθε πρόσφορο μέσον∙ περπατώντας, με τρένα, τραμ, άμαξες και αυτοκίνητα. 
Φοιτητές, εργάτες, έμποροι, βιομήχανοι, δημόσιοι, υπάλληλοι, αξιωματικοί, επαγγελματίες, γέροι, νέοι, παιδιά, πρόσφυγες, τραυματίες πολέμου, πρόσκοποι, ιερωμένοι, σχεδόν όλη η Ελλάδα εκστράτευε για να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο και να βροντοφωνάξει «Θάνατος εις τους ενόχους και Δημοκρατία εις την Ελλάδα».
Το κλίμα είχε .....