Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

ΟΙ «ΜΑΣΚΕΣ» ΕΠΕΣΑΝ Οι ΗΠΑ θέλουν έναν Γ' ΠΠ: Ζητούν την καταδίκη της Ρωσίας για «εγκλήματα πολέμου» κατά των ισλαμιστών!

«Διεξαγωγή έρευνας για «εγκλήματα πολέμου από το συριακό καθεστώς και τους Ρώσους συμμάχους του στο Χαλέπι» ζήτησε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι, μετά από τις νέες ρωσικές αεροπορικές επιθέσεις στο ανατολικό Χαλέπι κατά ισλαμιστικών στόχων προωθώντας έτσι την αμερικανική ατζέντα για πρόκληση ενός παγκόσμιου πολεμικού γεγονότος.

Δεν ήταν διόλου τυχαίες οι πολεμικές δηλώσεις του Αρχηγού του αμερικανικού Στρατού στρατηγού Mark Milley ο οποίος δήλωσε με έμφαση «Θα καταστρέψουμε τους εχθρούς μας» εννοώντας την ...

Email ντοκουμέντο: Γιατί το ΔΝΤ ζητά ομαδικές απολύσεις – Ποιους εξυπηρετεί...

Άκρως αποκαλυπτικό είναι το σημερινό πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών, το οποίο επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας τον τρόπο με τον οποίον «καταρτίζονται» οι αιτιάσεις των δανειστών και εν προκειμένω του ΔΝΤ.
Μεγάλες εταιρίες και πολυεθνικές δίνουν «ραβασάκια» στο ΔΝΤ για το τι ακριβώς θέλουν να αλλάξει στο θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας τους.
Στην προκείμενη περίπτωση ο κολοσός της Lafarge, η οποία έχει την τσιμεντοβιομηχανία ΑΓΕΤ Ηρακλής, ζητά με email προς τους αρμόδιους αξιωματούχους του ΔΝΤ την απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων και ...