Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

ΕΛΥΤΗΣ – ΉΡΘΑΝ ΝΤΥΜΕΝΟΙ «ΦΙΛΟΙ»

Ήρθαν

ντυμένοι «φίλοι»

αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας.

Και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους.

Έφεραν

τον Σοφό, τον

Άμα βγείς με τον Σταυρό και την Ελληνική σημαία είσαι φασίστας και οπισθοδρομικός...Άμα βγείς με το μόριο... έξω είσαι ακτιβιστής!!!

gimnoi-podilates.jpg
Νόμιμες οι γυμνές βόλτες στη Θεσσαλονίκη! Η δικαστική περιπέτεια και η δικαίωση των δύο ακτιβιστών

Προβλήματα με τον νόμο είχαν μέχρι πρόσφατα οι γνωστοί ως «γυμνιστές της Θεσσαλονίκης» που με τις βόλτες τους αναστατώνουν το κέντρο της πόλης.
 
Ρεπορτάζ: Χριστίνα Φωτεινάκη

Ο 32χρονος Μιχάλης και ο 25χρονος Γιάννης έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της πόλης, καθώς με τις ιδιαίτερες βόλτες τους έχουν γίνει γνωστοί όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε όλη την Ελλάδα. 

Άλλοι, σοκάρονται, άλλοι τους θαυμάζουν για το θάρρος τους, πάντως το σίγουρο είναι ότι δεν περνάνε…

Αυτό είναι σήμερα το «πνεύμα των Χριστουγέννων» «ΦΩΤΙΑ και τσεκούρι στους προσκυνημένους»

Στα φετινά Χριστούγεννα ζούμε την ΚΟΛΑΣΗ της «αριστερής» κυβέρνησης.


Η ΦΡΙΚΗ δίχως τέλος διαιωνίζεται με την ΑΠΑΤΗ των «αριστερών» διαχειριστών-ανδρεικέλων του 4ου Ράιχ…

Και με τη συναινετική στήριξη όλων των κομμάτων του δωσίλογου νεοφιλελευθερισμού: ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ- Λεβέντης…

Η χριστουγεννιάτικη, συναινετική ....

Καλή εξέγερση. Η μόνη ευχή..

Είθε τα χέρια που υψώθηκαν και φέτος σαν επαίτες, να γίνουν μαχαίρια που θα κόψουν τα δεσμά δουλείας που μας δένουν με τους τοκογλύφους τάχα »εταίρους» της ευρωπαϊκής νεοναζιστικής Ένωσης.

Και τα δεσμά αυτά είναι οι δωσιλογικές κυβερνήσεις των »συνεργατών», καθώς και η ολιγαρχία της διαπλοκής και της ρεμούλας.


Η μόνη ευχή που μπορεί να εκφέρουμε είναι ..

Νάμουν του σταύλου ένα άχυρο!

fatn.jpg
Να ‘μουν του σταύλου έν' άχυρο, ένα φτωχό κομμάτι
την ώρα π' άνοιγ' ο Χριστός στον ήλιο του το μάτι

Να ιδώ την πρώτη του ματιά και το χαμόγελό του
το στέμμα των ακτίνων του γύρω στο μέτωπό του

Να λάμψω από τη λάμψη του κι' εγώ

Φόρος στις συναλλαγές με τις τράπεζες για να μη μειωθούν οι συντάξεις,

– Τσουνάμι αλλαγών στη φορολογία φυσικών προσώπων
– Υποχρεωτικές οι ηλεκτρονικές συναλλαγές μέσω τραπεζών και φόρος με στόχο 300 εκατομμύρια ευρώ για να μην μειωθούν οι συντάξεις
– Ενιαία κλίμακα για όλα τα εισοδήματα που αποκτούν οι φορολογούμενοι
– Αλλαγές στις κλίμακες φορολόγησης με φόρο ως και 49% του εισοδήματος!
– Μένει και η έκτακτη εισφορά που θα είναι από 2% ως και 8%
– Δείτε αναλυτικούς πίνακες με τις επιβαρύνσεις της νέας φορολόγησης

Φοροκαταιγίδα σε όλα τα επίπεδα περιμένει τους Έλληνες φορολογούμενους το 2016 και μάλιστα για τα εισοδήματα του 2015. Με βάση μάλιστα ....

Οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ αποδομούν την Ελληνική Παιδεία: Καταργείται η διδασκαλία του "Επιτάφιου του Περικλέους" - Μειώνονται οι ώρες για Αρχαία Ελληνικά και Νεοελληνική Λογοτεχνία!

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ Χ.ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ; - ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; - ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ;

Σε ένα νέο ατόπημα κατά της Ελληνικής Παιδείας φαίνεται πως προχωράει η κυβέρνηση η οποία αποφάσισε να καταργηθεί η διδασκαλία του Επιταφίου του Περικλέους, που έχει χαρακτηρισθεί το «ευαγγέλιο της δημοκρατίας», να μειωθεί σε μία ώρα την εβδομάδα η διδασκαλία της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας στην Γ΄ τάξη Γενικού Λυκείου, και σε τέσσερις ώρες την εβδομάδα η διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών! 

Δηλαδή...φέρεται αποφασισμένη να προσφέρει στα Ελληνόπουλα οτιδήποτε άλλο πέραν της Ελληνικής Παιδείας, ότι σημαντικότερο δηλαδή για να ορίσει ένα παιδί στην συνείδησή του ότι είναι Έλληνας. 

Εντύπωση όμως προκαλεί ότι δεν υπάρχει ουσιαστική αντίδραση ούτε από την Αντιπολίτευση. 

Θα μιλήσει κανείς και από την ....

Κυβερνήσεις υπάλληλοι πολυεθνικών..

Από το 2010 όλες οι κυβερνήσεις είναι υπάλληλοι των "επενδυτών" και των funds - Η Αριστερά αλώνει την Ελλάδα με μνημονιακούς παράνομους νόμους.


Χριστουγεννιάτικο δώρο έκανε η αριστερή κυβέρνηση σε ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια παγκοσμίως στον τουριστικό κλάδο. 

Ενέκρινε την...εκμετάλλευση 2,350 στρεμμάτων στην Κοιλάδα Ερμιονίδας τα οποία θα γίνουν μπετόν και γήπεδα γκολφ αποκλειστικής περιουσίας της Dolfin Capital Investrors. 

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας υπέγραψε το ΦΕΚ το οποίο δημοσιεύθηκε και έτσι το μεγάλο ξεπούλημα της Ελλάδας, που σχεδιάστηκε επί της πρωθυπουργίας Γ. Παπανδρέου ως "Στρατηγικές Επενδύσεις", εδραιώθηκε επί κυβέρνησης Σαμαρά σήμερα εκτελείται επί πρωθυπουργίας Τσίπρα. 

Η επένδυση που περιλαμβάνει γκολφ, ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και ....

Χριστουγεννιατικα τραγούδια.. Χρόνια Πολλά με υγεία,ευτυχία, χαρά και ελπίδα !!!!!

Απολαύστε με την οικογένεια σας χριστουγεννιάτικα τραγούδια που θα σας συνοδεύουν την ώρα που θα απολαμβάνετε την οικογενειακή θαλπωρή....... 

Οι Έλληνες για πολλοστή φορά δηλώνουν ότι η Ε.Ε τους καταστρέφει κι όμως δεν κάνουν χωρίς αυτή.

Οι Έλληνες επιλέγουν καταστροφή

Ή οι Έλληνες είναι μαζοχιστές ή το Ευρωβαρόμετρο λέει ό,τι θέλει. Σύμφωνα με το τελευταίο Ευρωβαρόμετρο του Φθινοπώρου του 2015 οι Έλληνες είναι μεν ο πιο απογοητευμένοι κατά 99% παίρνοντας την πρώτη θέση στην Ευρώπη αλλά την ίδια στιγμή το 70% των Ελλήνων είναι υπέρ της Ενιαίας Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης και του Ευρώ.

Το 83% των Ελλήνων δεν έχει εμπιστοσύνη στο μέλλον, το 97% ότι η οικονομική κατάσταση της χώρας είναι χείριστη, το 70% πιστεύει ότι .....

«Αντίπαλον δέος» απέναντι στις ΗΠΑ… υπάρχει! Λέγεται… «Βλαντιμίρ Πούτιν»! – Διαβάστε τι σχέδια έχει για το μέλλον ο «Ατσάλινος» Πρόεδρος!

Η Ρωσία μπαίνει για τα καλά στο γεωστρατηγικό παιχνίδι και δεν αφήνει ανάσα σε Δύση και Μέση Ανατολή!!
Ένα άρθρο του Αντρέα Καρακούση
andreas
Οι ΗΠΑ θεωρούνται ακόμα σήμερα η μόνη υπερδύναμη στρατιωτικά και τεχνολογικά. Αυτός ο μύθος στηρίχθηκε στο γεγονός ότι η δύναμη αυτή ήρθε σε αντιπαράθεση από το 1990 και μετά με αντιπάλους που δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο με αυτή. Δεν ήρθε δηλαδή σε αντιπαράθεση με μία Ρωσία ή μία Κίνα!
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η αμερικανική τεχνολογία είναι πρωτοποριακή, προηγμένη και πολυσύνθετη και αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχει το προβάδισμα στον σημερινό κόσμο…

Ο χάρτης του μεταναστευτικού: Από 78 εθνικότητες στην Ελλάδα.

o-xartis-tou-metanasteutikou-apo-78-xwres-stin-ellada
Οι μετανάστες που έχουν περάσει από την Ελλάδα ή έχουν μετακινηθεί κάποιοι από αυτούς σε χώρες της Ευρώπης από τις αρχές του 2015 έως τις 21 Δεκεμβρίου, ανέρχονταν σε 804.465, σύμφωνα με τα στοιχεία των Λιμενικών Αρχών, τα οποία επικαλείται το ΑΠΕ.

Οι μισοί από αυτούς, δηλαδή 457.149, ήταν πρόσφυγες από τη Συρία, ενώ 77 εθνικότητες απαρτίζουν το σύνολο των υπόλοιπων οικονομικών μεταναστών.

Από τις αρχές του έτους έως τις 21 Δεκεμβρίου έχουν καταγραφεί από τα διάφορα κέντρα των τοπικών λιμενικών Αρχών στα νησιά 347.316 άτομα που δεν αποτελούν πρόσφυγες από τη Συρία, αλλά είναι οικονομικοί μετανάστες από αραβικές και αφρικανικές χώρες. Για τους οικονομικούς μετανάστες, ορισμένες από τις περιπτώσεις κρίνονται απελάσιμες και ....