Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Δισεκατομμύρια στους εργολάβους...

4












Της Χαράς Τζαναβάρα
Η κυβέρνηση εξασφάλισε την επανεκκίνηση των έργων στους αυτοκινητόδρομους παραχωρώντας στους κατασκευαστές 13,8 δισ. ευρώ από τα μελλοντικά έσοδα του Δημοσίου από τα διόδια, ενώ συμφώνησε και σε άμεση καταβολή αποζημιώσεων!
Με την πλάτη στον τοίχο έγιναν οι πολύμηνες διαπραγματεύσεις του Δημοσίου με τους εργολάβους για την επανεκκίνηση των έργων στους αυτοκινητόδρομους. 
«Δεν είχαμε άλλη επιλογή», είπε ο Μ. Χρυσοχοΐδης, δίνοντας χθες στη δημοσιότητα τις αναθεωρημένες συμβάσεις και ομολογώντας ότι σε περίπτωση καταγγελίας των συμβάσεων οι εργολάβοι θα λάμβαναν αποζημιώσεις ύψους δύο δισ. ευρώ και παράλληλα θα ξεκινούσαν πολύχρονους δικαστικούς αγώνες.
Οι εξελίξεις πάντως παραμένουν ρευστές, παρά τον πανηγυρικό τόνο της χθεσινής συνέντευξης Τύπου για 20.000 νέες θέσεις εργασίας (μεταναστών), που σφραγίστηκε από φιλοφρονήσεις ανάμεσα στον «πράσινο» υπουργό Υποδομών και τον τεχνοκράτη Ευθύμιο Βιδάλη, που ορίστηκε από τον πρωθυπουργό διαπραγματευτής με τους εργολάβους.

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΥΝ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ......

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΥΝ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΝ ΚΑΙ ΕΓΛΥΦΑΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΟΥΣΑΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΤΛ., ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΕ !!

-Το 2001, την ημέρα όπου έκλεισε η συμφωνία, η ελληνική κυβέρνηση χρωστούσε στην Goldman Sachs περίπου 600.000.000 ευρώ περισσότερα από τα 2,8 δισ. ευρώ που είχε δανειστεί.


-Το κέρδος για την Ελλάδα ήταν ότι «κέρδισε» περί το 2% επί της ονομαστικής αξίας του χρέους της, ενώ για την τράπεζα μια συμφωνία σε βάθος χρόνου που της εξασφάλισε κέρδη πέντε φορές των αρχικώς προβλεπομένων.


-Στον ισολογισμό για το έτος 2010, που κατατέθηκε στη Βουλή με υπουργό Οικονομικών τον Ευ. Βενιζέλο, αναφέρεται ότι τη συγκεκριμένη χρονιά εκείνο «το εκτός αγοράς» swap πρόσθεσε στο χρέος 5,2 δισ. ευρώ. 


Ήταν η χρονιά που ...

ΦΥΛΑΚΕΣ - Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!..

''Κάνουμε ό,τι μπορούμε..''

''Ξέρετε πόσοι άνθρωποι, φέτος, για πρώτη φορά, μπήκαν στην φυλακή για χρέη;''

''Πόσες περιουσίες δημεύτηκαν;''

Δήλωσε ανερυθρίαστα το γνωστό απόβρασμα, ο εκτελών χρέη υπουργού Οικονομικών.

Και βέβαια δεν φοβήθηκε την οργή και την διαμαρτυρία τού απέναντί του, γιατί σε κείνη την θέση βρισκότανε ένα άλλο απόβρασμα, της δημοσιογραφίας αυτή την φορά!

ΑΥΤΟ, αυτοί θεωρούν επιτυχία! Αυτό θεωρούν δουλειά τους! 

Πόσον κόσμο θα στείλουν στην φυλακή! Και πόσες περιουσίες ...

Η ταρίφα συμφωνήθηκε, οι γίγαντες "αναπτυξιακοί" αυτοκινητόδρομοι υπογράφηκαν, σε λίγο θα έχουμε δρόμους μα δεν θα έχουμε σπίτια...

Η ταρίφα συμφωνήθηκε, οι γίγαντες "αναπτυξιακοί" αυτοκινητόδρομοι υπογράφηκαν, σε λίγο θα έχουμε δρόμους μα δεν θα έχουμε σπίτια...

Το συνταγματικό μας δικαίωμα των ελεύθερων Συγκοινωνιών, ξεχάστε το.


 Για να γνωρίζουμε όλοι: τα ΔΙΟΔΙΑ στις εθνικές οδούς, τα νυν, τα καινούργια που χτίζονται, τα αυξημένα που θα ψηφίσουν οι κυβερνητικοί βουλευτές, όλα ΤΑ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ στους εργολάβους. 

Αν πέσει ο τζίρος τους, καθώς εμείς θα τσακιζόμαστε απ´ τους επαρχιακούς δρόμους, δεν τους τρομάζει.......

ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΠΟΡΝΕΣ....

Ρε μαντράχαλε, πήρες χαμπάρι τι γίνεται στη χώρα;;
Αντιλαμβάνεσαι τις καταστάσεις;; Επικοινωνείς;;

ΞΥΠΝΑ!! ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!

Πουτάνας κόρη η Δημοκρατία!!
  Αφού εξυπηρετεί  ρόλους και σχέδια των Εφιαλτών.
  Αφού αναδεικνύει τους Μπάσταρδους με τις πολύχρονες
ονειρώξεις και τον μόνιμο έρωτα προς τις Εξουσίες.

Σε ποιά τρύπα χωμένοι ;


Που είναι τώρα όλοι αυτοί
 που θαυμάζετε ωρέ ραγιάδες ;

Οι άνθρωποι του πνεύματος, οι συγγραφείς, οι ποιητές,
οι συνθέτες, οι ...

Πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι να ρισκάρουμε, να φτάσουμε τα πράγματα στα άκρα, να το παίξουμε για λίγο «τρελοί ελέφαντες» που αν αφηνιάσουν μπορούν να ποδοπατήσουν τα πάντα! Τ’ ακούσατε; Τα πάντα!

 «Χρέος: Το ευφυές υποκατάστατο της αλυσίδας και του μαστιγίου στους σκλάβους»
Άμπροουζ Μπιρς, Αμερικανός συγγραφέας
«Η φτώχεια είναι σαν τιμωρία για ένα έγκλημα που δεν έχεις διαπράξει».
Ιλάι Καμάροφ
«Στην πραγματικότητα δεν έχει απομείνει πρωτογενής φτώχεια σ’ αυτή τη χώρα, παρά μόνο άνθρωποι που δεν ξέρουν πώς να προϋπολογίσουν την οικονομική τους δραστηριότητα, δεν ξέρουν πώς να ξοδέψουν τα κέρδη τους κι έτσι το μόνο που τους απομένει είναι το πραγματικά σκληρό,
δομικό ελάττωμα του χαρακτήρα τους»

Μάργκαρετ Θάτσερ, Catholic Herald, 22 Δεκεμβρίου 1978
Η Ελλάδα μπορεί τελικά ν’ αποφύγει τη χρεοκοπία. 
Όχι όμως κι εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που λόγω της οικονομικής κρίσης έχασαν περιουσίες, εισοδήματα, δουλειές,  αξιοπρέπεια, ακόμη και τα όνειρά τους. Κήρυξαν ήδη «στάση πληρωμών» και χρεοκόπησαν. 
Έμειναν άνεργοι, έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους, είδαν τα εισοδήματα τους να «κουρεύονται», τα σπίτια τους να πλειστηριάζονται και τους φόρους να τους πνίγουν. 

Die Linke: «Ανοιχτό» το θέμα των κατοχικών αποζημιώσεων προς την Ελλάδα.























Η εκπρόσωπος της κοινοβουλευτικής ομάδας θα το θέσει στη συνεδρίαση του κόμματος.

Μπορεί σε κυβερνητικό επίπεδο η Γερμανία να έχει κλείσει κάθε συζήτηση όσον αφορά το θέμα των κατοχικών αποζημιώσεων προς την Ελλάδα, όμως η εκπρόσωπος της κοινοβουλευτικής ομάδας του Die Linke, σε θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Ανέτε Γκροτ, το επαναφέρει στο προσκήνιο.
Σε συνέντευξή της στο ...

ΣΙ-ΛΑ Η GREECE ;;;; ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ..!!!

greek_flag2Όταν οι Κινέζοι άκουσαν τη λέξη Hellas, προσπάθησαν να την αποδώσουν στη γλώσσα τους. 

Για να..τη γράψουν, χρησιμοποίησαν δύο ιδεογράμματα (希臘) τα οποία επέλεξαν με βάση την προφορά.

Δηλαδή πήραν ένα ιδεόγραμμα που προφέρεται «σι», άλλο ένα που προφέρεται «λα», τα ένωσαν για να φτιάξουν τη λέξη «Σι-Λα» με την οποία προσδιορίζουν την Ελλάδα.

Το πρώτο ιδεόγραμμα σημαίνει «ελπίδα» και το δεύτερο αντιστοιχεί στον μήνα Δεκέμβριο του παραδοσιακού κινεζικού ημερολογίου.

Και τα δύο όμως μαζί, όταν ενωθούν, σημαίνουν «ο άλλος μεγάλος πολιτισμός». 

Αυτό για να δείτε με πόσο σεβασμό αντιμετωπίζουν τη χώρα μας. 

Δεν είναι καθόλου άσχημος .....

Ο πόλεμος δεν ξεκίνησε ακόμα , διότι ζούμε την εποχή των προσωπικών μαχών.

Ο πόλεμος δεν ξεκίνησε ποτέ διότι ζούμε την εποχή των μαχών. 

Των προσωπικών μαχών. Η απότομη αλλαγή της ζωής μας και των συνήθειών μας μάς έκανε καταρχάς να ψάχνουμε να βρούμε τον φταίχτη. 

Τον βρήκαμε στα πρόσωπα των πολιτικών καρικατούρων που αιώνες κυβερνούσαν ζωές σαν τις δικές μας. 

Οργιστήκαμε μαζί τους. Η αλήθεια είναι ότι θέλαμε να τους κόψουμε τα λαρύγγια και να κρεμάσουμε τα κουφάρια τους ανάποδα στην πλατεία Συντάγματος. 

Μετά όμως ξαφνικά είδαμε ότι η καθολική οργή άρχισε να διασπάται εντέχνως από το ίδιο το σύστημα σε κόμματα αναχώματα τραβεστί αριστεράς, σε κόμματα παρακρατικά, σε κόμματα νοικοκυραίων δεξιών και σε ανένταχτους που τα δίνουν όλα να γίνουν ένα ποσοστό καλό σε κάθε εκλογική αναμέτρηση με την ελπίδα ....

Αποκάλυψη σοκ από την Kontra News! Ωμή παρέμβαση της τρόικας στην δικαιοσύνη.

kontranews02122013
Σε μία συγκλονιστική καταγγελία στο πρωτοσέλιδο της η KontraNews μιλάει για μία συνάντηση στο υπουργείο Δικαιοσύνης όπου υψηλόβαθμα στελέχη της τρόικας πίεσαν ....

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ "ΠΛΑΤΗ" ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΝΤΑΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΟ "ΚΟΥΡΕΜΑ" ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥΣ

Tα media θα βάλουν «πλάτη» στο θέμα των πλειστηριασμών με αντάλλαγμα το «κούρεμα» των χρεών τους!


Τα βρίσκουν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της στήλης, «τρόικα», τράπεζες και media για το «κούρεμα» των υψηλών δανείων των εταιρειών ΜΜΕ. Η «τρόικα» φέρεται να συναινεί στη λύση του σβησίματος των «κακών» δανείων σε επιχειρήσεις media, προκειμένου να λάβουν νέα δάνεια από τις τράπεζες υπό όρους.

Όρους που έχουν να κάνουν με την απαραίτητη συμμετοχή των μετόχων στην απαιτούμενη αύξηση...

Ποιοί θέλουν νεκρό τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη;


Αυτά περί “αμείλικτης δικαιοσύνης” τα ακούμε βερεσέ. 



Αμείλικτη είναι η δικαιοσύνη που φροντίζει να φτάσει η υπόθεση στο ακροατήριο ώστε να ερευνηθούν όλες οι πτυχές. 

Όχι η δικαιοσύνη που “εξαφανίζει” μάρτυρες ή επιχειρεί να αρχειοθετήσει υποθέσεις όπως έγινε με το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ.

“Ποιοί θέλουν νεκρό τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη”;

Αυτό είναι το ερώτημα που έκανε δειλά την εμφάνιση του σε ελάχιστες εφημερίδες μετά το θέμα που ανέδειξε ο Γ. Τράγκας στις εκπομπές του. 

Την ίδια στιγμή, η υπόθεση της Proton είχε περάσει στις καλένδες, αφήνοντας την εντύπωση στον κόσμο ότι“έκλεισε το θέμα”. 

Κάτι σαν το μέγα σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ, που μία ταπεινή ανακρίτρια επιχείρησε να παραπέμψει στις καλένδες, την στιγμή που από την καταδίκη του Γεωργίου μπορεί να ξεκινήσει όλη η νομική αποδόμηση του μνημονίου και η επιστροφή των χρημάτων του Ελληνικού λαού.

ΠΕΣ ΤΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟ....ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΗΣΥΧΟ..!! Είπε τον Εβραίο…Εβραίο και τον δικάζουν για ρατσισμό στην Ιταλία

ΙΤΑΛΙΑ: Δικάζεται για «ρατσισμό» Ιταλός πολιτικός γιατί είπε ότι η παγκόσμια οικονομία βρίσκεται στα χέρια των Εβραιο-Μασόνων. «Ρατσιστής» και ο δικηγόρος του γιατί αποκάλεσε τον Εβραίο μηνυτή… «Εβραίο»!

1
 Τεργέστη – Ο Paolo Polidori, πολιτικός της Λίγκας του Βορρά από την Τεργέστη, δικάζεται για «υποκίνηση ρατσισμού», αφού είπε σε ένα συνέδριο του κόμματος την περασμένη άνοιξη, ότι ο Ιταλός πρωθυπουργός Mario Monti και η κυβέρνησή του είναι εκφραστές της Εβραιο-Μασονικής εξουσίας

Σε απάντηση στις επικρίσεις από την εβραϊκή κοινότητα, ο Polidori επανέλαβε ότι η παγκόσμια οικονομική δύναμη βρίσκεται στα χέρια των Εβραιο-Μασόνων.

Στις 15 Απριλίου, ο 49χρονος Polidori είχε παρακολουθήσει στο Excelsior Hotel το συνέδριο του κόμματος του Umberto Bossi.

ΕΡΧΕΤΑΙ Η «ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ» ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ!

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ: «ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ!

ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ. 


ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ»

Ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης αστικής γης στην Ελλάδα είναι το ΚΙΣ, το οποίο δεν πλήρωσε ούτε μια δεκάρα για το Χαράτσι της ΔΕΗ, και δεν θα πληρώσει ούτε τώρα!!!

· «Οι τοκογλύφοι θα φύγουν αν δεν πληρώσουμε ούτε δεκάρα για τους φόρους που μας βάζουν»

· «Όλοι πρέπει να στρατευτούμε στην Εθνική Αντίσταση ενάντια στον ξένο κατακτητή και τους ντόπιους συνεργάτες του»

· «Τίποτα σ’ αυτή τη χώρα δεν είναι δικό μας και δεν ορίζουμε ούτε το μέλλον ούτε την τύχη μας. Η κυβέρνηση του φον Αντωνάκη, δεν είναι ελληνική»

· «Δεν υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ. Μόνο σκοτάδι. Και οι «θυσίες» ήσαν μάταιες»

· Το «Αντιρατσιστικό» μαζί με την κατάργηση της Κυριακής Αργίας και το σύμφωνο συμβίωσης για τους ομοφυλόφιλους, αποτελούν μια βίαιη προσπάθεια προσαρμογής της ελληνικής κοινωνίας στις προδιαγραφές της «κοινωνίας του μέλλοντος», που θέλει να μας επιβάλει η παγκόσμια Χούντα των «Περιούσιων»

FT: "H Eλλάδα θα χρεοκοπήσει στα επόμενα 4 χρόνια" .

ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Oι Financial Times, οι οποίοι αναλύοντας το πλάνο βιωσιμότητας της γερμανικής κυβέρνησης συνασπισμού της Ανγκέλα Μέρκελ με το SPD, αναφέρουν πως μέσα στην επόμενη τετραετία, η
Ελλάδα είτε θα επιστρέψει στη δραχμή, είτε θα χρεοκοπήσει, είτε θα πραγματοποιηθούν και τα δύο ενδεχόμενα.

Σε άρθρο τους για τον κυβερνητικό συνασπισμό της Γερμανίας, οι Financial Times αναφέρουν πως δεν θα υλοποιηθούν όλες οι υποσχέσεις προς τους ψηφοφόρους χαρακτηρίζοντας ως αιτία το γεγονός ότι «η πολιτική τάξη είναι απροετοίμαστη για όσα θα συμβούν στα επόμενα ...

Γιέ μου πού πας; -Μάνα φεύγω , πάω για εργολάβος...!

''Ξεπαγώνουν'' τα δημόσια έργα οδοποιίας!

Με κοντά 2 δις ευρώ χρηματοδοτούνται εκ νέου...
οι εργολαβικές εταιρείες για να προχωρήσουν τα σταματημένα έργα!

Κατασκευάζονται επίσης κάμποσοι νέοι σταθμοί διοδίων..


Από κοντά, αυξάνονται κατά 60% περίπου τα διόδια, για να σιγουρευτούν ότι πάλι ο κοσμάκης θα την πληρώσει, και για να σιγουρευτούν επίσης ότι οι ''εθνικοί'' και άλλοι εργολάβοι δεν θα χάσουν στα σίγουρα, ώστε..
..να μπορούν να συντηρούν τα κανάλια τους, για να συνεχίσουν να στηρίζουν τις μνημονιακές κυβερνήσεις!

''Ξεπαγώνουν'' λοιπόν τα έργα, ζεσταίνοντας τις τσέπες και τις καρδιές των κορακιών, που σε συμπαιγνία με το πολιτικό σκουπιδαριό κατέκλεψαν το κράτος και δημιούργησαν το συντριπτικό ποσοστό του χρέους που μας οδηγεί τώρα στην χρεοκοπία!

''Λεφτά υπάρχουν''! Αλλά μόνο γι αυτούς!

ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝ....


Πείτε μου ποιοι μας έσπρωξαν στην οικονομική καταστροφή και θα σας πω σε ποιων τα χέρια βρίσκεται ο Ελληνικός Χρυσός...! 

Οι παλιοί θυμούνται και καλόν είναι να γνωρίζουν και οι νεότεροι ότι προς το τέλος του 2003 οργίαζαν οι φήμες ότι η Κυβέρνηση Σημίτη με την σύμφωνη γνώμη του τότε Έλληνα Κεντρικού Τραπεζίτη κ. Ν. Γκαρκάνα, είχε μεταφέρει εκτός Ελλάδος ένα αρκετά μεγάλο φορτίο χρυσού! 

Παρά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε ουδείς μπήκε στον κόπο ν΄απαντήσει στην κοινή γνώμη, ακόμα κι όταν την Κυβέρνηση την ανέλαβε ο Κώστας Καραμανλής.

Αν υποτεθεί λοιπόν ότι μέχρι το τέλος του 2004 τουλάχιστον δύο άνθρωποι, οι Κ Σημίτης και Ν. Γκαρκάνας γνώριζαν που και πόσο από το χρυσό μας που μεταφέρθηκε στο εξωτερικό, λογικά υποθέτουμε ότι κι άλλοι δύο θα το γνώριζαν αμέσως μετά το 2004.

Η αλήθεια είναι ότι ακουμπά τα όρια του μύθου η μεταφορά του αποθέματος του Ελληνικού χρυσού. ...

ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2009 ΕΩΣ 2013 (ΠΙΝΑΚΑΣ)

ΣΧΟΛΙΟ : Οι καταθέσεις έχουν μειωθεί συνολικά κατά -31,5 % η κατά 75 δις ευρώ με πρωτοπόρους ...στο Bank Running τον νομό Αττικής ......-38,5 %

ΤΡΕΞΤΕ ΤΩΡΑ ΞΕΝΟΜΑΝΕΙΣ.....ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ LIDL ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΣΑΣ!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ....

Βρήκαν κορόιδα οι Γερμανοί και πουλάνε προϊόντα για τους «φτωχούς» Έλληνες, 116% πιο πάνω από ότι σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες!  
Στον εισαγγελέα και την Επιτροπή Ανταγωνισμού παρέπεμψε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Σωκράτης Ξυνίδης τιμοληψίες και στοιχεία που δείχνουν τη γερμανική πολυεθνική Lidl να πωλεί προϊόντα της στην Ελλάδα ακριβότερα έως και 116% σε σχέση με τη Γαλλία, την Ιταλία, τη Γερμανία και τη Βουλγαρία. 
Σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης αναφέρεται ότι ...

ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ...ΛΕΝΕ ΜΕ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ.

Μετά και την γνωμάτευση του Γερμανού πανεπιστημιακού καθηγητή Αντρέας Φίσερ-Λεσκάνο, οι Έλληνες υπουργοί που υπέγραψαν μειώσεις μισθών φλερτάρουν επικίνδυνα με την Δικαιοσύνη και καλά θα είναι να σκεφθούν σοβαρά το ενδεχόμενο να περάσουν μεγάλο μέρος του βίου τους στη φυλακή.

Ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται να προσφύγει στο Ευρωπαικό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ενώ το ίδιο θα κάνουν και άλλα κόμματα του Νότου από χώρες των οποίων οι εργαζόμενοι έχουν υποστεί μειώσεις μισθών!

Η αίσθηση ότι άνοιξε το Κουτί της Πανδώρας και πλησιάζει η ώρα ΜΗΔΕΝ είναι διάχυτη μέσα στην υπόκωφη σιωπή των Ελλήνων πολιτών.

Κανείς Παυλόπουλος άλλωστε δεν μπορούσε να προβλέψει τι θα ακολουθούσε την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Αυτή τη φορά το ξέσπασμα της βίας για την εν ψυχρώ δολοφονία ενός λαού μπορεί να μην έχει ταίρι ....

ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ !...

Πιστεύουμε ότι στο καθεστώς της ελευθερίας του ατόμου οποιαδήποτε μορφή βίας ή ύβρεως απέναντι στον συμπολίτη, πρέπει να θεωρείται καταδικαστέα από το σύνολο των συνετών για να διασφαλιστεί έτσι η κοινωνική τάξη .

Πολύ περισσότερο όταν η βία ασκείται από αυτούς που υποτίθεται ότι εξουσιοδότησε ο λαός για να διαχειρίζονται τις συλλογικές του υποθέσεις .

Εδώ , επιχειρήσεις, οικονομία και οικογένειες παραλύουν συνειδητά και οργανωμένα από μία κυβερνητική μειοψηφία η οπαία με αλχημείες εξουσιάζει τον λαό και εκπροσωπεί ξένους κυρίαρχους .

Ο έσχατος αυτός κίνδυνος, απαιτεί αρραγή λαϊκή ενότητα και υπέρβαση όποιων διαφορών στα επί μέρους θέματα .

Εμείς οι εθνικιστές επειδή έχουμε πάρει το μήνυμα των καιρών, έχουμε δείξει την μεγάλη μας ευθύνη σε όλες τις σοβαρές υποθέσεις από την βουλή μέχρι τον τελευταίο Έλληνα της υπαίθρου.

Αλλά δυστυχώς μία μερίδα κατευθυνόμενη από κάποια κέντρα, έφθασε στο σημείο αντί να στοχεύει τους προδότες να στοχεύει το πατριωτικό κίνημα !

Ας ξεδιαλύνουμε λοιπόν τα πράγματα....