Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Με εντολή λαού..

Βέβαια και δεν περιμέναμε να συγκινηθούν. 

Ούτε να ιδρώσει τ' αυτί τους. Ούτε καν να δείξουν την παραμικρή μεταμέλεια.

Τους ξεμπρόστιασαν τα ίδια τ' αφεντικά τους στην Ε.Ε και στην Γερμανία, λέγοντας ότι υπήρχαν κι άλλες λύσεις για την κρίση αλλά θα ήταν επώδυνες για τους ίδιους. 


Ενώ θυσιάζοντας την χώρα μας και τον λαό μας θα γλύτωναν εκείνοι.. Και το ανέθεσαν στους ντόπιους διεφθαρμένους και προδότες πολιτικούς. Συμβόλαιο θανάτου!

Τους διέψευσαν χίλιες φορές τα γεγονότα και η πραγματικότητα. Η χώρα παραπαίει, η κοινωνία διαλύθηκε, η κρατική και η ατομική οικονομία βρίσκονται ήδη ....

Ωρέ... «Τέρμα τα δίφραγκα! Κατεβείτε από το λεωφορείο τώρα»


«Τέρμα τα δίφραγκα», ανακοίνωνε ο εισπράκτορας των παλιών αστικών λεωφορείων όταν έφταναν σε έναν συγκεκριμένο προορισμό μέχρι τον οποίο το εισιτήριο στοίχιζε τότε, ένα δίφραγκο, δηλαδή δύο
δραχμές. 


Όποιος δεν είχε για να συνεχίσει το ταξίδι με το λεωφορείο, έπρεπε να κατέβει και να το κόψει με τα πόδια για το υπόλοιπο της διαδρομής. Έτσι η φράση εκείνη του εισπράκτορα, καθιερώθηκε να σημαίνει αυτό που λέμε αλλιώς: «τα ψέματα τελείωσαν».

«Τέρμα τα δίφραγκα», αναφώνησε και η υπουργός της φωτοτυπημένης παιδείας και των κρύων αιθουσών, μαζί με το συνάδελφό της, υπουργό επί της οικονομικής φτώχιας για τους πολλούς και του οικονομικού υπερπλουτισμού για τους λίγους και μαζί, επίσης, με τον άλλο συνάδελφό της, αυτόν της ανεργίας για εκατομμύρια, πλέον, συμπολίτες μας.

Ξεκινάνε οι εφεδρείες-απολύσεις και στην εκπαίδευση.

Αρκετοί ήταν αυτοί που τα έλεγαν εδώ και δύο χρόνια αλλά κανείς δεν ήθελε να το πιστέψει.

«Ωχ αδερφέ! Σιγά μην τολμήσουν να τα κάνουν αυτά εδώ στην Ελλάδα. 


Ούτε η χούντα δεν θα τολμούσε, να σκεφτεί, πόσο μάλλον να πράξει κάτι τέτοιο» έλεγαν....

ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ , Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΟΖ ΓΙΝΕΤΑΙ .... ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ !! ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΓΙΟΚ‏

Αιγύπτιοι και Τούρκοι «εξαφανίζουν» ντε φάκτο το Καστελλόριζο

Μοιράζουν «οικόπεδα» με ύποπτη σιωπή της Αθήνας

Χάρτης της Αιγύπτου δημιουργεί θαλάσσια «σύνορα» με την Τουρκία

Οι «τζάμπα μάγκες» της κυβέρνησης δεν τα βρίσκουν ούτε με την Ιταλία και γράφουν την δική τους μαύρη ιστορία εις βάρος της Ελλάδας!

Είτε πρόκειται για ανίκανους και άσχετους, είτε πρόκειται για χειραγωγούμενους από ξένα κέντρα αποφάσεων, οι κυβερνώντες τη χώρα μας αποδεικνύονται τζάμπα μάγκες (και) στο ζήτημα της διασφάλισης των Αποκλειστικών Οικονομικών Ζωνών (ΑΟΖ) της χώρας.

Δεν έχουν ακόμη κοπάσει οι στεντόρειες (προεκλογικές κατά κύριο λόγο) φωνές του πρωθυπουργού και των επιτελών του για την αποφασιστικότητά τους να προχωρήσουν στην ανακήρυξη των ΑΟΖ της Ελλάδας σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από το Διεθνές Δίκαιο. 


Οι εν λόγω....

Ομολογία Εβραίου μεγαλοτραπεζίτη: «Διαλύουμε τα έθνη για να τα ενώσουμε γύρω μας»

Στο βιβλίο του “Geneva Versus Peace” («Γενεύη Εναντίον Ειρήνης») του 1937, ο Comte de Saint Aulaire, (1866-1954), Γάλλος πρεσβευτής στο Λονδίνο μεταξύ 1920-24, υπενθυμίζει μια συνομιλία που είχε σε ένα δείπνο με τον Εβραίο Διευθυντή της τράπεζας Kuhn LoebOtto Kahn, (1867 – 1934), 
(φώτο) η οποία έλαβε χώρα λίγο μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Διαβάζουμε στο “Geneva Versus Peace” σελ. 78-85 :

"Έχω διατηρήσει στη μνήμη μου τη συνομιλία με έναν από αυτούς τους οιωνοσκόπους με τους οποίους ήμουν γείτονας στο τραπέζι, σε ένα από αυτά τα διεθνή δείπνα ... 


Είχε γίνει διευθυντής μιας μεγάλης τράπεζας της Νέας Υόρκης, ένας από εκείνους που είχαν χρηματοδοτήσει την μπολσεβίκικη επανάσταση. .. 

Ένας συνάδελφος επισκέπτης τον ρώτησε πώς ήταν δυνατό να υπάρχει υψηλή χρηματοδότηση για να προστατευθεί ο μπολσεβικισμός, ένα σύστημα εχθρικό ... για τον τραπεζικό κλάδο ... 

Ο φίλος μας ο οποίος ήταν τότε επικεφαλής της αποστολής για τη διατροφή [τους πεινασμένους] κατέβασε μια γουλιά κρασί από ένα μεγάλο ποτήρι, σταμάτησε για μια στιγμή, πήρε μια μεγάλη ρουφηξιά από το τεράστιο πούρο του ....

"Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ" Γ.Λιλλήκας προς Ν.Αναστασιάδη: "Παραιτήσου και κάνε εκλογές τώρα"

Να παραιτηθεί ο Ν.Αναστασιάδης και να διενεργήσει άμεσα εκλογές απαιτεί ο πρώην Κύπριος ΥΠΕΞ Γ.Λιλλήκας, μετά και την επαναφορά από τον Κύπριο Πρόεδρο του εθνοκτόνου σχεδίου "Ανάν".

Ο Πρόεδρος του κόμματος «Συμμαχία Πολιτών» πρώην υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Γιώργος Λιλλήκας κάλεσε τον Κύπριο Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη σε παραίτηση και προκήρυξη εκλογών, επειδή με βάση τη μέχρι σήμερα πορεία του Κυπριακού και το περιεχόμενο του κοινού ανακοινωθέντος φαίνεται ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, επέστρεψε στον «γνωστό Αναστασιάδη του 2004».

Σχολιάζοντας το περιεχόμενο του κοινού ανακοινωθέντος, ο Γ.Λιλλήκας κάλεσε τις πολιτικές δυνάμεις που διαφωνούν, σε συστράτευση και τον κυπριακό λαό να επαγρυπνεί και να τελεί σε ετοιμότητα για κινητοποιήσεις.

Ο Γ.Λιλλήκας ανέφερε ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης για πάρα πολλούς μήνες επέμενε ότι δεν πρόκειται να αποδεχθεί να ξεκινήσουν συνομιλίες αν δεν ξεκαθαρίσει το πλαίσιο και οι αρχές λύσης του Κυπριακού και επέμενε στον όρο του ξεκαθαρίσματος.

Παρατήρησε πως ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας με τη χθεσινή δήλωση του παραδέχεται ότι .....

Πότε θα έρθει αυτός ο «μποναμάς»; Ύστερα από τις ευρωεκλογές…Δέσμευση καταθέσεων και ειδικό φόρο περιουσίας ζητούν οι δανειστές !

Πολύ «βαριές» εξασφαλίσεις από την πλευρά της Ελλάδας για τη νέα αναδιάρθωση του ελληνικού χρέους επεξεργάζονται οι δανειστές! 

Η είδηση του Bloomberg ότι επετεύχθη συμφωνία ανάμεσα σε ΔΝΤ και Γερμανία για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους και την κάλυψη του χρηματοδοτικού κενού του ελληνικού προγράμματος για την επόμενη διετία, διαβάστηκε μόνο από τη θετική της πλευρά. 

Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, η συμφωνία δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί, διότι «κολλάει» ακόμη στους όρους και της εξασφαλίσεις που θα επιβληθούν στην ελληνική πλευρά. 

Επ” αυτού, οι προτάσεις που συζητιούνται είναι δύο: 

Πρώτο, η δέσμευση μέρους των καταθέσεων σε ειδικό λογαριασμό επί του οποίου δεν θα έχει πρόσβαση η ελληνική πλευρά! 

Δεύτερο, η επιβολή φόρου περιουσίας (επί της ιδιοκτησίας και παντός τύπου περιουσιακών στοιχείων)!

Τις απαιτήσεις αυτές προαναγγέλλουν η ύποπτα διαρκής επιμονή της Bundesbank ότι οι Έλληνες είναι πιο πλούσιοι από τους Γερμανούς (όχι στους μισθούς, αλλά στην περιουσία…), αλλά ....

Τους έχει τυφλώσει η αλαζονεία και η βεβαιότητα πως κανείς δε θα τους πειράξει για όσα φρικτά εγκλήματα έκαναν εναντίον της χώρας και των κατοίκων της.

Όταν η Αργεντινή και η Βραζιλία προσπαθούσαν να βάλουν φρένο στα Μνημόνια και τη χρηματοδότηση της Ελλάδας με τους γνωστούς όρους, οι φυλές των Κεδίκογλου κατηγορούσαν τον Τσίπρα για τις επισκέψεις του στις εν λόγω χώρες. Βάφτιζαν εχθρούς της Ελλάδας την 
Αργεντινή και τη Βραζιλία.

Τώρα που βγήκε στη δημοσιότητα το απόρρητο πρακτικό της τελευταίας συνεδρίασης του ΔΝΤ για την εμπλοκή του στο θέμα της Ελλάδας, διαβάζουμε ότι εκτός από τις Αργεντινή και Βραζιλία – που επηρέαζε ο Τσίπρας σύμφωνα με τους κυβερνητικούς γκεμπελίσκους – τις ίδιες ενστάσεις διατύπωναν η Αυστραλία, η Κίνα, η Αίγυπτος, ο Καναδάς, η Ρωσία, η Ελβετία, η Ινδία και… οι ΗΠΑ.

Τώρα οι φυλές των Κεδίκογλου το βούλωσαν όπως συνηθίζουν να κάνουν κάθε φορά που αποκαλύπτεται πόσο λερωμένη είναι η φωλιά τους, πόσα ψέματα μας είπαν, πόσες αλήθειες μας έκρυψαν, πόσο μεγάλη ευθύνη φέρουν για τη σημερινή κατάσταση. 

ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ! ΤΕΡΜΑ ΣΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ!

Το πολιτικό σύστημα της απάτης και της ρεμούλας συνθλίβεται και καταρρέει, κατατρώγοντας τις ίδιες του τις «σάρκες». Τρομοκρατεί και απειλεί ,περιστέλλει δικαιώματα και κατακτήσεις αιώνων! Εντέλλεται ωστόσο από τους επικυρίαρχους να σταθεί και να συνεχίσει τη γενοκτονία και τον 
εξανδραποδισμό μας! Το δόγμα του σοκ καλά κρατεί! Ο φόβος υποτάσσει, όταν δεν μετουσιώνεται σε πράξη αντίστασης κι ελπίδας.

Τη στιγμή αυτή υπάρχει ο κίνδυνος της εξοικείωσης με το «θηρίο» ή εφησυχασμού και, καθώς ο πόλεμος είναι και ψυχολογικός ,εμείς νομίζω οφείλουμε να δυναμώσουμε τον «καλό» μας εαυτό, που μας ενώνει με τους άλλους ,κι όχι τον «κακό», που μας διασπά και μας «αρρωσταίνει». 


Οφείλουμε να δυναμώσουμε το όποιο λαικό, ενωτικό κίνημα ή τις όποιες συλλογικότητες-πρωτοβουλίες πολιτών γεννιούνται από τα κάτω, και να ενημερώσουμε όσο γίνεται τους γύρω μας, προετοιμάζοντάς τους για γενική συνέλευση και γενική πολιτική απεργία! 

Είναι πια θέμα ζωής και θανάτου η συλλογική μας δράση!

Η πολιτική πράξη-περισσότερο από ποτέ- θα κρίνει τις εξελίξεις ,καθώς αυτοί προσβλέπουν και επωφελούνται με κάθε μέσο και τρόπο από την απραξία και την παθητικότητά μας, για να...

Η πολιτική που έχουν οι Γερμανοί, είναι μια και μοναδική: Τα θέλουν όλα από τους κατακτημένους λαούς.

Αν θεωρείται ένδειξη Φιλίας να μπουκάρουν στο ελληνικό κοινοβούλιο βουλευτές της Γερμανίας και να σε βρίζουν, αναρωτιέσαι ποια είναι η ένδειξη Εχθρότητας. 

Δεν σε βρίζει όποιος κι όποιος, στα σέρνει ο αριστερός Γερμανός βουλευτής (υπάρχει και τέτοιος) μέσα στο σπίτι σου εις την ελληνογερμανικήν κοινοβουλευτικήν ομάδα φιλίας. Φαντάσου να μην ήταν αριστερός. 

Μάς είπε λοιπόν η βουλευτής Ροτ: “Ακούστε να δείτε. 

Το καλοκαίρι ήμουν στη Σκιάθο και πρόσεξα ότι ....

«Αγωνιστής» ο Σαμαράς για την Bild...

Σημειώνεται ότι η εφημερίδα Bild είναι ένας από τους πιο δριμείς επικριτές του προγράμματος διάσωσης της Ελλάδας...

Για «εντυπωσιακή αυτοπεποίθηση με την οποία ο Έλληνας πρωθυπουργός αντιμετωπίζει τους επικριτές του» και «πάθος με το οποίο συζητά για τα μέτρα λιτότητας που πρέπει να ληφθούν» κάνει λόγο o δημοσιογράφος της εφημερίδας «Bild» Κάι Ντίκμαν, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες πήρε συνέντευξη από τον Αντώνη Σαμαρά στην Αθήνα.
Επίσης, τον περιγράφει ως αγωνιστή που προσπαθεί για την αποκατάσταση της αξιοπιστίας της χώρας του.
Σε βίντεο που αναρτάται στην ιστοσελίδα της εφημερίδας με τίτλο «Έτσι ήταν η συζήτηση με τον πρωθυπουργό κ. Σαμαρά» γίνεται αναφορά στη συνάντηση που είχαν ο κ. Ντίκμαν και ο δημοσιογράφος Πάουλ Ροντσχάιμερ με τον Έλληνα πρωθυπουργό, με τους δύο συντάκτες να μεταφέρουν τις εντυπώσεις τους.
Ο κ. Ντίκμαν σημειώνει ότι ....

ΕΘΝΙΚΟ ΣΟΚ!!!!! "Κοινότητα" αποκάλεσε ο Α.Σαμαράς την Κυπριακή Δημοκρατία - ΒΙΝΤΕΟ

Σοκ από την αναφορά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά κατά τη διάρκεια των κοινών δηλώσεων τους μετά την συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Κύπρου Ν.Αναστασιάδη: Χαρακτήρισε "κοινότητα" το κυπριακό κράτος και κατ'αυτό τον τρόπο φυσικά έδωσε την ευλογία του για την αποδοχή του νέου σχεδίου Ανάν, ενώ δικαίωσε και τον γ.γ. του ΟΗΕ που είχε χαρακτηρίσει επίσης το κυπριακό κράτος ως "ελληνοκυπριακή κοινότητα"!

Συγκεκριμένα ο Α.Σαμαράς, δήλωσε ότι «έγινε μια ενδελεχής συζήτηση για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και ειδικότερα για το ζήτημα της επανεκκίνσης των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο κοινοτήτων».

Ποιες κοινότητες; Πάγια θέση της ελληνικής και της κυπριακής πλευράς είναι ότι το Κυπριακό μετά το 1974 είναι ένα διεθνές πρόβλημα εισβολής και κατοχής τμήματος ενός κράτους και οι συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών είναι μεταξύ ....

Ισπανία: Έφοδοι αστυνομίας σε σπίτια. Στην Ελλάδα ανάκαμψη;

Μερικοί δεν θέλουν να δουν αυτά που έρχονται. Θεωρούν ότι ήδη ζήσαμε τα δύσκολα και ήρθε η ώρα για ανάκαμψη.

 Μακάρι να ήταν έτσι τα πράγματα φίλοι και φίλες μας. Πόσο ακόμα θα κλείνουμε μάτια και αυτιά, επειδή φοβόμαστε να ακούσουμε την αλήθεια;

Στην Ισπανία η αστυνομία εισβάλλει πλέον απροκάλυπτα σε σπίτια και διώχνει κόσμο που αδυνατεί να πληρώσει τα χρέη του. Τελευταίο θύμα ένας 54χρονος με ολική αναπηρία στην Μαδρίτη. Ο Αντόνιο Αργκόμπια αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την οικία του εξαιτίας των χρεών από τους δυσβάσταχτους φόρους της παγκοσμιοποίησης.

Πολίτες που αντέδρασαν στην εν λόγω αυθαιρεσία, χτυπήθηκαν βάναυσα με γκλοπ από του αστυνομικούς, που λειτούργησαν εν προκειμένω ως άβουλα όργανα των παγκοσμιοποιητών. 


Η κίνηση αυτή προκάλεσε την αγανάκτηση των υπόλοιπων παρευρισκομένων που επιτέθηκαν με πέτρες και αντικείμενα κατά των αστυνομικών. Μάλιστα στην Ισπανία....

Στην Αν. Μεσόγειο κρίνεται η τύχη ΚΑΙ του Αιγαίου !!



Του Σάββα Καλεντερίδη
 
Έχουμε επισημάνει από αυτήν εδώ τη στήλη ότι οι συμφωνίες για την οριοθέτηση της ΑΟΖ αλλά και οι ενεργειακές συμφωνίες που έχει συνάψει η Κυπριακή Δημοκρατία ως κυρίαρχο κράτος με κρατικές και ιδιωτικές εταιρείες, δημιουργούν συνθήκες που καθιστούν υποχρεωτική την ενεργό εμπλοκή των αντιστοίχων κρατών ΚΑΙ στο ζήτημα της ενεργειακής ασφάλειας της Ανατολικής Μεσογείου, από την οποία θα κριθεί η πορεία και ο τρόπος επίλυσης του Κυπριακού αλλά και ο τρόπος με τον οποίο θα αντιμετωπιστεί η τουρκική επεκτατικότητα στο Αιγαίο.

Επίσης, είμαστε ίσως οι πρώτοι σε Ελλάδα και Κύπρο που αναφερθήκαμε και πάλι από αυτήν εδώ τη στήλη στο γεγονός αλλά και στον λόγο για τον οποίο η Τουρκία προέβη στην βεβιασμένη αγορά του νορβηγικού ερευνητικού σκάφους Polarcus, που η ίδια μετονόμασε σε «Βarbaros», μη μπορώντας προφανώς να αποκολληθεί από το όντως βάρβαρο παρελθόν της. 

Είχαμε επισημάνει ότι η Τουρκία θα χρησιμοποιήσει το Βarbarosγια να κάνει παράνομες και προβοκατόρικου χαρακτήρα έρευνες στην κυπριακή και την ελληνική ΑΟΖ, αφ’ ενός μεν για να ξεπεράσει τα προβλήματα διεθνούς νομιμότητας, που δεν της επιτρέπουν να αναθέσει τις έρευνες σε ξένα ερευνητικά σκάφη, και αφ’ ετέρου για να ......

"Αυτοκτονικά Κυπριακά σύνδρομα – Ελλαδική ανυπαρξία: Ένα βήμα πριν την άβυσσο ....

Ο Π. Ήφαιστος μ΄ ένα κείμενο φωτιά σχολιάζει τις ραγδαίες εξελίξεις που φαίνεται να έρχονται στην Κύπρο.

Γράφει:


Δημοσιεύτηκε και δεν διαψεύστηκε δική μας!! πρόταση (που διοχετεύτηκε όπως γράφεται από τους αμερικανούς) για «κοινό ανακοινωθέν» που αφορά την πιθανή έναρξη των ενδοκυπριακών «συνομιλιών».

Με κάθε αντικειμενικό κριτήριο στρατηγικής, κρατικής συγκρότησης, δημοκρατικής νομιμότητας, ελευθερίας, διεθνούς νομιμότητας και ευρωπαϊκής νομιμότητας η δρομολόγηση μιας τέτοιας διαδικασίας οδηγεί στην τουρκική επικυριαρχία επί της Κύπρου και, όπως συνέβηκε σε αντίστοιχες περιπτώσεις, στον τερματισμό της τρισχιλιετούς παρουσίας των Ελλήνων στην Μεγαλόνησο. 


Στο μεσοδιάστημα οι Έλληνες της Κύπρου θα είναι παγιδευμένοι, καταδικασμένοι σε αργό πολιτικό θάνατο και η Ελλάδα όμηρος εκβιαστικών διλημμάτων κάθε είδους.

Η πρόταση για «κοινό ανακοινωθέν», πέραν του ότι τίποτα δεν αναφέρει για τις εγγυήσεις, τα ξένα στρατεύματα, τις βάσεις κτλ, περιγράφει την δημιουργία ενός τερατώδους κρατικού εκτρώματος, μη λειτουργικού, αντιδημοκρατικού και μη βιώσιμου. Μπροστά σε αυτό ....

Η ταινία του Αντώνη Σαμαρά στο facebook!!!

Ούτε ο φερόμενος ως πρωθυπουργός της Αφρικανικής χώρας με λευκούς υπηκόους κατόρθωσε να αντισταθεί στην τρέλα των ημερών, που έχει σπάσει τα νεύρα μικρών και μεγάλων, δηλαδή την συρραφή σκηνών και δημιουργία μίνι ταινιών.

Μοιραία δημιουργήθηκε και η ταινία του Αντώνη Σαμαρά όπως δημοσιεύτηκε στο facebook….

Πρέπει να το δείτε.Πώς λειτουργεί η τεχνολογία GeoStreamer GS που εικάζεται ότι ξύπνησε τα ρήγματα στην Κεφαλονιά και τη σχέση του και με την Κρήτη.Δείτε το βίντεο.

Αν και δεν είμαι επιστήμονας αφού βομβαρδίζουν με μεγάλο ισχυρό κύμα ενέργειας όλη
την περιοχή όπως και τα ρήγματα για να καταγράψουν την συμπεριφορά τους δεν υπάρχει κίνδυνος να επισπεύσουν την εκτόνωση και να προκληθεί σεισμός νωρίτερα ;λογικά ΝΑΙ

Καθημερινό φαινόμενο έχουν γίνει πλέον για τους Κρητικούς οι συνεχόμενοι σεισμοί μικρής και μεγάλης εντάσεως, μονίμως συντεταγμένοι σε μια οριοθετημένη περιοχή νότια..

Μετά τα πλωτά νοσοκομεία της Άγκυρας.... στο Αιγαίο εδώ....κλείνουν το νοσοκομείο Διδυμοτείχου και "ανοίγουν" δρόμο στον Έβρο για Τουρκία..

Η κυβέρνηση μετά τα ακριτικά νησιά του Αιγαίου, που με ψαρόβαρκες και καΐκια περνούν απέναντι στα τουρκικά παράλια για να νοσηλευτούν, εγκαταλείπει και τον Έβρο «ανοίγοντας» άλλη μια πόρτα στην Άγκυρα. 

Οι φορείς του Διδυμοτείχου βγάζουν κραυγή αγωνίας και καλούν τον υπουργό Υγείας Α. Γεωργιάδη να εντάξει το νοσοκομείο της πόλης σε αυτά που έχουν νομική αυτοτέλεια και να τερματίσει τη συγχώνευση του με αυτό της Αλεξανδρούπολης.

Σε μία ευαίσθητη περιοχή, όπως είναι ο βόρειος Έβρος, το Διδυμότειχο και η Ορεστιάδα, η κυβέρνηση επιλέγει να προχωρά σε αποφάσεις και κινήσεις που προκαλούν ερωτήματα για τους σκοπούς βάσει των οποίων ενεργεί. 


Κλείνει νοσοκομεία, σχολεία και αφήνει τους πολίτες στο έλεος του Θεού και στις επεκτατικές βλέψεις της Τουρκίας.

Αυτές οι τακτικές είναι εθνικά...

ΒΙΝΤΕΟ: Η ΡΩΣΙΚΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΥΠΟΚΛΟΠΗ Β.Νούλαντ για ρόλο ΕΕ σε Ουκρανία: "Ποιος την γ@μεί την Ευρωπαϊκή Ένωση";

H Ρωσία ξεφτίλισε την Ευρωπαϊκή Ένωση και εξέθεσε τις ΗΠΑ σε ότι αφορά την στάση τους στην Ουκρανία, με έναν πολύ έξυπνο τρόπο: 

Πρώτα υπέκλεψε ένα άκρως προσβλητικό και απαξιωτικό σχόλιο για την Ευρωπαϊκή Ένωση, της υφυπουργού Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών της 
Αμερικής Βικτώρια Νούλαντ σε μια τηλεφωνική συνομιλία με τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ουκρανία και εν συνεχεία διέρρευσε την συνομιλία στα ρωσικά ΜΜΕ!

Η... «σύμμαχος» της Ευρωπαϊκής Ένωσης κυρία Νούλαντ, ακούγοντας τον πρεσβευτή της χώρας της στην Ουκρανία να τις εξηγεί την κατάσταση στη χώρα και τις ενστάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις ρωσικές παρεμβάσεις, εξέφρασε ξεκάθαρα τις απόψεις των ΗΠΑ για την Ε.Ε λέγοντας, «ποιος τη γ.. την Ευρωπαϊκή Ένωση».

Η κυρία Νούλαντ, υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ αρμόδια για την Ευρώπη, συνομιλούσε.....

Ο ''αναπληρωτής πρωθυπουργός'' του 2,5 % και με κανένα λαϊκό πλέον έρεισμα ..μαλώνει..τον Σαμαρά..ΦΩΤΟΣ.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από το τετ α τετ διάρκειας περίπου 15 λεπτών που είχαν την Πέμπτη ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλου, στο Κάραβελ μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές για τα δυο κόμματα της συγκυβέρνησης καθώς δεν είναι ευδιάκριτο το ποιος είναι ο πρωθυπουργός της χώρας και ποιος ο...αντιπρόεδρος! 


Χαρακτηριστικό είναι ότι σε μια φωτογραφια ο Ε.Βενιζέλος φαίνεται να..

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ» ΣΤΟ BLUE SKY ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑΝΝΗ ΛΟΒΕΡΔΟ.

Α' ΜΕΡΟΣ

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος καλεσμένος στην εκπομπή "Τέλος Εποχής" του BLUE SKY με το δημοσιογράφο Γιάννη Λοβέρδο
(Α' Μέρος)

Απίστευτο μήνυμα μέσα από την Οδύσσεια – Να διαβαστεί μετά απείρου προσοχής!!!

Άραγε αυτά γιατί δεν μας τα διδάξαν στο σχολείο;;; »  Διαβάστε το!  Αρκούν 2 λεπτά.
Η ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΩΣ ΑΕΝΑΟ ΜΕΣΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
Της Ευστρατίας Σουραβλά
Είναι πολύ σημαντικό,αυτές τις κρίσιμες ώρες,να ρίξουμε μια ματιά στην Βίβλο των Ελλήνων, δηλαδή στα ΟΜΗΡΙΚΑ ΕΠΗ και να διδαχτούμε, έστω και την τελευταία στιγμή, απο το πνεύμα του Οδυσσέα.
ΔΗΛΑΔΗ: Να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, να ελέγξουμε την παρόρμηση να έχουμε τις αισθήσεις μας και τις αντένες μας ΑΝΟΙΧΤΕΣ και να μην παρασυρθούμε απο την οργή και το μένος που μας διακατέχει, ώστε να γίνουμε βορρά, στους σύγχρονους «μνηστήρες».
Οταν ο Οδυσσέας φτάνει στην Ιθάκη, η μεγίστη επιθυμία του είναι ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ, τον κόσμο που του έκλεψαν.
Είναι το βιός του ,είναι ο ιδρώτας μιας ζωής,είναι η γή του ,είναι η πατρίδα του,είναι ΤΟ.....