Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Tο Βερολίνο σκοπεύει να μας υπαγορεύσει και την αναθεώρηση του Συντάγματος!


Ετοιμάζουν "κοπτοραπτική" με στόχο την πλήρη εξάρτηση μας από τα μνημόνια.


Το ΧΩΝΙ αυτην την Κυριακή φέρνει στη δημοσιότητα το σχέδιο των δανειστών για μια νέα ωμή παρέμβαση, τους επόμενους μήνες, στα δημόσια πράγματα της Ελλάδας.

Οι δανειστές αντιμετωπίζουν ως πρώτης τάξεως ευκαιρία το γεγονός ότι η επόμενη Βουλή είναι αναθεωρητική, ώστε να πιέσουν για να αφαιρέσουν από το Σύνταγμα της Ελλάδας κάθε εμπόδιο για τις ανίερες βλέψεις τους για το απόλυτο πλιάτσικο στη χώρα μας Ώστε .....

Spiegel: «Το σύστημα ζόμπι: πώς εκτροχιάστηκε ο καπιταλισμός».

Έξι χρόνια μετά την κατάρρευση της Lehman Brothers, η ανάπτυξη στον βιομηχανοποιημένο κόσμο είναι μηδαμινή, ένα ακόμη κραχ φαίνεται πιθανό και το χάσμα μεταξύ πλουσίων και φτωχών συνεχίζει να διευρύνεται. Μπορεί η παγκόσμια οικονομία να επανεφεύρει τον εαυτό της; αναρωτιέται το «Spiegel» σε άρθρο του με τίτλο «Το σύστημα ζόμπι: πώς εκτροχιάστηκε ο καπιταλισμός».
Το γερμανικό περιοδικό παρατηρεί ότι ο όρος «συμπερίληψη» ακούγεται πλέον σε μέρη όπου δεν ακουγόταν ποτέ στο παρελθόν, όπως στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός ή στην ετήσια συνάντηση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ). 
Σημαίνει τη δυνατότητα να επιτραπεί σε όσο περισσότερα κοινωνικά στρώματα να επωφεληθούν από την οικονομική πρόοδο.
Οταν έπεσε το Τείχος του Βερολίνου πριν από 25 χρόνια, το φιλελεύθερο οικονομικό μοντέλο της Δύσης φαινόταν ότι θα σάρωνε. Σήμερα κανείς δεν μιλάει πλέον για τα οφέλη του απρόσκοπτου καπιταλισμού. Ολοι μιλούν για «στασιμότητα».
Ο καπιταλισμός του 21ου αιώνα είναι ο καπιταλισμός της αβεβαιότητας. Πολιτικοί και επιχειρηματικοί ηγέτες ζητούν νέες αναπτυξιακές πρωτοβουλίες αλλά τα οπλοστάσια των κυβερνήσεων είναι άδεια. 

Αλλά και οι κεντρικές τράπεζες έχουν ξεμείνει από πυρομαχικά. Ενώ όμως οι μισθοί συρρικνώνονται, οι πλουσιότερες τάξεις ωφελούνται σημαντικά.  

Τα κράτη κυβερνώνται από τα τραπεζικά λόμπι

Η Ελλάδα του Μνημονίου χρησιμοποιείται για δεύτερη φορά στην ιστορία της σαν πειραματόζωο !! Οι ολιγάρχες συσσώρευσαν το χρέος,ο ελληνικός λαός δεν χρωστάει

-Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΩΣ «ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ» ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ

Η "απαγορευμένη" συνέντευξη του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Λαφαζάνη στην συντακτική ομάδα της ISKRA.

 Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που χθες συνάντησε συνοδεύοντας τον Αλέξη Τσίπρα τον Διοικητή της Τράπεζας Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα σε μια συναρπαστική εξομολόγηση.

 Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης λέει ευθέως ότι η Ελλάδα του Μνημονίου χρησιμοποιείται για δεύτερη φορά στην ιστορία της σαν πειραματόζωο

-Η Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά ως «πειραματόζωο» αμέσως μετά τον πόλεμο. Ο Αγγλοαμερικανικός ιμπεριαλισμός έσπρωξε τότε τη χώρα σε μια εμφύλια τραγωδία. Και το έπραξε προκειμένου να δώσει ένα πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο μήνυμα αποφασιστικότητας, πυγμής και επικυριαρχίας, αλλά και για να εγκαινιάσει πειστικά, από το ελληνικό μαρτυρικό έδαφος, τον ψυχρό πόλεμο.  Η καταστροφή που υπέστη τότε η χώρα μας και ο ελληνικός λαός υπήρξε ανεπανάληπτη, με ....

“Οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν Υπηρεσίες για αποσταθεροποίηση ανυπάκουων κρατών !” Ποιος έκαψε την Ελλάδα το 2008 είπαμε ;


maxresdefault
Οπως λέει ο Dr Vladimir Kozin οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν πολύ συχνά μυστικές υπηρεσίες όταν αισθάνονται ότι η χρήση των στρατιωτικών μέσων θα είναι πάρα πολύ ακριβή ή πολύ επικίνδυνη....


Πρόσφατα λέχθηκε ότι οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να διεξάγουν μυστικές και ακήρυχτους πολέμους, χρησιμοποιώντας αντάρτες εναντίον διαφόρων κυβερνήσεων και με αξιοποίηση πολιτικών, οικονομικών, στρατιωτικών και ψυχολογικών μεθόδων ενάντια σε κάθε αντίπαλο, όπως ....

Eθνικό συμβούλιο ασφάλειας της Τουρκίας: «Δίνουμε Κουρδιστάν, παίρνουμε Θράκη»!

0b568-ce98cea1ce91ce9ace97
Πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι, βλέποντας τις δραματικές εξελίξεις στον γεωγραφικό περίγυρο της Ελλάδας, πείθονται όλο και περισσότερο στο ότι αυτές τις ώρες ένα ολόκληρο σχέδιο γεωπολιτικής ανάπλασης εφαρμόζεται στην…

ευρύτερη περιοχή μας: το σχέδια “Φάρος της Ανατολής”! Βεβαίως, οι φίλοι και αναγνώστες μας (οι καλύτερα ενημερωμένοι στην Ελλάδα) γνωρίζουν πολλά γύρω απ’αυτόν τον προγραμματισμό, διότι εμείς και οι συνεργάτες μας βγάλαμε πολλά σχετικά στοιχεία από τις σελίδες της “Ε.Ω.” στη διάρκεια των τελευταίων ετών. Στοιχεία, τα οποία επιβεβαιώθηκαν και συνεχίζουν να επιβεβαιώνονται από της εξελίξεις.
Πάντως, όπως και να έχουν τα πράγματα, νιώθουμε ότι κάναμε το χρέος μας προς το έθνος και τον λαό μας: αποκαλύψαμε την αλήθεια, έστω και αν ορισμένοι “πικράθηκαν”, και φυσικά θα συνεχίσουμε να την αποκαλύπτουμε, έστω και…..

Η Τρόικα είναι ο ΑΤΤΙΛΑΣ 3 στην Κύπρο! Ρημάζουν ο,τι άφησε η Τουρκιά στην Μεγαλόνησο !!!

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Κύπρου έκρινε μη συνταγματικά τα τέσσερα νομοθετήματα του νομου περί εκποιήσεων ενυπόθηκων ακινήτων!

Τέτοιες διατάξεις...

Οι Ηνωμένες Πολιτείες πάντα υπέρ της Τουρκίας...

Στα δύο προηγούμενα άρθρα μας αναφερθήκαμε στο αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται η Τουρκία σε πολιτικό και γεωπολιτικό επίπεδο, αλλά και σε επίπεδο διεθνών σχέσεων και Διεθνούς Δικαίου. 

Μάλιστα, αναφέραμε ότι...

Ενεργειακός χαλίφης στη θέση της Ρωσίας θέλει να γίνει η Τουρκία.

Τον «πυρήνα» της τροφοδοσίας της ευρωπαϊκής αγοράς σε φυσικό αέριο φιλοδοξεί να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία η Τουρκία, αμφισβητώντας ευθέως τη γεωστρατηγική αξία τόσο της Ελλάδας όσο και της Κύπρου. 

Η νέα επιδίωξή της είναι...

Η συνάντηση δύο εθνοπροδοτών: Σημίτης και Χαρδούβελης χασκογελάνε από ευτυχία επειδή έκαψαν την Ελλάδα!!!

Ούτε τσίπα δεν τους έχει μείνει πλέον!

Η ξεφτίλα τους ακολουθεί όπου κι αν βρίσκονται, όπου και αν κάνουν την εμφάνιση τους! 

Στο πολυσυνέδριο Capital + Vision «Καινοτομία και επιχειρηματικότητα:...


Το επόμενο βήμα» συναντήθηκαν ο Κώστας Σημίτης με τον Γκίκα Χαρδούβελη, παλιοί γνώριμοι αφού ο δεύτερος ήταν σύμβουλος του πρώτου την εποχή που ήταν πρωθυπουργός.

Οι δύο προδότες και καταστροφείς της Ελλάδας (παλιός και νέος) αντάλλαξαν μία ένθερμη χειραψία ενώ τα χαμόγελα περίσσευαν! 

Την ίδια ώρα που η Ελλάδα καίγεται για χάρη της Ευρώπης!!!

Και η ξεφτίλα συνεχίστηκε… 

Είστε ντίλερ επενδυτικών fund ΤΩΝ ΑΣΥΔΟΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ..και όχι εκπρόσωποι του Ελληνικού λαού, και όχι φυσικά αυτοί που θα προασπίσετε το δημόσιο συμφέρον!!!

Η κυβέρνηση Εθνικής μειοδοσίας με αποφάσεις που εξυπηρετούν τα διεθνή επενδυτικά fund προ ενός έτους με σκανδαλώδη αποφάσεις μεταβίβασε 28 ακίνητα του Ελληνικού Δημοσίου σε δυο Αμερικανικά επενδυτικά fund! 

Η διαδικασία...
μεταβίβασης προέβλεπε την 25ετη μίσθωση των εν λόγω κτηρίων από πλευράς Ελληνικού δημοσίου καταβάλλοντας υψηλό μίσθωμα.

Οι σκανδαλώδεις μεθοδεύσεις της κυβερνήσεως και ο τρόπος που

«Έκοψαν» τον Εθνικό Ύμνο από τη ΝΕΡΙΤ!

Δημόσια Τηλεόραση χωρίς Εθνικό Ύμνο, ταυτότητα, ουσία και προσανατολισμό! 

Εθνικός Ύμνος... τέλος για τη ΝΕΡΙΤ, ακόμη και ανήμερα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου! 

Φυσικό και επόμενο ήταν συνεπώς να...
«σπάσει» το τηλεφωνικό κέντρο της εκπομπής «Εξι με δέκα» στη δημόσια τηλεόραση, με τους τηλεθεατές να κάνουν παράπονα στους δημοσιογράφους (που μαρτύρησαν αυτή την παράλειψη της κρατικής τηλεόρασης).

Οι διαμαρτυρίες προήλθαν κυρίως από τους ομογενείς σε Αμερική, Αυστραλία, αλλά και.....

Το ψέμα και η αλήθεια για τα τεστ αντοχής των τραπεζών! Όσο για τους καταθέτες, ας ξεχάσουν και επίσημα τις αποταμιεύσεις τους!

Οι εγχώριες τράπεζες πέρασαν τα τεστ αντοχής. Αυτό διατυμπανίζουν άπαντες στο εσωτερικό της χώρας!

Από τις ξεφωνημένες του αδελφάτου των μέσων μαζικής εξαπάτησης μέχρι το σύνολο του πολιτικού συστήματος. 

Όλος ο υπόλοιπος κόσμος γνωρίζει ότι...3 από τις 4 συστημικές τράπεζες της Ελλάδας απέτυχαν παταγωδώς στα τεστ αντοχής, αλλά εδώ στο εσωτερικό της χώρας έχει επιβληθεί μια αδίστακτη χούντα ενημέρωσης, που μπροστά της η θεσμοθετημένη λογοκρισία της επταετίας ωχριά.

Το μαύρο έγινε .....

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟ...

Την ώρα που ο πανίσχυρος πια Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, ανακοίνωνε ότι ήρθε η μεγάλη στιγμή για μια “Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων” με τις …
Ηνωμένες Πολιτείες στα πρόθυρα της κατάρρευσης, μία Αμερικανική εφημερίδα γνωστή για τις εξαρτήσεις της από το λόμπι των Αμερικανοεβραίων, δημοσίευε ρεπορτάζ ότι ο Πούτιν “πεθαίνει από καρκίνο του πάγκρεας”! 


Η χρονολογική παράθεση των γεγονότων των τελευταίων 48 ωρών έχει ιδιαίτερη σημασία για να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος της συνωμοσιολογικής ανεπάρκειας των προπαγανδιστικών μηχανισμών των εθνικιστικών κύκλων των Αμερικανών, μερικοί εκ των οποίων θεωρούν την δημοσιογραφία ως κακογυρισμένη ταινία του Hollywood.

Το μεσημέρι της Τετάρτης ΜΜΕ της Μόσχας δημοσίευαν αναλύσεις με κυρίαρχο τον Ρώσο Πρόεδρο. 


Σε αυτά ο Πούτιν υπογράμμιζε πως “αποδείχθηκε ότι οι ΗΠΑ, ως ηγεμονική δύναμη, δεν κατάφεραν να σηκώσουν το βάρος μιας μονοπολικής παγκόσμιας τάξης. 

Πολύ περισσότερο, αυτό το ασταθές οικοδόμημα έδειξε την αδυναμία του να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά σοβαρές....

ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ 35% 3.303.110 Ελληνες χρωστάνε στο κράτος. Είσαι μέσα;

Η ζημιά που έγινε στα δημόσια ταμεία λόγω της καθυστέρησης υλοποίησης της νέας ρύθμισης ( τυχαίαο;;;) για όσους έχουν χρέη προς το δημόσιο αναδεικνύεται ανάγλυφα στα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων. 

Ο αριθμός όσων έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη προς το δημόσιο σημείωσε τον Σεπτέμβριο εκρηκτική αύξηση 35%!

Ειδικότερα, σύμφωνα .....

Αυτοί είναι οι άνθρωποι που χειραγωγούν τα Κράτη και δολοφονούν τους λαούς. Αυτοί είναι οι εχθροί μας. Οι εχθροί της Ανθρωπότητας.

Ο,τι ακολουθεί αποτελεί ντοκουμέντο καί όχι τίποτα κουραφέξαλα.

Είναι η τρανταχτή απόδειξη πως …

και ποιοι εξοντώνουν τους λαούς. Ποιοί είναι αυτοί που δημιουργούν συνθήκες τεχνητής χρεοκοπίας των χωρών, για να μπουν μετά να τις αλώσουν… 


Ποιοί είναι αυτοί που εξοντώνουν τούς λαούς και στέλνουν παιδιά και γυναίκες να σπάνε πέτρες σε λατομεία, με ένα ευρώ μεροκάματο. 


Ποιοι είναι αυτοί που .....

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. ΔΝΤ: μαζέψτε φόρους…ή κόβετε μισθούς και συντάξεις.

Κανένα περιθώριο δεν αφήνει το ΔΝΤ, σχετικά με το τι περιμένει από
την χώρα μας και τις υποχρεώσεις της..

Δείτε τι απάντησε στην προχθεσινή εβδομαδιαία ενημέρωση ο εκπρόσωπος τύπου του ΔΝΤ, σε ερώτηση σχετικά με τις περικοπές μισθών και των συντάξεων…

Ερώτηση:

Έθνος παραλάβαμε ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ , έθνος έχουμε καθήκον να παραδώσουμε...

Oποιος αναφέρει την λέξη έθνος αμέσως χαρακτηρίζεται εθνικιστής και φασίστας.

Κατ' αρχήν ο εθνικιστής δεν έχει καμία σχέση με τον φασίστα, κακώς ταυτίζουμε τις δύο έννοιες.

Αν δεν υπήρχαν .....

Σε Πατρίδα... γεννήθηκες σε αποικία θα πεθάνεις...!!!


Πόσο ευρωπαϊστής είσαι,τελικά; 

Από την στιγμή που ο υπουργός Οικονομικών Γκίκαουκ Χαρδουβέλερ με υπερηφάνεια δήλωσε ότι «οι Γερμανοί είναι ευρωπαϊστές και ειδικά ο Σόιμπλε» πρέπει να σκεφτεί πολύ καλά κάθε ψηφοφόρος, όχι πόσο ευρωπαϊστής είναι ο αρχηγός κόμματος που υποστηρίζει, αλλά πόσο Γερμανόφιλος είναι. 


Στο είπε καθαρά ο υπουργός....

Τελεσίγραφο από το ΔΝΤ που απειλεί και εκβιάζει: Πρώτα θα συμφωνήσετε, μετά θα έρθουμε !!!!

Αυτό είναι καθαρός  εκβιασμός .

Του  αμαρτωλού   ΔΝΤ προς  την ανεμοδαρμένη  συγκυβέρνηση!

΄Εστειλε .....

Κυβέρνηση "πρόθυμη για όλα"..

Η συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου προσφέρει
γην και ύδωρ στους δανειστές προκειμένου να...επιστρέψουν στην Αθήνα και να συνεχιστεί η διαπραγμάτευση!!! 

Έτοιμη να πει «ναι» σε όλες τις απαιτήσεις της τρόικας είναι η κυβέρνηση, προκειμένου να επιτευχθεί η συμφωνία με τους εκπροσώπους των δανειστών και να παραμείνει η χώρα σε… τροχιά εξόδου από το μνημόνιο.

Την ώρα που.....

Η ανεργία στην Ελλάδα συνεχίζει να κατέχει τη θλιβερή πρωτιά στην ΕΕ , ΄σύμφωνα με την Eurostat....

Τα επίπεδα της ανεργίας τον Σεπτέμβριο του 2014 ήταν :

- στο 11,5% στη ζώνη του ευρώ.
- και 26,4 % στην Ελλάδα, με βάση τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία (Ιούλιος 2014) που  ανακοίνωσε σήμερα η Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία ...

«Υπογράψτε ,ότι θα σας πάρουμε ό,τι βρακί σας έχει απομείνει και θα σας δώσουμε κάτι για να μας το δώσετε πίσω εις τριπλούν» «Άντε να πνιγείτε»...

 Ζώντας καθημερινά στον πολιτικό παραλογισμό… όλα αυτά τα μνημονιακά χρόνια συρόμαστε από εξευτελισμό σε εξευτελισμό ενώ μας οδηγούν στην ανέχεια με ...χειρουργική ακρίβεια -όπως συνηθίζεται να λέγεται!!!

Τελευταία μάθαμε και το τραγικότερο όλων...Και μάλιστα λίγες μέρες μετά την αποτυχημένη προσπάθεια της Κυβέρνησης να βγούμε στις αγορές…

Οι Έλληνες δεν έχουν ανθρώπινα δικαιώματα, διότι χρωστάνε!!!

Ναι κύριοι : οι δανειστές μας, οι οποίοι αποτελούν το πνεύμα του Ευρωπαϊσμού- λέμε τώρα- ποδοπατούν ένα...

Ζήτω η κρίση! Λεφτά .. υπάρχουν - Το πρόβλημα βρίσκεται στην κατανομή.

Πηγή: Λεωνίδας Βατικιώτης - "Επίκαιρα"

Aκόμη κι αν δεν υπήρχε, έπρεπε να εφευρεθεί! 

Η οικονομική κρίση που ξέσπασε το 2008, πλήττοντας άλλες χώρες λιγότερο (ΗΠΑ) κι άλλες περισσότερο (ευρωπαϊκές), αποδείχτηκε η πιο αποτελεσματική μηχανή αύξησης των εισοδηματικών ανισοτήτων, κάνοντας τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους.

Τα στοιχεία που έδωσε και φέτος στη δημοσιότητα η τράπεζα Credit Suisse είναι εντυπωσιακά. Ο παγκόσμιος πλούτος μέσα σε μόλις...

Δημόσιοι υπάλληλοι με εμβάσματα-μαμούθ σε τραπεζικά ιδρύματα του εξωτερικού.

Συνολικά 5.260 υπάλληλοι του Δημοσίου εντοπίστηκαν να έχουν αποστείλει στο εξωτερικό αθροιστικά το ποσό του 1,45 δισ. ευρώ.

Από αυτούς οι 415 έχουν ήδη αποχωρήσει από τις υπηρεσίες τους για διάφορους λόγους (συνταξιοδότηση κλπ.) και τα στοιχεία τους δόθηκαν σήμερα στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων για τη διενέργεια φορολογικού ελέγχου καθώς η αρμοδιότητα έχει φύγει πλέον από το Σώμα Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ), όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης: