Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Βρισκόμαστε σε πόλεμο !!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΛΗΝΑ ΣΗΚΩ ΠΑΝΩ
Με ποιο δικαίωμα προβάλλετε την  πατρίδα μας  με την αναισθησία σας ;

Με ποιο δικαίωμα προσβάλλετε τα όσια και ιερά μας , την ιστορία μας , τους προγόνους μας, με ποιο δικαίωμα υπονομεύετε το μέλλον της χώρα μας , το μέλλον των Ελλήνων  το μέλλον μας  , το μέλλον των παιδιών μας ;

Με ποιο δικαίωμα "παίζεται" με ...

«Κάποτε φωνάζατε "φύγετε τσογλάνια" και τώρα ξεπουλάτε τα πάντα»

Ξέσπασμα από τους κοινωνικούς φορείς κατά της κυβέρνησης στη Βουλή

Δριμεία κριτική από τον πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ - «Τι σχέση έχετε με την Αριστερά;» αναρωτήθηκε ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ - Πρόεδρος ΤΕΕ: Θέλετε να μας εξαφανίσετε - Πρόεδρος ΕΣΕΕ: Μας γυρνάτε στο 1910 
- Εκπρόσωπος Λιμενικών: Αποσύρετε το νομοσχέδιο ή αποσυρθείτε εσείς

Καταιγιστικό σφυροκόπημα δέχτηκαν υπουργοί και κυβερνητικοί βουλευτές από τους εκπροσώπους των επαγγελματικών και κοινωνικών φορέων για την νέα φορολογική και ασφαλιστική επιδρομή που προκαλούν τα μέτρα του ....

Και το ξεπούλημα δεν έχει τέλος ...! Αυτές είναι όλες οι δημόσιες επιχειρήσεις που μεταβιβάζονται στο υπερταμείο .

Αυτόματα και χωρίς αντάλλαγμα μεταφέρεται στο υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων η συμμετοχή του Δημοσίου σε πολλές κρατικές επιχειρήσεις.

Όπως αναφέρει το πολυνομοσχέδιο, στο υπερταμείο θα μεταφερθούν οι συμμετοχές σε...

Νέο Σοκ: Ερχεται διπλός «σεισμός» στα ακίνητα - Φόβοι για νέο «κραχ»

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ 

Του Βασίλη Σ. Κανέλλη

«Σεισμικές δονήσεις» έρχονται το επόμενο διάστημα στην αγορά ακινήτων, η οποία βρίσκεται για σχεδόν μια δεκαετία σε κατάσταση σοκ. Από την περίοδο 2007-2008, όταν και ξεκίνησε η μεγάλη κατάρρευση των συναλλαγών και των τιμών, η κτηματαγορά έχει δεχθεί απανωτά χτυπήματα και ανατροπές.


Ομως, φαίνεται ότι θα πρέπει να αντέξει κι άλλους κραδασμούς οι οποίοι δημιουργούνται από τη συνέχιση της κρίσης και την παντελή αδιαφορία για επενδύσεις, εξαιτίας βεβαίως της οικονομικής κατάστασης που βιώνει η χώρα.


Οι «δονήσεις» θα είναι δύο, ένας αρνητικός ....

Συνέντευξη του Ν. Ιγγλέση στο ΙΟΝΙΟΝ – FM ΒΙΝΤΕΟ.

Νέο Μνημόνιο: Ποιοι θα «πληρώσουν» 5 δισ. σε πέντε χρόνια.

Τα «ψιλά γράμματα» και οι αριθμοί που μαρτυρούν τα προεκλογικά (και μετεκλογικά) σχέδια της κυβέρνησης - Απανωτά κτυπήματα για μισθωτούς, συνταξιούχους, δικαστικούς - Από τώρα τα μέτρα, μετά το χρέος

Ακριβώς ένα χρόνο μετά το κλείσιμο της 1ης αξιολόγησης του 3ου Μνημονίου, ξεκινά σήμερα στη Βουλή η συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για να κλείσει και η 2η αξιολόγηση. 

Με την ψήφισή του την Πέμπτη, το Eurogroup της 22ας Μαΐου αναμένεται ότι ....

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ .....ΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!

''δεν πληρώνω...εχω πλεόνασμα''

ΒΙΝΤΕΟ. Ηλίας Κασιδιάρης στο Kontra: “Ντροπή στους μνημονιακούς του Σύριζα και της ΝΔ! Έχουν ενωθεί εναντίον μας γιατί η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη δύναμη που αντιστέκεται!”

Απαντήσεις στην βρώμικη συστημική προπαγάνδα έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής στο αποψινό δελτίο ειδήσεων του Kontra και τον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη...

Θα τους αφήσουμε τους πουσταράδες; Θα συνεχίσουμε να τρώμε το "αφήγημά" τους;

Αναρωτιέστε γιατί οι φυσιολογικές οικογένειες δεν τα βγάζουν πέρα;

Η ελίτ του 4ου Ράιχ κι σχέση τους με οικογένεια και παιδιά (ορισμένοι είναι γκέι, παντρεμένοι με άνδρα...)

Γιατί μας κατάντησαν τα παιδιά μας ν' αποτελούν πρόβλημα;

Γιατί προωθούν ...

Μετά τους πανηγυρισμούς ακολουθεί ο θρήνος…

Αποτέλεσμα εικόνας για θρηνος
Η κυβέρνηση έφερε στη Βουλή το σχέδιο νόμου για τα μέτρα που αφορούν το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης. Καθώς περιλαμβάνονται και μέτρα πέραν του θέρους του 2018 που λήγει το τρίτο μνημόνιο πρόκειται ουσιαστικά για ένα 4ο μνημόνιο.
Η εκταμίευση των δόσεων μέσα στο καλοκαίρι θα δώσει ανάσα στην οικονομία. Επί της ουσίας όμως δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια παράταση του προβλήματος για μετά τις γερμανικές εκλογές.
Μια ουσιαστική διαφορά του...

Anonymous: Να γιατί πλησιάζει ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος -Προετοιμαστείτε για αυτό που έρχεται.



Η ομάδα Anonymous δημοσίευσε μια νέα προειδοποίηση, που αναφέρει ότι οι παγκόσμιες δυνάμεις βρίσκονται κοντά σε μια ακόμη παγκόσμια σύγκρουση -και ότι το κόστος θα είναι ακόμη υψηλότερο από αυτό του τελευταίου πολέμου.
Η οργάνωση δημοσίευσε ένα βίντεο το Σάββατο με τίτλο «Ετοιμάζονται για αυτό που έρχεται (WW3 2017-2018)» στον επίσημο λογαριασμό της στο YouTube.

Στο επτάλεπτο αυτό κλιπ, ένας άντρας που φοράει μαύρο μανδύα και τη μάσκα του Guy Fawkes ακούγεται μέσω μιας ψηφιακής φωνής που εξηγεί πώς οι ενέργειες των εθνών, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, της Κίνας και της Ιαπωνίας, που συμμετέχουν στις εντάσεις μεταξύ Βόρειας Κορέας και Νότιας Κορέας, υποδηλώνουν ότι ένας πόλεμος τεραστίων διαστάσεων είναι ορατός στον ορίζοντα.

«Σιγά-σιγά όλα ...

Τιμωρείται αυστηρά η ανάληψη έργων από ρωσικές εταιρίες στην Ευρώπη.

Όταν αποφάσισαν οι Βούλγαροι να παίρνουν φυσικό αέριο από την Ρωσική και κρατική GAZPROM …και φυσικά οι καλοί μας «σύμμαχοι» ανέτρεψαν την τότε Βουλγαρική κυβέρνηση, όπως και τον Καραμανλή.

Όταν αποφάσισαν να κάνουν πυρηνικό σταθμό σε συνεργασία με την Ρωσική και κρατική ROSATOM …και πάλι οι «σύμμαχοι» τους υποχρέωσαν να ακυρώσουν την συμφωνία με αποτέλεσμα οι Βούλγαροι πολίτες να επιβαρυνθούν με 600.000.000 ευρώ προκειμένου να αποζημιωθούν οι Ρώσοι. Έτσι δουλεύει η «Δημοκρατία» στον «ελεύθερο κόσμο».

Τις δουλειές πρέπει να τις παίρνουν ιδιωτικές εταιρίες …κατά προτίμηση του ευρύτερου κύκλου των Rothschild κι άλλων «φιλάνθρωπων».

Το να μπουν ....

ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ.

Στο video που ακολουθεί – πρέπει να το δείτε οπωσδήποτε – μια «καθηγήτρια» από τον Καναδά εξηγεί πως με το Δημόσιο Χρέος, κυβερνήσεις και τραπεζίτες εξαπατούν και ληστεύουν τους πολίτες. Εξηγεί ότι οι φόροι αυξάνονται και oι δαπάνες (μισθοί και συντάξεις) μειώνονται για να πληρώνονται οι τόκοι του χρέους.
Από την κατεχόμενη Ελλάδα μέχρι τον πλούσιο Καναδά η μέθοδος είναι πάντα η ίδια. Το χρέος είναι ένα εργαλείο που παράγει αμύθητα κέρδη σ’ αυτούς που .....