Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Β. Πούτιν: «Οι Έλληνες αυτόχθων πληθυσμός στην Κριμαία (Ταυρίς) – Ήταν εκεί πολύ πριν από όλους μας»!

poutin large 3_26
Στο πλαίσιο συζήτησης για το θέμα των εθνικών μειονοτήτων της Κριμαίας, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι αν είναι να αναγνωριστεί το δικαίωμα του αυτόχθονος πληθυσμού σε οποιαδήποτε μειονότητα η πρώτη από αυτές θα πρέπει να είναι οι Έλληνες, οι οποίοι«βρίσκονταν εκεί πριν από εμάς και εσάς»!

Αναφερόμενος στο ζήτημα της .....

Washington Post: Οι Έλληνες δουλεύουν σκληρά και περισσότερες ώρες από οποιονδήποτε άλλο στην Ευρώπη,και είναι οι πιο φτωχοί της ευρωζώνης.

ergasia_7
Το στερεότυπο του τεμπέλη Έλληνα που οι ίδιοι οι ξένοι στο πλαίσιο της προπαγάνδας για την επιβολή σκληρών οικονομικών μέτρων είχαν καλλιεργήσει, έρχεται να καταρρίψει με άρθρο της και η εφημερίδα Washington Post
«Θυμάστε όταν η ευρωπαϊκή οικονομία έπιασε πάτο και η Ελλάδα χρειάστηκε διάσωση;» γράφει η εφημερίδα.
«Οι Έλληνες απέκτησαν κακή φήμη ότι είναι τεμπέληδες και ότι δεν πληρώνουν τους φόρους τους.
 “Εάν η ατιμία ήταν φορολογικό έσοδο, η Ελλάδα θα ήταν ένα....

Μια τρύπα στο νερό ....Ακούστε τον και... Μαυρίστε τον

Ανέβηκε στις 21 Σεπ 2010
Γ. ΜΗΤΡΑΚΗΣ (ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ): Κύριε Πρόεδρε, χθες στην ομιλία σας, εμφανιστήκατε υπέρ της μεσαίας τάξης και της επιχειρηματικότητας και ταυτόχρονα κατά του Μνημονίου, το οποίο υπάρχει.

Δεδομένων των συνθηκών, η μεσαία .....

Νέο Σοκ με υπογραφή Βενιζέλου! Εγκύκλιος στις προξενικές αρχές να καταγγέλουν τους παράνομους Ελληνες στο «Ιμιγκρέισον»!

Αν είστε παράνομος στην Αμερική και χρειάζεστε κάτι από τα κατά τόπους προξενεία της Ελλάδος, να το σκεφτήτε καλά πριν περάσετε το κατώφλι τους!
Ακούμε και διαβάζουμε για απεμπόληση εθνικής κυριαρχίας από μέρους της Ελλάδος χωρίς, φυσικά, να δίνουμε ιδιαίτερη σημασία επειδή αφενός τίποτα δεν μας εκπλήσσει πλέον κι’αφετέρου δεν λείπουν μερικές φορές τα στοιχεία της υπερβολής αναφορικά με τέτοιου είδους θέματα. 
Στην προκειμένη περίπτωση όμως μιλάμε .....