Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Πήραν οι ασήμαντοι αξία τίποτα δεν έχει σημασία...Τώρα οι πιο μεγάλοι υποκριτές,γίνανε προφήτες και κριτές...


Άνθρωποι και όντα υστερόβουλα

όλα στο συμφέρον τους υπόδουλα,
όλοι στηλιτεύουν και εκθειάζουνε
εύσημα στο τίποτα μοιράζουνε.

Ποιό κατεστημένο φέρνει όνειρα
πείτε μου εσείς μυαλά παμπόνηρα,
πάλι ένα ψεύτικο παράσημο
έκανε διάσημο τον άσημο

Σ' ένα χαζοκούτι τόσα χρόνια,
έχω κουραστεί να βλέπω ψώνια.

Πήραν οι ασήμαντοι αξία
τίποτα δεν έχει σημασία,
τώρα πλέον ζούμε....

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ;

Αφού υποτίθεται ότι όσοι θα μπαίνουν μέσα στην Ελλάδα από Τουρκία, θα ξαναστέλνονται πίσω και στη συνέχεια αντίστοιχος αριθμός θα αποστέλλεται απευθείας από Τουρκία σε Ευρώπη, τότε γιατί όλο αυτό το θέατρο; Γιατί δεν αποστέλλονται απευθείας από Τουρκία στην Ευρώπη;

Πιθανότατα, αφενός για να βγάλουν κέρδος και
οι Τούρκοι διακινητές, αφετέρου για να γεμίσει πλέον η Ελλάδα από αλλοδαπούς  και με την άδεια της Ευρώπης, καθόσον όλοι ξέρουν τι ακριβώς θα συμβεί. 

Κατάκτηση της Ελλάδας από ...

Ας αφήσουν τα κροκοδείλια δάκρυα για τους πρόσφυγες οι νεοναζί ηγέτες της ΕΕ.

Έκλεισε επί της αρχής η συμφωνία ανάμεσα ΕΕ και Τουρκία για τον έλεγχο της ροής των προσφύγων. Η ΕΕ μαζί με την Τουρκία αρνείται επίσημα να μεταχειρίζεται τους πρόσφυγες ως τέτοιους, ώστε να μπορεί επιλεκτικά να χορηγεί άσυλο, να μπορεί να τους επιστρέφει πίσω και γενικά να τους μεταχειρίζεται κατά το δοκούν έξω από τις προβλέψεις του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου, τις διεθνείς συμβάσεις και πρωτόκολλα. 

Τώρα πια οι πρόσφυγες θα βαφτίζονται παράνομοι μετανάστες και θα αντιμετωπίζονται ως «εισβολείς» έτσι ώστε να μπορούν να τους κρατούν σε στρατόπεδα κράτησης και να τους μεταχειρίζονται ως αλλοδαπούς χωρίς δικαιώματα.

Φυσικά η Ελλάδα θα είναι ο χώρος ...

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη μεγαλύτερη προσφυγική κρίση στο Αιγαίο!

Η μεγαλύτερη προσφυγική κρίση μετά τον 2ο Παγκόσμιο πόλεμο.
Στην άρχη ήταν δεκάδες. Μετά εκατοντάδες. Και έγιναν χιλιάδες, πολλές..εκατοντάδες χιλιάδες.
Μία Ευρώπη σε ασυμφωνία. Ένας ολόκληρος κόσμος σε πρωτοφανή απραξία.
Το Αιγαίο, η θάλασσα- εφιάλτης για εκείνους.
Η μεσάζουσα θάλασσα. Αυτή που μεταφέρει τους ανθρώπους από τον έναν πόλεμο…..

Δημοσιεύτηκε στις 19 Μαρ 2016. Βασίλης Μαρκεζίνης, ΕΘΝΙΚΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΜΕ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΕΞΟΔΟΥ (Βίντεο)

Η ΜΟΣΧΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗ «ΒΡΟΜΙΚΗ» ΔΟΥΛΕΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ.


Το μυστικό σχέδιο ΗΠΑ - Ρωσίας στη Μέση Ανατολή
Του Γιώργου Καποπουλου
kapopoulos@pegasus.gr
Η κίνηση Πούτιν για την έναρξη απόσυρσης των στρατιωτικών δυνάμεων της Ρωσίας στη Συρία αιφνιδίασε με τον ίδιο τρόπο που είχε αιφνιδιάσει στις αρχές Οκτωβρίου η έναρξη των αεροπορικών βομβαρδισμών της Μόσχας κατά των Τζιχαντιστών και των παραφυάδων τους. Τότε η έναρξη των επιχειρήσεων της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας ανακοινώθηκε μια μέρα μετά τη συνάντηση Ομπάμα – Πούτιν στη Νέα Υόρκη, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, ενώ την προηγούμενη Δευτέρα η αναγγελία της έναρξης της αποχώρησης έγινε λίγες ώρες πριν από την τηλεφωνική επικοινωνία των δύο ηγετών, όπου συζητήθηκαν η κατάσταση στη Μέση Ανατολή και στην Ουκρανία.
Εκ των υστέρων το διάστημα Οκτωβρίου -Μαρτίου δίνει την εικόνα μιας καλά σχεδιασμένης συνεργασίας ΗΠΑ – Ρωσίας στη Συρία, σαν ....

Ακρίτες: Μεσαιωνικός Ελληνισμός εναντίον Ισλάμ.

Εκπληκτικό έργο του Χ. Γιαννόπουλου που απεικονίζει τον Διγενή Ακρίτα
Στις μέρες μας το θέμα της φύλαξης των ελληνικών συνόρων έχει έλθει και πάλι στην επικαιρότητα, λόγω του περιστατικού στο Φαρμακονήσι, το οποίο προβοκατόρικα εκμεταλλεύονται οι «γνωστοί-άγνωστοι», παρουσιάζοντας αλλοιωμένες, κατά το δοκούν, τις συνθήκες και τις λεπτομέρειες του δυστυχήματος.

Γίνεται πασιφανές, όμως, ότι πλέον δεν πρόκειται απλά για ένα μεμονομένο περιστατικό, αλλά για μια οργανωμένη προσπάθεια από τα εντός και εκτός Ελλάδος νεοταξίτικα κέντρα να επιβάλλουν το άνευ όρων άνοιγμα των ελληνικών συνόρων και την ανεξέλεγκτη εισβολή (γιατί περί εισβολής πρόκειται) μουσουλμάνων λαθρομεταναστών από την Μέση Ανατολή.
Αξίζει όμως για εμάς τους Έλληνες, που έχουμε μια υπερχιλιετή φυσική παρουσία στο γεωγραφικό χώρο της Ανατολικής Μεσογείου (4.000 χρόνια είναι μόνο η ιστορικά καταγεγραμένη παρουσία Ελλήνων, αρχαιολογικά… το μέτρημα απλά χάνεται!) να θυμηθούμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ...

Νέα Έρευνα: Οικονομική «Συρία» η Ελλάδα λόγω της κρίσης – Στοιχεία σοκ


Ραγδαία επιδείνωση παρουσιάζουν οι συνθήκες διαβίωσης και η ποιότητα ζωής για σχεδόν έναν στους δύο Έλληνες. 
Από την έναρξη της οικονομικής κρίσης μέχρι σήμερα, αυξήθηκε κατά 260% ο αριθμός των νοικοκυριών που δηλώνει ότι δεν χρησιμοποιεί κανένα μέσο θέρμανσης στη καρδιά του χειμώνα. Κατακόρυφη αύξηση κατά 160,4% παρουσιάζει και το ποσοστό των ατόμων που βρίσκονται σε κίνδυνο φτώχειας.
Στερούνται υλικά αγαθά
Σε απόλυτους αριθμούς, 3.885.000 άνθρωποι στη χώρα μας βρίσκονται σε κίνδυνο φτώχειας ή στερούνται υλικών αγαθών ή διαβιούν σε νοικοκυριά με χαμηλή ένταση εργασίας.
Ποσοστό 39,5% του ...

Για την Ελλάδα...

Αμπέλια και χρυσές ελιές

μοιάζεις Ελλάδα μου όπως θες
φωτιά κι αέρας, στο φως της μέρας.

Τη μια ευρωπαία στο κλαρί, 
την άλλη αρχαία προτομή
Γιατί, γιατί;

Γύρνα και δείξε μου τον δρόμο σου ξανά
μάτια μου, ......

..καβαλημένο λιγουροαριστεροδεξιοτσουρμο.....

Ρ. Δούρου:"Θα μας κρίνει ο λαός, όχι οι θαμώνες στα τηλεπαράθυρα"
(ημερησια)


Υ.Γ...αμα ξαναδεις ψηφο, χεσε με...καβαλημενο λιγουροαριστεροδεξιοτσουρμο...


βρε_ουστ πσοφο

Η Λούκα καλοπερνάει με τον... ΣΥΡΙΖΑ! Ο αγώνας της δικαιώθηκε... Κανένας καλός δεν πάει χαμένος...

Η κυνική ομολογία ενός εγκληματία. Ελπίζω κάποτε να δικαστούνε όλοι τους.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑΞΙΑΡΧΟ! Προσπαθούν να τον φιμώσουν γιατί ζήτησε να επέμβει το Πολεμικό Ναυτικό στο Αιγαίο!...

Με μια απάντηση, σωστός καταπέλτης, αντάξια ενός Έλληνα Αξιωματικού, ο Ταξίαρχος Ξηρός απαντά σε όλους αυτούς που προσπαθούν να τον φιμώσουν ζητώντας την ποινική του δίωξη για άρθρο που δημοσίευσε ζητώντας να επέμβει ο Ελληνικός Στόλος στα θαλάσσια Σύνορα της Ελλάδος.

Μια ομάδα αριστεριστών στόχευσαν τον Αξιωματικό καταθέτοντας μηνυτήριο αναφορά στην Εισαγγελία Τρικάλων,στηριζόμενοι στον αντιρατσιστικό νόμο.


Αντιδρώντας ο Ταξίαρχος Ξηρός Ιωάννης στη μηνυτήριο αναφορά της ομάδας «Μέτωπο Λαού» απάντησε με επιστολή του Καταπέλτη στα τοπικά ΜΜΕ!


«Μέτωπο Λαού. Πραγματικά ευφάνταστος τίτλος και μεγαλειώδης για μια θλιβερή παρέα θλιβερών αριστερών, πλήρως ανιστόρητων, προ πολλού απωλεσάντων το τραίνο της Ιστορίας, αμφίβολη σχέση εχόντων με την κοινή λογική.


Η παρέα αυτή εγκάλεσε τον γράφοντα και κατέθεσε μυνητήριο αναφορά εναντίον του στον ..

ΣΟΥΛΤΑΝΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ Στο πολυτελές Rodos Palace τα στελέχη της ΓΣΕΕ κλαίνε για τους ανέργους Toυ χρόνου στο Costa Navarino

Ζουν σαν σουλτάνοι στο Rodos Palace τα στελέχη της ΓΣΕΕ στην χώρα των 2 εκατομμυρίων ανέργων. Ναι εδώ βρίσκονται οι εργατοπατέρες με άλλοθι το το 36ο Πανελλαδικό Συνέδριο της ΓΣΕΕ, το οποίο διεξάγεται στο νησί.
Ούτε η Αντζελίνα Τζολί να ήντουσαν οι μπαγάσηδες εργατοπατέρες. Το θέμα είναι ποιος πληρώνει τον βαρκάρη. Ή μάλλον από που έχει έσοδα η ΓΣΕΕ για να πλερώνει την πολυτελή διαβίωση των στελεχών της. Πόσο θα κοστίσει αυτό το Συνέδριο; 
Μάλιστα ο πρέζιντεντ Παναγόπουλος μιλώντας στο συνέδριο επικαλέστηκε τα παραδείγματα της πετυχημένης εξόδου από τα μνημόνια  χωρών όπως η Κύπρος, η Ιρλανδία και η Πορτογαλία. Ούτε ο Σόιμπλε να ήταν ο πρέζιντεντ.
Κατά τ΄άλλα σύμφωνα....

ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ! «Βόμβες» Φράγκου Φραγκούλη κατά κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα: «Ντροπή τους! Μεγαλύτερο ξεπεσμό δεν μπορούμε να έχουμε» (ΔΕΣ ΒΙΝΤΕΟ)

Ξαφνικά μέσα στη νύχτα άναψε στο φουλ τις μηχανές του «βαρέος πυροβολικού» ο δημοφιλής Στρατηγός ε.α., επίτιμος Α/ΓΕΣ και πρώην υπηρεσιακός Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φράγκος Φραγκούλης και σείεται ήδη συθέμελα
ολόκληρη η απεγνωσμένη και προδομένη Ελλάδα!

Με αιφνιδιαστική και αυθόρμητη μεταμεσονύχτια παρέμβασή του περί τις 2.00 τα ξημερώματα της Κυριακής της Ορθοδοξίας 20-3-2016 μ.Χ., στην εκπομπή «Βραδιάζει» του Αχιλλέα Ασλανίδη στο Μετρόπολις 95,5, όπου προσκεκλημένος ήταν ο Δημοσιογράφος του ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ Κωστής Αλεξίου, ο Στρατηγός άρχισε ανηλεή βομβαρδισμό των άθλιων θέσεων και πράξεων της Συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και ταρακούνησε το «σύμπαν», καθώς μίλησε από καρδιάς τόσο καθαρά και λεβέντικα όπως ποτέ, ενώ άφησε καθαρά να....

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ Oι Γερμανοί ζητούν πίσω τα αποθέματα χρυσού! Στα πρόθυρα ενός νέου Παγκοσμίου Πολέμου;

Την πλήρη επιστροφή των αποθεμάτων χρυσού που διαθέτει η Γερμανία στη Φρανκφούρτη έως το 2020 επιδιώκει η Bundesbank, όπως ξεκαθάρισε ο επικεφαλής της, Γενς Βάιντμαν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Newmoney.
Στην προσπάθεια μεταφοράς του γερμανικού χρυσού από τη Νέα Υόρκη στη Γερμανία η Bundesbank συνάντησε προσχώματα από τους Αμερικανούς όταν Γερμανοί εμπειρογνώμονες θέλησαν να κάνουν αυτοψία στα γερμανικά αποθέματα χρυσού.

ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Τρομοχτύπημα από Moody’s στην Deutsche Bank Επανεξετάζει το αξιόχρεο της γερμανικής τράπεζας.

Ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Moody’s ανακοίνωσε ότι επανεξετάζει το αξιόχρεο της γερμανικής τράπεζας Deutsche Bank, με πιθανό το ενδεχόμενο υποβάθμισής του, αναφέροντας κινδύνους για την κερδοφορία της τράπεζας και για τα σχέδια μείωσης του κόστους της, εν μέσω επιδείνωσης των συνθηκών στις αγορές, όπως μεταδίδει ...

Επιφανείς οικογένειες εγκαταλείπουν την Ελλάδα ....

Mια διάχυτη αναστάστωση επικρατεί στην ελληνική κοινωνία καθώς πολίτες που είναι σε θέση να γνωρίζουν κάνουν λόγο για μετοίκηση παραδοσιακών οικογενειών της Ελλάδος στο εξωτερικό. 

Και δεν ομιλούμε για την γενικευμένη επιχειρηματική απόδραση και τις μεταφορές έδρας των επιχειρήσεων οι οποίες είναι εκατοντάδες. 

Αυτό που σοκάρει είναι η  άρον-άρον μετεγκατάσταση επιφανών οικογενειών της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης-λες και κάτι πολύ....