Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Ο διχασμός των ημερών έχει γραφτεί 120 χρόνια πριν!

Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών απασχολούν κατά καιρούς τόσο..
με το περιεχόμενό τους, αλλά κυρίως επειδή κατά εποχές επιβεβαιώνεται αυτό το περιεχόμενο.

Ιδού τι λέει το ΠΡΩΤOΚΟΛΛΟ 3, υπενθυμίζουμε ότι γράφτηκε 120 χρόνια πριν

"Για την ώρα η έχθρα αυτή θα μεγαλώσει λόγο της οικονομικής κρίσης,η οποία σύντομα θα σταματήσει την κίνηση του χρηματιστηρίου και της βιομηχανίας, και όταν με την δύναμη του χρυσού που κατέχουμε δημιουργήσουμε μια γενικευμένη και ολοκληρωτική οικονομική κρίση θα εξαπολύσουμε πλήθη εργατών στους δρόμους όλων των χωρών της Ευρώπης.

Τα πλήθη θα αρχίσουν ...

ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΡΩΤΙΕΣ
Λόγος πολύς έχει γίνει κατά το παρελθόν, και πολλές μελέτες έχουν γραφεί, με θεματολογία περιστρεφόμενη γύρω από τα στρατηγήματα και τις τακτικές που εφήρμοσαν στα Πεδία τις Μάχης οι Αρχαίοι Έλληνες, επιτυγχάνοντας αποφασιστικό αποτέλεσμα για την Τροπή της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Ιστορίας.

ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ...Ο Σόιμπλε μας φτύνει στα μούτρα: Κορόιδα, σώσατε τους τραπεζιτες χρεώνοντας και τα δισέγγονα σας!

Αντίθετος ο Σόιμπλε σε ενίσχυση των ευρωπαϊκών τραπεζών από τα χρήματα των Γερμανών 
φορολογουμένων! 


Οπως άλλωστε και καθε σοβαρός ηγέτης χωρας. 

Μονο στο Ελλαδιστάν του Σημίτη και του Παπανδρεου, τα λαμόγια οι τραπεζιτες ανακεφαλαιοποιήθηκαν με το χρημα του λαού (!!) για εναν πολυ απλο λόγο: 

Εάν γινόταν οτι στον πολιτισμένο κόσμο, οι εδω ....

Αφού ο λογαριασμός δεν βγαίνει, γιατί μας εξαθλιώνουν άσκοπα;

Ένα πράγμα είναι απόλυτα βέβαιο. 

Ο λογαριασμός δεν βγαίνει με τίποτα. 

Με αυτό το τεράστιο χρέος σε σχέση με το ΑΕΠ και μάλιστα χρέος σε ένα σκληρό νόμισμα που ελέγχεται από άλλους, με ανύπαρκτη παραγωγική μηχανή, με συνεχώς μειούμενη ρευστότητα, με συνεχές ξεπούλημα δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, με συνεχή διεύρυνση της ανεργίας και φτωχοποίησης των Ελλήνων, τα πράγματα οδηγούν αναπόδραστα σε πλήρη κατάρρευση.

Η λύση είναι απλή ..

Σαμαράς, πρώην Τούρκογλου και Δένδιας αποτελούν εγκληματική συμμορία;

Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφουμε άρθρα και κάνουμε προβλέψεις για το μέλλον της χώρας, όπως το άρθρο μας για την επερχόμενη χρεοκοπία (2009, βλέπετε εδώ) και αυτό για την επερχόμενη εξέγερση του Ελληνικού λαού (βλέπετε εδώ).

 Ένας ακαδημαικός με διπλώματα περισσότερα - σε αξία και σε μέγεθος – από αυτά που έχει ο Παπαδήμος τον οποϊο οι ξένοι έκαναν Πρωθυπουργό, και δικαιούται και πρέπει να το κάνει. Δεν γράφουμε γιατί μας πληρώνει η ΕΥΠ ή το Εφοπλιστάν.

Eντάξει; Η δολοφονία των μελών της ΧΑ αναμενόταν.

 Ηθικοί αυτουργοί είναι σαφώς ο Σαμαλάς, ο πρώην Τούρκογλου, ο Δένδιας και ο Αθανασίου. 

Αυτή είναι η γνώμη μας. 

Δεν είμαστε σαν αυτούς τους ακαδημαικούς που σας δείχνουν στα ΜΜΕ. 

Αν δεν σας αρέσουμε, να διαβάζετε άλλους “ακαδημαικούς” που τα γράφουν και τα λένε ευγενικά για να μη κουραστεί το μυαλό σας. Εμείς δεν τα παίρνουμε απο κανένα.

Το ΔΝΤ τραβά το αυτί της Γερμανίας....ΣΙΓΑ ΘΑ ΤΗΣ ΤΟ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΤΕ....

Μετά το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ τη σκυτάλη πήρε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) για να επικρίνει τα πλεονάσματα που έχει η Γερμανία στο εμπορικό ισοζύγιο σε βάρος των υπολοίπων ευρω-χωρών (κυρίως του Νότου), σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg.


Το ΔΝΤ απορρίπτει τον ισχυρισμό της καγκελαρίου 'Αγκελα Μέρκελ ότι...
 οι υψηλές εξαγωγές αποτελούν ένδειξη οικονομικής υγείας. 

Στην Ελλάδα το τροπάρι της ανόδου των εξαγωγών δεν έχει προσφέρει λύτρωση, όσο λεηλατούνται εισοδήματα. 

Η έκθεση του αμερικανικού υπουργείου επέκρινε τη Γερμανία ότι ..

ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ: Νικόλαος Ζορμπάς (1844 – 1920)


Έλληνας αξιωματικός του πυροβολικού, επικεφαλής του Στρατιωτικού Συνδέσμου, που πραγματοποίησε το κίνημα στου Γουδή στις 15 Αυγούστου 1909.

Ο Νικόλαος Ζορμπάς γεννήθηκε στην Αθήνα στις 27 Σεπτεμβρίου του 1844, από πατέρα στρατιωτικό που καταγόταν από την περιοχή της Μαγνησίας. Φοίτησε στη Σχολή Ευελπίδων και μετεκπαιδεύτηκε στη Γαλλία και στο Βέλγιο σε θέματα πυροβολικού.

Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα υπηρέτησε σε διάφορες μονάδες, διετέλεσε για μια επταετία προσωπάρχης στο Υπουργείο Στρατιωτικών (1882-1885 και 1887-1891) επί κυβερνήσεων του Χαρίλαου Τρικούπη και δίδαξε πυροβολική στη Σχολή Ευελπίδων. 

Η Ελλάδα μετά από 3000 χρόνια ύπαρξης, μπορεί να μην υπάρχει στα επόμενα 50 χρόνια. Θα αφήσουμε να μας κάνουν τους ''τελευταίους των Μοϊκανών'';;;

Η κόλαση του ευρώ και οι καταστροφικές πρακτικές του καζίνο μετά-καπιταλισμού

Ο παράδεισος του ευρώ που αποδείχτηκε κόλαση

Η Ελλάδα εντάχθηκε  στη ζώνη του ευρώ τον Ιανουάριο του  2001, σε έναν υποτιθέμενο οικονομικό παράδεισο. Αλλά αποδείχτηκε ότι ήταν η κόλαση. Ζούμε σήμερα μια σύγχρονη ελληνική τραγωδία, όπως ποτέ πριν με τη δραχμή. 


Ναι, μέρος της ευθύνης οφείλεται στη φαυλότητα του πολιτικού μας συστήματος. Αλλά το ίδιο σύστημα, υπήρχε και κατά τη διάρκεια των χρόνων της δραχμής. 

Η συστημική αρνητική επίδραση του ευρώ αποδεικνύεται,εκτός των άλλων, από το γεγονός ότι στην ευρωκόλαση μας ακολουθούν και άλλες χώρες της ευρωζώνης κυρίως μέσα στον ευρωπαϊκό νότο.


Από την έλευση της κρίσης  το 2008, το ΑΕΠ της χώρας μας έχει μειωθεί περίπου κατά 30% και αυτό συνεχίζεται, χωρίς φως στην άκρη του τούνελ. 

Η επίσημη  ανεργία έχει αυξηθεί πάνω από 27% και περίπου 50% για τους νέους. Κεντρικοί δρόμοι των πόλεων μοιάζουν με νεκροταφεία καταστημάτων.

Συνθήκες και Πρωτόκολλα για την Ανεξαρτησία της Ελλάδας


Κατά τη μακρά περίοδο της Τουρκοκρατίας, η οποία άρχισε με την Αλωση της Κωνσταντινούπολης το 1453, η προοπτική να εξασφαλίσουν οι Ελληνες την ελευθερία τους έμοιαζε μακρινή. 

Μόνο προς τα τέλη του 18ου αιώνα άρχισαν να εκδηλώνονται τα πρώτα σκιρτήματα του εθνικού κινήματος, ενός αιώνα κατά τη διάρκεια του οποίου η Οθωμανική Αυτοκρατορία είχε αρχίσει να αποδυναμώνεται στρατιωτικά, εδαφικά και οικονομικά.

H επιφανής ομάδα των ελλήνων Φαναριωτών αλλά και η εύρωστη τάξη των εμπόρων ελληνικής καταγωγής και παιδείας που έφτασαν να κυριαρχούν στο εμπόριο της αυτοκρατορίας προσέφεραν την απαραίτητη υλική βάση για μια πνευματική αναγέννηση με σκοπό να τονωθεί το αίσθημα του απαράμιλλου εθνικού κληροδοτήματος, ενώ ο άνεμος που φύσηξε με το ξέσπασμα της πρόσφατης Γαλλικής Επανάστασης έπνεε ακόμη.

Κυριότεροι φορείς αυτής της πνευματικής κινητοποίησης ήταν ....

Δυνατό ηλεκτροσόκ στη ΔΕΗ από ...700.000 πελάτες,που δεν μπορούν να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς.



Δεν ξανάγινε  τέτοιο ...ηλεκτροσόκ  στη ...ΔΕΗ!"

"Δράστες"  πάνω   από ....700.000 ταλαίπωροι καταναλωτές ,που ΔΕΝ δύνανται να πληρώσουν - μέσω του λογαριασμού  της ΔΕΗ- και τα ..χαράτσια. 
Κι έτσι  ΔΕΝ πληρώνουν και την αξία του  ηλεκτρικού ρεύματος!

Σύμφωνα με  το kathimerini.gr "σε νέο αδιέξοδο επανέρχεται η αγορά ηλεκτρισμού, καθώς οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί της ΔΕΗ τρέχουν με ρυθμό 4 εκατ. την ημέρα

Αρμόδια στελέχη της επιχείρησης περιγράφουν μια μη διαχειρίσιμη κατάσταση σε σχέση....

Αγορά Χρυσού Στα Σούπερ Μάρκετ: Ο Λαδέμπορας Της Κατοχής Ξανάρχεται


Aπό τη μια οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ επιδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία τους επιτρέποντάς μας να αφήνουμε στους ειδικούς κάδους τους τρόφιμα για τους φτωχούς ή παρέχουν έκπτωση 10% (στα τυριά) για τους ανέργους. 

Από την άλλη μας διευκολύνουν να πουλήσουμε ό,τι πολυτιμότερο έχουμε και ύστερα να αγοράσουμε τα απαραίτητα.

1-11-2013 Ομιλία του Δημήτρη Καζάκη στο Πανεπιστήμιο Πατρών (VIDEO).

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ. ΜΙΑ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΟΜΙΛΙΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ  ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΤΕΘΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΜΕ;





Επεισόδια στην Ρώμη για να προστατευτεί ο ευρωπαϊκός πολιτισμός(video)

Ρώμη Οι κοινωνίες αντιλαμβάνονται τα πάντα και σύντομα θα τρέχουν όλοι πίσω τους.
Βλέπουμε μια εξέγερση εν αναμονή σε όλο τον Νότο της Ευρώπης.
Οι κοινωνίες αντιλαμβανιονται πολλα περισσότερα και σύντομα  θα τρεχεται πισω τους λαμογιαΗ αστική τάξη συγκλονίζεται και δέχεται επίθεση για πρώτη φορά τόσο άγρια μετά την Γαλλική επανάσταση που την εδραίωσε ως ηγεμονεύουσα τάξη.

Το Uber alles των Γερμανών με μπλε ρομφαία και προβιά ευρωπαϊσμού στρέφεται ενάντια στα συμφέροντα της και τον ευρωπαϊκό πολιτισμό συνολικά.
Η γιαγια και ο πατέρας ανηλίκων που πετιέται έξω από το σπίτι του για χρέη -ουσιαστικά προς την ΕΚΤ και την Φρανκφούρτη- είναι μια προσβολή για τον ευρωπαικο πολιτισμό.
Βλέπουμε λοιπόν μια εξέγερση αλλά όχι του τύπου της Βόρειας Αφρικής. 
‘Εκεί δεν υπήρχε αστική τάξη αλλά

Υποχρεωτικό για όλα τα αυτοκίνητα στην Ε.Ε. το eCall από το 2015. Με συνοδηγό τον κατάσκοπο.


Υποχρεωτικό για όλα τα αυτοκίνητα στην Ε.Ε. το eCall από το 2015
Με συνοδηγό τον κατάσκοπο Από το 2015 στα αυτοκίνητα!!!


Με πρόσχημα την βοήθεια στα ατυχήματα θα μας βάλουν τον Θηρεσία στο αυτοκίνητο!!!


Ο ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ να παρακολουθείται που πηγαίνει, τι κάνει, που σταμάτησε, που είναι αυτή τη στιγμή να τρέξουν οι δολοφόνοι του να τον ξεκάνουν!!!


Το Ματριχ σε πλήρη εφαρμογή, όπου και να είσαι θα το ξέρουμε και θα σε ακούμε!!!!!!!!!!!!!  Και το νομίζαμε ότι είναι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ!!! Η νέα τάξη δουλεύει και εμείς κοιμόμαστε!

Η Απελευθέρωση του Αγίου Όρους, σαν σήμερα, 2 Νοεμβρίου 1912



2 Νοεμβρίου 1912

Το πρωί της 2ας Νοεμβρίου 1912, από το λιμάνι του Μούδρου της Λήμνου, αποπλέει Μοίρα του Ελληνικού Στόλου με επικεφαλής το θρυλικό Θωρηκτό «Γ. Αβέρωφ», υπό τον Ναύαρχο Παύλο Κουντουριώτη, και κατευθύνεται προς το Άγιο Όρος.

ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΣΗΡΙΑΛ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΥΧΑΙΑ...Ταχεία επιστροφή στην οθωμανική αυτοκρατορία: Άνοιξαν τζαμί στις Σέρρες!

ΚΟΣΤΙΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ!


Eπιστροφή στην εποχή της οθωμανικής αυτοκρατορίας με βήμα ταχύ χάρη σε μια κυβέρνηση που έχει υποσχεθεί στον Ρ.Τ.Ερντογάν να ανοίξει όλα τα ισλαμικά τεμένη: Έτσι, με δαπάνη πάνω από ενός εκατομμυρίου ευρώ άνοιξε το Ζινζιρλί τζαμί  στις Σέρρες, ένα κτίσμα της οθωμανικής σχολής Σινάν, που διέπρεψε στην οθωμανική αυτοκρατορία, για τα αρχιτεκτονικά της σχέδια.

Το τζαμί το οποίο πλέον είναι απόλυτα λειτουργικό  και θα χρησιμοποιείται για ισλαμικό προσκύνημα συντελώντας στην ισλαμοποίηση και της Α,Μακεδονίας (η Καβάλα θεωρείται πλέον κάτι σαν μουσουλμανική επαρχία…).
Ενώ λοιπόν στην Αθήνα καμιά κατασκευαστική δεν τολμά να αναλάβει την ανέγερση του τζαμιού, έχει βρεθεί άλλο κόλπο: Να αναστηλώνονται τα παλιά τζαμιά, δήθεν για ανάδειξη της “πολιτιστικής κληρονομιάς”. 

Της πολιτιστικής κληρονομιάς, ποιων; Των Τούρκων κατακτητών; 

Εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με τελευταία δημοσκόπηση! Σειρά και το άλλο φαύλο κόμμα της Ν.Δ ...σύντομα !


Ναυπηγεία και δημοσκοπήσεις έχουν… αποσυντονίσει τον Αντιπρόεδρο

Εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με τελευταία δημοσκόπηση!

Η τελευταία συνάντηση του αντιπροέδρου Β. Βενιζέλου με τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά είχε πολλά (συζήτηση για το νέο φόρο ακινήτων που λειτουργεί κυριολεκτικά διαλυτικά για την κυβέρνηση, για τη στάση έναντι της τρόικας, για τα θέματα της οικονομικής επικαιρότητας) αλλά δεν περιείχε ένα θέμα καυτό, ένα θέμα που –κυριολεκτικά- καίει τον Βενιζέλο

Το τι θα γίνει με την κάλυψή του για τα ναυπηγεία και τη σύμβαση για τα… αόρατα υποβρύχια.Βέβαια ο πρωθυπουργός, κατόπιν απαίτησης του Βενιζέλου, τον έχει καλύψει προδιαγράφοντας έτσι και την αρνητική στάση της Ν.Δ. όταν θα έρθει (που θα έρθει σύντομα…) η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για εξεταστική για το θέμα αυτό.

Ωστόσο, όπως σας αποκάλυψε το Newsbomb.gr, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης απαιτεί την αποχώρηση της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ απ’ τη σχετική ψηφοφορία, διότι φοβάται ....

ΒΙΝΤΕΟ. Π. ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

π. Γεώργιος Μεταλληνός
Π. ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ 1-11

Αναμφίβολα και δικαίως κατέχει τον τίτλο ενός εκ των συγχρόνων σπουδαιοτέρων θεολόγων. 

Ο Αιδεσ. π. Γεώργιος Μεταλληνός, Ομότ. Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών είναι αποδεκτός και σεβαστός από τον επιστημονικό κόσμο παγκοσμίως για την σοφία, την κατάρτισή του και το περισπούδαστο έργο του. 

Θεωρούμε όμως σημαντικότερο απ' όλα την αγάπη του πιστού λαού προς το πρόσωπό του εξαιτίας της πιστότητάς του προς την Ιερά Παράδοση της Εκκλησίας και την απλότητα του χαρακτήρος του....

ΒΙΝΤΕΟ. ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΙ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ...ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!

Οι σημαντικότερες συλλογές αρχαιοτήτων σήμερα στον πλανήτη θεωρούνται κατά σειράν της Αγγλίας, της Γαλλίας και της Γερμανίας (και 4η της Ελλάδος), παρά το γεγονός ότι καμμιά από τις τρεις πρώτες χώρες δεν διαθέτει... αρχαία ιστορία!..

ΒΙΝΤΕΟ. Βόμβα: Γερμανός δημοσιογράφος αποκαλύπτει ότι τα ελληνικά ΜΜΕ ελέγχονται από την Τρόικα…



Ο βρώμικος ρόλος των ΜΜ”Ε”, ακρογωνιαίος λίθος σε καθε εισβολη του ΔΝΤ.

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά τις αποκαλύψεις. 


Η αποκάλυψη Γερμανού δημοσιογράφου, το αφιέρωμα του Al Jazeera και το δημοσιεύμα της New York Times.
Mια αποκάλυψη βόμβα που θα συζητηθεί έκανε Γερμανός δημοσιογράφος σε συνομιλητές του στην Αθήνα. 

Σύμφωνα με αυτή τα μεγαλύτερα ελληνικά ΜΜΕ ελέγχονται πλέον από την Τρόικα, μετά τον εντοπισμό από τους ελεγκτές της Blackrock του υπέρογκου δανεισμού τους-κοντά στο 1 δις-τον οποίο οι περισσότεροι μηντιάρχες αδυνατούν να αποπληρώσουν! 

Έτσι οι Έλληνες μηντιάρχες είχαν να επιλέξουν ανάμεσα στο να αναστείλουν εκδόσεις, να κλείσουν κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα την γλιτώσουν στο τέλος) ή να παραδοθούν αμαχητί στους δανειστές. 

Αυτό σημαίνει ότι τα μεγαλύτερα ΜΜΕ παρότι διατηρούν μια αντιμνημονιακή ρητορία σαν φερετζέ, στην πραγματικότητα ελέγχονται απόλυτα από τους δανειστές, οι οποίοι πλέον τα χρησιμοποιούν για την επικοινωνιακή τους προπαγάνδα!

Εθνική κυριαρχία...μή διαπραγματεύσιμη.Οι Έλληνες είναι συνυφασμένοι με την αντίσταση, την αντίδραση ,αιώνες τώρα.

Γράφει η Θάλεια Χούντα - 

Πρίν λίγες μόλις ημέρες ο Ντράγκι δήλωνε με ωμή ειλικρίνεια ότι "η εξυγίανση απαιτεί θυσίες στην εθνική κυριαρχία". 

Ως δήλωση είναι, κυνική, σκληρή, στυγνή αλλά αποτυπώνει με λίγες λέξεις την σκληρή εξαθλιωτική πραγματικότητα ενός λαού, ο οποίος από τα χέρια της ίδιας του της ηγεσίας έχει περιέλθει σε επίπεδα εθνικής ισοπέδωσης. 

Είναι μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής, ότι για να κατακτηθεί μία χώρα πρέπει πρώτα να αποδομηθεί οικονομικά, θεσμικά, κοινωνικά και πολιτικά.

Αλλά ας πάρουμε την διαδικασία από την αρχή.


 Για να μπορέσει μια ανεξάρτητη χώρα να γίνει οικονομικά ευάλωτη, θα πρέπει πρώτα να ενταχθεί ....

Σουλτς: «Δεν αρκεί η συγγνώμη για το πρόγραμμα της Ελλάδας»

Σουλτς: «Δεν αρκεί η συγγνώμη για το πρόγραμμα της Ελλάδας»
«Μας είχαν πει ότι η λιτότητα ήταν μονόδρομος, ότι δεν είχαμε άλλες επιλογές. 

Σήμερα όμως το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο μας λέει ότι οι επιπτώσεις της λιτότητας στις διάφορες οικονομίες εκτιμήθηκαν με λάθος τρόπο και ότι περιορίσθηκε η ανάπτυξη με απροσδόκητο τρόπο», τόνισε στο άρθρο αυτό ο Γερμανός σοσιαλδημοκράτης πολιτικός.

«Δεν φτάνει πια να ζητά κανείς συγγνώμη, κάποιος πρέπει να αναλάβει συγκεκριμένες ευθύνες» για τα προγράμματα οικονομικής εξυγίανσης που επιβλήθηκαν στην Ελλάδα, στην Ισπανία, στην Ιρλανδία και στην Κύπρο, έγραψε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, σε άρθρο του στην εφημερίδα Λα Ρεπούμπλικα

Δυστυχώς το ΣΧΕΔΙΟ είναι σε εφαρμογή, μείνετε μακριά και να είμαστε έτοιμοι για τα χειρότερα.

Πατριώτες να ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ήρεμα και μακριά από ακρότητες, να ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ τα
ΤΣΑΚΑΛΙΑ να πάνε στην φωλιά τους πριν τα ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ!


Πριν λίγες ημέρες και ένα χρόνο τώρα γράφω σχεδόν μόνος μου ότι αυτά τα 300 προδοτικά ΡΕΜΑΛΙΑ για να αποφύγουν την οργή του λαού, που σημαίνει δίκη και φυλακή, θα μας βάλουν να ΣΦΑΧΤΟΥΜΕ μεταξύ μας, ή θα κανουν πολεμικό ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ, η θα σκοτώσουν για να ΑΝΑΣΤΕΙΛΟΥΝ τις ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ διαδικασίες!


Ακούω διάφορα για τους

ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!

Αριστερά, Δεξιά και το παράδειγμα της Βαϊμάρης...

TΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
 
Είναι δυνατόν, εν έτει 2013, να χρειαζόμαστε εντατικά μαθήματα για το τι συνέβη και τι συνέπειες είχε αυτό που συνέβη στη μεσοπολεμική Γερμανία, της Βαϊμάρης και του Χίτλερ;Πρέπει, άραγε, να αρχίσουμε τώρα να (ξανα)διαβάζουμε Φρομ, Γκερέν, Τρότσκι, Ράιχ*;
Φαίνεται ότι όντως χρειάζεται, όσο τραγικά απελπιστικό κι αν μοιάζει τέτοιο συμπέρασμα.

Αντί οι πολιτικές δυνάμεις, κυβέρνηση, αντιπολίτευση, καλλιτέχνες, «διανοούμενοι» –τρομάρα τους!–, Εκκλησία, φορείς άπαντες να ’χουν βγει στα κάγκελα, πανευρωπαϊκώς και παγκοσμίως, να λένε «μπάστα, δολοφονείτε μια χώρα», να κατηγορούν για γενοκτονία, κοινωνικό ολοκαύτωμα τις ηγεσίες Ευρωπαίων και ΔΝΤ, υπεύθυνες για το αποδείξιμα χειρότερο, καταστροφικότερο οικονομικό πρόγραμμα της Ιστορίας, θα αρχίσουμε τώρα να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας; 

Ρεν σε Χουντή: Η ελληνική κυβέρνηση (ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ) συμφώνησε στην εσαεί εποπτεία της!!! ..."ΚΑΤΟΧΗ" ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΟΙ ΚΩΛΟΔΗΛΩΣΙΕΣ

H κυβέρνηση ήταν εκείνη που συμφώνησε να παραμείνει η Ελλάδα σε αυστηρή επιτήρηση μέχρι να αποπληρώσει το 75% του χρέους της, απάντησε εμμέσως πλην σαφώς ο Όλι Ρεν σε ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Χουντή.

«Μπορείτε να βεβαιώσετε αν με βάση τον Κανονισμό 472/2013 η Ελλάδα θα παραμείνει υπό...
αυστηρή εποπτεία ακόμα και μετά τη λήξη των Μνημονίων, έως ότου εξοφλήσει το 75% των δανείων που έχει λάβει;» ήταν η ερώτηση του Έλληνα ευρωβουλευτή στον αντιπρόεδρο της Κομισιόν.

Και η απάντηση του Όλι Ρεν ήταν λακωνική αλλά σαφής: «Έτσι συμφώνησαν οι κυβερνήσεις των κρατών μελών (και η ελληνική) στο πλαίσιο του Συμβουλίου».

Υπάρχουν και οι Ρώσοι.

http://rizopoulospost.com/wp-content/uploads/2013/10/rosia.jpg
Η έλευση σήμερα στην Αθήνα του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Σεργκέι Λαβρόφ, για διήμερη επίσκεψη, είναι γεμάτη συμβολισμούς και μηνύματα. Συμβολισμούς γύρω από τις πολιτισμικές συγγένειες και δεσμούς, μηνύματα προς το Βερολίνο που μεθοδεύει και πάλι την κάθοδό του προς τις θερμές θάλασσες και προς την Ουάσιγκτον που δεν μπορεί να μένει στα λόγια πια σε ότι αφορά τη στήριξη της Ελλάδας.


Έτσι, σήμερα θα γιορταστούν παρουσία του κ. Λαβροφ στο Ναύπλιο, τα 185 χρόνια από την ανακήρυξη του Ιωάννη Καποδίστρια κυβερνήτη της Ελλάδας και από τη σύναψη των διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας-Ρωσίας. 

Ο εορτασμός περιλαμβάνει επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στον ανδριάντα του Ιωάννη Καποδίστρια (που είχε διατελέσει υπουργός Εξωτερικών της Ρωσικής Αυτοκρατορίας, 1815-1822) από τους συμμετέχοντες φορείς και αγήματα του στόλου της Μαύρης Θάλασσας και των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. 

Αθανάσιος Δρούγος: Η δολοφονία των δύο άτυχων παιδιών δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που έρχεται.

 
*Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΜΠΡΩΧΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ.ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΒΡΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

*Η ΑΠΟΨΙΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ Γ.ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ ΚΑΙ Μ.ΚΑΠΕΛΩΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΒΙΑΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥΣ , ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ.

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΥΓΑΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΤΗΣ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ;

Μια χούφτα ηρωικοί εισαγγελείς, ξετυλίγουν βημα – βημα το σχεδιο καταστροφής της Ελλάδας. 

Σε κάθε βήμα, αποκαλύπτεται και άλλη μια πτυχή της ολέθριας δράσης του Γιώργου Παπανδρέου. 

Ένας ολέθριος μηχανισμός για τον οποίον όσοι τολμούσαμε να μιλήσουμε, 
βαπτιζόμασταν περιθωριακοί και συνωμοσιολόγοι απο τα καθεστωτικά ΜΜ”Ε”.

Απόλυτος συνεργός της συμμορίας Κλίντον – Σόρος, της συμμορίας που αιματοκύλισε τα Βαλκάνια και την Μεσόγειο για να δημιουργήσει κράτη – μαριονέτες, failed states, με εσωτερικό χάος και 
εκποίηση φυσικού πλούτου. 

Ενορχηστρωτής της συμμορίας των κερδοσκόπων που θησαύρισαν απο την μεθοδική διάλυση της χώρας. Από τις υποκλοπές, τις πυρκαγιές, τους αγωγούς εως τους τιτανικούς και τα CDS, καθε βημα προς τον όλεθρο ειχε την γλίτσα της στενής ή ευρύτερης συμμορίας του.

Ο Χρήστος Πρωτόπαπας είναι ο πρόεδρος της εταιρίας που θα βγάζει στο σφυρί τα σπίτια των Ελλήνων!

Προχθές αποκαλύψαμε στον Λόγιο Ερμή, τον νόμο που περάσανε από την βουλή οι κύριοι της κυβέρνησης, δημιουργώντας το κέντρο εισπραξης ασφαλιστικών εισφορών, του οποίου η αρμοδιότητα θα είναι η αναγκαστική κατάσχεση περιουσιών για αυτούς που χρωστάνε ποσά άνω των 
5000€. (Βλέπε εδώ)

Πρόεδρος αυτής της εταιρίας λοιπόν είναι ο πρώην εργατοπατέρας και μέγα-σύντροφος του ΠΑΣΟΚ κύριος Χρήστος Πρωτόπαπας, ο οποίος θα βγάζει στο σφυρί την δημόσια και την ιδιωτική περιουσία του Ελληνικού λαού.

ΘΕΛΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΓΟΥΔΗ. ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΜΕΧΡΙΣ ΕΝΟΣ.


ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΙ, ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ. ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΑΛΛΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΥ ΓΟΥΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ  ΕΜΦΥΛΙΟΣ.