Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Κι εσύ τέκνον... Ρούτε;

Η
δικαίωση του βασικού μας επιχειρήματος όλα αυτά τα χρόνια έφτασε μέσω...Ολλανδίας!

Τι συνέβη; 
Ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας, Μαρκ Ρούτε,όπως αποκαλύφθηκε χθες σε εφημερίδα της χώρας, απείλησε το 2012 την Ε.Ε. με έξοδο της χώρας του από την Ευρωζώνη, μη αποδεχόμενος το "Πανευρωπαϊκό Μνημόνιο" που σέρβιρε τότε η πολιτική ηγεσία της Ε.Ε.!

Επρόκειτο για ένα σχέδιο "μεταρρυθμίσεων" (sic)σε όλες τις χώρες της Ε.Ε. το οποίο θα έπαιρνε μορφή σύμβασης, σα να λέμε "πανευρωπαϊκό μνημόνιο" δηλαδή!

Αλλά, μεταξύ άλλων, ο Ολλανδός πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε το αρνήθηκε, εκβιάζοντας  μάλιστα με...

Ο νέος Μεσαίωνας και η Ε.Ε.....

«Το σενάριο της σειράς «Game of Thrones» δείχνει αυτό που θα ζήσει σύντομα ο πλανήτης μας: ένα είδος νέου Μεσαίωνα, γεμάτου βία, αταξία, φυσικές καταστροφές, πολεμικούς ηγέτες, μάχες εξουσίας με γρήγορες εναλλαγές. 

ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ, ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΧΑΦΙΕΔΩΝ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΒΙΝΤΕΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ ΣΤΑΗ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΣΦΥΚΤΙΚΩΝ ΠΙΕΣΕΩΝ ΤΩΝ... ΕΒΡΑΙΩΝ!

Ενώπιον ανατροπής των πολιτικών συσχετισμών και των εκλογικών δεδομένων βρίσκεται το πολιτικό σύστημα, λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την πρώτη απόφαση που θα λάβει το Α΄ Τμήμα του Αρείου Πάγου για το εάν μπορούν να συμμετάσχουν ή όχι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής που κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση στις επικείμενες εκλογές για δήμους και περιφέρειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TheTOC.gr θεωρείται πολύ πιθανόν να ....

Η εμπιστοσύνη των ασύδοτων αγορών επιστρέφει αλλά η κοινωνία έχει καταστραφεί....

Η εμπιστοσύνη επιστρέφει πίσω στην Ελλάδα, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του Bloomberg το οποίο αναφέρει ότι η ανάκαμψη στην χώρα επιτρέπει τώρα σε εταιρείες όπως η ΔΕΗ να επιστρέψουν στις ....

Η.Κασιδιάρης από Καλαμάτα: Θα σκάσουν νέες "βόμβες" για την κυβερνητική σκευωρία κατά της ΧΑ.

Νέες βόμβες που αποκαλύπτουν τη σκευωρία και την κατασκευή των διώξεων σε βάρος της Χρυσής Αυγής από την κυβέρνηση, προανήγγειλε ότι θα «σκάσουν» τις επόμενες ημέρες ο εκπρόσωπος του Λαϊκού Συνδέσμου και βουλευτής του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης από την Καλαμάτα.
Λίγες ώρες μετά την επιστολή-κόλαφο κορυφαίου δικαστικού που κατέθεσε στην Ολομέλεια της Βουλής και σύμφωνα με την οποία ο .....

Απάντηση που "τσούζει" της Ρωσίας προς την Ιαπωνία: Ρωσικά και κινεζικά πολεμικά "περικυκλώνουν" τα Σενκάκου...

Άμεση ήταν η απάντηση της Ρωσίας προς την Ιαπωνία σε ότι αφορά τα οικονομικά μέτρα που ανακοίνωσε το...Τόκιο(!) σχετικά με την πολιτική της Μόσχας στην Ουκρανία.
 
Ένας ρωσικός στολίσκος από τη δύναμη του Ειρηνικού εντός των επομένων ημερών καταπλέει στα αμφισβητου΄μενα νησιά Σενκάκου/Ντιαογού για κοινές ασκήσεις με το κινεζικό Ναυτικό! 

Με την κίνηση αυτή η Μόσχα κάνει σαφές ότι λαμβάνει το έρος του Πεκίνου στη διαμάχη του με το Τόκιο αναφορικά με το....

Τζον Κέρι: «Κινδυνεύει ολόκληρο το μοντέλο μας για παγκόσμια κυριαρχία»

Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι κατηγόρησε σήμερα τη Ρωσία ότι «προσπαθεί να αλλάξει την αρχιτεκτονική της ασφάλειας στην ανατολική Ευρώπη» αποσταθεροποιώντας την Ουκρανία.
Σε ομιλία του για τις διατλαντικές σχέσεις σε ένα ινστιτούτο μελετών της Ουάσινγκτον, ο Κέρι υπογράμμισε ότι «το έδαφος του ΝΑΤΟ είναι απαραβίαστο» και ότι η Συμμαχία θα υπερασπιστεί κάθε τμήμα του.
«Σήμερα η Ρωσία προσπαθεί να αλλάξει .....

Φτιάχνουν το πρώτο ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ – ΦΥΛΑΚΗ για “οικονομικούς εγκληματίες”...

Βρήκαν το χώρο που θα υποδεχθεί τους πρώτους “οικονομικούς εγκληματίες”. Δηλαδή …. εσένα κι εμένα
Το κράτος δουλεύει και φροντίζει πάνω από όλα τον πολίτη!!! 
Εδώ και μέρες, βοά η κοινωνία της Κορίνθου, πως ο εργολάβος έχει ήδη μπει στο στρατόπεδο της Κορίνθου και ετοιμάζει τον χώρο για να υποδεχθεί τους πρώτους “οικονομικούς εγκληματίες”. 
Δηλαδή, την γιαγιά που απεβίωσε ο άντρας της και της άφησε χρέος στο ΦΠΑ, εσένα κι εμένα που χρωστάμε μια δυο δόσεις από τον φόρο εισοδήματος προηγουμένων ετών, είτε γιατί ....

Σοβαρότατη καταγγελία για την πιστότητα των εκλογικών αποτελεσμάτων …… από καθηγητή του πανεπιστημίου Αθηνών!

tropologia-vouli-620x380
ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; Διαβάστε την επιστολή του καθηγητή. Τα κόμματα πρέπει άμεσα να πάρουν θέση!
ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΤΑΣΗ
ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
Επί πολλά έτη τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ελλάδα εξάγονται, από ιδιωτικούς φορείς με την χρήση προγραμμάτων υπολογιστών.

Ένας τρόπος επαλήθευσης και διασφάλισης της ορθότητας των αποτελεσμάτων των υπολογισμών με τα ιδιωτικά προγράμματα είναι να εφαρμοσθεί η εξής διαδικασία:
1.Να συγκροτηθεί ΑΜΕΣΩΣ .....

Γιατί η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν ΤΟΛΜΑ να εξαπολύσει έναν ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ εναντίον της ΡΩΣΙΑΣ...

Παρά τις προσπάθειες της Ουάσιγκτον , η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι πρόθυμη να σπάσει τις ισχυρές εμπορικές σχέσεις της με τη Μόσχα και δεν …
…  είναι διατεθειμένη να επιβάλει σοβαρές κυρώσεις κατά της Ρωσίας , σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες .
Αυτή τη Δευτέρα , ακολουθώντας το παράδειγμα των ΗΠΑ , η Ευρωπαϊκή Ένωση δημοσίευσε τον δικό της κατάλογο προσώπων που τους είχαν επιβληθεί κυρώσεις για τη ....