Κυριακή 15 Μαΐου 2016

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η "ΑΚΡΗ" ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΟΣ 1 ΔΙΣ. ΒΑΡΕΛΙΩΝ Kοίτασμα πετρελαίου 200 εκατ. βαρελιών επιβεβαιώθηκε στον Πατραϊκό Κόλπο .

Κοίτασμα πετρελαίου δυναμικότητας 200 εκατ. βαρελιών επιβεβαιώνεται ότι υπάρχει στον Πατραϊκό Κόλπο. 
Οι πρόσφατες τρισδιάστατες σεισμικές καταγραφές υψηλής ευκρίνειας των οποίων η επεξεργασία γίνεται στο Λονδίνο, δείχνουν με σιγουριά ότι «επιβεβαιώνεται ο πρωτεύων γεωλογικός στόχος που είχε εντοπιστεί και με παλαιότερες έρευνες». 
Ωστόσο, οι επιστήμονες εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι λέγοντας ότι «ακόμη είναι νωρίς για να υπάρχει σαφής εικόνα».
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που...

Έρανος των σιωνιστών υπέρ της Χίλαρυ Κλίντον.Γεύμα των Ρότσιλντ,υπέρ Κλίντον,με τιμή συμμετοχής τα 100.000 δολάρια το κεφάλι.

CicebiUWEAIfjSw (1)
Σε συναγερμό οι σιωνιστές στις ΗΠΑ,για να ενισχύσουν την Εβραικής καταγωγής Χίλαρυ Κλίντον,στην μάχη για το χρίσμα των δημοκρατικών στις ΗΠΑ.


Την Πέμπτη που μας πέρασε η σιωνιστική οικογένεια Ρότσιλντ,διοργάνωσε γεύμα υποστήριξης υπέρ της Χίλαρυ Κλίντον,στο σπίτι των  Lynn Forester de Rothschild(βλ.φώτο).



Η τιμή εισόδου για κάθε άτομο,άγγιζε τα 100.000 δολάρια και σύμφωνα....

Οι «γύπες» των αγορών ζητούν εκδίκηση από την Κριστίνα Φερνάντες – Τη σέρνουν σε δίκη γιατί προστάτεψε το λαό από τα νύχια τους .

http://www.newsvoice.gr/wp-content/uploads/2013/10/3b233cd8b2214e6b0c4bf2f85de1f297_XL.jpg
Η ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΡΟΥΣΕΦ – ΤΥΧΑΙΟ;

Οι “γύπες” των αγορών ζητούν εκδίκηση από την πρώην πρόεδρο της Αργεντινής Κριστίνα Φερνάντες-Κίρχνερ για το χρέος που δεν τους κατέλαβε μετά την χρεοκοπία της χώρας το 2001 και την οδηγούν σε δίκη δήθεν για παρατυπίες σε πωλήσεις αμερικανικών δολαρίων στην αγορά παραγώγων από την κεντρική τράπεζα επί των ημερών της.

Βρίσκουν πρόσφορο έδαφος στη νέα κυβέρνηση του Μαουρίτσιο Μάκρι που γέννησε προσδοκίες στα επιθετικά hedge funds, που εδώ και μια δεκαετία βρίσκονταν σε σύγκρουση με την κυβέρνηση Κίρχνερ. Τα κοράκια των αγορών περιμένουν να εισπράξουν το παλαιότερο χρέος που μέχρι σήμερα η Αργεντινή είχε αρνηθεί να τους καταβάλει.

Η πρώην πρόεδρος της Αργεντινής λοιπόν βρίσκεται αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη, μαζί με ....

ΞΑΦΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΔΥΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ: Δανείστηκαν εκτάκτως 1 δις! Έκαναν χρήση του μηχανισμού έκτακτης ρευστότητας.

Σάλο προκάλεσε χθες στην ελληνική αγορά ένα δημοσίευμα του Reuters, που ανέφερε ότι δύο τράπεζες -των οποίων η ταυτότητα δεν αποκαλύφθηκε- δανείστηκαν εκτάκτως 1 δισ. δολάρια, κάνοντας ...

Δείτε τι μισθό παίρνει ο νερουλάς της Βουλής !

Πρόκειται για ένα από τα πιό διάσημα πρόσωπα της Βουλής καθώς η φυσιογνωμία του φιγουράρει στις τηλεοράσεις πολλές φορές κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίασης της Βουλής. 

Κι αυτό γιατί ο «νερουλάς» είναι ο υπάλληλος υπεύθυνος να φέρνει ένα καθαρό ποτήρι νερό κάθε φορά που αλλάζει ο ομιλητής.

Φανταστείτε πόσες φορές....

ΣΟΚ!! Από τους 153.000 δικαιούχους επιδόματος ανεργίας του ΟΑΕΔ μόνο 20.000 είναι Έλληνες... ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του ΟΑΕΔ, μόνο ένας στους εφτά Έλληνες άνεργους παίρνει το επίδομα ανεργίας, με τους υπόλοιπους δικαιούχους να είναι όλοι λαθρομετανάστες.

Του Γιώργου Χατζιδάκη

Σύμφωνα με τον οργανισμό, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι ανέρχονται σε 1.061.221 και απ’ αυτούς λαμβάνουν επίδομα μόλις οι 153.602, με τους Έλληνες πολίτες που παίρνουν την συγκεκριμένη επιδότηση να μην ξεπερνούν τους 20.000.

Με βάση τα στοιχεία, οι μόνοι που ουσιαστικά θα εξασφαλίσουν επιδότηση ενοικίου και σίτισης και δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα, θα είναι οι αλλοδαποί και οι Ρομά. Κι αυτό γιατί η πλειοψηφία τους απασχολείται στην λεγόμενη «μαύρη εργασία», με αποτέλεσμα όταν υποβάλλουν φορολογικές δηλώσεις, τα εισοδήματα που δηλώνουν, να είναι σχεδόν ....

Τουρκική επίσκεψη στον νέο… ζωτικό σύμμαχο – Ουκρανία!

Μπορεί το αντικείμενο της επίσκεψης στην Ουκρανία να ήταν σύμφωνα με τις δηλώσεις οικονομικό, στη χώρα όμως η Τουρκία έστειλε τον υπουργό Άμυνας, ο οποίος φρόντισε να μας πληροφορήσει μάλιστα, ότι η Ουκρανία αποτελεί «ζωτικό σύμμαχο» για την Τουρκία στην περιοχή.
Δε χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση για να εκτιμήσει κανείς με ασφάλεια ότι η ενέργεια αυτή θα εξοργίσει τη Μόσχα, αφού η συνεργασία Άγκυρα-Κιέβου δεν μπορεί παρά να αφορά τη Μαύρη Θάλασσα, εκεί που βρίσκεται η Κριμαία, εκεί που....

Γιατί η υιοθέτηση του "κόφτη" συνιστά πράξη εσχάτης προδοσίας...

Ο «κόφτης» δεν είναι ένα απλό οικονομικό μέτρο όπως χιλιάδες άλλα που εφαρμόστηκαν στα πέτρινα χρόνια των μνημονίων, αλλά ένα κυρίαρχο γεωπολιτικό εργαλείο της Κατοχής, και μόνο υπογραφές πεμπτοφαλαγγιτών μπορούν να υπάρξουν κάτω από αυτό το έκτρωμα...

Είναι επομένως τραγικό λάθος, η όλη συζήτηση επ αυτού να εξαντλείται στα προβλεπόμενα έτσι κι αλλιώς από το σύμφωνο της δημοσιονομικής προσαρμογής…

Το σύμφωνο της δημοσιονομικής προσαρμογής, βεβαίως είναι δεδομένο, και βεβαίως στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής καπιταλιστικής ολοκλήρωσης συμβάλει τα μέγιστα στην εμπέδωση ερμαφρόδιτων ισορροπιών που διασφαλίζουν ωστόσο τον κυρίαρχο ελεγκτικό - και όχι μόνο – ρόλο των Γερμανών στη λοιπή ...αρμονικά «ενωμένη Ευρώπη».

Η υιοθέτηση όμως του συγκεκριμένου μέτρου από τα ελληνόφωνα ανδρείκελα σε μια χώρα κυριολεκτικά πλιατσικολογημένη, και καθηλωμένη στον ελεγχόμενο αναπνευστήρα της Κατοχικής διοίκησης, δεν καθιστά αυτό το μέτρο απλά ένα εργαλείο ελέγχου και δημοσιονομικής προσαρμογής.

Η κατεχόμενη Ελλάδα, είναι πλέον μια  αποικία χρέους με οικονομικές δεσμεύσεις δυσβάστακτες, και όλοι ξέρουν πως είναι αδύνατον να ...

Τρομερές αποκαλύψεις ανώνυμου μέλους του Κογκρέσου σε βιβλίο - Αντιστοιχίστε το με τα σούργελα του ελληνόφωνου πολιτικού προσωπικού.


Απίστευτα πράγματα λέει ένα μέλος του Κογκρέσου για τη διαφθορά του πολιτικού  συστήματος στις ΗΠΑ και την ευπιστία του αμερικανικού λαού.


Σε ένα καινούργιο βιβλίο με τίτλο "The Confessions of Congressman X", («Οι Εξομολογήσεις του Μέλους του Κογκρέσσου Χ»), ένα ανώνυμο μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ ομολογεί ότι... 

CASA POUND ITALIA: ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ «ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ» ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩν.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και πρωτότυπα πολιτικά κινήματα που προέκυψαν στην Ιταλία τα τελευταία χρόνια είναι η CasaPound Italia (CPI).
Ανάλογα από ποια πλευρά του παλιού πολιτικού φάσματος το βλέπετε, η ομάδα είτε ανασκευάζει τον ακροδεξιό εξτρεμισμό για μια νεότερη γενιά ή απλά κτυπά την σκληρή αριστερά στο δικό της «επαναστατικό» παιχνίδι, αλλά αγωνιζόμενη για παραδοσιακές αξίες, όπως αυτή της οικογένειας, της κοινότητα και του έθνος ενάντια στις δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης.

Ο χαρισματικός ηγέτης του κινήματος Gianluca Iannone απορρίπτει το υφιστάμενο πολιτικό φάσμα και βλέπει την CPI ως μέρος της απόρριψης από την Τρίτη Θέση (Third Posistion) των παλαιών εννοιών της Αριστεράς και της Δεξιάς υπέρ μιας πιο οργανικά οριζόμενης πολιτικής. Οι πολιτικές και οι μέθοδοι του κινήματος είναι δύσκολο να γίνουν αντιληπτές, καθώς έχουν στοιχεία τόσο της Αριστεράς όσο και της Δεξιάς.

Σαν χθες το 1982, φεύγει σε ηλικία 92 ετών η Δέσποινα Αχλαδιώτη, η «κυρά της Ρω»...ΒΙΝΤΕΟ

Σε αυτό το άγονο νησί, έζησε μια Ελληνίδα νησιώτισσα. 

Η Δέσποινα Αχλαδιώτη. Έγινε γνωστή στο πανελλήνιο ως «κυρά της Ρω» γιατί επί 40 χρόνια (από το 1943 ως το θάνατό της) ύψωνε την Ελληνική σημαία στην ακριτική νησίδα της Ρω κάθε πρωί και την κατέβαζε με τη δύση του ήλιου, για να πει σ' όλους, πως τούτος ο τόπος που πατούσε, απέναντι....

Καζάνι που βράζει η Ευρώπη: Σχεδόν οι μισοί Ευρωπαίοι ζητούν δημοψήφισμα για την παραμονή στην ΕΕ.

Καζάνι που βράζει η Ευρώπη: Σχεδόν οι μισοί Ευρωπαίοι ζητούν δημοψήφισμα για την παραμονή στην ΕΕ
Έντονοι φόβοι και ανησυχία εξαπλώνεται στην Ευρώπη, καθώς το βρετανικό δημοψήφισμα που θα καθορίσει το μέλλον της χώρας εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις 23 Ιουνίου 2016, αναμένεται να ποκαλέσει ένα ντόμινο παρόμοιων δημοψηφισμάτων σε άλλα κράτη-μέλη της ΕΕ, την ίδια στιγμή που η πλειοψηφία των Γάλλων και των Ιταλών ζητούν το θέμα να λυθεί επί της κάλπης.

Μια πρόσφατη δημοσκόπηση της Ipsos σε 8 μεγάλα κράτη της ΕΕ διαπίστωσε ότι σχεδόν το ήμισυ των ανθρώπων που ερωτήθηκαν πιστεύουν ότι η ψήφος για το Brexit δημιουργεί κίνδυνο εξάπλωσης του φαινομένου και σε άλλες χώρες. 


Στη Γερμανία, την Ιταλία, τη Σουηδία και την Ουγγαρία, περισσότερο από το 50% των ερωτηθέντων συμφώνησαν ότι και άλλα κράτη-μέλη πρόκειται να ....

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΟ… ΕΥΡΩΠΙΣΤΑΝ! η από την Εurope στην Eurabia ...(Βίντεο)


Η κατάσταση με τους μουσουλμάνους στην Ευρώπη έχει αρχίσει πλέον και γίνεται άκρως προβληματική καθώς στα περισσότερα κράτη, ειδικά στο Λονδίνο, οι άνθρωποι έρχονται συχνά σε αντιπαράθεση με μουσουλμάνους όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο.

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΗΡΩΕΣ..!

Γραφει η Νατασα Πετρου

Πέρα από λαϊκά ρητά γνωμικά σοφών,λόγια μεγάλων αντρών….πέρα και πάνω από όσα μας ‘’προσομοιάζουν» με επαναστάτες..και έτσι ξαπλώνουμε στον δίκαιο ύπνο μας ήσυχοι γιατί τα ποσταραμε στα social media…πέρα και πάνω από αυτά η αλήθεια της μίζερης υπόστασης μας μας πληγώνει.

Θα θέλαμε ένα κόσμο ηρώων και μεις…να ήμασταν εν δυνάμει ήρωες.


Ξέρουμε ότι αυτό έχει ανάγκη η πατρίδα μας! Ήρωες!


Μα δεν ξέρουμε να φερόμαστε ηρωικά....

Η μάζα θεωρεί “τρελό” οποιονδήποτε δεν ανήκει στην “συλλογική τρέλα”

http://therapywave.eu/wp-content/uploads/2015/10/therapywave_to-minima-tis-imeras-litrosi.jpg
Δοκίμασε να σκεφτείς ελαφρώς διαφορετικά από τον κόσμο και όλοι θα αρχίσουν να σε υποπτεύονται: κάτι δεν πάει καλά, είσαι τρελός.

Εάν ανήκεις στην μάζα, θεωρείσαι λογικός. Μπορεί η μάζα να είναι στα πρόθυρα της τρέλας, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Εσύ πρέπει απλά να ανήκεις στην μάζα και να συμπεριφέρεσαι όπως όλοι οι άλλοι. Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις. Δεν υπάρχουν περιθώρια για την ατομικότητα. Τα άτομα κλείνονται σε ψυχιατρείο.

Τρελό θεώρησαν τον Βούδα, τρελό θεώρησαν τον Ιησού, τρελό θεώρησαν τον Σωκράτη.

Οι μάζες θεωρούν τρελό οποιονδήποτε δεν ανήκει στην συλλογική τρέλα, οποιονδήποτε ξεφεύγει από αυτήν. Αλλά αυτή η τρέλα είναι....

Καλώς τονε και ας άργησε....!!

Pyatt
Φθάνει στην Αθήνα από το Κίεβο της Ουκρανίας ο νέος πρέσβης της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του Λόρδου-Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Φαινομενικά πρόκειται για το νέο πρέσβη των ΗΠΑ, αλλά στην ουσία είναι ο Πρέσβης του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.


Το όνομά του είναι Geoffrey Pyatt.

Geoffrey, Ελληνιστί Γοδεφρίγος, έτσι έλεγαν και τον ΓΑΠ. Ελληνιστί Γιωργάκης, αυτός ο Ιουδαίος που έφερε το ΔΝΤ στην Ελλάδα, τα Μνημόνια, και άρχισε η οικονομική καταστροφή της Πατρίδος.


Μετά την οικονομική καταστροφή, αρχίζει ο διαμελισμός, γιαυτό στέλνει εδώ το νέο σκληρό και επικίνδυνο Πρέσβη για την Ελλάδα ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Άκουσε για την επίσκεψη του Προέδρου της ΡΩΣΙΑΣ, και είπε ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ να χοντρύνει το Γεωπολιτικό παιχνίδι.


Ο Γοδεφρίγος θεωρείται σκληρός, ψυχροπολεμικός, ανατρεπτικός, και επικίνδυνος διπλωμάτης, για τη χώρα που είναι διαπιστευμένος.
Αναλαμβάνει Γεωγραφικές περιοχές όπου επικρατεί Γεωπολιτικός αναβρασμός, και κόκκινος συναγερμός.


Ο Γοδεφρίγος είναι προστατευόμενος της σκληρής Σιωνίστριας Βικτωρίας Νούλαντ.


Ο Γοδεφρίγος τυγχάνει της εγκρίσεως και ευνοίας του HENRY KISSINGER, ΥΠ.ΕΞ. της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Ο Γοδεφρίγος είναι ....

" Με μία μαντινάδα τα είπαν όλα! Μαντινάδα προειδοποίηση στους Τούρκους!

Υ.Γ: ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ αυτή η μαντινάδα να ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ!

(Οσοι θεωρείτε ότι η συγκεκριμένη μαντινάδα είναι μία πάρα πολύ καλή απάντηση στις συνεχόμενες προκλήσεις των Τούρκων, τότε δεν έχετε παρά να ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΑ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΕΛΛΕΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΔΥΣΤΟΚΙΑ ΑΝΑΓΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΩΝ ΡΙΖΙΚΩΝ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΩΝ.


39-ifestos-diplomatia

Ένα οποιοδήποτε κοινωνικοπολιτικό πεδίο «θολώνει» αναιρώντας τον ρόλο του εντολέα πολίτη εάν και όταν οι κατέχοντες την εξουσία για οποιονδήποτε λόγο μετατραπούν από εντολοδόχους σε εντολείς ή εάν τα κριτήρια πολιτικής ηθικής στην βάση των οποίων αποφασίζονται οι πολιτικοοικονομικές αποφάσεις είναι ασύμβατα με τα κριτήρια πολιτικής ηθικής της υποκείμενης πολιτικής ανθρωπολογίας.
Στην Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση εξαρχής το υποκείμενο ανθρωπολογικό περιβάλλον ήταν διαφοροποιημένο: Πολλές εθνοκρατικές κοινωνίες κάθε μια προικισμένη με τα οικεία κοσμοθεωρητικά θέσφατα και τα οικεία εθνικά κριτήρια πολιτικής ηθικής που διαρκώς σμιλεύονταν και αναπτύσσονταν με τρόπο συμβατό με αυτά τα θέσφατα.
Το στοίχημα της υλιστικά νοούμενης (δηλαδή πνευματικά αδιάφορης) οικονομικής ολοκλήρωσης ήταν ότι η δημιουργία υπερεθνικών θεσμών θα προκαλούσε μετατόπιση της πίστης, της νομιμοφροσύνης, των εξουσιών και των προσδοκιών από το εθνικό στο ....