Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...

Αποτέλεσμα εικόνας για κατεβειτε στουσ δρομουσ
Capital control πάνω από ενάμιση χρόνο, να μην μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε τα λεφτά σας, ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,
φόροι αβάσταχτοι που σας εξαθλίωσαν, ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,
Κατασχέσεις για μικροποσά στις εφορίες ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,
δουλεύετε για 300 ευρώ τον μήνα σαν σκλάβοι, οι περισσότεροι μαύρα χωρίς ασφάλιση, ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,έχουν ......

ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΑΝΕ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ,ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ;

Οι δανειστές σε συνεργασία με τους δοσίλογους προδότες σκαρφίζονται καινούργια μέτρα ,καινούργια μνημόνια, την επάνοδο του ΔΝΤ, καινούργιες φοροεπιδρομικές λαίλαπες, και σχέδια εξόντωσης εξολόθρευσης του Ελληνικού λαού!!! 

Με λίγα λόγια σκαρφίζονται παμπόνηρα σχέδια ιδέες,όπως απο την μία να φαίνονται ευεργέτες, 
Οτι ναι μέν έχουμε οικονομική κρίση, αλλά ...

ΕΒΡΑΙΚΟ ΛΟΜΠΙ: Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ!

Παρότι ο νέος πρόεδρος Τραμπ απηύθυνε μήνυμα για την επέτειο του εβραϊκού ολοκαυτώματος, ξεσήκωσε την μήνι του εβραϊκού λόμπι! 

Ο λόγος είναι ότι δεν αναφέρθηκε συγκεκριμένα στους εβραίους (καμμιά δεκαριά φορές, όπως απαιτούν οι σιωνιστές που διευθύνουν το λόμπι…), αλλά γιατί μίλησε γενικά για «αθώους», που πάλι γενικά, «χάθηκαν». 

Επίσης, διότι δεν είπε τον… μαγικό αριθμό «6 εκατομμύρια».

Έτσι, το γνωστό παρακλάδι του λόμπι, Anti Defamation League, ανέφερε πως «η δήλωση του Λευκού Οίκου προκαλεί σύγχυση και...

Ιδου οι επενδυσεις που φευγουν αντι να έρχονται..!! Τι δεν καταλαβες παλι ??

Μια ανοικτή εκρηκτική επιστολή προς τους μετόχους του ΟΤΕ


Ανοιχτή επιστολή

Προς: Τους μετόχους του Ομίλου ΟΤΕ.
 Με ανοικτή επιστολή τους προς τους μετόχους του ΟΤΕ,στηλιτεύει την κάκιστη πολιτική των πρώτων. Αναφέρεται στην επιστολή η κακοδιαχείριση που έχει γίνει σε επίπεδο επενδύσεων, απεμπλοκής από τη γραφειοκρατία, εθνικών συμφερόντων και συνθηκών εργασίας.

Σας την παραθέτουμε για να κρίνετε μόνοι σας.

Κύριοι μέτοχοι,

 Σήμερα, 8 χρόνια μετά την ιδιωτικοποίηση-παραχώρηση του δημόσιου ΟΤΕ στην κρατικών συμφερόντων Deutsche Telekom, είναι νομίζουμε αναγκαίο να γίνει ένας απολογισμός για την πορεία του Ομίλου ΟΤΕ.

• Η ανάπτυξη και οι επενδύσεις που υποσχέθηκαν....

Η Κίνα κηρύσσει τον πόλεμο στις ΗΠΑ ;;;– Κινητοποίηση κινεζικών και αμερικανικών δυνάμεων.

Οι Κινέζοι στρατιωτικοί διοικητές έδωσαν «κόκκινο συναγερμό» στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας λόγω σφοδρής έντασης με τις ΗΠΑ στον δυτικό Ειρηνικό Ωκεανό… απόψε σε μια κρίσιμη βραδιά για ολόκληρο τον πλανήτη.
Σε  ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα των κινεζικών ΕΔ  αναφέρεται η πρόταση   «πόλεμος με τις ΗΠΑ τώρα» , ως  μια «ωμή  πραγματικότητα» για αυτό που λαμβάνει χώρα «στα νερά της περιοχής στα οποία η «θερμοκρασία» έχει ανέβει απότομα και «κοχλάζουν» από την παρουσία τεράστιου αμερικανικού στόλου .
Η ανακοίνωση στο κινεζικό υπουργείο άμυνας αναρτήθηκε από υπάλληλο στο εθνικό τμήμα  άμυνας που ανήκει στην πανίσχυρη κινεζική  κεντρική στρατιωτική επιτροπή, η οποία ελέγχει στην ουσία την αχανή χώρα .
Το Πεκίνο απαιτεί ....

7 χρόνια ΜΝΗΜΟΝΙΑ...Το δούλεμα δεν έχει πάτο....

Αποτέλεσμα εικόνας για αθλιο πολιτικο συστημα
Συλλογή δηλώσεων πρωθυπουργών, υπουργών και παρατρεχάμενων των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ από το 2010 έως το 2017 για το ότι "Δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα".

7 χρόνια ΜΝΗΜΟΝΙΑ | Η κοροϊδία συνεχίζεται | Το ψέμα συνεχίζεται

ΕΞΩ από ΚΟΜΜΑΤΑ & ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ !!


Βιντεο

Νόαμ Τσόμσκι : H Ελλάδα καταστέφεται !

«Η Ευρωπαϊκή Eνωση, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το ΔΝΤ ασχολούνται με το να καταστρέψουν την Ελλάδα και υπάρχει σχέδιο για αυτό.Βέβαια, για να είμαστε ειλικρινείς, και η Ελλάδα από μόνη της έχει πολλά εσωτερικά προβλήματα. Αυτά που προτείνει η τρόικα, όμως, κάνει αυτά τα προβλήματα πολύ χειρότερα και αδύνατον να λυθούν. Σχεδιάζουν και προτείνουν πολιτικές οι οποίες δεν οδηγούν στην οικονομική ανάπτυξη και στη λύση του προβλήματος και γι’ αυτό όσο προχωρούν τα μέτρα θα φέρνουν λιγότερη ελπίδα και άρα μεγαλύτερη απελπισία στον κόσμο» επισημαίνει ο κορυφαίος Αμερικανός διανοητής Νόαμ Τσόμσκι.

.«Αυτό που ονομάζουν ....

Διαταγή εφαρμογής των «Εθνικών Σχεδίων» απέναντι στην Τουρκία .

Με μία λακωνική ανακοίνωση, το υπουργείο Εθνικής Αμυνας ανακοίνωσε την συνάντηση του  υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου με τον πρεσβευτή των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Geoffrey R. Pyatt ("συζήτησαν θέματα αμοιβαίας αμυντικής συνεργασίας"), αλλά το ενδιαφέρον βρίσκεται αλλού. 
Ο Ελληνας υπουργός, λίγο μετά, συγκέντρωσε όλα τα στοιχεία από τις τουρκικές επιθετικές ενέργειες των τελευταίων ημερών στην περιοχή των Ιμίων και τις ψευδείς ειδήσεις που κυκλοφορούν τα τουρκικά πρακτορεία ειδήσεων περί "συνεχών επεισοδίων σε Ιμια και Καλόλιμνο" και προχώρησε στην έκδοση διαταγής προς τις Ενοπλες Δυνάμεις για "Αμεση, απόλυτη και ....

ΕΚΤΑΚΤΟ! Έρχεται ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ…«ΣΦΑΓΗ» ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 5.000 ΕΥΡΩ!!!

«ΣΦΑΓΗ» ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 5.000 ΕΥΡΩ!!!

Επανέρχεται το σενάριο για κούρεμα καταθέσεων στη χώρα μας και αυτή τη φορά η αφορμή είναι η ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια.

Οι δανειστές δίνουν τρεις μήνες προθεσμία στις τράπεζες, ως τα επόμενα stress tests της ΕΚΤ και απειλούν με "ψαλίδισμα" των καταθέσεων, αν προκύψουν νέες δανειακές ανάγκες.

Ο λόγος είναι ότι ακόμα  ....

Το τσουνάμι Τραμπ, κατευθύνεται στο ευρώ και την Ε.Ε.

 Το τσουνάμι Τραμπ,  κατευθύνεται στο ευρώ και την Ε.Ε.
Η "νέα" Αμερική ξεκινάει το ξεχείλωμα της Ευρώπης που η ίδια είχε δημιουργήσει...

Καρατσεκαρισμένο........!

Εφιαλτικό σενάριο για ανακεφαλαιοποίηση και «κούρεμα» καταθέσεων.

Η καθυστέρηση σε θέματα ρύθμισης 'κόκκινων' δανείων, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έχει εγείρει και πάλι συζητήσεις για την πιθανότητα οι τράπεζες να χρειαστούν κεφάλαια, μολονότι τουλάχιστον μέχρι αυτήν τη στιγμή τα πιστωτικά ιδρύματα της χώρας εκτιμάται πως βρίσκονται απολύτως εντός στόχων σε ό,τι αφορά τα πλάνα αναδιάρθρωσης.

Δύο παράμετροι δείχνουν να ανησυχούν τους τραπεζίτες:

Καθυστερεί το θεσμικό πλαίσιο. Εχει ανοίξει η συζήτηση, να
συμπεριληφθούν στα δάνεια που θα υποστούν 'κούρεμα' και εκείνα με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου. 

Αυτή η τελευταία παράμετρος υπάρχει κίνδυνος να ....

Capital Economics: Υψηλός ο κίνδυνος χρεοκοπίας και Grexit φέτος.



Το ναυάγιο στο Eurogroup της περασμένης εβδομάδας σημαίνει ότι η ελληνική κρίση θα μπορούσε να ξεσπάσει και πάλι, όπως σημειώνει η Capital Economics, σε νέο της reprot για τις εξελίξεις στην ευρωζώνη.

Όπως επισημαίνει, μπορεί τα πρόσφατα οικονομικά στοιχεία για την ζώνη του ευρώ να δείχνουν ότι η περιοχή ξεκίνησε δυναμικά το 2017, ωστόσο μία σειρά εξελίξεων υπογραμμίζουν το πόσο σημαντικοί είναι οι πολιτικοί κίνδυνοι στην περιοχή. 

Μεταξύ αυτών, η αναζωπύρωση....