Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Κατ ουσίαν.... ..«ΚΛΕΙΝΕΙ» ΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! Δεν θα περνάνε από την Ολομέλεια οικονομικά μέτρα και νομοσχέδια

http://www.crashonline.gr/wp-content/uploads/2016/05/tsipras4.jpgΜνήμες μιας άλλης εποχής ξυπνάνε όσα βιώνει αλλά και αυτά που θα βιώσει στο μέλλον ο ελληνικός λαός με τη σύμφωνη γνώμη της «πρώτη φορά αριστερά» κυβέρνησης.

Προκειμένου να ξεπεράσει τον κάβο της νομοθέτησης προληπτικών μέτρων η κυβέρνηση δέχθηκε να νομοθετηθεί ο «κόφτης» δαπανών, πράγμα που σημαίνει ότι σε περίπτωση δημοσιονομικού εκτροχιασμού θα κόβονται αυτόματα δαπάνες (μεταξύ των οποίων μισθοί και συντάξεις).


 Από τα οριζόντια μέτρα εξαιρούνται οι ....

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΟΚ! «Αν δεν υπάρξει ελάφρυνση χρέους θα ξεσπάσουν βίαιες αναταραχές στην Ελλάδα»

https://2.bp.blogspot.com/-bdsssqXMMLQ/VzDNeywdfDI/AAAAAAABuss/E-ZfUmB5Kf4cwyOTgZFs_DwRUM4ee9q1gCLcB/s400/taraxes.jpgΖοφερές είναι οι προβλέψεις διεθνούς εταιρίας αναλύσεων για την Ελλάδα.

Η IHS προβλέπει κατάρρευση της κυβέρνησης και βίαιες αναταραχές αν η ελληνική κυβέρνηση δεν καταφέρει να εξασφαλίσει σημαντική ελάφρυνση χρέους σύντομα.

Αυτό εκτιμά η Μπλάνκα Κολενίκοβα, υψηλόβαθμη αναλύτρια της IHS Country Risk.


 «Η στήριξη του κόσμου στην κυβέρνηση θα εξαρτηθεί από την πρόοδο στην ελάφρυνση χρέους», εκτίμησε, επαναλαμβάνοντας τη θέση της IHS ότι η ελάφρυνση πρέπει να έχει τη μορφή παρατεταμένων ωριμάνσεων και μείωση των επιτοκίων.

«Η κυβέρνηση έκανε ισχυρή προεκλογική εκστρατεία κατά της λιτότητας, πριν ....

Ο κόσμος ζει…. στον κόσμο του..! Μόνον με αυτόν τον τρόπο θα τιμωρηθούν οι πολιτικοί ...

https://4.bp.blogspot.com/-KFf8-8qtlk0/VzGrylx0YoI/AAAAAAABu34/_MdlqWk1h1wlqTZpQBBDdBbDt2l2_ApxACLcB/s1600/20102011359.jpgΗ πλειοψηφία του κόσμου θέλει να δει τους πολιτικούς που κατέστρεψαν το έθνος, το λαό και τη χώρα, επιτέλους να τιμωρηθούν. 

Η τιμωρία αυτή, δεν έχει να κάνει με λόγους εκδίκησης. 

Έχει να κάνει με λόγους αποκατάστασης του περί δικαίου λαϊκού αισθήματος και λόγους παραδειγματισμού

Όμως ο κόσμος ζει…

Η ηγεσία της ΕΚΤ στο στόχαστρο της Γερμανίας – Δυστυχώς πτωχεύσαμε .

38
Όπως είναι γνωστό, η Γερμανία έχει τοποθετήσει σε όλους τους σημαντικούς οργανισμούς της Ευρωζώνης δικά της άτομα – με εξαίρεση μέχρι σήμερα την ΕΚΤ, την οποία διοικεί ο Ιταλός κ. Ντράγκι. 

Ο τελευταίος έρχεται συχνά σε σύγκρουση με τον κ. J. Weidmann που διευθύνει τη γερμανική κεντρική τράπεζα, κυρίως όσον αφορά την ποσοτική χαλάρωση, καθώς επίσης τα μηδενικά επιτόκια – με τα οποία είναι αντίθετη η Γερμανία.

Πρόσφατα όμως ....

Σε 8 χώρες σχεδόν οι μισοί θέλουν δημοψήφισμα για την παραμονή στην ΕΕ .

http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/708x320/public/simaia.9.5.708.jpg?itok=yCoZCe_gΗ απειλή του Brexit μπορεί να προκαλεί κύματα ανησυχίας στις Βρυξέλλες, αλλά και αρκετές ακόμη μεγάλες πρωτεύουσες της Ευρώπης, αλλά φαίνεται πως το βρετανικό δμοψήφισμα άνοιξε την «όρεξη» σε πολλούς.

Σε δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα, σχεδόν οι μισοί μετέχοντες από οχτώ χώρες θα ήθελαν να μπορούν οι ίδιοι να ψηφίσουν για την ....

Οι Τούρκοι, οι πλάνες μας και η… αξιολόγηση.

Του Αλέξανδρου Δρίβα
Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο Αιγαίο! 

Όχι, δεν είναι απίστευτη η τουρκική προκλητικότητα από την οποίαν μάλλον έχουμε μιθριδατιστεί (πολύ κακώς). 

Το απίστευτο, σε πρώτη ανάγνωση, είναι ότι η Τουρκία, σε περίοδο που είναι περιτριγυρισμένη από παρεμφερείς κινδύνους με την Ελλάδα (τηρουμένων των αναλογιών), αλωνίζει στην κυριολεξία στο Αιγαίο. 

Μάλιστα, έχει βρει πλέον και την καλύτερη δυνατή αφορμή, που αν την βάλουμε σε δεύτερες και τρίτες σκέψεις, τότε θα βρούμε και το περίφημο «δόγμα Özal» (πόλεμος μέσω ανθρώπων, μειονοτήτων, προσφύγων κτλ).

Την ίδια στιγμή, η Τουρκία «επιτίθεται» σε όλα τα μέτωπα. Ποια είναι αυτά; Ευθυγράμμιση όλων της των στόχων στα δυτικά και νοτιοανατολικά της ύδατα. Σε Ελλάδα και Κύπρο δηλαδή. 

Πιέζει αφόρητα για βάση στην Κύπρο, στο Αιγαίο αλωνίζει και όλα αυτά τα κάνει με «ευρωπαϊκή βίζα». Καλό είναι να προετοιμαστούμε ότι μια κάποια Τουρκία (όπως αυτή προκύψει) θα την έχουμε ....

ΕΠΙΒΙΩΣΗ: ΦΩΤΙΑ- ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ-ΤΣΑΙ ΑΠΟ ΠΕΥΚΟΒΕΛΟΝΕΣ...!

Τσι Κρήτης τ' αετόπουλο θε να 'ναι ένα κοτόπουλο. ΕΠΙΚΟ Βίντεο Για πολλά ΑΝΤΡΙΛΙΚΙΑ.

Κλούβια είναι η βράκα που φορείς σαν του Κοτοπουλάκη. Κι από λεβέντης Κρητικός έγινες χανουμάκι.

Της Κρήτης την βράκα μετέτρεψες σε σώβρακο του παππού μου κατουρημένο. 

Να δούμε πώς θα γυρίσεις τώρα στην Κρήτη. 

Σε περιμένουν οι συντοπίτες σου αγριεμένοι.

Οι πιο καλοί πεινούν κι αδικιούνται, οι πιο κακοί τρων και πίνουν και κυβερνούν...

«Άτιμος είναι ο κόσμος τούτος Αγά μου, άδικος τιποτένιος. 
Οι πιο καλοί πεινούν κι αδικιούνται, οι πιο κακοί τρων και πίνουν και κυβερνούν, χωρίς πίστη, χωρίς ντροπή, χωρίς αγάπη. 
Δεν μπορεί πια το άδικο να βαστάξει! Θα βγω στους γύρω δρόμους, θα σταθώ στις πλατείες, θανέβω στις στέγες και θα φωνάξω: Ελάτε όλοι οι πεινασμένοι κι οι αδικημένοι κι οι τίμοι να σμίξουμε, να βάλουμε ...

Οι ΗΠΑ στοχεύουν σε μόνιμη παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο! Η διαταγή είναι σαφής: «Κανονίστε το μοίρασμα της ενέργειας με την Τουρκία».

Για επιδίωξη μόνιμης παρουσίας του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο ως στόχο των ΗΠΑ κάνει λόγο σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Καθημερινή» επικαλούμενη κυβερνητικές και διπλωματικές πηγές.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι ΗΠΑ στοχεύουν να παραμείνει το ΝΑΤΟ στην περιοχή για δεκαετίες και αν επεκτείνει με σχέδιο και ένα νέο δόγμα την ακτίνα δράσης του στη Μεσόγειο.
 Όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι ΗΠΑ επιθυμούν να αποδώσει πάση θυσία η επιχείρηση ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, να μην προκληθεί θερμό επεισόδιο και να επιλυθούν τα ελληνοτουρκικά προβλήματα το συντομότερο δυνατόν.
Το Αιγαίο και η Ελλάδα καθίστανται για τις ΗΠΑ ως μείζονος σημασίας για μία σειρά......

Σκοπίμως δολοφονούν τη χώρα, είναι εγκληματίες......

Τι λέει η Ιστορία; Οτι όπου πήγε το ΔΝΤ έκαψε, κατέστρεψε, λεηλάτησε.
Τι λέει η (οποιαδήποτε)οικονομική θεωρία, δεξιά ή αριστερή; Oτι το «πρόγραμμα» που εφαρμόζεται στην Ελλάδα, α) σκοτώνει, β) δεν βγαίνει.
Τι λέει η λογική;Οτι μόνον παράφρονες ή εγκληματίες εφαρμόζουν και ξαναεφαρμόζουν και ξαναματαεφαρμόζουν ένα πρόγραμμα που δεν βγαίνει.
Γιατί λοιπόν η Ευρωπαϊκή Ενωση με προεξάρχουσα τη Γερμανία, γιατί το ΔΝΤ υπό τη σκέπη των ΗΠΑ και γιατί οι ελληνικές κυβερνήσεις (Παπανδρέου, Παπαδήμου, Σαμαρά, Τσίπρα) επιμένουν στην εφαρμογή του «ελληνικού προγράμματος» με αλλεπάλληλα μνημόνια, το ένα χειρότερο από το άλλο; Παράφρονες
δεν είναι, ούτε ηλίθιοιΣκοπίμως δολοφονούν τη χώρα, είναι εγκληματίες.Επωφελούνται από την οικονομική «γενοκτονία» των Ελλήνων. Η ιστορία με το χρέος (όπως την……

Πέσαμε Μέσα Στην «Παγίδα» Του Eurogroup.


Η παγίδα είχε στηθεί αριστοτεχνικά από τους υπουργούς Οικονομικών της Ευρωζώνης και το ΔΝΤ, και η Ελλάδα επέλεξε χθες το βράδυ να πέσει μέσα: με αντάλλαγμα τα ευχολόγια για διευθέτηση του ελληνικού χρέους σε τρεις δόσεις από τους δανειστές, η κυβέρνηση συμφώνησε να νομοθετήσει εμμέσως πλην σαφώς ήδη από τον ερχόμενο Οκτώβριο τις δημοσιονομικές περικοπές που θα ενεργοποιούνται με τον αυτόματο μηχανισμό.

Όχημα θα αποτελέσει το προσχέδιο του προϋπολογισμού του 2017 το οποίο στη συνέχεια θα γίνει νόμος του κράτους. Σε αυτό θα περιγράφονται ....

Οι Τούρκοι Ετοιμάζουν Μορφωμένους Γενίτσαρους Για Να Υποτάξουν Την Ελλάδα … – Η Ελλάδα Πρέπει Να Το Αποτρέψει …

Γράφει ο Χρήστος Βαλκάνιος
Αποτελεί απόλυτα φυσιολογική φιλοδοξία κάθε μέλους μιας μειονότητας, όπως και αν προέκυψε, να επιδιώκει να διακριθεί στον τόπο στον οποίο βρέθηκε και στον οποίο δραστηριοποιείται επαγγελματικά, αλλά και να προσπαθεί για τις καλύτερες συνθήκες ατομικής και οικογενειακής διαβίωσης.


 Όταν όμως μιλάμε για την ...

Φτιάξτε το ψωμί σας!

post-feature-imageΥλικά
500γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις.

20γρ. μαγιά φρέσκια
1 κουτ. γ

λυκού αλάτι.

300ml νερό χλιαρό

1.Διαλύετε τη μαγιά στο χλιαρό νερό και αφήνετε στην άκρη.


2.Σ' ένα μεγάλο μπολ ρίχνετε το αλεύρι, το αλάτι και ανακατεύετε καλά. Προσθέτετε το νερό με τη μαγιά και ζυμώνετε με τα χέρια μέχρι να έχετε μια ελαστική ζύμη.

3.Καλύπτεται το μπολ με πλαστική μεμβράνη και αφήνετε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 1-2 ώρες.

4.Βγάζετε τη ζύμη από το μπολ και ζυμώνετε ξανά σε αλευρωμένο πάγκο, διπλώνοντας τις άκρες προς τα μέσα.

5.Κάνετε τη ζύμη μπάλα και τη ...

Η προφητεία

ΕΙΚΟΝΑ---Ευρώ,-βόμβα

Το ευρώ είναι ένα θνησιγενές νόμισμα, εάν παραμείνει ως έχει, ενώ οι αντοχές του δοκιμάζονται από την ελληνική κρίση, όπως επίσης η βιωσιμότητα της Ευρωζώνης – τυχόν «διάρρηξη» της οποίας θα έχει σοβαρότατες συνέπειες για το δολάριο και τον πλανήτη
“Η θεωρία της συνωμοσίας στην κοινωνία είναι η άποψη ότι, η εξήγηση ενός κοινωνικού φαινομένου συνίσταται στην ανακάλυψη των ανθρώπων ή των ομάδων, οι οποίοι ενδιαφέρονται να συμβεί αυτό το φαινόμενο – ενώ το έχουν σχεδιάσει και συνωμοτήσει για να το προκαλέσουν.
Η άποψη αυτή πηγάζει από τη αντίληψη πως, οτιδήποτε συμβαίνει στην κοινωνία (ιδιαίτερα, φαινόμενα όπως ο πόλεμος, η ανεργία, η φτώχεια και οι διάφορες ελλείψεις – καταστάσεις που κατά κανόνα όλοι οι άνθρωποι απεχθάνονται), αποτελεί αποτέλεσμα άμεσου σχεδίου ορισμένων ισχυρών ανθρώπων ή ....

“ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ” Μας απέκοψαν από την γη μας-μας φυλάκισαν στις πόλεις.

Ο κόσμος έχει παγιδευτεί μέσα στις πόλεις και απελπισμένα ψάχνει διέξοδο απο την οικονομική κρίση . Δεν μπορεί όμως να δεί την πόρτα που οδηγεί έξω απο τον λαβύρινθο.Η πόρτα αυτή υπάρχει και δείχνει προς την ΥΠΑΙΘΡΟ. 

Μας απέκοψαν απο την γή μας.

Μας φυλάκισαν στις πόλεις.

Υπήρξαν άνθρωποι σε αυτόν τον τόπο ( κάποτε ! ) που έσπαγαν το κρεμμύδι με τη γροθιά και το έτρωγαν με τα φασόλια που οι ΙΔΙΟΙ είχαν καλλιεργήσει.

Ανθρωποι που χτυπούσαν σκορδαλιά με τα ΔΙΚΑ τους σκόρδα , απο τον κήπο τους , και αλάτι που είχαν μαζέψει απο τη θάλασσα.


Άνθρωποι που έψηναν στον φούρνο τους το ΔΙΚΟ τους ψωμί απο το ΔΙΚΟ τους σιτάρι.

Πόσοι απο εμάς έχουν φάει σκορδαλιά απο ΔΙΚΑ τους σκόρδα , πρασσόπιτα απο....