Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΣΟΚ - ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 5 ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ! - ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ!

undefined
 Την επίκληση του Άρθρου 5 της Ατλαντικής Συμμαχίας μπορούν ανά πάσα στιγμή να επικαλεστούν πολεμοχαρείς κύκλοι για να ξεμπλοκάρουν μια και καλή την Επίθεση στη Συρία, που έχει κολλήσει πολιτικά και νομικά σε ΗΠΑ και Βρετανία!

  Δυνάμεις και συμφέροντα που 
επιθυμούν ευρείας κλίμακας επίθεση στη Συρία "εδώ και τώρα" και είναι μακράν των πολιτικών ηγετών ΗΠΑ και Αγγλίας, προετοιμάζονται - δοθείσης ευκαιρίας - να κάνουν χρήση του περίφημου άρθρου 5 της Συνθήκης του ΝΑΤΟ, προκειμένου να ξεμπλοκάρουν όλους τους δισταγμούς και τα ηθικά, πολιτικά και κυρίως νομικά κωλύματα που έχουν παρουσιαστεί και έχουν φρενάρει στο παρά πέντε την Επίθεση στη Συρία, ενώ όλες οι στρατιωτικές μονάδες εμπλοκής είναι με το δάχτυλο στη σκανδάλη!
   Με αυτόν τον τρόπο "θα ξεκολλήσουν άμεσα από τον βράχο" Ομπάμα και Κάμερον, θα αποστομωθούν Βουλευτές και Γερουσιαστές που τους εμποδίζουν και θα τους σύρουν άμεσα και κατεπειγόντως στον πολεμικό χορό της Συρίας!

 ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ: Χρειάζεται μονάχα μια λεπτομέρεια: μία ακόμη ...Επίθεση! Κατά ενός καταυλισμού προσφύγων στην Τουρκία, ή κατά μιας Τουρκικής πόλης, ή φυλακίου ή οχήματος, άρματος, ή πλοίου ή αεροπλάνου, σαν εκείνο που είπαν πως κατέρριψαν πριν καιρό οι Σύριοι του Άσαντ...

Εικόνες από το ΜΕΛΛΟΝ της Ελλάδας οι εξώσεις στην Ισπανία.

image002Του Λεωνίδα Βατικιώτη
Αρκεί μια ματιά στην Ισπανία για να μάθουμε τι θα ακολουθήσει την ειλημμένη απόφαση της κυβέρνησης Σαμαρά να μην ανανεώσει το νόμο που προστατεύει την πρώτη κατοικία από πλειστηριασμούς. 
Οπότε από την 1 η Ιανουαρίου του 2014, σιγά σιγά στην αρχή και με σαρωτικούς ρυθμούς στη συνέχεια, οι τράπεζες θα αρχίσουν τις κατασχέσεις σπιτιών που είχαν αγοραστεί με δάνεια που έχουν πάψει να εξυπηρετούνται, προχωρώντας ταυτόχρονα και στην έξωση των δανειοληπτών.
Στη χώρα του Θερβάντες, με ένα ποσοστό ιδιοκατοίκησης κοντά στο 80%, που συναγωνίζεται το ελληνικό, απαιτείται πολύ μεγάλη μεροληψία για να κατηγορήσει κανείς τους ίδιους τους Ισπανούς για τα δάνεια που πήραν. «Δεν θέλουμε μια χώρα προλετάριων, θέλουμε μια χώρα που να αποτελείται από ιδιοκτήτες σπιτιών», δήλωνε δημόσια το 1957 ο πρώτος υπουργός Κατοικίας