Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΙ ΜΙΣΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΡΩΣΣΙΚΟ ΤΟΥΙΤΕΡ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ.

#
ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΙ ΜΙΣΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΡΩΣΣΙΚΟ ΤΟΥΙΤΕΡ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ..
ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ(ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΝΝΟΟΥΝ) ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ..ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ!!!!
ΜΑΝΩΛΗΣ  ΠΡΑΣΙΝΟΣ

Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ – Ο Ερντογάν ομολογεί και προκαλεί: “Το κομβόι που βομβάρδισαν οι Ρώσοι μετέφερε όπλα – Την επιχείρηση είχε οργανώσει η ΜΙΤ” –

komboi
Ο Ρ. Τ. Ερντογάν παραδέχθηκε πώς το κομβόι των φορτηγών που βομβάρδισαν χθες τα ρωσικά μαχητικά στα σύνορα με τη Συρία μετέφεραν όπλα και πυρομαχικά για την ενίσχυση των Τουρκομάνων και των τζιχαντιστών της al Nusra, οργανώνοντας επίθεση κατά του συριακού στρατού. Παραδέχθηκε επίσης πώς την επιχείρηση την οργάνωσε η ίδια η ΜΙΤ, καθώς η Άγκυρα περίμενε αντίποινα στην περιοχή από τους Ρώσους.

Πρόκειται για την ίδια περιοχή, στα σύνορα Τουρκίας – Συρίας, όπου τα τουρκικά F-16 κατέρριψαν το Su-24. Με το που το κομβόι των φορτηγών πέρασε τα σύνορα οι ρωσικοί πύραυλοι έπεφταν “βροχή” με αποτέλεσμα να καταστραφούν τα περισσότερα οχήματα και να υπάρξουν δεκάδες νεκροί.


Είναι αυτά τα αντίποινα της Μόσχας; Πολλοί πιστεύουν πώς είναι τα προεόρτια. Ακόμη δεν έχουν υπάρξει αντίποινα ουσίας από την ρωσική πλευρά και η συγκεκριμένη περιοχή προσφέρεται, καθώς ο Ερντογάν και ο Νταβούτογλου στέλνουν συτρατεύματα στην περιοχή για να εισβάλουν στη Συρία με πρόσχημα την προστασία των Τουρκομάνων. 


Σε μία τέτοια περίπτωση, όπως επισημαίνουν αναλυτές, ο βομβαρδισμός ....

ΒΟΜΒΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ !!!

BST_2211_043_cmyk2.jpg
ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΚΤΙΜΗΤΕΣ & ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.

Η αξία του ακινήτου δεν θα καθορίζεται από ανεξάρτητους εκτιμητές (όπως αρχικά προβλεπόταν), αλλά με βάση οδηγίες της Τραπέζης της Ελλάδος, σύμφωνα με τις αλλαγές της τελευταίας στιγμής που κατέθεσε στο πολυνομοσχέδιο ο Γ. Σταθάκης !!!
Πόσο ακόμα θα πέσουν και λόγω πλειστηριασμών οι τιμές των ακινήτων ;;;

Μεγάλα ερωτήματα για τον αντίκτυπο που θα έχουν τελικά οι νέες ρυθμίσεις για τα κόκκινα δάνεια στην ήδη λαβωμένη, την τελευταία επταετία, κτηματαγορά, με τον πολύ υψηλό αριθμό των 250.000 αδιάθετων ακινήτων εκφράζουν τα στελέχη του κλάδου εντοπίζοντας αδυναμίες των νέων ρυθμίσεων που έχουν να κάνουν κυρίως με τον ίδιο τον καθορισμό της εμπορικής αξίας, η οποία, σύμφωνα.....

ΟΛΑ ΒΑΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ…Στο Βρώμικο Κόλπο και ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας!

ΑΛΕΞΗΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ-ΠΡΟΦΙΛ-ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ
ΞΠΥΝΑΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ…

Μόνο όταν καταλάβετε τι ακριβώς γίνετε στον κόσμο θα μπορείτε να δείτε την αλήθεια!

– Το «Ισλαμικό Κράτος» ISIS είναι δημιούργημα των Αμερικάνων.
– Το «Ισλαμικό Κράτος» ISIS χρηματοδοτείται από τους Αμερικάνους, την Σουηδική Αραβία, το Κατάρ και την Τουρκία.
– Το «Ισλαμικό Κράτος» ISIS αγοράζει όπλα από τους Αμερικάνους.
– Οι Τούρκοι είναι δολοφόνοι και τρομοκράτες.
– Η Ρωσία χαλάει τα σχέδια των Αμερικάνων στην περιοχή, που δεν είναι άλλη από το να τοποθετεί πιόνια ως κυβερνήσεις των χωρών.
– To NATO και ο ΟΗΕ είναι εργαλείο των Αμερικανών.
– Η λαθρομετανάστευση και η Ισλαμοποίηση του κόσμου είναι το όπλο των ισχυρών για να μας έχουν να ζούμε σε κοινωνίες χάους και ...

ΕΓΓΡΑΦΟ – ΣΟΚ του Σόρος: «Διαλύστε την ορθοδοξία και την Ρωσία του Πούτιν…»

ΣΟΡΟΣ3
Πρόκειται για έγγραφο απόρρητο του Σόρος που μιλά για διάλυση της ορθοδοξίας και για εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια που πήραν το δρόμο για τις παρακάτω κατηγορίες…
1. Υποστήριξη των μέσων ενημέρωσης και σύσταση νέων.
2. Προσπάθεια ενίσχυσης οικονομικής και δημοσιογραφικής ώστε να «πληγωθεί» η εν Χριστώ κοινωνία που .....

Τι χρειαζόταν για να γίνει κάποιος Βουλευτής στην αρχαία Ελλάδα;

Τι χρειαζόταν για να γίνει κάποιος Βουλευτής στην αρχαία Ελλάδα;1. Να είναι Αθηναίος​ πολίτης...
2. Nα κατέχει την Ελληνική θρησκεία και παιδεία ​ (όμαιμον, ομότροπον, ομόθρησκον)​
3. Nα ΜΗΝ είναι κίναιδος, και
4. Να καταγραφεί ....

Η κυβέρνηση Τσίπρα έχασε φέτος τα έσοδα από τον ΕΝΦΙΑ τουλάχιστον των επόμενων 10-15 ετών

Του Κώστα Στούπα

1) Μπράβο Αλέξη και... εις άλλα με υγεία!

Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα και δια της άοκνης συμβολής του κομψευόμενου εμφανισιακά και ακκιζόμενου διανοητικά κ. Βαρουφάκη μόνο από το μέτωπο των τραπεζών έχασε φέτος τα έσοδα από τον ΕΝΦΙΑ των επόμενων 10-15 ετών τουλάχιστον.

Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα μόνο από τη ζημιά που έχει προκαλέσει στο δημόσιο χρέος από την καταστροφή που έχουν υποστεί οι τράπεζες, έχει προκαλέσει απώλειες στο δημόσιο που ισούνται με τα έσοδα που θέλει να εισπράξει το δημόσιο από τις οινοποιίες τα επόμενα 1.000 χρόνια.

Αν φιλοδοξεί να εισπράξει π.χ. από το φόρο στο κρασί 20 εκατ. και το δημόσιο έχει χάσει περί τα 20 δισ. ευρώ από τις ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών, αυτό ισοδυναμεί με ....

Και οι 27 χώρες της ΕΕ μπαίνουν στον πόλεμο ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος.

Και οι 27 χώρες της ΕΕ μπαίνουν στον πόλεμο ενάντια στο Ισλαμικό ΚράτοςOι 27 εταίροι της Γαλλίας στους κόλπους τηςΕυρωπαϊκής Ένωσης (σ.σ. δηλαδή και η Ελλάδα) θα παράσχουν άμεση ή έμμεση στρατιωτική υποστήριξη στις επιχειρήσεις που διεξάγει η Γαλλία στο εξωτερικό, κυρίως στη Συρία ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος, ανακοίνωσε την Τετάρτη ενώπιον των βουλευτών ο υπουργός Άμυνας της χώρας, Ζαν Ιβ Λε Ντριάν.

«Τα 27 (υπόλοιπα) κράτη μέλη (της ΕΕ) αποφάσισαν να προσφέρουν στήριξη στη Γαλλία, είτε υπό τη μορφή μια άμεσης υποστήριξης στο θέατρο (των επιχειρήσεων) στη Συρία είτε υπό τη μορφή μιας έμμεσης υποστήριξης στις επιχειρήσεις μας στο Λεβάντε είτε υπό τη μορφή μιας έμμεσης υποστήριξης σε άλλα μέτωπα όπου οι γαλλικές δυνάμεις επιχειρούν» επισήμανε ο Υπουργός χωρίς να διευκρινίσει το είδος αυτής της...

Φρένο στους πλειστηριασμούς από την Ευρωπαϊκή Ένωση.....

europi (1).jpgΦρένο βάζει στους πλειστηριασμούς κατοικιών η Επιτροπή Αναφορών της Ευρωπαϊκής Ένωσης μετά από καταγγελία του Συλλόγου Δανειοληπτών & Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος για μη τήρηση δύο τουλάχιστον Κοινοτικών Οδηγιών από τις ελληνικές τράπεζες κατά τη διάρκεια σύναψης δανειακών συμβάσεων από το 2001.
Έρευνα για το θέμα διεξάγει η Επιτροπή Αναφορών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ ζήτησε ήδη τη διεξαγωγή προκαταρκτικής έρευνας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Αυτή η πολύ σημαντική εξέλιξη αποτελεί ίσως το μοναδικό όπλο των Ελλήνων…

ΡΩΜΑΝΙΑΣ: Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΤΕΛΟΣ» ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ.

ImageHandler (23).jpg
«Το κύριο θέμα αυτής της περιόδου έχει μια ταμπέλα που λέγεται ασφαλιστικό. 
Η ανησυχία είναι γενική αυτή τη στιγμή.
 Για «fast track» πολιτικό διάλογο ώστε να επικυρωθούν οι περικοπές στις συντάξεις μέχρι το τέλος του 2016» έκανε λόγο στον Αlpha 989 ο πρώην γενικός γραμματέας  Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιώργος Ρωμανιάς, τονίζοντας ότι :….
«οι δανειστές επιμένουν σε  μειώσεις έως και 40% έως τα 65 έτη».
«Με την ετικέτα της βιωσιμότητας του συστήματος γίνεται μια προσπάθεια να δικαιολογηθούν οι περικοπές  σε ....

Η ΡΩΣΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ

Μόνο όταν καταλάβετε τι ακριβώς γίνετε στον κόσμο θα μπορείτε να δείτε την αλήθεια.
– Το «Ισλαμικό Κράτος» ISIS είναι δημιούργημα των Αμερικάνων.
– Το «Ισλαμικό Κράτος» ISIS χρηματοδοτείται από τους Αμερικάνους, την Σουηδική Αραβία, το Κατάρ και την Τουρκία.
– Το «Ισλαμικό Κράτος» ISIS αγοράζει όπλα από τους Αμερικάνους.
– Οι Τούρκοι είναι δολοφόνοι και τρομοκράτες.
– Η Ρωσία χαλάει τα σχέδια των Αμερικάνων στην περιοχή, που δεν είναι άλλη ……

Η ΡΩΣΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

ros231114.jpg39 Τούρκοι επιχειρηματίες που βρίσκονταν στη Ρωσία, ως συμμετέχοντες εκθέτες στην αγροτοβιομηχανική έκθεσηSouthAgro στην πόλη Κρασνοντάρ, κοντά στις ακτές του Εύξεινου Πόντου, συνελήφθησαν από τις ρωσικές Αρχές και αναμένεται να απελαθούν ως… λαθρομετανάστες.
Σύμφωνα με ρωσικά Μέσα,…….
οι 39 Τούρκοι επιχειρηματίες εισήλθαν στη Ρωσία ως τουρίστες και δεν είχαν visa για επαγγελματική παρουσία στη χώρα.
Επίσης, ακυρώνονται μαζικά όλες οι κρατήσεις για διακοπές τις ημέρες των Χριστουγέννων στην Κωνσταντινούπολη και άλλες πόλεις της Τουρκίας.
Η Ρωσία εξακολουθεί να περιμένει μια λογική απάντηση από την Τουρκία σχετικά με τον λόγο για τον οποίο κατέρριψε το ρωσικό μαχητικό, ανακοίνωσε σήμερα το Κρεμλίνο, προσθέτοντας ότι.....

Νέο ασφαλιστικό: Κλείδωσαν οι μειώσεις σε όλες τις συντάξεις ως 20% -Ποιοι είναι οι μεγάλοι χαμένοι.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: SOOCΑνατροπές για όλους τους συνταξιούχους φέρνει το νέο ασφαλιστικό, το οποίο η κυβέρνηση προωθεί με διαδικασίες κατεπείγοντος προκειμένου να ψηφιστεί μέσα στον Δεκέμβριο ώστε να ξεκινήσει η εφαρμογή του στις αρχές του 2016.
Με βάση αυτό, οι νέες συντάξεις θα είναι πολύ κοντά στα όρια των σημερινών συντάξεων του ΙΚΑ, πράγμα που σημαίνει ότι χιλιάδες συνταξιούχοι θα δουν τα ποσά που λάμβαναν μέχρι σήμερα να μειώνονται κατακόρυφα.
Αναλυτικά και όπως αποκαλύπτει ο Ελεύθερος Τύπος, σύμφωνα με το νέο …

Σε κάθε ισλαμική χώρα από την Τουρκία μέχρι το Πακιστάν, η γυναίκα είναι σκλάβα, αντικείμενο, υπάνθρωπος.

Ισλαμοφασίστες κομματιάζουν γυναίκα - Αφιερωμένο στους ελεεινούς υποκριτές! (βίντεο 18+)

Ανθρώπινα δικαιώματα και ισλάμ δεν γίνεται! 

Σε κάθε ισλαμική χώρα από την Τουρκία μέχρι το Πακιστάν, η γυναίκα είναι σκλάβα, αντικείμενο, υπάνθρωπος. 

Εάν δε χτυπηθεί το Ισλάμ στην ρίζα του, δεν θα υπάρξει ποτέ σεβασμός για δισεκατομμύρια γυναίκες που μαρτυρούν κάθε ημέρα.

Το βίντεο είναι συγκλονιστικό και .....

Ο ΜΠΙΛΑΛ, (ΥΙΟΣ), ΕΡΝΤΟΓΑΝ, Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ.

Ο μεγαλύτερος οικονομικός συνεταίρος των Τζιχαντιστών στο παράνομο λαθρεμπόριο πετρελαίου από τα κατεχόμενα εδάφη τους στην Συρία και στο Ιράκ, δεν είναι άλλος από τον γιο του Τούρκου προέδρου, Ταγίπ Ερντογάν, ο Μπιλάλ Ερντογάν, το όνομα του οποίου έχει αναφερθεί και σε άλλα οικονομικά σκάνδαλα από τον τουρκικό τύπο.

Σύμφωνα με αποκαλύψεις του ίδιου του τουρκικού τύπου....

Βόμβες οι «τρομοκράτες» γκιλοτίνες ο Κατρούγκαλος.

ΕΚΑΣ τέλος - Ενιαίος φορέας ασφάλισης

Ενώ όλα τα ΜΜ"Ε" στρέφουν την προσοχή των Ελλήνων στα "τρομοκρατικά" χτυπήματα και τις βόμβες, στην Ελλάδα τα πραγματικά θύματα της τρομοκρατίας των εκλεγμένων συνεχίζουν να σκοτώνουν χωρίς αντίσταση από κανέναν.

Την πρόθεση της.....

Κύριοι αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων, Πιέστε, Αναλάβετε Πρωτοβουλία ή Παραιτηθείτε ...

Πρίν ο αλλέκτωρ λαλήσει τρις, μετά το άρθρο μου με το οποίο καλούσα την ηγεσία
των Ενόπλων Δυνάμεων να πάρει θέση, 6 οπλισμένα τουρκικά μαχητικά παραβίασαν τον Ελληνικό εναέριο χώρο σε μιά επίδειξη της τουρκικής προκλητικότητας προκαλώντας αμηχανία στην Ελληνική πλευρά η οποία ανίκανη και άνευ αντανακλαστικών παρακολουθεί τίς ραγδαίες εξελίξεις, πορευόμενη με ανύπαρκτη.....

ΣΥΝΕΒΗ ΤΩΡΑ | Καταρρίφθηκε ΤΟΥΡΚΙΚΟ μαχητικό απο τους Ρώσους !!!

Καταρρίφθηκε από πυρά των αντιαεροπορικών συστημάτων S-300PMU2 το τουρκικό μαχητικό
κρούσης F-4E 2020 (κατ’άλλες πηγές RF-4E) που παραβίασε τον συριακό εναέριο χώρο και οι δύο πιλότοι αιχμαλωτίστηκαν. 


Το Reuters μεταδίδει ότι καταρρίφθηκε επάνω από το συριακό έδαφος. Επίσης το λιβανέζικο κανάλι «Αλ Μπαγιαντέρ» μεταδίδει ότι καταρρίφθηκε από πυρά της συριακής αεράμυνας.

Η Τουρκία ανακοίνωσε ότι έχασε την επικοινωνία με ένα μαχητικό κρούσης F-4E 2020 Τερμινέϊτορ (υπάρχει και μαρτυρία ότι είναι αναγνωριστικό RF-4) την ώρα που αυτό βρισκόταν πάνω από .....