Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Μανιφέστο Ευρωπαίων οικονομολόγων ενάντια στο ευρώ.

 Πέντε Ευρωπαίοι οικονομολόγοι εξέδωσαν μανιφέστο υπέρ της αποχώρησης των οικονομικά ισχυρότερων κρατών της Ευρώπης από τη ζώνη του ευρώ παρουσίασαν, σε εκδήλωση της δεξαμενής σκέψης "Notre Europe" στις Βρυξέλλες, πέντε ευρωπαίοι οικονομολόγοι.

Ένας εξ αυτών, ο Hans Olaf Henkel, καθηγητής στη Γερμανία, υποστήριξε ότι το ευρώ αποτελεί μία κοινωνική καταστροφή για το νότο και μία οικονομική αποτυχία καθώς δεν μπόρεσε να επιτύχει τους κοινωνικούς του στόχους.

Τέσσερις επιστολές προς φορολογουμένους.

undefined        Επιστολή προς απολυμένους

Απολύθηκες; Πήρες κι αποζημίωση από πάνω;


Τελειώσανε αυτά που ήξερες!


Με το νέο φορολογικό της αναπτυξιακής μας κυβέρνησης καταργείται η φοροελάφρυνση της αποζημίωσης της απόλυσής σου και πλέον φορολογείται με κλίμακα μισθού. Δηλαδή 42%.


Αμ τι νόμισες; 


Πως θα απολυθείς και θα ξεφύγεις απ' τα δίχτυα;

ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ Τουρκικός "τσαμπουκάς" στο Φαρμακονήσι - Στα χωρικά μας ύδατα επιχείρησαν έρευνα-διάσωση.

 Η Άγκυρα τραβάει επικίνδυνα το σχοινί και δημιουργεί τεχνητό κλίμα έντασης στο Αιγαίο προκειμένου να προβάλει τις αξιώσεις της σε βάρος των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων. 

Αυτό επιχείρησε στο Φαρμακονήσι, διεκδικώντας την έρευνα και διάσωση για θαλαμηγό που έμεινε ακυβέρνητη, ζητώντας από σκάφη του Λιμενικού να αποχωρήσουν από την περιοχή διότι «παραβίασαν τουρκικά χωρικά ύδατα».

ΣΟΚ: Έρχονται συντάξεις 360 ευρώ για όλους - Τι αναφέρει έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος.

Έρχονται συντάξεις πείνας προειδοποιεί η Τράπεζα της Ελλάδας στην έκθεση της όπου εκτιμάει πως είναι αναγκαία η ιδιωτική ασφάλιση για αξιοπρεπείς συντάξεις στο μέλλον.

Στην Εκθεσή της η Τράπεζα της Ελλάδος προειδοποιεί πως το νέο συνταξιοδοτικό τοπίο που 
διαμορφώνεται στη χώρα θα φέρει ξανά τα πάνω κάτω στους συνταξιούχους, αφού μοναδική σταθερά θα είναι η βασική σύνταξη των 360 ευρώ και όλο το υπόλοιπο ποσό θα χτίζεται με συντελεστές, οι οποίοι θα οδηγούν σε αναλογική σύνταξη υπολογιζόμενη επί του συνόλου των αποδοχών και των εργασιακών ετών που έχουν διανυθεί από την πρώτη ημέρα πρόσληψης.

Των ευρωπαίων περίγελοι και των αρχαίων παλιάτσοι‏ !!!!

undefined
8000 θραύσματα από αγγεία νεολιθικής εποχής επιστρέφουν οι Γερμανοί
και το υπουργείο πολιτισμού πανηγυρίζει .


Θραύσματα που έπρεπε να έχουν γυρίσει εδώ και χρόνια, όπως είχε συμφωνηθεί από το 2010.

Για τα αρχαία του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου που παρανόμως κρατούν στη χώρα τους οι λαφυραγωγοί Γερμανοί άχνα!


60 χρόνια τι έκαναν οι κυβερνήσεις ,οι εθνάρχες. οι χαρισματικοί ηγέτες;

ΚΥΡΙΕ ΘΕΟΧΑΡΗ, ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 94 “ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ” ΠΟΥ (ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ) ΞΕΠΛΕΝΑΝ ΧΡΗΜΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ EFG; ΔΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

undefined
Αγαπητέ κύριε Θεοχάρη. Ενημερωνόμαστε ότι ΑΚΟΜΑ δεν έχετε έλθει σε επαφή με τις αρμόδιες Βρετανικές αρχές για να ζητήσετε την λίστα με τα 94 πρόσωπα “πολιτικού ενδιαφέροντος” που πιθανόν να εμπλέκονται σε ξέπλυμα βρώμικου χρήματος μεσω της EFG Βρετανίας.

Δυστυχώς το θέμα άπτεται στην δική σας αρμοδιότητα και θα έπρεπε να το γνωρίζετε. 


Μπορεί η EFG να αποδέχθηκε το πρόστιμο της FCA για να κλείσει άρον άρον την υπόθεση, όμως για την Ελλάδα παραμένει ορθάνοιχτο. 

ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ, ΙΚΑ, ΟΑΕΔ! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ...ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ!

undefined
ΞΗΛΩΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΜΑΡΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

Στο στόχαστρο της κυβέρνησης μπαίνουν 384 δημοτικές επιχειρήσεις, 66 Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, 62 επιμελητήρια, ΙΚΑ, ΟΑΕΔ και κοινωφελή ιδρύματα, που εξετάζεται να αλλάξουν καθεστώς και να μετατραπούν σε Ιδιωτικού Δικαίου, με στόχο να γεμίσουν οι... δεξαμενές των 4.000 απολύσεων και των 25.000 διαθεσιμοτήτων που προβλέπει το Μνημόνιο.

"Βόμβα" για χρήση ναρκωτικών & αλκοολισμό στην Βουλή - "Να υπάρχει έλεγχος στην είσοδο".

undefined
Yπόνοιες για χρήση ναρκωτικών και αλκοολισμό από πολλούς βουλευτές, άφησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπο του Λαϊκού Συνδέσμου Χρήστος Παππάς πριν λίγο στην Βουλή.

Συγκεκριμένα μιλώντας πριν λίγο στη Βουλή είπε ότι "Μετά την απαγόρευση της οπλοφορίας και 
τους ελέγχους που γίνονται, θεωρούμε ότι είναι επιβεβλημένο να γίνεται έλεγχος στους βουλευτές που εισέρχονται στο Κοινοβούλιο για εκρηκτικά, ναρκωτικά και αλκοόλ. 

«Θα πούμε το ψωμί... ψωμάκι»

Πλήρης επιβεβαίωση του attikanea.... δυστυχώς!

Στα 360 ευρώ η σύνταξη ΟΛΩΝ των Ελλήνων.


Αυτά έγραφε το πρώτο Μνημόνιο που ψήφισε το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου και τα μπουμπούκια του Καρατζαφέρη.


Ας τολμήσει καποιο από αυτά τα πολιτικά αποβράσματα,  να ξαναζητήσει την ψήφο μας!


Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τα πολιτικά αποβράσματα του Σαμαρά, της Μπακογιάννη, του Κουβέλη και του Βενιζέλου, αλλά και όλων αυτών των αποβρασμάτων, που θέλουν να ιδρύσουν νέους πολιτικούς φορείς (Διαμαντοπούλου, Λοβέρδος και ΣΙΑ).


Κλειδώστε τους γέρους στα σπίτια και πετάξτε τα κλειδιά, την ημέρα των εκλογών... που τα στοιχεία λένε, ότι θα γίνουν εντός του Ιουνίου. 

Πόπη Σουφλή
syntaxeis 1Το ασφαλιστικό σύστημα με τη σημερινή του μορφή και με τις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης που θεσπίστηκαν το 2010 θα δίνει συντάξεις κάτω από τα όρια της φτώχειας στους μελλοντικούς συνταξιούχους, προειδοποιεί η Τράπεζα της Ελλάδος στην έκθεσή της για τη νομισματική πολιτική.

Την εικόνα ενός συνταξιοδοτικού συστήματος στο οποίο οι κύριες παροχές θα είναι πλήρως απομειωμένες, σε ποσοστό έως και 50%,

Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, έχει ήδη ξεκινήσει. Ιδου οι αποδείξεις...! (ΒΙΝΤΕΟ).

undefined

Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, έχει ήδη ξεκινήσει. Οι αποδείξεις στο βίντεο που ακολουθεί και στα link  που το αποδεικνύουν συνθέτοντας τα κομμάτια ενός εφιαλτικού για την ανθρωπότητα, πάζλ.
Είναι τουλάχιστον αφελής όποιος δεν βλέπει την ΑΛΗΘΕΙΑ!

Βαρβιτσιώτης: "Αν δεν έχεις να πληρώσεις φόρους πούλα το σπίτι" !!! (video) .

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΑΞΙΤΕΣ "ΣΩΤΗΡΕΣ" ΜΑΣ...

ΠΡΟΣΟΧΗ

ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΣΟΚ...

Ντου πολιτών σε πλειστηριασμό - "ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ" (video) /

undefined
Ένταση επικράτησε χθες κατά τη διάρκεια προσπάθειας μπλόκου των πλειστηριασμών στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου Κρήτης από οργάνωση πολιτών. 

Στο χώρο βρίσκονταν παραταγμένες και διμοιρίες των ΜΑΤ προκειμένου να εμποδίσουν την είσοδο των συγκεντρωμένων που αντέδρασαν φωνάζοντας συνθήματα.

Γερμανικές αποζημιώσεις για τα θύματα του Ολοκαυτώματος.

olokaytwmaΔύο μέτρα και δύο σταθμά από το Βερολίνο…
Το γερμανικό δημόσιο πρόκειται να συνεισφέρει συνολικά 772 εκατ. ευρώ από το 2014 ως το 2017 για να παρασχεθούν φροντίδες σε επιζώντες του Ολοκαυτώματος, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών στο Βερολίνο και καλά κάνει.
Ωστόσο την ίδια ώρα οι Γερμανοί..

«Οι γαλήνιες θάλασσες δεν κάνουν τους καλούς ναυτικούς».

undefined
1.    Δεν θελησα ποτε να ειμαι καλος ναυτικος. Εγινα υποχρεωτικα. Και
μαλιστα χωρις καν να το ζητησω.
2.    Όταν το ειπε ο Σενεκας, ηταν μαλλον σε περιοδο πνευματικης κρισεως.
3.    Όταν χαμογελας σε περιοδους που όλα είναι ανω-κατω, είναι μαλλον γιατι.......

"Η Ε.Ε. ας δει την Αθήνα για να διαπιστώσει το χάος που προκαλεί η λιτότητα".

 Ο τίτλος του κειμένου που δημοσιεύθηκε στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Guardian και ασκεί σκληρή κριτική στην εφαρμοζόμενη οικονομική πολιτική από πλευράς Κομισιόν είναι «Ευρωπαϊκή λιτότητα: Μεγάλες σκοτούρες, μικρές σκέψεις».
  Ο συντάκτης του άρθρου χαρακτηρίζει μέτρο ανακούφισης και όχι θεραπείας τη στροφή που φαινομενικά κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση επιδιώκοντας να εφαρμόσει πολιτικές ενίσχυσης της απασχόλησης, αφήνοντας λίγο πιο πίσω τις πολιτικές λιτότητας.

AΜΒΡΟΣΙΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ "Μην γίνετε δότες οργάνων".

Να μην συναινέσουν στην εφαρμογή του νόμου για τη δωρεά οργάνων μέχρι να αποφανθεί η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος καλεί τους ενορίτες της Μητρόπολής του ο Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος.
Εν τω μεταξύ, με ανακοίνωσή του ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων έχει ανακοινώσει ότι η δωρεά οργάνων από αποβιώσαντες δότες γίνεται και θα γίνεται πάντοτε συναινετικά.
Ο νόμος τίθεται σε ισχύ από την 1η Ιουνίου.
Με την ίδια ανακοίνωση ο ΕΟΜ καθησυχάζει τους πολίτες και διευκρινίζει ότι σε καμία περίπτωση δεν λαμβάνονται μοσχεύματα από αποβιώσαντα δότη, χωρίς τη συναίνεση της οικογένειάς του ή ενάντια στην αρνητική του δήλωση.

Ο "ΚΥΒΟΣ" ΕΡΡΙΦΘΗ; Ο Μ.Ομπάμα ζήτησε σχεδιασμό ζώνης απαγόρευσης πτήσεων πάνω από τη Συρία.

Οι ΗΠΑ εμφανίζονται αποφασισμένες να εμπλακούν άμεσα στο συριακό ζήτημα,σχεδιάζοντας στρατιωτική ζώνη απαγόρευσης πτήσεων πάνω από τη Συρία, παρότι πλέον υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες ότι οι S-300 βρίσκονται ήδη στην κατοχή του καθεστώτος Άσαντ.
Η ευρεία συμμετοχή της Χεζμπολάχ στις επιχειρήσεις ανακατάληψης εδαφών της συριακής επικράτειας, είναι καταλυτική, και έχει οδηγήσει τους ισλαμιστές σε αδιέξοδο, οπότε χρειάζεται κατεπείγουσα επιχείρηση διάσωσης από το"ιππικό".
Η κυβέρνηση του Μπαράκ Ομπάμα έχει ζητήσει από την Πεντάγωνο να εκπονήσει σχέδια για μια στρατιωτική ζώνη απαγόρευσης πτήσεων πάνω από τη Συρία, αποκαλύπτουν αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου λίγες ημέρες πριν την διεξαγωγή της "Διάσκεψης - Γενεύη 2" για τη συριακή κρίση.

ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ - ΕΚΠΛΗΞΗ O Ρωμανιάς στους Ανεξάρτητους Ελληνες.

Μια προσχώρηση- έκπληξη στο κόμμα του, τους Ανεξάρτητους Ελληνες, ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος. 
Οπως ανέφερε, από σήμερα μέλος των ΑΝ.ΕΛ. είναι ο πάλαι ποτε επιστημονικός συνεργάτης του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ Γιώργος Ρωμανιάς.
Ο κ. Ρωμανιάς ο οποίος είναι γνωστός στο ευρύ κοινό λόγω της ιδιότητάς του ως συνεργάτης του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ και της παρουσίας του στην τηλεόραση, καθώς τον καλούν συχνά στα πάνελ των ενημερωτικών εκπομπών για να

ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΟ ΘΕΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ.... ΒΙΝΤΕΟ !!

Άλλα λέει ο Προβόπουλος (Τράπεζα της Ελλάδας) & άλλα ο ΟΟΣΑ (Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας & Ανάπτυξης), για την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα.

Προσευχή στον Αλλάχ σε σχολείο του Αγίου Παντελεήμονα!.

Σημερινό δημοσίευμα φέρει καθηγητή να μαθαίνει μουσουλμανικές προσευχές στους μαθητές
Για την κατάσταση στο Κέντρο της Αθήνας έχουν γραφεί πάρα πολλά και ο καθένας μπορεί να φανταστεί τι επικρατεί στα σχολεία.

Οι Έλληνες μαθητές αρχίζουν να...
αποτελούν μειονότητα καθώς οι περισσότερες οικογένειες είτε μετακομίζουν σε άλλες περιοχές, είτε στέλνουν τα παιδιά τους σε σχολεία άλλων δήμων.

Αυτό όμως που δημοσιεύεται στο σημερινό Τύπο, ξεπερνά κάθε φαντασία. 

Νότης Μαριάς: Να αποχωρήσουμε από τη Βουλή στις 31 Μαΐου 2013.

Μιλώντας σήμερα 29/5/2013 από του βήματος της Βουλής ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότης Μαριάς μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στην πρότασή του για αποχώρηση των βουλευτών του αντιμνημονιακού δημοκρατικού τόξου από τη Βουλή προκειμένου να προασπίσουν το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία.

Το πλήρες κείμενο του εν λόγω αποσπάσματος της ομιλίας του Νότη Μαριά έχει ως ακολούθως:...

«Σε συνέχεια σχετικής έκκλησης που απηύθυνα στις 18 Απριλίου 2013 από το Βήμα της Βουλής προς τους συναδέλφους Βουλευτές του αντιμνημονιακού δημοκρατικού τόξου, επανήλθα για άλλη μια φορά στις 14 Μαΐου 2013 επιμένοντας ότι πρέπει να αποχωρήσουμε από τη Βουλή σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πολιτική, θεσμική και ηθική απαξίωση του ελληνικού Κοινοβουλίου που επιβάλλει καθημερινά η τρικομματική Κυβέρνηση.

"Που πάμε; Θα νικήσουμε ποτέ; Προς τι όλη τούτη η μάχη; Σώπα! Οι πολεμιστές ποτέ δε ρωτούνε!"

"Δεν είμαι καλός, δεν είμαι αγνός, δεν είμαι ήσυχος! 

Αβάσταχτη είναι η ευτυχία κι η δυστυχία μου, είμαι γιομάτος άναρθρες φωνές και σκοτάδι· κυλιούμαι όλο δάκρυα κι αίματα μέσα στη ζεστή τούτη φάτνη της σάρκας μου.

Φοβούμαι να μιλήσω. 

Στολίζουμαι με ψεύτικα φτερά, φωνάζω, τραγουδώ, κλαίω, για να συμπνίγω την ανήλεη κραυγή της καρδιάς μου....

Και νέο χαράτσι για τα εισοδήματα πάνω στην εισφορά αλληλεγγύης!

Παγίδα από το Οικονομικών

Νέο χαράτσι εμπνεύστηκε το υπουργείο Οικονομικών για να παγιδεύει μέσω των φορολογικών δηλώσεων όλα τα εισοδήματα, ανεξαρτήτως αν έχουν ήδη φορολογηθεί ή αν απαλλάσσονται από τον φόρο!

Στους κωδικούς 659-660 του πίνακα 6της φετινής φορολογικής δήλωσης πρέπει να...

Αυτός είναι ο... Παγκόσμιος Εβραιο-μασώνος που ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ στη Ελληνική πολιτική ...σκηνή !!!

Από κοντά και τα τσιράκια του: Κουβέλης, Ρεπούση, Τσίπρας, Βενιζέλος

Την απογοήτευσή του για τη συνεχιζόμενη αδυναμία της Ελλάδας να υιοθετήσει νέο νόμο για την καταπολέμηση εκφράσεων μίσους, του ρατσισμού και της άρνησης του Ολοκαυτώματος, εκφράζει ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου (World Jewish Congress), Ρόναλντ Λόντερ, όπως αναφέρεται σε σχετικό άρθρο που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της οργάνωσης!

Τον περασμένο Μάρτιο...

Πάνω από το μέσο όρο ωρών εργασίας οι Ελληνες, κάτω από το μέσο όρο το καθαρό εισόδημα.

Εκθεση του Ο.Ο.Σ.Α.

Πίσω από το μέσο όρο των χωρών του ΟΟΣΑ, βρίσκονται οι Ελληνες σε όλα τα πεδία που αποτυπώνεται το ευ ζην, προσγειώνοντας στη σκληρή πραγματικότητα όσους υποστηρίζουν ότι επίκειται η έξοδος από το τούνελ της κρίσης.

Ενα 24ωρο πριν από...

Ελληνοτουρκική "φιλία", ο δούρειος ίππος των εθνομηδενιστών.

Του Νίκου Χιδίρογλου 

Ο Τούρκος πρωθυπουργός, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο η Αγιά - Σοφιά να λειτουργήσει εκ νέου ως τζαμί. 

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που Τούρκος αξιωματούχος τονίζει κάτι τέτοιο. 

Κάθε μέρα...

Απ' τα κόκκαλα βγαλμένη, των Ελλήνων τα ιερά...

Ύμνος εις την Οργή

Η μεγαλύτερη οργή κρύβεται στην σιωπή. 

Κάθεται σε μία πολυθρόνα έχοντας κλείσει τις βαριές κουρτίνες αφήνοντας έξω το καλοκαίρι. 

Σηκώνεται κάθε πρωί και...

καθώς χτενίζει με βία τα μαλλιά της βλέπει στην βούρτσα τις λευκές τρίχες, απόδειξη ότι χρόνο πολύ ακόμα δεν έχει να ορθωθεί ως πρέπει. 

Φτιάχνει καφέ χτυπώντας καλά το καφεκούτι υπολογίζοντας την αυριανή δόση και ανάβει τσιγάρο κοιτώντας τον απέναντι τοίχο που πάνω του χιλιάδες φορές έχει οργανώσει την Τελευταία της Έξοδο.

Eφαρμογή παρακολουθεί τους χρήστες του διαδικτύου.

ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ
Ακόμα ο μέσος άνθρωπος δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι τελεί υπό παρακολούθηση σαν κοινός εγκληματίας. 

Καιρός να αλλάξει γνώμη!

Μία «ανατριχιαστική» εφαρμογή που....

ΝΕΕΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ: “Μύθος το Ζάλογγο” - “Πολιτικές αποφάσεις η αναγνώριση των …γενοκτονιών”!!!

"Το Ελληνικό κοινοβούλιο ψήφισε τις γενοκτονίες των Ποντίων και των Αρμενίων. Αυτό δεν σημαίνει ότι η ιστορική επιστήμη είναι υποχρεωμένη να δεχθεί τις πολιτικές αποφάσεις και μάλιστα να τιμωρούνται όσοι έχουν διαφορετική άποψη" !!!!

Δηλαδή, ο Ελληνισμός του Πόντου και της Ιωνίας είναι εκεί “μεταμφιεσμένος”; 

Δηλαδή έκαναν γενοκτονίες ο Χίτλερ και ο Μουσολίνι αλλά όχι ο δάσκαλος τους ο Κεμάλ (καθ’ ομολογίαν των ίδιων).

Διότι η μοναδική αδιάψευστη απόδειξη της εθνοκάθαρσης είναι ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ

Και όχι τα ΝΟΥΜΕΡΑ που αυτοαποκαλούνται “επιστήμονες” χρησιμοποιώντας αερολογίες ως “τεκμηρίωση”. 

Η Ρεπούση δεν αντέχει σε σοβαρή κριτική, είναι σα να προσπαθείς να πείσεις τον…

Να πως μιλούν άλλοι ηγέτες για τις μειονότητες! Διαβάστε την ομιλία Πούτιν στη Δούμα.


Ο Vladimir Putin παρουσιάστηκε πριν από ενα μήνα στην Δούμα(το ρωσικό Κοινοβούλιο) και έκανε μια ομιλία για τις εντάσεις με τις μειονότητες στην Ρωσία.

Για να θυμηθούμε τι είπε, για να καταλάβουμε πως απαντούν άλλοι ηγέτες σε αυτά τα ζητήματα και ας σκεφτούμε τι γίνεται στην Ελλάδα με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο: 


“Στην Ρωσία ζουν Ρώσοι. 

Οποιαδήποτε μειονότητα από

Τουρκία: «Η Άλωση της Κωνσταντινούπολης γιορτάστηκε με ενθουσιασμό».

Μεγάλες γιορτές πραγματοποιήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη για την 560η επέτειο της άλωσης της Πόλης από τους Οθωμανούς. 

Οι γιορτές έγιναν στον Κεράτιο Κόλπο με ακτινοβολίες φωτεινών δεσμίδων λέιζερ, πυροτεχνήματα και παράσταση για το πώς κατακτήθηκε από τους Οθωμανούς σε μια τρισδιάστατη γιγάντια οθόνη.

Σαουδική Αραβία σήμερα: Δείτε πως φέρεται στους μετανάστες η χώρα που μαζί με το Κατάρ χρηματοδοτεί “κέντρα μεταναστών” και “αντιρατσιστικούς νόμους”

Πέντε αποκεφαλισμένοι (μουσουλμάνου) μετανάστες από την Υεμένη κρέμονται σήμερα σε κοινή θέα στην πολη Τζιζάν στην ΝΔ Σαουδική Αραβία. 

Οι μετανάστες κατηγορήθηκαν και εκτελέσθηκαν βάσει του ισλαμικού δικαίου. 

Έπειτα εκτέθηκαν σε γερανό κρεμασμένοι απο τους ώμους ώστε οι λοιποί μετανάστες που βρίσκονται στην περιοχή να “παραδειγματιστούν”.

Αυτη η χώρα μαζι με το Καταρ, πρωταγωνιστούν

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ: «ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» !!! (βίντεο)

ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ;
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΝΑΪΜ ΕΛ ΓΚΑΝΤΟΥΡ: 

«ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»

«ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ

«Κούρεμα» των καταθέσεων μελλοντικά στις ελληνικές τράπεζες, αν παραστεί ανάγκη ...

undefined
Φόβος για «κούρεμα»!

Ανοιχτό άφησε το θέμα του «κουρέματος» των καταθέσεων μελλοντικά στις ελληνικές τράπεζες, αν παραστεί ανάγκη, ο Ευρωπαίος επίτροπος Μισέλ Μπαρνιέ.

Ανοιχτό άφησε το θέμα του «κουρέματος» των καταθέσεων μελλοντικά στις ελληνικές τράπεζες, αν παραστεί ανάγκη, ο Ευρωπαίος επίτροπος Μισέλ Μπαρνιέ. 


Ο ίδιος με έναν παρελκυστικό τρόπο απάντησε σε σχετική ερώτηση του ευρωβουλευτή Ν. Χουντή, που συναρτούσε το πιθανολογούμενο «κούρεμα» με τα κόκκινα δάνεια, ότι δεν έχει να απαντήσει τίποτα επί της ουσίας...

ΕΛΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ ..

undefined
Για να σπάσεις τις αλυσίδες σου, πρέπει να γίνεις εκείνος που κάποτε ήσουν...

Για να χορέψουμε στον ουρανό, με τους αγγέλους και τ΄ 
άστρα…


Να ‘μαστε λοιπόν πάλι εσύ κι εγώ, καθισμένοι αντίκρυ να μιλάμε για τις αλυσίδες που αφήσαμε να μας φορέσουν, να κοιτάζουμε τα συρματοπλέγματα και τον τοίχο που χτίζουνε ολόγυρά μας για να μας κλείσουν σε μια ανώνυμη φυλακή, να βρίζουμε ο ένας τον άλλον και να είμαστε έτοιμοι να αλληλο-σκοτωθούμε, επειδή μας διαβάλουν οι σπιούνοι των δημίων μας, επειδή επιλέξαμε να μένουμε στον μικρόκοσμο των προσωπικών μας συμφερόντων, επειδή συνεχίζουμε –ως άλογα όντα- να κοιτάζουμε το δέντρο, να ψάχνει η ματιά μας εκεί που μας δείχνει το δάχτυλο και να πιστεύουμε στα λόγια εκείνων που κάνανε σχέδια για το πως να γίνουμε δικοί τους σκλάβοι.

ΒΟΜΒΑ ΖΙΑΖΙΑ: "Η Θράκη χάνεται, η Αθήνα κοιμάται" - Τι αποκάλυψε για τις συνέπειες των περικοπών στις ΕΔ.

Μια ομιλία- βόμβα του πρώην Α/ΓΕΣ Κωνσταντίνου Ζιαζιά. Τα όσα έχει πει για τις επιπτώσεις των περικοπών στην Εθνική Άμυνα κανονικά θα πρέπει να προκαλέσουν συναγερμό στην κυβέρνηση.

Τα αγωνιώδη μηνύματα που καλούν στην πολιτική ηγεσία να αφυπνιστεί και να στρέψει την προσοχή 
της ειδικά τώρα ,μέσα στην οικονομική κρίση, στα εθνικά θέματα, πληθαίνουν.

Πρώτος στόχος της Νέας Τάξης Πραγμάτων – η Παγκόσμια φτώχεια.

Το Census Bureau ανέφερε ότι το 15% των Αμερικανών ζουν σε συνθήκες φτώχειας. Μια συγκλονιστική εικόνα. Αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ χειρότερη. Η ανισότητα εξαπλώνεται στις Η.Π.Α σαν μολυσματική ασθένεια, μολύνοντας όλο και περισσότερα νοικοκυριά, και μειώνοντας
τον αριθμό των οικονομικά ασφαλών οικογενειών, ενώ αποκρύπτουν την αλήθεια μόνο και μόνο για να διατηρηθεί ο μύθος της ευημερίας, της Αμερικής σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο.

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ !

undefined
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η “ΧΡΥΣΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ” ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ! ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΑ.

Έγγραφο- ντοκουμέντο που απέστειλαν οι Ρώσοι αξιωματούχοι, εκπροσωπώντας το Ρωσικό Δημόσιο στον τότε πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, συγχαίροντας για την υπογραφή της σύμβασης για τα αντιαεροπορικά συστήματα TOR M1, λίγες μέρες μετά την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που δικάζει τον Ακη Τσοχατζόπουλο με την οποία επιφυλάχθηκε –για μια ακόμα φορά– να αποφανθεί για την αναγκαιότητα ή μη της κλήτευσης του πρώην πρωθυπουργού ως μάρτυρα στο δικαστήριο.

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑ , ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ‏!!

Λείπουν βροντερά ρε γ@μώ το ποιητές, λόγιοι, ερμηνευτές, ακαδημαϊκοί.

Ένδεια και τίποτα άλλο. 


Ένδεια σε κάθε επίπεδο που κάνει φανταχτερό τίποτα την έλλειψη πολιτικών με κότσια. 

Πολιτικών Ελλήνων που να καίγονται για την Χώρα. Που να μπαίνουν στην φωτιά για τον
χειμαζόμενο Λαό τους, για την “αναφερόμενη” κυοφορούμενη διαμέλιση της Χώρας μου.

ΜΗΠΩΣ ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΡΕΜΟΥΝ ;

Τρίτη, 28 Μαΐου 2013. Ο Νίκος Χασαπόπουλος, συντάκτης της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ» παρουσίασε στο κτίριο της παλιά Βουλής το βιβλίο του «Η Χρυσή Αυγή, η ιστορία, τα πρόσωπα και η αλήθεια». 

Ο συγγραφέας κάνει μια ανάλυση του νεοναζιστικού χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής υπογραμμίζοντας την ανάγκη δημιουργίας ενός ενιαίου μετώπου που θα διαχειριστεί πολιτικά και με προσοχή το φαινόμενο. 

ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΥΡΩΚΑΤΑΙΓΙΔΑΣ....

eurozone-3-thumb-largeΗ κρίση εξελίσσεται στο επόμενο στάδιο της – στο κοινωνικό, «διανθισμένο» με πολιτικές, με εθνικές, καθώς επίσης με θρησκευτικές αντιπαραθέσεις, οι οποίες φαίνεται πως θα κλιμακωθούν ανεξέλεγκτα, απειλώντας την Ελλάδα και ολόκληρη την Ευρώπη...
Οι κοινωνικές αναταραχές στη Σουηδία, μετά από τις αντίστοιχες στη Γαλλία (2005) και στη Μ. Βρετανία (2011), καθώς επίσης τις κάπως μικρότερες στο Βέλγιο και στη Γερμανία (2012), μας υπενθύμισαν αναμφίβολα ότι οι ανομοιογενείς, μη συνεκτικές κοινωνίες, με μεγάλες εισοδηματικές ανισότητες, εκτρέφουν ανέκαθεν την εγκληματικότητα, τις εξεγέρσεις, το ρατσισμό, τα φυλετικά μίση, τους εμφυλίους πολέμους κοκ.