Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Mια... Κινέζα στο Μαρκόπουλο βρήκε σπίτι και βίζα με 252.000 ευρώ.

 Από μέρα σε μέρα αναμένεται να εγκατασταθεί στο νέο της σπίτι στο Μαρκόπουλο η Κινέζα επιχειρηματίας Τζιν Χονγκ με την οικογένειά της.
Με την αγορά του συγκεκριμένου ακινήτου, εμβαδού 160 τ.μ., τον περασμένο Αύγουστο, έγινε ο πρώτος υπήκοος τρίτης χώρας που έκανε χρήση των ευνοϊκών διατάξεων του νόμου που...  προβλέπει χορήγηση άδειας παραμονής σε όσους αποκτούν ακίνητη περιουσία στη χώρα μας αξίας άνω των 250.000 ευρώ. 

Στο κατόπι της αναμένονται και εκατοντάδες άλλοι, καθώς στον Οργανισμό Invest in Greece (Επενδύστε στην Ελλάδα Α.Ε.), που «τρέχει» το πρόγραμμα σε συνεργασία με τα υπουργεία Ανάπτυξης και Εσωτερικών, τα σχετικά ερωτήματα έχουν ξεπεράσει τα 300, ενώ ήδη 50 αιτήσεις για άδειες διαμονής βρίσκονται στη φάση της διεκπεραίωσης ...

ΟΟΣΑ: "Μαύρη" έγινε η ζωή του Έλληνα..

 Η μεγαλύτερη επίπτωση της κρίσης, αναφέρει η έκθεση, στην ευημερία των πολιτών προέκυψε από τη μείωση της απασχόλησης και την επιδείνωση των συνθηκών στην αγορά εργασίας. 

Το μέσο ελληνικό νοικοκυριό επηρεάστηκε πάρα πολύ από την κρίση, σύμφωνα με την έκθεση του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) για την ευημερία (Well Being) που μετρά το ... ανθρώπινο κόστος της κρίσης και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Η έρευνα αναφέρει ότι σε ένα σύνολο 11 κριτηρίων που χρησιμοποιήθηκαν για να μετρηθεί η ευημερία, η Ελλάδα βρισκόταν μόνο στα τρία από αυτά πάνω από το μέσο όρο των 34 αναπτυγμένων χωρών του ΟΟΣΑ, ενώ ήταν κάτω από το μέσο όρο στα υπόλοιπα οκτώ, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Ειδικότερα, πάνω από το μέσο όρο ήταν όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας, στην ισορροπία μεταξύ εργασίας και ζωής και στην προσωπική ασφάλεια. 

Χαμηλότερα από το μέσο όρο ήταν ....

Διέρρευσε το όνομα του τρομοκράτη που δολοφόνησε τα δύο μέλη της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο


Σε έναν βασικό ύποπτο καταλήγει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, μετά από την ανάλυση του φρικιαστικού βίντεο του μακελειού, σύμφωνα με πληροφορίες των (καλά πληροφορημένων εκ των έσω) καθεστωτικών ΜΜΕ.

Ιδού το χθεσινοβραδινό ρεπορτάζ του καναλιού Star:

«Το βίντεο ντοκουμέντο που έδωσε στην δημοσιότητα η αστυνομία, περιέχει ίσως το σημαντικότερο στοιχείο των ερευνών ικανό να  οδηγήσει τις διωκτικές αρχές στην ταυτότητα του ψυχρού εκτελεστή.

Το περπάτημα πρόδωσε τον δολοφόνο;

Ταυτότητα που όπως επισημαίνουν οι αστυνομικοί, αποκαλύπτεται  με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, από το περπάτημα του αδίστακτου...

Ταξίαρχος ο αυτόχειρας που αυτοκτόνησε την ώρα που του έκαναν έξωση..


Απόστρατος ταξίαρχος του Στρατού επιχείρησε να αυτοκτονήσει όταν αντίκρισε το δικαστικό επιμελητή που ήθελε να του επιδώσει, σύμφωνα με πληροφορίες, το χαρτί της έξωσης από το σπίτι του. 

Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Ο ηλικιωμένος άνδρας ζήτησε από τον επιμελητή να του δώσει 5 λεπτά χρόνο, μπήκε στο σπίτι όπου, όπως αναφέρουν ....

ΒΙΝΤΕΟ...Βουλευτίνα Πασόκ: Καλά κάνουν οι πολίτες που πάνε στη Χρυσή Αυγή.

Ενδιαφέρον από 40 μεγάλες εταιρείες, ηχηρά ονόματα της πετρελαϊκής βιομηχανίας, για τους υδρογονάνθρακες στην Ελλάδα

Ηχηρά ονόματα της παγκόσμιας πετρελαϊκής βιομηχανίας, από τις αμερικανικές Chevron και Exxon Mobil μέχρι τη ρωσική Gazprom, την ιταλική ENI, και τη γερμανική EON, συμμετέχουν στο συνέδριο της Αμερικανικής Ένωσης Γεωλόγων AAPG, που διεξάγεται από την Τετάρτη στην Αθήνα.
Στο συνέδριο, που γίνεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, δείγμα της σημασίας που αποδίδει η διεθνής πετρελαϊκή αγορά για τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες, έχουν δώσει συνολικά το παρόν τους 150 στελέχη από 40 μεγάλες εταιρείες που προέρχονται από 120 χώρες.
Πρόκειται τόσο για δυτικούς ομίλους, όσο και για εταιρείες της περιοχής της ΝΑ Μεσογείου, όπως η τουρκική κρατική επιχείρηση πετρελαίου TPAO, αλλά και για εταιρείες από την Ασία σαν τη μαλαισιανή Petronas.
«Το σημερινό συνέδριο δείχνει ότι η Ελλάδα μπαίνει στο μεγάλο χάρτη της ενέργειας σε παγκόσμιο επίπεδο», δήλωσε ....

Alpha Bank: «Πραγματικό δυστύχημα για τη χώρα το ότι στην τρέχουσα περίοδο συζητείται η επιβολή νέων μέτρων ύψους 0,55 δισ. ευρώ ή 2 δισ. ευρώ ή 2,5 δισ. ευρώ ή 2,9 δισ. ευρώ ή ό,τι άλλο για το 2014».

Το τελευταίο οικονομικό δελτίο της Alpha Bank, το οποίο δεδομένων των εκτιμήσεων της κυβέρνησης, αλλά και της Κομισιόν, εκτιμά, για άλλη μία φορά, πως το πρωτογενές πλεόνασμα του 2013 θα ανέλθει σε μεγαλύτερα επίπεδα, διαψεύδοντας τα προγνωστικά για 0,34 δισ. ευρώ, εντοπίζει το «κλειδί» για την αποφυγή νέων μέτρων. 
Βελτιωμένες φορολογικές πρακτικές, με σκοπό να συγκεντρωθούν όσα έσοδα διέφυγαν το 2012 και το 2013, προτείνουν οι αναλυτές, ενώ σε ό,τι αφορά στον νέο ενιαίο φόρο ακινήτων, καταδεικνύουν τα «μελανά» σημεία, προβάλλοντας τη θέση πως η επιβάρυνση είναι υπερβολική.
Σύμφωνα με τους αναλυτές της Alpha Bank, οι οποίοι επικαλούνται τόσο την έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, όσο και τα στοιχεία της κυβέρνησης για το εννεάμηνο και για τη βλετιωμένη πορεία των εσόδων, θεωρού «πραγματικό δυστύχημα για τη χώρα το ότι στην τρέχουσα περίοδο συζητείται η επιβολή νέων μέτρων ύψους 0,55 δισ. ευρώ ή 2 δισ. ευρώ ή 2,5 δισ. ευρώ ή 2,9 δισ. ευρώ ή ό,τι άλλο για το 2014».

Συγκεκριμένα, το μόνο που χρειάζεται, ...

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Άκυρη η συζήτηση της πρότασης μομφής: Δεν υπάρχει Ολομέλεια!

Θέμα ακυρότητας της συζήτησης επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ προκύπτει αυτόματα βάσει των όσων αναφέρει ο Κανονισμός της Βουλής από το γεγονός ότι η κυβέρνηση απαγορεύει στους τρεις βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου (Ν.Μιχαλολιάκο, Χ.Παππά και Γ.Λαγό) να παραστούν στις συνεδριάσεις της Ολομέλειας.
Τυπικά και ουσιαστικά δεν υπάρχει Ολομέλεια!
Υπάρχουν 297 βουλευτές, αντί των 300, αφού απαγορεύεται στους τρεις βουλευτές να παραστούν στις συνεδριάσεις του Σώματος του "κολοβού" Κοινοβουλίου.
Ας δούμε τι λέει σχετικά το άρθρο 142 του Κανονισμού της Βουλής για τις προτάσεις δυσπιστίας:

ΙΔΟΥ ΔΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ....ΤΟ ΚΚΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΑΤΡΙΔΑ!. ΒΙΝΤΕΟ

Η μαρτυρία ενός ανθρώπου γνωστού για τις αριστερές καταβολές του και συγκεκριμένα του ΚΚΕ.

Ακούστε ποιες έχουν μάθει ότι είναι οι πεποιθήσεις αυτών που θέλουν να λέγονται αριστεροί και γιατί είναι απαγορευμένες οι λέξεις ....ΠΑΤΡΙΔΑ και ΕΛΛΑΔΑ.... 


Δεν είναι άναρθρες φωνές ενός άγνωστου αλλά το παράπονο ενός επώνυμου κομμουνιστή που με το πέρασμα του χρόνου και με

Η Τρόικα γκαζωμένη απειλεί για τη λήψη νέων επώδυνων μέτρων σε βάρος του ελληνικού λαού...

Τρόικα>Μην λέτε εκεί έξω ότι δεν θα πάρετε μέτρα, γιατί απλά θα τα πάρετε...

Βλέπετε (άνω) τον   Τόμσεν που έχει αναλάβει  το ρόλο  ...εκφοβισμού  των μελών της  κυβέρνησης.


Ξεπερνάει τον εαυτό του (!)  και τους καλεί  , σύμφωνα με πληροφορίες , να ...πουν την αλήθεια στον κοσμάκη  για τα νέα  επώδυνα μέτρα που "πρέπει να ληφθούν" και θα ..."ληφθούν" ,όπως  φέρεται να είπε.

Θα πάρετε  ΝΕΑ μέτρα , είναι το ρεφρέν....

Γιατί η Τρόιϊκα  ανεβάζει  το  ποσό  στα  ...2,8 δισ. ενώ ....

Η τρόικα τα......“έριξε” στην Ελλάδα κατά την απολογία της στο Ευρωκοινοβούλιο.

Η τρόικα έδωσε την Ελλάδα κατά την απολογία της στο Ευρωκοινοβούλιο

Για πρώτη φορά κάθισαν «στο σκαμνί» χθες οι εκπρόσωποι της Κομισιόν και της ΕΚΤ στην τρόικα, Σερβάς Ντερούζ και Κλάους Μαζούχ, προκειμένου να απολογηθούν, σε δημόσια ακρόαση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, για την πολιτική της Τριμερούς, που εφαρμόζεται μέσω των Μνημονίων, στις χώρες που έλαβαν χρηματοοικονομική βοήθεια.
Ωστόσο, αντί να δώσουν εξηγήσεις -τουλάχιστον ως προς το ζήτημα της Ελλάδας- έριξαν τις ευθύνες στη χώρα μας και μάλιστα είπαν πως θα πρέπει να έρθουν και νέα μέτρα.
Στην ακρόαση, πάντως, δεν συμμετείχε το ΔΝΤ, το οποίο αρνήθηκε να παρευρεθεί στην διαδικασία.
Από τα όσα δήλωσαν, οι εκπρόσωποι των δανειστών αυτό που προκύπτει είναι πως οι σκληρές απαιτήσεις τους από την Ελλάδα δεν σταματούν και στις νέες διαπραγματεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση θα ζητήσουν νέα μέτρα. 
«Αναγκαία η λήψη νέων μέτρων στην Ελλάδα για να γίνει βιώσιμο το χρέος, η έξοδος στις αγορές θα γίνει από το 2015 και μετά ενώ από φέτος θα υπάρξει πρωτογενές πλεόνασμα», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Βάζουν πωλητήριο στην ιστορική οικία όπου γεννήθηκε ο Κωστής Παλαμάς.

spiti-palama-570
Μεσιτικό γραφείο ανέλαβε την πώληση του σπιτιού στο οποίο γεννήθηκε ο Κωστής Παλαμάς ενώ ο δήμος Πατρέων λόγω οικονομικής κρίσης αδυνατεί να αγοράσει το ακίνητο, το οποίο ανακηρύχθηκε διατηρητέο από την Εφορία Νεότερων Μνημείων. 
Σύμφωνα με πληροφορίες η τιμή πώλησης είναι στα 1,5 εκατ. Ευρώ, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστό αν κάποιος έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την αγορά του.

Μα πάλι δεν ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ;;;;; Και ο Τσίπρας στη Συμμορία του Ευρωμνημόνιου...

Πέμ, 07/11/2013 - 08:45

Washington Post: Κρίσιμη η κατάσταση για την παγκόσμια οικονομία μέχρι την Παρασκευή- Ποιοι είναι οι δύο λόγοι .

Μεγάλες ανακοινώσεις περιμένει και από τις δύο άκρες του Ατλαντικού την ..
Πέμπτη και την Παρασκευή η Washington Post, η οποία επισημαίνει πως «θα μαθευτούν πολλά για την παγκόσμια οικονομία».

Σε άρθρο του Neil Irwin στην αμερικανική εφημερίδα, γίνεται αναφορά στο τι θα ακολουθήσει τις δύο αυτές ημέρες που θα είναι τόσο σημαντικό για το οικονομικό μέλλον του πλανήτη εξηγώντας:

Αποκάλυψη: Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είναι ο πατέρας του νεκρού 22χρονου Μανώλη Καπελώνη ...

Από μια παραδοσιακή ΠΑΣΟΚική οικογένεια προέρχεται ο 22χρονος χρυσαυγίτης Μανώλης Καπελώνης
που έπεσε νεκρός από τα πυρά αγνώστων έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Ο Κώστας Καπελώνης, πατέρας του 22χρονου Μανώλη υπήρξε πρόεδρος των μηχανικών υπαλλήλων του ΥΠΕΧΩΔΕ επί υπουργείας Κώστα Λαλιώτη.

Σήμερα είναι πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΠΑΝΟΜ (της δημόσιας επιχείρησης ανέγερσης νοσοκομειακών μονάδων που ανήκει στο υπουργείο Υγείας) , θέση στην οποία τοποθετήθηκε με πρόταση της τότε υπουργού Υγείας Μαριλίζας Ξενογιαννακούλου και ....

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ !!! Είσαι για ένα στα γρήγορα;

Είσαι για ένα στα γρήγορα; 

Μη φοβάσαι δεν θα προλάβεις να το αισθανθείς, να το αγγίξεις να το γευτείς…

 Στα γρήγορα θα περπατήσεις, θα προσπεράσεις τα δέντρα, τους ανθρώπους, τα σχήματα στους τοίχους, τα χρώματα της μέρας, τα πρόσωπα στις γωνίες, τις μουσικές από τους καφενέδες… 

Βιάζεσαι να φτάσεις. Πού καιρός για στάσεις. 


Είναι Δευτέρα και στο γραφείο σε περιμένουν δαίμονες προς τιθάσευση. Όχι δεν έχουν μορφή. Είναι μία λίστα από «tasks» σε χαρτί ή στο ηλεκτρονικό ημερολόγιο. Κάποτε φυλούσες και δόξαζες την ψυχή σου σε ένα σημειωματάριο, τώρα ορίζεις τον εαυτό σου με deadlines, meetings και παραδοτέα. 

Μη φοβάσαι. Τους άφησες τα ηνία γιατί έχεις στόχο: να περάσει ο μήνας στα γρήγορα, να μπει ο καινούριος μισθός στα γρήγορα, να ξοδευτεί στα γρήγορα γιατί θέλεις Internet στα γρήγορα, για να καταναλώνεις πληροφορίες και αριθμούς στα γρήγορα. Να ξεχνάς τον ...

ΦΩΤΟ....Όταν σου κατάσχουν το Σπίτι, γίνεσαι καταληψίας. Τι δεν κατάλαβες;

Σήμερα στις συναντήσεις της Τρόικας με την Πολιτική Ηγεσία του τόπου θα συζητηθεί το 
θέμα των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας.


Δεν υπάρχει καλύτερος συμβολισμός από την αστυνομική επέμβαση στην “κανονική”για την συνείδηση του κόσμου, ΕΡΤ.


Μιλούν για δημοκρατία…


…ο Πρωθυπουργός που δεν έχει εμφανιστεί στη Βουλή ένα χρόνο…


…η Κυβέρνηση που παρακάμπτει τη Βουλή με Προεδρικά Διατάγματα και Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου…

Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ δεν θα...αποσυρθεί μόνη της!!

                   Στρογγυλοκάθησες στον καναπέ σου και βλέπεις στην T.V.
μικρομέγαλα Καθάρματα να σου κουνούν το δάκτυλο.

Ξέρω πως κάπου βαθιά μέσα σου...Ελπίζεις.
Σε κάποιο θαύμα, σε κάποιο νέο "πρόσωπο".
Ελπίζεις πως...ίσως...ίσως...και να μπήκε πάτος στο βαρέλι.

Πως  δ ε ν  θα χρειαστεί κι άλλο...Αίμα -το δικό σου ΑΙΜΑ-...
...η ρημάδα η Σωτηρία.

Πως  δ ε ν  μπορεί, ρε πούστη μου, νάναι ΟΛΟΙ τους
τόσο Ψευταράδες, Λαμόγια, Αμετανόητοι και Αδιόρθωτοι.

Ελπίζεις πως ΑΥΤΟΙ που σε κυβερνούν....

Καλά να πάθουμε.


Ας μη γελιόμαστε.

Σκύψαμε το κεφάλι. Οι περισσότεροι από μας. 
Άλλος γιατί εξακολουθεί να ελπίζει στα θαύματα. 
Άλλος γιατί διαθέτει απείρου μεγέθους "όριο ανοχής". 
Άλλος γιατί κουράστηκε κι άλλος γιατί φοβάται.

  Ας μη γελιόμαστε.

Κάποιοι εξακολουθούν να τους πιστεύουν.
Κάποιοι εξακολουθούν νάναι τσιράκια.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης «έθαψε» μήνυση κατά της τρόικα!

Με μία ερώτηση κόλαφο προς το υπουργείο Δικαιοσύνης και τον ίδιο τον υπουργό κ. Χαράλαμπο Αθανασίου, ο βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ανοίγει μία νέα διάσταση συνεργασίας μεταξύ της κυβέρνησης Σαμαρά και τρόικα, αφήνοντας σαφέστατες υπόνοιες για 
σοβαρότατη θεσμική παράλειψη του υπουργού Δικαιοσύνης, ο οποίος φαίνεται να μην προώθησε –ως όφειλε- την μηνυτήριο αναφορά

ΓΡΑΜΜΑ ΕΝΟΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ – Δείτε το αξίζει!


Εάν μια μέρα με δεις “γέρο”…εάν λερώνομαι όταν τρώω και δεν μπορώ να ντυθώ…έχε υπομονή, θυμήσου πόσο καιρό με πήρε για να σου τα μάθω… Εάν όταν μιλάω μαζί σου επαναλαμβάνω τα ίδια πράγματα…μην με διακόπτεις…άκουσε με , όταν ήσουν μικρός κάθε μέρα σου διάβαζα το ίδιο 
παραμύθι μέχρι να σε πάρει ο ύπνος.

Όταν δεν θέλω να πλυθώ μην με μαλώνεις και μην με κάνεις να αισθάνομαι ντροπή…

Βιντεο...''ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ'' - Καμμένος: ''Οι δυνάμεις κατοχής κατέλαβαν το Ραδιομέγαρο''

Η πρώτη αντίδραση αρχηγού κόμματος για την επέμβαση των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής ήρθε από τον Πάνο Καμμένο των Ανεξάρτητων Ελληνων μέσω twitter.

Eγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαρισμό: «Οι δυνάμεις κατοχής κατέλαβαν το ραδιομέγαρο. Ότι μεταδίδεται απο εδώ και πέρα είναι προπαγάνδα της τρόικας ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ.»

ΑΔΕΛΦΙΑ, ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕΣA ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ!


Ο «νόμος Κατσέλη» ποιους προστατεύει; Αυτούς που έχουν τα σπίτια τους σε off shore εταιρείες;


 Απελευθέρωση των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας από το 2014 ζητάει τρόικα και απορρίπτει τις μεσοβέζικες λύσεις που προτείνει η κυβέρνηση για να καλύψει την ανεπάρκεια της και την αδυναμία της να εγγυηθεί πώς τα σπίτια των ανέργων και των οικονομικά 
αδυνάμων θα παραμείνουν στην ιδιοκτησία των πολιτών.

Το μήνυμα που έχουν στείλει οι εκπρόσωποι των δανειστών είναι σαφής:«Τέλος της προστασίας της πρώτης κατοικίας από το 2014». 

Με αυτή τη θέση θα προσέλθουν ....

Οι πολλοί χρωστούν παντού, οι πλούσιοι πλουτίζουν κι άλλο!


Αυξάνονται τα χρέη προς την εφορία, τις τράπεζες, ακόμη και προς τη… ΔΕΗ (!), αλλά την ίδια ώρα το χρηματιστήριο της Αθήνας… καλπάζε.


Τη μια όψη της κρίσης τη ζουν ή την ακούνε όλοι σχεδόν οι Ελληνες: 

αυξάνονται τα χρέη των πολλών στις τράπεζες, στην εφορία, ακόμη και στη… ΔΕΗ! 

Την άλλη όψη της κρίσης, οι πολλοί την αγνοούν ή και όταν διαβάζουν κάτι σχετικό, αδυνατούν να το συνειδητοποιήσουν σε βάθος: το χρηματιστήριο Αθηνών καλπάζει και οι πλούσιοι πλουτίζουν περισσότερο!
Τα δύο πρόσωπα του Ιανού.

Ας δούμε όμως τα στοιχεία για να μη μένουμε στις γενικές εντυπώσεις.

 Τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια των Ελλήνων προς τις τράπεζες (αυτά δηλαδή που παρουσιάζουν καθυστέρηση στην εξόφληση άνω των 90 ημερών) έχουν ήδη ανέλθει εσχάτως, σύμφωνα με μελέτη της εταιρείας PwC, στο ύψος των περίπου 65 δισεκατομμυρίων ευρώ. 

Οι Γκρίζοι Λύκοι είναι έτοιμοι να βάλουν "φωτιά" στη Θράκη.

Πόσο κοντά βρισκόμαστε στην Κοσοβοποίηση της περιοχής και πότε θα αποφασίσει η Αθήνα να αντιμετωπίσει την προκλητική Άγκυρα;

Οι Γκρίζοι Λύκοι αποκτούν εφημερίδα στη Θράκη

Γράφει o Κωνσταντίνος Τερζής

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, μια νέα εφημερίδα αρχίζει να εκδίδεται στην Δυτική Θράκη… Από τώρα ευχόμαστε να είναι καλότυχη για τον τουρκικό λαό της Δυτικής Θράκης, για το τουρκικό έθνος και τον τουρκικό κόσμο…

Από τώρα συγχαίρουμε αυτούς που μοχθούνε για αυτό.

Πρακτορείο Ειδήσεων BTS

Οι Γκρίζοι Λύκοι αποκτούν εφημερίδα που θα εκδίδεται στην Θράκη! 


Η είδηση μεταδόθηκε από το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων BTS και αποτελεί μία ξεκάθαρη πρόκληση πέραν των οποιονδήποτε ορίων έναντι της Ελλάδας και ιδιαίτερα της Ελληνικότητας της Θράκης.

Στο όνομα του τουρκικού άκρατου εθνικισμού, με τίτλο «Γκρίζος Λύκος» και με σαφέστατες στοχεύσεις δημιουργίας επίσημου θύλακα της παρακρατικής εγκληματικής ομάδας κοινών δολοφόνων, ιδρύεται με τις θερμότερες ευχές του κεμαλοναζισμού μία εφημερίδα η οποία θα δράσει προς την κατεύθυνση δημιουργίας συνθηκών (ή και γεγονότων) εκτεταμένης όξυνσης στην Ελληνική Θράκη, με απώτερο σκοπό την Κοσοβοποίηση της περιοχής.

Θα κατεβούμε μόνοι μας από τον Σταυρό ή θα μας κατεβάσουν;

Ο σκοπός της επικεφαλίδας δεν είναι για να εντυπωσιάσει αλλά για να φτάσει τον αναγνώστη πιο γρήγορα στην ουσία του προβλήματος που πραγματεύεται το παρακάτω κείμενο. 

Δεν νομίζω ότι είναι δύσκολο να καταλάβουμε ποιος είναι σήμερα πάνω σε Σταυρό;

Ο Έλληνας και ο Ελληνικός Λαός.


Ποιοι τον ανέβασαν πάνω στο Σταυρικό Ικρίωμα;


Και αυτό είναι εύκολο, όταν καθημερινά και με πόνο ψυχής παρακολουθούμε από το ύψος του Σταυρού μας τους Σταυρωτές τοκογλύφους να ξεδιψούν την αγωνία και τα αδιέξοδα μας με όξο και χολή.


Πώς μας ανέβασαν;


Αφού πρώτα μας παραπλάνησαν με ψεύτικες υποσχέσεις και λόγια μεγάλα , ξαφνικά από την ¨¨παραδεισένια ζωή ¨¨ του Ευρώ βρεθήκαμε αναρτημένοι στο Σταυρό των μνημονίων.

¨¨Ω του πλανεμένου θαύματος της ψεύτικης και απατηλής ζωής¨¨ θα μπορούσε κάποιος νᨨ ψάλλει ¨¨ κάτω από αυτόν τον Σταυρό της καθημερινότητας μας

Ήταν άραγε ένα στιγμιαίο ατύχημα στην Εθνική ζωή μας το οποίο προσπαθεί σήμερα να το διαχειρισθεί η κυβερνητική εξουσία;