Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Ε ψιτ... Εσύ που δε θυμάσαι να έδωσες εντολή σε πολιτικούς να εξαφανίσουν το Ελληνικό Εθνος .

Γράφει ο Κυριάκος Κυριακόπουλος

Ε ψιτ... Εσύ που δε θυμάσαι να έδωσες εντολή σε πολιτικούς να εξαφανίσουν το Ελληνικό Έθνος... 

Οταν ψηφιζες ΣΥΡΙΖΑ, από τον πατριωτισμό των στελεχών του εμπνεύστηκες και έκανες αυτή την επιλογή;;;

Ο πατριωτισμός του ....

Τσουνάμι πλειστηριασμών εξπρές ΚΑΙ Πρώτης Κατοικίας από 1η Ιουνίου. Τιμή εκκίνησης η εξευτελιστική εμπορική αξία. Δώρο της προδοτικής κυβέρνησης σε τράπεζες και κοράκια.

Ξεκινάει «τσουνάμι» κατασχέσεων και πλειστηριασμών ακόμη και πρώτης κατοικίας με την εμπορική αξία.

Κατασχέσεις και πλειστηριασμοί- εξπρές σε ακίνητα, ακόμη και σε σπίτια που χρησιμοποιούνται ως πρώτη κατοικία, ξεκινούν από τον Ιούνιο σε βάρος εκατοντάδων χιλιάδων οφειλετών «κόκκινων» δανείων αλλά και πολιτών που χρωστούν ληξιπρόθεσμες οφειλές στο Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Η κυβέρνηση ενεργοποιεί από τον επόμενο μήνα τα άρθρα 993 και 995 του νέου τροποποιημένου από το
καλοκαίρι του 2015 Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας τα οποία προβλέπουν ότι ....

Η ουτοπία της συμμαχίας με τη Ρωσία...

Η Ρωσία είναι μία πολύ ισχυρή στρατιωτικά χώρα, πλούσια σε φυσικούς πόρους, η οποία έχει κατανοήσει πως για να παραμείνει ελεύθερη δεν πρέπει να ενσωματωθεί στη Δύση αλλά, αντίθετα, να απομονωθεί – δημιουργώντας το δικό στης χρηματοπιστωτικό σύστημα και τις δικές της συμμαχίες, κυρίως με την Κίνα, με την Ινδία και με το Ιράν.

Έχοντας δεχτεί μία τεράστια οικονομική επίθεση από τις Η.Π.Α. και τους Ευρωπαίους υποτελείς της, ηγέτης των οποίων είναι η Γερμανία, με πολύ αυστηρές κυρώσεις, καθώς επίσης με το σύνολο των χρηματοπιστωτικών τους όπλων, υπέφερε μεν, αλλά κατάφερε να επιβιώσει – όχι τόσο επειδή διαθέτει έναν πράγματι ισχυρό, συνετό, ήρεμο και διορατικό ηγέτη αλλά, κυρίως, επειδή ο λαός της είναι αποφασισμένος, τοποθετώντας την εθνική του υπερηφάνεια, την ανεξαρτησία και την ελευθερία του πριν από τη βολή και την καλοπέραση του.

Η Ελλάδα είναι επίσης μία πολύ πλούσια χώρα, μη συγκρίσιμη βέβαια με τη Ρωσία και στρατιωτικά αδύναμη, η οποία έχει υπαχθεί εκούσια και ανόητα σε καθεστώς διεθνούς οικονομικού ελέγχου, επειδή φοβήθηκε να προβεί σε στάση πληρωμών – διαθέτοντας μία αδύναμη κυβέρνηση, η οποία άγεται και...

Ο Νέος Σουλτάνος Ρ. Ερντογάν Απειλεί Ελλάδα-Ρωσία Και ΗΠΑ Ταυτόχρονα.

Το έχει χάσει τελείως ο Τούρκος Σουλτάνος Ρ.  Ερντογάν κατά την διάρκεια των πανηγυρικών εορτασμών για την πτώση της Βασιλεύουσας Κωνσταντινούπολης , πραγματοποιώντας «εμπρηστικές δηλώσεις».
Το έχει χάσει τελείως ο Τούρκος Σουλτάνος Ρ.  Ερντογάν κατά την διάρκεια των πανηγυρικών εορτασμών για την πτώση της Βασιλεύουσας Κωνσταντινούπολης , πραγματοποιώντας «εμπρηστικές δηλώσεις».
Ο Ερντογάν είπε ότι «οι εχθροί της Τουρκίας παίρνουν  εκδίκηση για την άλωση της Κωνσταντινούπολης», στοχοποιώντας ευθέως πλέον την επίσκεψη του Ρώσου Προέδρου στην Ελλάδα και ειδικά την επίσκεψη του στο Άγιο Όρος, την ημέρα της εορτής του Αγίου Ανδρέα του Σαλού, ο οποίος είχε προφητεύσει  την πτώση της σημερινής «Ισταμπούλ» ( κατά τους Τούρκους) και την ανάδυση της Βασιλεύουσας  Κωνσταντινούπολης.      
Ο ίδιος προέβη στην ...

Ώρα για Συντακτική Συνέλευση και καινούργιο Σύνταγμα!

Η Ελλάδα σε λίγους μήνες θα καταρρεύσει οικονομικά και αυτό φαίνεται να το γνωρίζουν πολύ καλά οι Ευρωπαίοι.Η διάλυση είναι φανερό ότι είναι στο ΣΧΕΔΙΟ. Σενάρια για το πως θά προκύψει είναι πολλά.
Το πιο πρόσφατο σενάριο, μας το αποκαλύπτει το έγκριτο business insider, όπου μας προειδοποιεί πως το ετήσιο κόστος της προσφυγικής κρίσης για την Ελλάδα μπορεί φτάσει τα 4 δισ. ευρώ, σύμφωνα με την έκθεση της HSBC……

ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΡΕΓΚΛΙΝΓΚ ΣΕ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ: «Η όλα ή τίποτα – Ξεχάστε τη δόση των 7,5 δισ.»…

Clipboard
 Η εκταμίευση της πρώτης υπό-δόσης των 7,5 δισ. ευρώ εξαρτάται από την επιτυχημένη ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος, η οποία για να λάβει χώρα θα πρέπει πριν απ” όλα η ελληνική πλευρά να εφαρμόσει πλήρως όλα τα προαπαιτούμενα, ξεκαθαρίζει ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας (ESM), σε ενημερωτικό του σημείωμα.
Ο ESM φρόντισε να δημοσιοποιήσει μία σειρά «Συχνά Εξεταζόμενων Ερωτήσεων» (FAQs), στις απαντά με περιεκτικό τρόπο τόσο αναφορικά με τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η εκταμίευση της υπό-δόσης όσο και ποια θα είναι τα ουσιαστικά οφέλη από τις προτάσεις του Eurogroup αναφορικά……

Το καλύτερο οικόπεδο του πλανήτη....

ΤΕΛΗΣ
- Οι Γάλλοι και οι Νορβηγοί πιστεύουν πως η αξία του ορυκτού πλούτου της Ελλάδας πλησιάζει τα 10 τρις δολάρια
– Στην περιοχή μεταξύ του Καστελόριζου και της Νότιας Ρόδου βρίσκεται το δεύτερο μεγαλύτερο κοίτασμα πετρελαίου στον κόσμο Ελλάδα, μια ευλογημένη χώρα, που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση, όση είναι η Γερμανία και η… Αυστρία μαζί (450.000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού η επικράτειά μας, εκτείνεται από την Αδριατική Θάλασσα, ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου μας) και από το Τριεθνές στον… Έβρο, ως ανοιχτά της Λιβύης!
Θέλεις 2 ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο(!) για να μεταβεί κάποιος, από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο ανατολικό άκρο του Ελλαδικού χώρου (Λάρνακα). Σαν να πετάς δηλαδή, από τις Βρυξέλλες προς τη Μασσαλία!

Η «πτωχευμένη» σχεδόν πατρίδα μας, κατέχει μία μοναδική θέση παγκοσμίως! 

Είμαστε ΔΕΥΤΕΡΟΙ στον κόσμο σε …

ΙΔΟΥ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΚΑΙ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ...ΕΝΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΡΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΛΕΙΦΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΑΟ !

ΝΔ και λοιπά νεοφιλελέ κομματόσκυλα κουραμπιέδες οργανώνουν συλλαλητήριο για να φύγουν οι "αριστεροί" κουραμπιέδες και να εφαρμόσουν αυτοί τα Μνημόνια με ακόμα περισσότερο πάθος!

Οι παλαιοί "Μένουμε Ευρώπη" επανέρχονται και καλούν στις 15 Ιουνίου στο Σύνταγμα με σύνθημα "Παραιτηθείτε" και καλούν τον Τσίπρα να παραιτηθεί.......

Το κάλεσμα είναι.....

Η πέμπτη εξουσία..

Αν σας πω ότι το παρακάτω κείμενο γράφτηκε πριν 16 ολόκληρα χρόνια, ίσως να το θεωρήσετε προφητικό. Προσωπικά, θα έλεγα ότι αποτελεί μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Συντάκτης του είναι ο Ρολφ Ερνστ Μπρόυερ, πρώην διευθύνων σύμβουλος (1997-2002) και πρόεδρος (2002-2006) της Ντώυτσε Μπανκ.

Δημοσιεύθηκε στην γερμανική εφημερίδα Die Zeitτην 27/4/2000 με τον τίτλο «Η πέμπτη εξουσία» και αποδεικνύει ότι η ακολουθούμενη νεοφιλελεύθερη πολιτική δεν προέκυψε ως αναγκαία επιλογή λόγω οικονομικής κρίσης αλλά ως εξέλιξη ενός προδιαγεγραμμένου σχεδίου.

Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στα παρακάτω αποσπάσματα και θα καταλάβετε πολλά (αποδελτίωση, ελεύθερη απόδοση στα ελληνικά και υπογραμμίσεις δικά μου):

Στο ξεκίνημα του 21ου αιώνα δεν υπάρχει έλλειψη από φωνές που προειδοποιούν για τις συνέπειες της παγκοσμιοποίησης. Η διαδικασία της οικονομικής ολοκλήρωσης έχει αποσπασθεί από την σφαίρα της πολιτικής, στον βαθμό που η εθνική κυριαρχία και η υπεροχή τής πολιτικής συνιστούν θεμελιώδη προβλήματα για την οικονομία.

Η πολιτική θα πρέπει σήμερα, περισσότερο από ποτέ, να διαμορφώνεται με .....

New York Times: "Η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει σε όλα εκτός από το όνομα".

Σκληρή κριτική στους Ευρωπαίους ηγέτες για τις "αόριστες υποσχέσεις" που έδωσαν την περασμένη εβδομάδα για την ελάφρυνση του Ελληνικού χρέους, άσκησε χθες Δευτέρα 30 Μαΐου 2016 σε άρθρο γνώμης η αμερικανική εφημερίδα New York Times.

"Οι Ευρωπαίοι ηγέτες αλληλοσυνεχάρησαν την περασμένη εβδομάδα για την επίτευξη συμφωνίας να παράσχουν
περισσότερα δάνεια στην Ελλάδα και τελικά να χαλαρώσουν τους όρους του τεράστιου χρέους της χώρας, αλλά δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος εορτασμών", αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα. 

"Η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει σε όλα εκτός από το όνομα" υπογραμμίζει η εφημερίδα και σημειώνει ότι ..

Υπέρ της διαγραφής ελληνικού χρέους ο Zιν.

Τα χρέη δεν μπορούν να αποπληρωθούν, τόνισε ο Χ. Β. Ζιν. Πρόσθεσε ότι τη διαγραφή θα πρέπει να ακολουθήσει η αποκατάσταση της ανταγωνιστικότητας χωρών όπως η Ελλάδα. Αυτό, κατά την άποψή του, είναι δυνατόν μόνο με ένα συντεταγμένό και προσωρινό Grexit.

Υπέρ μίας Ευρωπαϊκής Διάσκεψης για το Χρέος, με διαγραφές χρέους για
τράπεζες, νομισματικές τράπεζες και κράτη, τάχθηκε, σε διάλεξή του στο Πανεπιστήμιο της αυστριακής πόλης Ινσμπρουκ, ο Γερμανός οικονομολόγος και μέχρι πρόσφατα διευθυντής του Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών του Μονάχου, Χανς-Βέρνερ Ζιν -γνωστός υπέρμαχος μιας εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.

Τα χρέη δεν μπορούν να αποπληρωθούν, εκτίμησε ο Χανς-Βέρνερ Ζιν, προσθέτοντας ότι τη διαγραφή χρέους θα πρέπει να ακολουθήσει η αποκατάσταση της ανταγωνιστικότητας χωρών όπως η Ελλάδα- και αυτό, κατά την άποψή του, είναι δυνατόν μόνο με μία συντεταγμένη (προσωρινή) έξοδο από την Ευρωζώνη.

Ο ίδιος, επίσης, πιστεύει πως με μία αναμενόμενη υποτίμηση της παλιάς-νέας δραχμής, η χώρα θα αποκτούσε αμέσως μία ...

Η Ελλάδα καταλύθηκε επίσημα ως συγκροτημένο κράτος χωρίς να έχει ηττηθεί σε κανέναν πόλεμο !

944434_560307790687987_972798273_n
Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα στην ιστορία της οικουμένης που δέχεται να καταλυθεί ως συγκροτημένο κράτος χωρίς να έχει ηττηθεί σε κανέναν πόλεμο. Μας αξίζουν ως έθνος συγχαρητήρια. Ίσως γι’ αυτό ζητωκραυγάζουν τα μέσα ενημέρωσης της χώρας μας. Μαζί βέβαια με τους κυβερνώντες.
Η χώρα μας είναι η πρώτη στην παγκόσμια ιστορία που συγκροτήθηκε ως κράτος – αμέσως μετά την παλιγγενεσία – υπό καθεστώς προστασίας. Δηλαδή ως προτεκτοράτο. Με άλλα λόγια η νεώτερη Ελλάδα – ή ορθότερα η κρατούσα τάξη των τυχοδιωκτών κάθε είδους και των παλιών μπέηδων του οθωμανικού μεσαίωνα που πήραν την εξουσία σε τούτον τον τόπο με τις πλάτες ξένων πρεσβειών και δυνάμεων – δίδαξαν στη νεότερη ανθρωπότητα τι σημαίνει προτεκτοράτο και ημιαποικία.
Σήμερα έχουμε μια νέα...

«Στο Αιγαίο βρίσκεται η πραγματική απειλή για την Ευρώπη»

«Στο Αιγαίο βρίσκεται η πραγματική απειλή για την Ευρώπη»
Στις αρχές της χρονιάς η ΕΕ ήταν παραλυμένη από την προοπτική τριών ταυτόχρονων, πιθανώς καταστροφικών απειλών: Grexit, Brexit και προσφυγική κρίση.

Από τότε, η μια υποχώρησε, αλλά δεν εξαφανίστηκε. Μια μένει να κριθεί. Και η άλλη υπάρχει κίνδυνος να εκραγεί, αναφέρει στο σημερινό του άρθρο στους Financial Times ο Wolfgang Munchau.

Η κρίση που υποχώρησε είναι η Ελλάδα. Η συμφωνία της προηγούμενης εβδομάδας απομάκρυνε το άμεσο ρίσκο εξόδου της χώρας από την ευρωζώνη.

Η συμφωνία με χαρακτηριστικό τρόπο αφήνει μια σειρά εκκρεμοτήτων οι οποίες προβληματίζουν, αλλά δεν είναι απαραίτητα καταστροφικές.

Με μια σημαντική παραχώρηση το ΔΝΤ αποδέχτηκε η συμφωνία για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους να αναβληθεί για δύο ακόμα χρόνια.
Αυτό βολεύει τον ...

Δυσαρέσκεια Βερολίνου για την επίσκεψη Πούτιν σε Ελλάδα.

PUTIN TSIPRAS

Πλήθος σχολίων στον γερμανόφωνο τύπο προκάλεσε η επίσκεψη του ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ελλάδα. 

Οι σχολιαστές θεωρούν ότι η στάση της ελληνικής κυβέρνησης και η διάθεσή της για συνεργασία με τη ρωσική πλευρά είναι αντίθετες με τη θέση της ΕΕ απέναντι στη Ρωσία. Το κυριακάτικο φύλλο της Neue Zürcher Zeitung αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η Αθήνα φαίνεται ότι θέλει να απελευθερωθεί από τους δανειστές. Μπορεί τα ευρωπαϊκά κράτη και το ΔΝΤ να αναγκάζουν την Αθήνα να πουλήσει όλες τις κρατικές επιχειρήσεις, όμως η Ελλάδα αποφασίζει σε ποιον θα τις πουλήσει. 

Ο Τσίπρας δεν θα είχε αντίρρηση εάν οι Ρώσοι αναλάμβαναν το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και τον ....