Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Νέα Προδοσία κατά του Ελληνικού Λαού! Πάει να κουκουλωθεί το σκάνδαλο με τα CDS;

Υπό έντονη αμφισβήτηση οι ενέργειες του αντιεισαγγελέα κ. Κορέα! Επιχείρησε να τη βάλει στο...αρχείο!!! 

undefined
Ο εισαγγελέας Αριστείδης Κορέας είναι ο άνθρωπος που επιχείρησε να βάλει στο αρχείο την υπόθεση πώλησης των ασφαλίστρων κινδύνου (CDS) του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, η οποία, ως φαίνεται από το πρόσφατο πόρισμα του εισαγγελέα Παναγιώτη Νικολούδη, συμπλήρωσε τον κύκλο ενός από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της μεταπολίτευσης, που οδήγησε στην κατάρρευση το υγιέστερο πιστωτικό ίδρυμα της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, το
 πόρισμα – κόλαφος του Π. Νικολούδη αποκαλύπτει μία σειρά αμφισβητούμενης νομιμότητας ενεργειών από πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται και στην υπόθεση των CDS. 
Εδώ αρχίζει και ξετυλίγεται ένα περίεργο κουβάρι με άγνωστες προεκτάσεις, αφού παρά τις καταγγελίες και τα δεκάδες δημοσιεύματα, έγινε μια μεγάλη επιχείρηση για να συγκαλυφθεί η πρωτοφανής ενέργεια πώλησης ασφαλίστρων κινδύνου εν μέσω κρίσης. 

O Εφιάλτης της Μέρκελ είναι η Ιταλία, που "σκάει" απο στιγμή σε στιγμή!

Πάνω από 2 τρις ευρώ το χρέος της Ιταλίας. -Γιατί πρέπει να ανησυχεί η Ελλάδα. 

Η νέα εκτίναξη του Ιταλικού χρέους πάνω από τα 2 τρισ. ευρώ και με προοπτική στο τέλος του χρόνου να φτάσει το 135% του ΑΕΠ της, έχει προκαλέσει συναγερμό σε όλη την Ευρωζώνη.

Όλοι κοιτούν προς το Βερολίνο, η κ. Μέρκελ όμως γνωρίζει ότι είναι πολύ δύσκολο στη γειτονική χώρα να επιβάλλει όσα κατάφερε να επιβάλλει στην Ελλάδα.

Οι δυσκολίες είναι πολλές, αρχής γενομένης από τα έντονα αντιγερμανικά αισθήματα της Ιταλικής κοινωνίας, με αυτά ''έπαιξε'' στις εκλογές ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι και κατάφερε να πετύχει την πολιτική του νεκρανάσταση.

Αποκαλυπτικό: Η κυβέρνηση τρέμει στην μαζική ανυπακοή....

Ο περισσότερος κόσμος έχει καταλάβει ότι οι διαδηλώσεις στις κρίσιμες στιγμές των αντισυνταγματικών αποφάσεων, διευκολύνουν παρά εμποδίζουν την κυβέρνηση, καθώς τα ΜΜΕ είναι στραμμένα περισσότερο στις πορείες και λιγότερο στα "μαγειρέματα" της βουλής. 

Κι ενώ σε συλλογικό επίπεδο φαίνεται ο λαός να αδρανεί, σε ατομικό επίπεδο χωρίς οργανωτική προετοιμασία ετοιμάζει βόμβα μεγατόνων στα κυβερνητικά σχέδια.

Οι Δυτικοί «Αυτοκράτορες» είναι πλέον Γυμνοί......

undefined
Εκεί όπου δεν απονέμεται δικαιοσύνη, εκεί όπου επιβάλλεται η φτώχεια, όπου επικρατεί η άγνοια και όπου έχουν κάνει κάθε κοινωνική τάξη να αισθάνεται ότι η κοινωνία είναι μια οργανωμένη συνωμοσία για να τους καταπιέζει, να τους ληστεύει και να τους εξευτελίζει, κανένας άνθρωπος ή περιουσία δεν είναι ασφαλής.
[Frederick Douglass]
Του Λεωνίδα Χ. Αποσκίτη*
Τους επόμενους μήνες του φετινού καλοκαιριού, το πολιτικό θερμόμετρο σίγουρα θα ανέβει κατακόρυφα σε κλίμακα «καύσωνα», καθώς στον διεθνή στίβο η οικονομική κρίση –προϊόν προμελετημένης λεηλασίας από ισχυρούς υπερεθνικούς θεσμούς- και η αυξανόμενη, με εντατικούς ρυθμούς τελευταία, προετοιμασία για στρατιωτική σύγκρουση απ’ όλες τις πλευρές, είναι σαφής ένδειξη για τα μελλούμενα. 

Στον μεσανατολικό περίγυρο, η κοινωνικοπολιτική αστάθεια, από την Τυνησία μέχρι την Τουρκία, τα ανοικτά μέτωπα, οι εξεγέρσεις και οι κατευθυνόμενοι «αντάρτικοι στρατοί» και μιλίτσιες προοιωνίζουν γενικευμένη αναμέτρηση οσονούπω. 

Την ίδια ώρα, ο εγχώριος τροϊκανο-δωσιλογικός κομματικός αχταρμάς έχει χάσει τον μπούσουλα και ενεργεί με χειρισμούς απύθμενης βλακείας,....

Σε πορεία θανάτου....

Τώρα ούτε να τρέξεις, ούτε να κρυφτείς δε μπορείς. 

Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της ήσυχης αποδοχής σου για όλα τα μέτρα που σου επέβαλλαν. 

Σού πήραν όλα τα όπλα ενώ τα είχες στα χέρια σου. 

Τα παρέδωσες εσύ εις το όνομα της ειρήνης και της νοικοκυροσύνης. 

Να μην τρέξει σταγόνα αίμα αλλά ας χυθούν εκατομμύρια δάκρυα. 

Τα δάκρυα δεν πονάνε...έτσι νόμιζες. 

Τώρα ξεκινάει το πανηγύρι, ήσυχε συμπολίτη μου. 

Οι κακές Κασσάνδρες δεν ήταν για τα γούστα σου γιατί σου χαλούσαν την καθημερινότητά σου, τις κανονισμένες διακοπές σου, τις απλωτές και τις ξαπλωτές σου, το σίγουρο μέλλον σου.

Άκου λοιπόν, τι θα έχει ήδη γίνει την ώρα που εσύ θα ξυπνήσεις από τον λήθαργό σου.......

Δύο κενά εδώλια ζητούν Παπανδρέου και Βενιζέλο...

Για δύο κακουργήματα και ένα πλημμέλημα παραπέμφθηκε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, πρώην υπουργός Οικονομικών και βασικός συναυτουργός του Γ. Παπανδρέου στο έγκλημα της υπαγωγής της πατρίδας μας στην… αρμοδιότητα των «δάνειων δυνάμεων». 
Τα κακουργήματα ήταν απιστία στην υπηρεσία και νόθευση εγγράφου, ενώ το πλημμέλημα ήταν η παράβαση καθήκοντος. 
Η Νέμεσις ενίοτε αργεί να έλθει, αλλά ουδέποτε λησμονεί το ραντεβού με τα πρόσωπα που το αξίζουν.

Ο «υπουργός παραΠαιδείας» απολύει καθηγητές και εγκαινιάζει ιδιωτικό ΙΕΚ με τις ίδιες ειδικότητες!!!!

ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑΠΑΙΔΕΙΑΣ -ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ
  — Δεν προλάβαμε να γράψουμε Εργολάβοι παντού με πολλαπλάσιο κόστος δαπανών…., για απολύσεις και για… ιδιωτική κάλυψη των αναγκών, και διαβάζουμε για τους εργολάβους και μαστόρους του παρεμπορίου της παιδείας του καραγκιόζη Αρβανιτόπουλου:
  –Χαράς ευαγγέλια για τον ιδιοκτήτη του ΙΕΚ ΑΚΜΗ που ο «υπουργός Παιδείας» παραβρέθηκε στα εγκαίνια της νέας του μονάδας στον Πειραιά φέρνοντάς του έναν μποναμά. Λίγες ημέρες μετά, ανακοίνωσε την απόλυση 2.500 καθηγητών των ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ, ειδικοτήτων όπως τα επαγγέλματα υγείας, αισθητικής, γραφικών τεχνών κ.ά. συνολικά 52 τον αριθμό. 
Στις ειδικότητες που καταργούνται φοιτούν περίπου 20.000 μαθητές. Τρομερή πελατεία για τον ιδιοκτήτη του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, και άλλους ευεργέτες αυτού του τύπου που πουλάνε τέτοιες ειδικεύσεις. 

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ , ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ-153 ΠΡΑΣΙΝΟΜΠΛΕΧΙΤΩΝΕΣ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ.

 Για άλλη μια φορά η μισανθρωπία και ο δωσιλογισμός  επικράτησε  στον  ορνιθώνα της δημοκρατίας.

Εκεί όπου αν λειτουργούσε έστω και προσχηματικά η δημοκρατία θα είχε  τουλάχιστον ένα ειδικό βάρος η προστασία της  βούλησης του ελληνικού λαού ,θριάμβευσαν για άλλη μια φορά  οι εκφραστές της βούλησης των  ξένων  κατακτητών  και  των ντόπιων  λυκόμορφων  φορολογητών.

Έτσι  λοιπόν πάλι  οι  δίψυχοι  και ακριβοπληρωμένοι  ψαλιδόκωλοι  σερβιτόροι  της Μέρκελ , του Ομπάμα και κάθε άλλου "σταυροφόρου"  του  παγκόσμιου κεφαλαίου και της  τραπεζοπιστωτικής εξουσίας, έδωσαν  ......

Bob Chapman:Η φτωχοποίηση των λαών και η κατάργηση των εθνών σαν προπαρασκευή της επιβολής μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.

Σχεδιασμένη η πτώχευση των λαών για να έλθει η Παγκόσμια Κυβέρνηση!

O διεθνής Αμερικανός αναλυτής Bob Chapman, μέσα από την συνέντευξή του στην Eλληνικής καταγωγής δημοσιογράφο…. Helen Skopis, (για το ‘Athens International Radio 104.4 FM’) μιλώντας για την κατάσταση σχετικά με την οικονομική κρίση στην Ελλάδα λέει φοβερά πράγματα!
Είχε προβλέψει προ 10ετιας ότι η Ελλάδα θα ήταν από τις πρώτες χώρες που θα έφευγε από την Ευρωζώνη! 

Αναφέρεται στις παρανομίες της Goldman Sachs και χαρακτηρίζει την χώρα μας ότι γίνεται ο ‘αποδιοπομπαίος τράγος’. 

Νέα "γενιά" απολύσεων ζητά η τρόικα.....

Της Δήμητρας Καδδά (Capital gr)

Ένα νέο όρο στο κεφάλαιο του αναθεωρημένου μνημονίου που αναφέρεται στις απολύσεις και στη διαθεσιμότητα στο δημόσιο έβαλε στο τραπέζι, σύμφωνα με πληροφορίες, η τρόικα.  


Αν δεν «στρογγυλέψει» στο παρά… ένα της τελικής συμφωνίας και υπό την πίεση των αντιδράσεων εντός και εκτός Βουλής και λειτουργήσει προσθετικά, κινδυνεύει να αυξήσει το συνολικό αριθμό των απολύσεων από τις 15.000 σε 26.000.

 
Ο νέος όρος στο αναθεωρημένο μνημόνιο που ζητούν οι δανειστές αναφέρεται σε επιπλέον 11.000 «εξόδους» υπαλλήλων, κατ΄ ελάχιστο, οι οποίες θα προέρχονται από την δεξαμενή των 25.000 εφέδρων. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ Φ Ρ Ι Ξ Τ Ε !!!!!! ΟΙ ΑΥΤΟ-ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.......

undefined
ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ";
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΕΣ;


Διαβάστε, Έλληνες αδελφοί μου, και .......ταραχθήτε! 

Ταραχθήτε, αν ακόμη έμεινε κάποιο κομμάτι του νευρικού συστήματος μέσα σας! 

Το παρακάτω κείμενο είναι συνταρακτικό! 

Δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε, γι αυτό και σας το παραδίδουμε με κάθε επιφύλαξη!

 Αν δεν είναι κάτι σαν παραμύθι, τότε πρέπει όλοι μας να ξεσηκωθούμε!...

Η κατάσταση φαίνεται να είναι τραγική. Από πολύ παληά είμεθα πουλημένοι! 

Είμεθα Εβραιοκρατούμενοι! Η "Τρόϊκα", καθώς φαίνεται, δεν θέλει να αγγίξει το Εβραϊκό κατεστημένο!

Ο Ελληνικής καταγωγής δισεκατομμυριούχος από τον Καναδά κ. Αρτέμιος Σώρρας, ισχυρίζεται ότι διαθέτει το ποσόν των 600 δισ. δολλαρίων και ότι προσφέρεται να το διαθέσει για να εξαγοράσει το χρέος της Ελλάδος και να σώσει τη Χώρα μας! 

Όλα αυτά μοιάζουν κάτι σαν παραμύθι! 

Εν πάσει περιπτώσει ο άνθρωπος αυτός έδωσε μια συνέντευξη, στην οποία είπε τερατώδη πράγματα! Μακάρι να μην είναι αλήθεια, όσα με καθαρά λόγια είπε. 

Τι σώζει μέχρι στιγμής την Ελλάδα…

undefined
Σαφώς και πρέπει να τίθεται στους Γερμανούς το θέμα του κατοχικού δανείου, όχι μόνο όταν επισκέπτονται την χώρα, αλλά καθημερινά στα πλαίσια των διαπραγματεύσεων. 

Τα χρωστούμενα από την εποχή του Β” Παγκοσμίου Πολέμου θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την χρηματοδότηση
της ελληνικής πραγματικής οικονομίας και να επενδυθούν στην ανάπτυξη.

Ωστόσο, δεν θα βοηθήσει μόνο αυτό. Όπως δεν θα βοηθήσει από μόνη της η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση από 23% στο 13%. 


Η διαμόρφωση τιμών δύσκολα θα γίνει υπέρ του καταναλωτή, αφού οι επαγγελματίες του κλάδου (εστιατόρια, ταβέρνες κτλ.) θα προτιμήσουν ενδεχόμενα να πάρουν οι ίδιοι ανάσα -10%, στις περισσότερες των περιπτώσεων αφήνοντας τις τιμές ως έχουν. Στην κυβέρνηση λογικεύτηκαν και δεν θα εφαρμοστεί τουλάχιστον το 2 x τις χιλίοις επί του τζίρου των επιχειρήσεων.

Όσο τα φορολογικά νομοσχέδια είναι ....

Ομολογία Σόιμπλε: Νέα μέτρα το 2014 ...

undefined
Aποκλείει κούρεμα του ελληνικού χρέους...

«Είπαμε ξεκάθαρα ότι όταν λήξει το τρέχον πρόγραμμα, δηλαδή το 2014, θα δούμε εάν η Ελλάδα χρειάζεται νέα βοήθεια. 


Τότε θα εξετάσουμε ένα νέο πρόγραμμα ή τη λήψη πρόσθετων μέτρων»,
δηλώνει κυνικά ο γερμανός υπουργός Οικονομικών

«Είστε ο λιγότερο δημοφιλής πολιτικός της Ευρώπης στην Ελλάδα, με ποια συναισθήματα ταξιδεύετε αύριο για την Αθήνα», ερωτήθηκε αρχικά ο κ. Σόιμπλε για να απαντήσει ότι πηγαίνει στην Αθήνα «με την αίσθηση ότι αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. 


Αντιλαμβάνομαι ότι πολλοί Έλληνες αισθάνονται έτσι, πιστεύουν ότι πρέπει να υλοποιήσουν αυτά τα επώδυνα μέτρα για να εκταμιευθεί η επόμενη δόση. 

Γ. Στουρνάρας: “Που είστε τώρα κ. Ρουμπινί”; Με τον κολλητό του τον Παπανδρέου και τον Σόρος προκλητικέ Στουρνάρα.

Παρέα με όλα αυτά τα καθάρματα που τον παρουσίαζαν ως “νομπελίστα”, όπως παρουσιάζουν ως “φιλάνθρωπο” τον απατεώνα Σόρος. 

Το ότι οι ίδιοι αλήτες στηρίζουν και σένα κύριε Στουρνάρα, θα έπρεπε να προβληματίσει τον Ελληνικό λαό.

Αυτά που είπες χθες στην βουλή, τα αποκαλύπταμε πριν από δύο χρόνια κύριε Στουρνάρα:

ΑΠΑΤΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Τα καθεστωτικά ΜΜ”Ε” παρουσιάζουν τον Ρουμπινί ως “νομπελίστα”! Δεν είναι απλώς παραπληροφόρηση, είναι συνέργεια στην δολοφονία της Ελληνικής οικονομίας.

Και αφού συμφωνείς με αυτά που γράφαμε επί χρόνια κύριε Στουρνάρα πως δηλώσεις τύπου Ρουμπινί έβαλαν φωτιά στα Spreads, γιατί δεν διώκεις τον Παπανδρέου που τον έβαζε στο Μαξίμου;

Θα έρθουν και για σένα…

undefined
Φωτογραφία από:ellines-ksipniste.blogspot.com -

Δημήτρης Νατσιός, Δάσκαλος -Κιλκίς

.«Πρώτα ήρθαν για τους δημόσιους υπαλλήλους. Και δεν ύψωσα τη φωνή μου, γιατί δεν ήμουν δημόσιος υπάλληλος./

Κατόπιν ήρθαν για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους. Και δεν ύψωσα τη φωνή μου, γιατί δεν ήμουν ιδιωτικός υπάλληλος./

Κατόπιν ήρθαν για τους συνταξιούχους. Και δεν ύψωσα τη φωνή μου, γιατί δεν ήμουν συνταξιούχος./

Κατόπιν ήρθαν για μένα. Και δεν είχε απομείνει πια κανείς για να υψώσει τη φωνή του για μένα».

(Νίκος Καρούζος)

Η καλή και ωραία ποίηση προηγείται από τις άλλες τέχνες στην αποτύπωση των πλησιαζόντων γεγονότων. 

Είναι το προκεχωρημένο φυλάκιο του λόγου.

Ο Καρούζος, δεκαετίες πριν, άνοιξε μια σχισμάδα και είδε το ζοφερό μέλλον, το παρόν μας. Η «πυρηνική» φράση-στίχος είναι το «κατόπιν ήρθαν για μένα». 

«Λαγός τη φτέρη έσειε κακό του κεφαλιού του».

undefined
Φωτογραφία από:www.sakketosaggelos.gr -
του Δημήτρη Στεργιούλη
Επίτιμου Διευθυντή 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιάτου
“¨ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ
.

O Axμέτ Νταβούτογλου , υπουργός εξωτερικών της Τουρκίας, απροκάλυπτα, απροσχημάτιστα, ασύστολα και ανερυθρίαστα και από καιρού εις καιρόν εκσφενδονίζει λεκτικές ρουκέτες σε βάρος της πατρίδας μας και ονειρεύεται τουρκοποίηση τόσο της Δυτικής Θράκης, όσο και των Αιγαιοπελαγίτικων νησιών μας.

Σύμφωνα δε με δηλώσεις του , που λίαν προσφάτως είδαν το φως της δημοσιότητας, η υλοποίηση των σχεδιασμών του δεν μπορεί να επεκταθεί σε βάθος χρόνου πέραν της δεκαετίας.

ΒΙΝΤΕΟ.Ο εισβολεύς εισέρχεται με όλας τας προφυλάξεις εις την έρημον πόλιν με τα κατάκλειστα σπίτια.

undefined

«Εδώ ελεύθεραι ακόμα Αθήναι.

Έλληνες, οι Γερμανοί εισβολείς ευρίσκονται εις τα πρόθυρα των Αθηνών. Αδέρφια, κρατήστε καλά μέσα στην ψυχή σας το πνεύμα του μετώπου. Ο εισβολεύς εισέρχεται με όλας τας προφυλάξεις εις την έρημον πόλιν με τα κατάκλειστα σπίτια.

Έλληνες ψηλά τις καρδιές!

Χρήστος Κάτσικας: Ετοιμάζουν την έξοδο και σε άλλους 10.000 εκπαιδευτικούς.

undefined
Στόχος του υπουργείου Παιδείας είναι, μέχρι το τέλος του 2014, να βρεθούν χωρίς οργανική θέση ακόμη περισσότεροι εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. 

 Το υπουργείο Παιδείας στοχεύει επίσης στην παραπέρα μείωση του αριθμού των σχολικών μονάδων και του αριθμού των τμημάτων σε ποσοστό περίπου 7-10% μέχρι το φθινόπωρο του 2014

ΑΝΤΙΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΟΡΓΗ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.

  Του Γ. ΔΕΛΑΣΤΙΚ*

Πολύ ισχυρότερος είναι ο αντιγερμανισμός σήμερα σε πολλές χώρες της Ευρώπης από τον αντιαμερικανισμό. Ακόμη και σε μια χώρα παραδοσιακά αντιαμερικανική όπως η Ελλάδα, το μίσος εναντίον της Γερμανίας από το οποίο διακατέχεται σύσσωμος ο πληθυσμός της χώρας μας έχει φτάσει σε πρωτοφανή ένταση για τα εβδομήντα χρόνια που έχουν κυλήσει από το τέλος της ναζιστικής Κατοχής. 


Πολύ περισσότερο αντιγερμανικά παρά αντιαμερικανικά αισθήματα έχουν σήμερα οι Ελληνες όλων των πολιτικών πεποιθήσεων, από την άκρα Αριστερά έως τη Δεξιά.

Αιτία φυσικά είναι η εδραιωμένη πεποίθηση του ελληνικού λαού ότι οι Γερμανοί είναι αυτοί που επέβαλαν την ολέθρια πολιτική των μνημονίων εναντίον της Ελλάδας, μία πολιτική που καταποντίζει την οικονομία της χώρας και εξαθλιώνει το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων. 


Ανάλογο μίσος κατά των Γερμανών για την ίδια αιτία αισθάνονται και οι Πορτογάλοι, οι Ισπανοί, οι Ιταλοί, οι Κύπριοι - σε όλο και μεγαλύτερο ποσοστό ακόμη και οι Γάλλοι.

ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ - ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.


Υπό την καθαρή απειλή του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Π.Μπαλτάκου ότι αν δεν ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο με το οποίο ρίχνονται οι τελευταίες φτυαριές χώμα στον λάκκο που έχουν ρίξει ημιθανή την Ελλάδα, "θα πάμε σε εκλογές μέσα στο Αύγουστου", όλοι οι δήθεν "διαφωνούντες" βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν "και με τα δύο χέρια", "Ναι"...

Ολα τα επίμαχα άρθρα πέρασαν με 153 ψήφους, εκτός από εκείνο που αφορά τη Δημοτική Αστυνομία και δεν το ψήφισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Πάρης Κουκουλόπουλος.
Απών από τη διαδικασία ήταν και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Απόστολος Κακλαμάνης και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Κυριαζίδης που σήμερα έχασε τη μητέρα του. Όλοι οι άλλοι διαφωνούντες, Ν.Κακλαμάνης, κλπ κατάπιαν τις αντιρρήσεις τους και... 

ΝΑΤΟΣ! ΝΑΤΟΣ! Ο ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ...ΒΙΝΤΕΟ...(ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΠΑΩΩΩ)

«Μαλάκα ! Γαμώ το κεφάλι μου»! (τι τα ήθελα τα Ζάππεια;)

Ο μεν κ. Τζαμτζής είπε στην Ραχήλ τη σαλονικιά, «σκάσε μωρή διορισμένη από το ΠΑΣΟΚ, θα μας κλας..ς τα αρχί..α», και πριν αλέκτωρ ‎φωνήσει τρεις, ο Βαγγελάκης Σαμαράς ο πασοκοσώστης , είπε από τη ΝΕΡΙΤ του κ. Καψή, κάνοντας αυτοκριτική:  «Μαλάκα ! Γαμώ το κεφάλι μου».

Αυτό είναι το ΗΘΟΣ της εξουσίας. Αφού τα έκαναν μπορντέλο ομιλούν ως οι θαμώνες του.

Το απόλυτο ρεζιλίκι ,όμως ήταν το ότι ο «πρωθυπουργός»-κλητήρας έλαβε άδεια από την Κομαντατουρ της Τρόικα να ανακοινώσει τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, ώστε να υποδεχθούν με Ωσαννά οι ταβερνιάρηδες τον σακάτη, αλλά ένα σαρδάμ, τον έκανε να εξοργιστεί, βγήκε από το κάδρο λέγοντας «πρέπει να το ξαναπώ» και οι τηλεθεατές τον άκουσαν να φωνάζει : 

«Μαλάκα ! Γαμώ το κεφάλι μου» , και αμέσως μαύρο. (ΒΙΝΤΕΟ)

Κόπηκε στο αέρα η μετάδοση του μηνύματος...

Βόλφγκανγκ Σόιμπλε: Μια «γριά αλεπού» με... απωθημένα....

40 χρόνια πολιτικής πορείας • Η σχέση και η ρήξη με τον Χέλμουτ Κολ • Οι «τρικλοποδιές» της Μέρκελ • Η απόπειρα δολοφονίας και το σκάνδαλο • Οι ανεκπλήρωτοι στόχοι

undefined
Από «δεξί χέρι» του Χέλμουτ Κολ και πρωταγωνιστής στις διαπραγματεύσεις για την ενοποίηση της Δυτικής με την Ανατολική Γερμανία, στην απόπειρα δολοφονίας του, την εμπλοκή του στο σκάνδαλο των «μαύρων ταμείων» του CDU, τη ρήξη με τον μέντορά του και τις «τρικλοποδιές» της Άγκελα Μέρκελ στην πολιτική του ανέλιξη. 
Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στα 70 του χρόνια αναγνωρίζεται ως η «γριά αλεπού» αλλά και ένας πολιτικός με δύο μεγάλα απωθημένα: Την Καγκελαρία και την Προεδρία της Γερμανίας.

Ο εφιάλτης του Καστελόριζου.....

Το πραγματικά εντυπωσιακό στοιχείο είναι το ότι, οι Πολίτες αποδέχονται αδιαμαρτύρητα τη μη τιμωρία όλων αυτών που οδήγησαν την πατρίδα τους στη χρεοκοπία - η οποία αποτελεί μία επώδυνη διαδικασία που ευρίσκεται ακόμη στην αφετηρία της


Ο πρώην υπουργός οικονομικών υποστήριξε, με μία πραγματικά ευρηματική «θρασύτητα» πως η αιτία, για την οποία κινδυνεύει να οδηγηθεί στο ειδικό δικαστήριο, δεν είναι προφανώς τα κακουργήματα που του προσάφθηκαν - αλλά το ότι οδήγησε την πατρίδα του στα νύχια του ΔΝΤ και της Γερμανίας.

Ουσιαστικά δηλαδή θεώρησε, με μία εκπληκτικά αφοπλιστική ειλικρίνεια ότι, τέτοιου είδους κακουργήματα ήταν ανέκαθεν συνήθη στην «διαπλεγμένη» πολιτική ζωή της χώρας, ενώ παρέμεναν φυσικά ατιμώρητα - οπότε είναι εντελώς άδικη, παράλογη ίσως η ενδεχόμενη παραπομπή του.  

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΔ...

ως προς τις Στρατιωτικές απειλές,

για την περίοδο 2013-2023


Περί Αλός


Ιωάννης Σ. Θεοδωράτος
Δημοσιογράφος – Αμυντικός Αναλυτής


Ομιλία που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της ημερίδας  «Η άμυνα
και η ασφάλεια της χώρας μας υπό το  πρίσμα των εξωτερικών και
εσωτερικών εξελίξεων», από το Γραφείο Στρατιωτικών και Αμυντικών
Θεμάτων της Ακαδημίας Αθηνών και του Ελληνικού Ινστιτούτου
Στρατηγικών Μελετών (ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ.), στις 24 Μάιου 2013, στην αίθουσα
τελετών της Ακαδημίας.




ΙΩΑΝΝΗΣ Σ. ΘΕΟΔΩΡΑΤΟΣ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 26 ΜΑΙΟΥ 2013
ΦΩΤΟ: Περί Αλός (Αρχείο Κ. Ε. Ιωαννίδου)


2013-2023 Δεκαετία ανατροπών και μεγέθυνσης της τουρκικής στρατιωτικής ισχύος


Κυρίες και κύριοι, όλοι σας γνωρίζετε το περίφημη απόσπασμα του Θουκυδίδη στον διάλογο μεταξύ Αθηναίων και Μηλίων: «τα νομικά επιχειρήματα έχουν αξία όταν εκείνοι που τα επικαλούνται είναι περίπου ισόπαλοι σε δύναμη και ότι, αντίθετα, ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμή του και ο αδύναμος υποχωρεί όσο του το επιβάλλει η αδυναμία του» (Θουκυδίδης, Ε’ 89).

Το κράτος των Θεομάχων Ο Φαλακρός Ιουδαίος έστειλε αστυνομικές δυνάμεις εντός του Αγίου Όρους κατά των μοναχών της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου.

-Αστυνομική δύναμη (2 περιπολικά) ήδη βρίσκεται έξω από το κονάκι της Ιστορικής Ιεράς Μονής Εσφιγμένου ενώ έχει αποφασιστεί αθόρυβη επέμβαση από την αστυνομική Δ/νση Χαλκιδικής και ενώ το αστυνομικό τμήμα των Καρυών με δυο άλλα περιπολικά έχει μπλοκάρει τους γύρω δρόμους ώστε να μην βοηθηθούν οι μοναχοί από πιστούς. 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ.

ΣΠ.ΧΑΤΖΑΡΑΣ

ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ "ΔΩΡΟ" ΣΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ ΜΕ ΤΟΥΣ 153 ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ, ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΟΤΑ.

Κι ανάμεσα στους 153 ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ήταν και ο Καραμανλής και η Ντόρα και οι απόντες που στην ουσία με την απουσία τους έδωσαν ψήφο ανοχής και όλα τα πολιτικά σούργελα.

ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΑ...

 Πέρασε το πολυνομοσχέδιο από τη Βουλή
Πέρασε το πολυνομοσχέδιο από τη Βουλή Με μικρές απώλειες η κυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ πέρασε το πολυνομοσχέδιο μετά την ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησαν ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σε 15 άρθρα του. Όλα τα άρθρα εγκρίθηκαν με 153 ψήφους (από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ), εκτός από το άρθρο 81 που πήρε 152 ψήφους. 



Εντύπωση προκάλεσαν η αρνητική ψήφος στο άρθρο 81 του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Πάρη Κουκουλόπουλου στο άρθρο 81 που αφορά την Δημοτική Αστυνομία, αλλά και η απουσία του Απόστολου Κακλαμάνη που είχε πει ότι δεν θα ψήφιζε τα άρθρα για τις απολύσεις εκπαιδευτικών. 

Αληθεύει ρε ξεφτιλισμένοι ανθέλληνες; Οι στρατιώτες παίρνουν 10 ευρώ το μήνα και οι Αντιρρησίες συνείδησης 250 ευρώ!!!

Φαίνεται τελικά ότι σε αυτή τη χώρα η πλειοψηφία των φιλότιμων "κορόιδων" που την αγαπάνε θα τρώνε πάντα "βρώμικο ψωμί", ενώ οι λίγοι επιτήδειοι θα βλέπουν το θράσος τους να αμείβεται πάντα...

Την ίδια ώρα που ο απλός στρατιώτης παίρνει μόλις 10 ευρώ για να «φυλάττει με πίστιν
και αφοσίωσιν, μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματός του» την πατρίδα, οι αντιρρησίες συνείδησης, που στην πλειονότητά τους επικαλούνται δήθεν ιδεολογικούς λόγους για να αποφύγουν τις δυσκολίες της θητείας, αμείβονται για την εναλλακτικές τους υπηρεσίες με μηναίο μισθό 250 ευρώ!

Τα χρήματα αυτά δίνονται, σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία» που αποκάλυψε το θέμα, με την επίκληση της ανάγκης σίτισης και στέγασής τους, αφού οι αντιρρησίες αρνούνται ακόμα και να διαμείνουν ή να φάνε σε στρατιωτικές μονάδες, όπως οι στρατιώτες που υπηρετούν κανονικά τη θητεία τους.

Μάλιστα σύμφωνα με σχετικά έγγραφα που δημοσιεύθηκαν στο "Διαύγεια", το ποσό που λαμβάνουν χαρακτηρίζεται "αμοιβή αντιρρησία συνείδησης" (1, 2, 3), ενώ κανένας νόμος δεν προβλέπει "αμοιβή" για τους αντιρρησίες.


Η ορολογία δεν είναι αθώα, έχει τη σημειολογική σημασία της...

Η LIDL δεν είναι γερμανικών συμφερόντων αλλα εβραϊκών.Schwarz:Ο πάμπλουτος Εβραίος ιδιοκτήτης του LIDL.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΘΡΟ ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ...

ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ SCHWARZ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ .

Ο πάμπλουτος ιδιοκτήτης της γερμανικής αλυσίδας Lidlπαραμένει σχεδόν άγνωστος στο ευρύ κοινό.

Αν και η αλυσίδα του, στην οποία συνυπάρχουν η Lidl discount και η Kaufland, πουλάει περισσότερα από 13 δις λίτρα γάλα ετησίως και σχεδόν 3 δις πακέτα καφέ, ελάχιστα είναι γνωστά για τον ίδιο.

«Ραββίνος» ο Κώστας Σημίτης (Ααρών Αβούρι)!!!

Πρόσφατα η κυρία Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου, χήρα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου, προκάλεσε θόρυβο, λέγοντας δημόσια πως:

1. το εβραϊκό λόμπυ πίεζε την κυβέρνηση του συζύγου της, προκειμένου να αφαιρέσει το θρήσκευμα από τις ταυτότητες των Ελλήνων πολιτών και 2. ο πρώην πρωθυπουργός, επίσης, Κώστας Σημίτης είναι πράκτορας ξένων δυνάμεων!!!


Τα παραπάνω είναι σίγουρα εκπληκτικά.

ΞΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ!!!...ΟΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ..ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΤΕ...

Οπως βλεπετε οταν τα προδοτικα καναλια μιλανε για τις αορατες αγορες που κατεστρεψαν την πατριδα μας, οι αγορες εχουν ονομα.

ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΛΟΜΠΥ. Διαβαστε προσωπα και καταστασεις να δειτε ποιες ειναι οι περιβοητες ΑΓΟΡΕΣ!!! AΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Τα ονόματα και οι εταιρίες που έκαψαν την Ελλάδα
Μια απίστευτη έρευνα που λέει τα πράγματα με το όνομά τους! Ποιοι και πως οργάνωσαν το έγκλημα κατά της χώρας μας!

ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ;‏

undefined
Σύμφωνα με γενική παραδοχή μεταξύ των οικονομολόγων παγκοσμίως, το ακραίο κρίσιμο σημείο στο οποίο μία κοινωνία εκρήγνυται, είναι όταν η πραγματική ανεργία φτάσει στο 35% μέσα στη συγκεκριμένη κοινωνία. 

Έχει επιστημονικά παρατηρηθεί ότι καμία κοινωνία δεν μπορεί να αντέξει...
ανεργία αυτού του ποσοστού, το οποίο αλλοιώνει την ισχύουσα κοινωνικοοικονομική συγκρότηση και οδηγεί σε κοινωνική κατάρρευση.

Σε μας, το ποσοστό της ανεργίας, που επίσημα αναφέρει ως καταγραμμένη η ίδια η κυβέρνηση, ανέρχεται περίπου στο 28%. 


Όλοι όμως αποδέχονται, ότι η πραγματική μη καταγραμμένη ανεργία, είναι πολύ πιο πάνω από το 30% και ίσως να πλησιάζει προς το 35%.

Stratfor ανάλυση: Που θα ξεσπάσουν οι επόμενες κρίσεις-Τι θα γίνει στην Ελλάδα το φθινόπωρο...

Στις αρχές του 2013, το Stratfor έλεγε πως αυτή θα είναι η χρονιά κατά την οποία οι βαθιές, δομικές αδυναμίες στην Ευρώπη και στην Κίνα θα φέρουν τους ηγέτες των δύο αυτών πυλώνων του διεθνούς συστήματος αντιμέτωπους με μια οδυνηρή πραγματικότητα: 

τα βραχυπρόθεσμα γιατροσόφια που εφαρμόστηκαν μέχρι στιγμής δεν θα είναι αρκετά για να αποτρέψουν αργότερα τη μεγαλύτερη αστάθεια. 

Πράγματι, το περασμένο τρίμηνο, οι ηγέτες της Ευρώπης ξεκίνησαν μια πολύ σοβαρή συζήτηση για τους τρόπους αντιμετώπισης της ανεργίας των νέων, ενώ ταυτόχρονα αγωνίζονται να αντιμετωπίσουν τα υπαρξιακά ερωτήματα αναφορικά με τα κόστη και τα οφέλη της βαθύτερης ευρωπαϊκής ενοποίησης, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την κρίση. 

ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΗΓΑΔΙ‏.....

undefined
Οι άνθρωποι είναι τρελοί. Συνεχίζουν και βάζουν φόρους, όταν γνωρίζουν ότι ο κόσμος δεν έχει άλλα χρήματα να πληρώνει. 

Αυτό τους ζητάνε οι Γερμανοί! Κολλημένοι με τους φόρους, οι βόρειοι φίλοι μας, νομίζουν ότι έτσι θα ξεμπερδέψουν με την ελληνική κρίση. 

Κι οι δικοί μας εντελώς άβουλοι αποδέχονται τα πάντα, όταν όλοι ξέρουν ότι δεν υπάρχει σωτηρία χωρίς ένα γενναίο σχέδιο χρηματοδότησης.

Χρειαζόμαστε ένα νέο σχέδιο Μάρσαλ και όχι νέους φόρους. 


Η αγορά χρειάζεται ρευστότητα που δεν υπάρχει και επενδύσεις που έρχονται μεν αλλά με το σταγονόμετρο. 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΣΟΪΜΠΛΕ.

undefined 

Εξοχότατε Κύριε Υπουργέ,


Εξοχότατε Κύριε Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε,


Θέμα: Ο Δωδεκάλογος του Γύφτου της Ε.Ε.


---------------------------------------------------

Αφού σας καλώς ορίσω στη φιλόξενη Ελλάδα μας, ευχόμενος το αρχαίο «Ως ευ παρέστητε», επιθυμώ να σας υπενθυμίσω ορισμένα τινά, που είναι ανοιχτές πληγές μεταξύ των δύο λαών μας.


Αλλοίμονο!!! Εδώ υποδεχόμαστε εκατομμύρια Ισλαμιστές δολοφόνους λαθρομετανάστες, και εσάς δεν θα καλοσωρίσουμε;;;


Τα προβλήματα μεταξύ των δύο λαών, που εσείς ανοίξατε, είναι: