Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Ανακηρύχθηκε η "Ανεξάρτητη Δημοκρατία της Οδησσού"

Aνακοινώθηκε από τους ρωσόφωνους της Οδησσού η ανακήρυξη της "Δημοκρατίας της Οδησσού" και "παρακαλούνται όλοι οι ρωσόφωνοι και ρωσόφιλοι κάτοικοι να αποκλέισουν τις κύριες οδούς".

Μάλλιστα υποδέιχθηκαν 153 σημεία στην πόλη στα οποία θα συγκεντρωθούν οι ρωσόφονοι/ρωσόφιλοι.

B.Πούτιν προς ΝΑΤΟ: "Ελπίζω να μην χρειαστεί να χρησιμοποιήσω τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις"!

Για πρώτη φορά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο χρήσης των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων στην Ανατολική Ευρώπη ο Β.Πούτιν, δηλώνοντας ότι "ελπίζει να μην χρειαστεί να χρησιμοποιήσει αυτό το δικαίωμα που του έδωσε η ρωσική Δούμα", απαντώντας κατά την 12η ετήσια εκπομπή "Direct Line with Vladimir Putin" στην οποια οι Ρώσοι πολίτες του θέτουν ερωτήματα και αυτός απαντά.
Κατά την διάρκεια της εκπομπής απάντησε στην πιθανότητα αποστολής στρατευμάτων στο ανατολικό μέρος της Ουκρανίας.

Ρωσία, «Μνημόνια», ελληνική-κυπριακή εξωτερική πολιτική.


«Οι Αμερικανοί μας κατέστρεψαν στα πιο ζωτικά εθνικά θέματα, κυπριακό και Αιγαίο. 


Οι Ευρωπαίοι κατέστρεψαν την οικονομία μας. 

Εμείς γιατί πάμε και ψηφίζουμε στον ΟΗΕ υπέρ αυτών και εναντίον της Ρωσίας;»

Το ερώτημα θέτει υψηλά ιστάμενος κρατικός παράγων, γνωστός για τη δραστήρια θέση του, διαχρονικά, υπέρ της ανάπτυξης των ελληνορωσικών σχέσεων, αναφερόμενος στην πρόσφατη ελληνική και κυπριακή απόφαση να ψηφίσουν το αντιρωσικό ψήφισμα γα την Κριμαία στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Το ερώτημα είναι ακόμα σημαντικότερο στο μέτρο που η Μόσχα παραμένει το σημαντικότερο ίσως δυνητικό «χαρτί» που μπορεί να παίξουν Αθήνα/Λευκωσία αν θελήσουν/αναγκαστούν, να δώσουν τη «μεγάλη μάχη», διακόπτοντας τις πολιτικές που υπαγορεύουν οι Πιστωτές και ανακτώντας την ανεξαρτησία τους, αλλά και ξεφεύγοντας από «γεωπολιτικές τρόικες» που επιδιώκουν, καθώς «βρήκανε παπά, να θάψουνε πεντέξι» στα ελληνικά εθνικά θέματα, ξεκινώντας από το κυπριακό και εκμεταλλευόμενες την οικονομική θέση Ελλάδας-Κύπρου, για να επιβάλλουν ιδιαιτέρως επαχθείς «λύσεις».

«Δεν μπορεί», συνέχισε....

Ειδικό δικαστήριο για τον ΓΑΠ...

Πρόσφατες αποκαλύψεις και παραδοχές επιβεβαιώνουν τις εγκληματικές πράξεις του τότε πρωθυπουργού της χώρας

Ειδικό δικαστήριο για τον ΓΑΠ
Η παραδοχή του Όλι Ρεν στην Ευρωβουλή, στα μέσα Ιανουαρίου, ότι «στο ξεκίνημα της κρίσης την άνοιξη του 2010, και κάποιο διάστημα μετά, αν είχε αμέσως αναδιαρθρωθεί το ελληνικό χρέος, θα είχαμε αντιμετωπίσει δραματικές συνέπειες μετάδοσης τόσο σε άλλα κράτη-μέλη, όσο και μέσω του τραπεζικού διαύλου στην Ευρώπη», φώτισαν με τον πιο επίσημο τρόπο το τι συνέβαινε με την ελληνική περίπτωση. 

Τότε η ΕΕ ήταν εντελώς απροετοίμαστη για να αντιμετωπίσει την κατάσταση και το πρώτο μέλημά της ήταν να διασώσει τις μεγάλες γερμανικές, γαλλικές και λοιπές ευρωπαϊκές τράπεζες.

Η βιασύνη του ΓΑΠ να βγάλει ανακοίνωση, στην οποία ισχυρίζεται ότι...

82 ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ «ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΕΣ» ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ.

Στα συρτάρια της Βουλής παραµένουν 82 δικογραφίες κατά πρωθυπουργών και υπουργών των τελευταίων ετών. 

Αγωνιώδης προσπάθεια για συγκάλυψη σειράς ζητηµάτων.

Ούτε µία ούτε δύο, αλλά 82 δικογραφίες κατά πρωθυπουργών, υπουργών και υφυπουργών των τελευταίων µνηµονιακών ετών, που στοιβάζονται ως σήµερα στα συρτάρια της ∆ιεύθυνσης Νοµοθετικού Εργου της Βουλής.


Οι δικογραφίες, που κατ' εντολή των κρατούντων παραµένουν ...

Επικό βίντεο: Συνεννόηση στον αέρα για να διακόψουν τον Καζάκη – «Πες κάτι ρε…»

 Ο Δημήτρης Καζάκης δεν πρέπει να μιλήσει με τίποτα πάνω από 10 δευτερόλεπτα. Ακόμα και μπροστά από τις κάμερες συνεννοούνται για να τον διακόψουν… («Πες κάτι, ρε»…)

Ο καλός πολίτης – όπως λένε – είναι ο ενημερωμένος πολίτης.

Επειδή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, καλό είναι ο λαός να γνωρίζει τι τον περιμένει την επόμενη μέρα μετά τις εκλογές. Ο καλός πολίτης – όπως λένε – είναι ο ενημερωμένος πολίτης.

Ήρθε η ώρα όλα τα φώτα να στραφούν στον ψηφοφόρο έστω και για λίγες ημέρες, όσο δηλαδή θα διαρκέσει το χρονικό διάστημα από την πρώτη Κυριακή των δημοτικών εκλογών μέχρι την δεύτερη Κυριακή όπου θα γίνουν και οι ευρωεκλογές.
Όλα τα κόμματα θα πέσουν στον κυρίαρχο λαό και θα υποσχεθούν τα πάντα. Ιδιαίτερα οι κυβερνώντες θα μας διαβεβαιώνουν μέχρι την ημέρα των εκλογών ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση περαιτέρω περικοπών σε μισθούς και συντάξεις.
Επειδή όμως αυτές οι εκλογές είναι πραγματικά κρίσιμες καλό θα είναι να γνωρίζετε τι ετοιμάζουν αυτοί που ζητούν την ψήφο σας. Τι μας περιμένει τις επόμενες ημέρες αμέσως μόλις ολοκληρωθούν οι εκλογές:

Οι «Δούρειοι Λύκοι» της Κοινωνικής ασφάλισης!

ΓΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΚΛΑΙΜΕ: «Οι ασφαλιστικές θα αναλάβουν την αύξηση της απόδοσης των διαθεσίμων των κλαδικών Ταμείων, αλλά και τις παροχές σε υγεία και πρόνοια.»
— ΚΑΛΗΜΈΡΑ,
— Οι «Δούρειοι Λύκοι» της Κοινωνικής ασφάλισης!
— Οι Ξένες -πλέον- Ασφαλιστικές και Ζάπλουτοι Ντόπιοι Μεγαλο-Ασφαλιστές* ….με την ανοχή -ή «σύμπραξη»- εξωνημένων Πολιτικών .....

Ξεκίνησε η Οδύσσεια της Ανθρωπότητας;

Μήπως η ¨βασίλισσα¨ της Οικονομίας στην Ευρώπη πρόκειται να μείνει γυμνή ;
Μήπως τα μνημόνια στην Ελλάδα θα μείνουν ¨ορφανά¨;
ΟΔΗΣΣΟΣ Μαύρη Θάλασσα 2 Μαΐου 2014
Οι πολεμικές επιχειρήσεις ήδη ενεργούνται και σκοτώνονται αθώοι άνθρωποι. Άνοιξαν οι ¨πύλες¨ της αιματοκυλισμένης ανθρώπινης ιστορίας και ¨ξαναζωντανεύουν¨ οι άθλιοι δολοφόνοι των Εθνών. Φασίστες – Ναζιστές, πνευματικά απολειφάδια του 2ου Παγκοσμίου πολέμου καίνε ζωντανούς ανθρώπους στα καλά καθούμενα στην καρδιά της Ανατολικής Ευρώπης ενώ ταυτόχρονα ο ισλαμικός μεσαίωνας του θρησκευτικού φανατισμού δίνει ισοδύναμο εγκληματικό στίγμα στην Συρία με αποκεφαλισμούς και σταυρώσεις.
Οι αντίχριστες δυνάμεις θέλουν ....

Οι τελευταίες μέρες του χοντρο-Μπένυ...

Λίγες ημέρες μείνανε για αυτήν την κυβέρνηση των άθλιων και θλιβερών ανδρεικέλων του 4ου Ράιχ: Της κεντρικής «εγκληματικής οργάνωσης» αυτής της χώρας…

Είναι, ίσως, πρώτη φορά στην ιστορία που αυτές οι εκλογές, ιδιαίτερα οι ευρωεκλογές, ΑΠΟΚΤΟΥΝ τέτοια γιγάντια ιστορική σημασία: Να στείλει ο λαός με την ψήφο του στα σκουπίδια της ιστορίας τα δωσίλογα ανδρείκελα…

Οι θιασώτες της ΑΠΟΧΗΣ πρέπει να επανεξετάσουν τη ......

ΒΙΝΤΕΟ.Να ποιοι εκπροσωπούσαν την ελληνική κοινωνία στην Ε.Ε "Νίκη Τζαβελα, Ν.Δ "Να καεί η Ελλάδα για το καλό της Ευρώπης".

Να ποιοι εκπροσωπούσαν την ελληνική κοινωνία στην Ε.Ε "Νίκη Τζαβελα, Ν.Δ "Να καεί η Ελλάδα για το καλό της Ευρώπης" http://youtu.be/k-copp9sNbY 

Μέγαρο: ολοκληρώνεται το έγκλημα..

ΕΥΝΟΪΚΗ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΥΨΟΥΣ 230 ΕΚΑΤ. ΑΠΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ, ΒΡΟΥΤΣΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ
Το ΓΛΚ διαπιστώνει ότι οι προτεινόμενες διατάξεις προκαλούν απώλεια εσόδων στο κράτος, χωρίς όμως να μπορεί να τις υπολογίσει 
Ακόμη μία χαριστική ρύθμιση για το Μέγαρο Μουσικής με σκοπό την οικονομική επιβίωσή του κατέθεσε η κυβέρνηση ομολογώντας, χωρίς να προσδιορίζει το ύψος, ότι από τις διατάξεις της προκαλείται απώλεια εσόδων του κρατικού προϋπολογισμού. 

Ετσι, την ώρα που στις λαϊκές αγορές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης γινόταν χαμός από τον κόσμο που προσπαθούσε να φτάσει στους πάγκους για να πάρει λίγα τρόφιμα, στη Βουλή οι υπουργοί Οικονομικών, Πολιτισμού, Ανάπτυξης και Εργασίας κατέθεταν νέα ευνοϊκή (ν)τροπολογία για...

MEGA: Η παράκρουση της δωσίλογης κακοήθειας…

Π
αρακμιακά και σηπόμενα καθεστώτα πληρώνουν αδρά την ανοησία. 

Είναι το μόνο «όπλο» που τους έχει απομείνει: Να βομβαρδίζουν την κοινωνία με τόνους ψεύδους και ανοησίας, όχι μόνο για να αποπροσανατολίζουν και παραπλανούν, όχι μόνο για να προβοκάρουν τις λαϊκές διαμαρτυρίες και ζυμώσεις, αλλά και για να αποκτηνώνουν και δολοφονούν τη σκέψη και τη ψυχή μας.

Οι πομποί όλων αυτών των ρύπων είναι τα ΜΜΕ και ιδιαίτερα...

Απελπισμένος Βενιζέλος: Θέλουν να μας βάλουν φυλακή"

Συνέντευξη έδωσε στην Έλλη Στάη, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όπου τον χαρακτήρισε ο πανικός. 

Όπως μπορείτε να την παρακολουθήσετε εδώ...
http://www.thetoc.gr/webtv/newsroom/o-euaggelos-benizelos-milaei-gia-ola-stin-elli-stai, ο Βενιζέλος, κλαίει, για την ανάγκη στήριξης της Ελιάς, επαναλαμβάνει το "απολύτως", όπως έκανε παλιότερα στον Χατζηνικολάου, δείχνοντας τον εκνευρισμό του. 

Επίσης, κατά την διάρκεια της συνέντευηξης, ούρλιαζε..

«Η μαριονέτα των εκδοτών».

M
ε ένα επιθετικό πρωτοσέλιδο κατά του πολιτευτή Σταύρου Θεοδωράκη κυκλοφορεί το νέο τεύχος του περιοδικού  Unfollow (29). 

Με φωτογραφία - σκίτσο εμφανίζει τον πρώην δημοσιογράφο ως μαριονέτα (αυτός είναι κι ο τίτλος του) εκδοτών και επιχειρηματιών.

Το Ποτάμι δημιουργήθηκε με την παρέμβαση και τις ευλογίες του Βαρδινογιάννη, με την υπογραφή του τετραπέρατου δολοπλόκου Σταύρου Ψυχάρηκαι τις ευχές του εθνικού εργολάβου Μπόμπολα, για να αποτελέσει δεκανίκι ή και...

Οι εντιμότατοι απατεώνες...

Τ
α στοιχεία που δημοσιεύει η φιλοκυβερνητική και πλήρως μνημονιακή ''Καθημερινή'' αναφέρουν πως: 
     
Νέα ληξιπρόθεσμα χρέη 13 δις ευρώ τους τελευταίους 13 μήνες βαρύνουν τους έλληνες πολίτες!

     Αν συνυπολογίσουμε ότι η οφειλή είναι πιάποινικό αδίκημα, 
     ..τότε πάνω από 2.500.000 πολίτες και επιχειρήσεις, μπορούν να θεωρούνται...
πλέον παράνομοι!
     Κατά τα άλλα τα success stories συνεχίζονται και κατά την συγκυβέρνηση-αίσχος η χώρα έχει αποφύγει την πτώχευση!

     Και το πιό ωραίο είναι ότι ...

ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ 20.000 ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΧΕΣΑΝ 131.000 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ !! ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ

Στο σφυρί 20.000 σπίτια – Παίρνουν καταθέσεις, μισθούς και ενοίκια από 131.000 λογαριασμούς
Φοροκυνηγητό από την Εφορία με στόχο την είσπραξη ληξιπρόθεσμων οφειλών
- Σε πάνω από 26.000 οφειλέτες έχουν ασκηθεί διώξεις
- Κατά 52.000 αυξήθηκαν μέσα σε ένα χρόνο οι κατασχέσεις καταθέσεων, μισθών κι ενοικίων

Με στόχο την είσπραξη ληξιπρόθεσμων οφειλών η εφορία έχει ξεκινήσει ένα ανελέητο ....

Η ΝΕΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ.....ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ....

                           Ανάλυση:
                                            -------------
«Κάθε Λαός είναι άξιος των ανθρώπων που τον κυβερνούν». Πλάτων.
Δύο συστήματα κυβερνούν σήμερα την Ελλάδα, το εσωτερικό & εξωτερικό σύστημα. Το εσωτερικό σύστημα είναι οι «Έλληνες» Ολιγάρχες, και το εξωτερικό σύστημα η Σιωνιστική Ν.Τ.Π.

Τα δύο αυτά συστήματα δεν θέλουν πατριώτες πολιτικούς, θέλουν μαριονέτες & πιόνια στη διακυβέρνηση του τόπου.

Σήμερα απόγονοι δοσιλόγων των Γερμανών, κυβερνούν την Ελλάδα.
Κάθε λίγο και λιγάκι «μπουκάρουν» οι Γερμανοί στην Ελλάδα,
«εδώ βρήκαν το μήνα που τρέφει τους ένδεκα» λέει ο λαός.

Η Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων (Ν.Τ.Π.) ανέθεσε στη Γερμανία της μαριονέτας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ Μέρκελ, σαν ηγέτιδα δύναμη της Σιωνιστικής Ε.Ε., να κυβερνά και να κατέχει την Ελλάδα, ένα άλλο μέλος της Ε.Ε. Αυτό η μαριονέτα Μέρκελ, το επιτυγχάνει μέσω .....

Για να μας βάλουν φυλακή θα πρέπει να βαφτίσουν φυλακή όλη τη χώρα...

Ολοταχώς προς μαζική στάση πληρωμών από τους πολίτες προς το κράτος
Η χώρα μας βρίσκεται υπό διάλυση και η παρανοϊκή κυβέρνηση έχει επιστρατεύσει κάθε παρανοϊκό μέτρο, εκβιασμό και μέθοδο ώστε να τρομοκρατήσει και να εκβιάσει τους.....

Ας μην το διανοηθούν...

Γράφει ο Γιώργος Χαρβαλιάς  
Ειλικρινά δεν γνωρίζω αν η θεούσα (κατά Μπαλτάκο) κυρία Ευτέρπη του Αρείου Πάγου θεωρείται στους δικαστικούς κύκλους νομική αυθεντία. Οι έως τώρα ενδείξεις μάλλον συνηγορούν για το αντίθετο.Σε κάθε περίπτωση, όμως, εκεί που έχει φτάσει, τα στοιχειώδη θα τα γνωρίζει.

Στοιχειώδες λοιπόν είναι ότι σε τούτη τη χώρα, με βάση το Σύνταγμα αλλά και τον ποινικό κώδικα, κανείς Ελληνας πολίτης δεν μπορεί να στερηθεί το δικαίωμα του «εκλέγειν και του εκλέγεσθαι», παρά μόνον ως συνακόλουθη κύρωση (ποινή) αμετάκλητης καταδικαστικής απόφασης.Συνεπώς η όποια .....

(ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ) Δήμαρχοι που συνεργάζονται με τον γερμανό Φούχτελ!!! ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ"????

Ποιοί ΟΤΑ δια των Δημάρχων τους έπεσαν αμαχητί στα χέρια του κατακτητή!
Αυτοί οι Δήμαρχοι «δουλεύουν» ήδη με τον γκαουλάιτερ Φούχτελ!
Νέο σύστημα διακυβέρνησης, με γερμανική σφραγίδα, συνιστούν τα μέτρα που η Κυβέρνηση φέρνει προς ψήφιση στη Βουλή, ενσωματωμένα στον προϋπολογισμό.


Ο δημόσιος πλούτος, η περιουσία του ελληνικού λαού, εκποιείται στους Γερμανούς και τους Έλληνες συνεργάτες τους,   κοινωνικά αγαθά περνούν σε χέρια ιδιωτών (νερό, ρεύμα,  κ.λ.π), και η επέλαση των εργολάβων  κλιμακώνεται, καταλύοντας κάθε έννοια δημόσιου αγαθού.  Η υπερψήφιση των νέων- σαρωτικών για τα λαϊκά εισοδήματα- μέτρων, συνιστά ολομέτωπη επίθεση στην πλειονότητα του ελληνικού λαού.

Αλλά όλα αυτά, τα κάνουν, ο Φούχτελ, και ο  Ραινχεμπάχ, δηλαδή  οι Γερμανοί μόνοι τους;  
Η επίθεση ενάντια στην αξιοπρέπεια και το δικαίωμα στη ζωή του ελληνικού λαού, είναι πολύπλευρη και μεθοδικά σχεδιασμένη. 

Από πλευράς της   ελληνικής πολιτείας, προτεραιότητα για κατεδάφιση έχει η Τοπική Αυτοδιοίκηση.  Οι Γερμανοί έχουν εισβάλλει στους Δήμους και τα θέλουν όλα:.....

Συγκλονιστικό: Αυτή είναι η Ελλάδα! Δείτε το και θα ανατριχιάσετε... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΑΔΕΛΦΙΑ !!

To video που θα σας κάνει να ανατριχιάσετε και πρέπει να δείτε. Αυτή είναι η Ελλάδα μας και δεν είναι καθόλου ασήμαντο ένας Βρετανός… 

Να φωνάζει με επιχειρήματα υπέρ της επιστροφής των Μαρμάρων του Παρθενώνα! 

Ο πασίγνωστος .....