Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΩΡΗΚΤΟ ΑΒΕΡΩΦ ΚΑΤΕΔΙΩΞΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΟΛΟ ΣΤΗ ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ!

Σχετική εικόνα
Την πρώτη μέρα του Δεκεμβρίου του 1912, ο καιρός είχε βελτιωθεί. Τα ελληνικά αντιτορπιλικά εξακολουθούσαν να περιπολούν στην είσοδο των στενών των Δαρδανελίων, εν αναμονή της εξόδου τους τουρκικού στόλου.

Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο τουρκικός στόλος ετοιμαζόταν να εξέλθει του καταφυγίου του.

Την 1η Δεκεμβρίου τα ελληνικά αντιτορπιλικά...

Δὲν θέλουν μόνον χρεωκοπία!!! Θέλουν ὁλοκληρωμένη Γενοκτονία!!!

Τὰ στοιχεῖα ποὺ ἀποδεικνύουν αὐτήν μου τὴν καταγγελία ἀμέτρητα καὶ πολυεπίπεδα. Ἀπὸ τὸν τομέα τῆς ἀπαιδείας τοῦ ἀνθελληνικοῦ μορφώματος, ποὺ κατήντησε ἐκτὸς ἀπὸ ἐθνομηδενιστική, ἐπὶ πλέον καὶ στοχευμένα ἀνθελληνική, ἔως τὰ ἐθνικά μας θέματα, τὴν καταστροφὴ τῆς οἰκονομίας, τὴν διὰ τῆς βίας ἀκυρωμένη αὐτάρκειά μας καὶ τελικῶς τὴν μετατροπὴ κάθε σπόρου διατροφῆς μας σὲ «ἐγκεκριμένο». 

Ποιοί εἶναι οἱ ἐγκεκριμένοι σπόροι γιά νά γλυτώσουμε τό πρόστιμο;


Ἕνα πρόσφατο παράδειγμα εἶναι ἡ καταγγελία τοῦ Γεωργίου Λεκάκη (ἐφημερὶς «Κόντρα», 17 Ἰανουαρίου 2017, ἀντίγραφον ἀπὸ «ἀρχεῖον πολιτισμοῦ»), ποὺ ἐπισημαίνει πὼς μὲ πρόσχημα μίαν ἀκόμη ἀσθένεια τῆς ἐλιᾶς, προσπαθοῦν νὰ καθοδηγήσουν τοὺς ἐλαιοπαραγωγοὺς σὲ ἐκχερσώσεις καὶ τελικῶς ἀντικατάστασίν......

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!

ΑΛΒΑΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟΥΣ …ΧΑΣΙΣΟΒΟΛΩΝΕΣ! ΚΑΙ Ο ΡΑΜΑ (α μ έ σ ω ς) ΤΟΝ …Α Π Ε Λ Υ Σ Ε !!!
(ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ «ΔΙΠΛΑ» ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ, ΟΤΙ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΣ ΟΓΚΟΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ; ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ …ΜΟΓΓΟΛΙΑ; ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!)

Ο ΛΙΑΝ ΑΦΕΛΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ...…»ΚΕΛΑΪΔΙΣΕ»! ΚΑΙ
ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ ‘ΠΙΞ – ΛΑΞ’ !!!

Ο κόμπος για τον χασισοβολώνα έφτασε στο χτένι και ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, α π έ λ υ σ ε  χθες από τη θέση του υπουργού Δικαιοσύνης, τον....

Οι Ιταλοί γράφουν στα παλιά τους υποδήματα Σόιμπλε και Βρυξέλλες – «Όχι στη λιτότητα».

Σε καμιά περίπτωση η Ιταλία δεν πρόκειται να υιοθέτησει τα σκληρά μέτρα λιτότητας ύψους περίπου τεσσάρων δισεκατομμυρίων ευρώ, που απαιτούν από την Ρώμη ο Σόιμπλε και τα τσιράκια του στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει στον Τύπο, η κυβέρνηση της Ρώμης θα κάνει την δική της πολιτική και θα επιδιώκει να εξοικονομήσει το πολύ ....

Σε πανικό η γερμανική Ευρώπη – «Ο Τραμπ μας κήρυξε τον πόλεμο, είναι εχθρός μας».

Σε πανικό η γερμανική Ευρώπη, δηλαδή η Γερμανία και οι βόρειοι δορυφόροι της που ευημερούν εις βάρος του ευρωπαϊκού νότου.

Σε πανικό οι Γερμανοί και οι δορυφόροι τους εξαιτίας του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος παραδέχονται έντρομοι ότι μοιάζει αποφασισμένος να γκρεμίσει το Τέταρτο Ράιχ.

Στο παραδοσιακά φιλοατλαντικό Βέλγιο, το οποίο όμως είναι το προεκτοράτο των γραφειοκρατών της γερμανικής διοίκησης των Βρυξελλών, κυριαρχεί πια η διαπίστωση ότι ο Ντόναλντ Τραμπ συνιστά «μείζονα απειλή» για την Ευρώπη, κάτι που άλλωστε άφησε ...

Σύμβουλος του Τραμπ: Η Γερμανία ότι επωφελείται από το υποτιμημένο ευρώ.

Η Γερμανία χρησιμοποιεί ένα «ευρέως υποτιμημένο» ευρώ για να «εκμεταλλεύεται» τους κύριους εμπορικούς εταίρους της, ανάμεσα στους οποίους και τις ΗΠΑ, δήλωσε την Τρίτη σύμβουλος του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ σε συνέντευξή του στους Financial Times.

«Είναι περίπλοκο να θεωρήσει κανείς την TTIP (σ.σ.: το σχέδιο συμφωνίας ελεύθερων διατλαντικών συναλλαγών που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε νεκρό σημείο) ως μια διμερή συμφωνία εξαιτίας της Γερμανίας, η οποία συνεχίζει να εκμεταλλεύεται άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και ...

ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΟΥΝ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ, ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ.

Γράφει ο Πέτρος Χασάπης

Υπάρχουν λοιπόν πολιτικά κόμματα που χρωστούν σε τράπεζες κ.λ.π. εκατοντάδες εκατομμύρια. Και όχι μόνο δεν πληρώνουν τα χρέη τους, αλλά θέλουν και να μας σώσουν και από πάνω. Τα ίδια κόμματα που μας χρεοκόπησαν, μας εξαθλίωσαν και παρέδωσαν την εθνική κυριαρχία της χώρας σε....

«Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ»

Έχουμε καταντήσει μια κοινωνία «νεκρή» της οποίας το κουφάρι σαπίζει μέσα σε ένα σπιράλ παρακμής. Κάθε προσπάθεια ανάταξης αμέσως κατηγορείται και βάλλεται από όλους μαζί, με ένα αίσθημα ηδονής θα έλεγα. Κάθε ιδέα υφίσταται ένα ψυχολογικό «μπούλινγκ» με αποτέλεσμα να δημιουργείται αμέσως αποστροφή και να μην την ακούει κανείς.

Αν μιλήσεις για εθνικό νόμισμα, αμέσως θα
σε πουν δραχμολάγνο και θα σε ταυτίσουν με τη γραμμή Σόϊμπλε

Αν μιλήσεις για την προστασία του έθνους θα σε πουν εθνικιστή

Αν εκφράσεις ..

Οι σοσιαλδημοκάτες «καρφώνουν» Σόιμπλε: Κάνει τον «μάγκα» στους Έλληνες και είναι «κότα» στους Ιταλούς.

Σκληρή επίθεση στην καγκελάριο Μέρκελ και τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε εξαπέλυσε το σοσιαλδημοκρατικό κόμμα SPD στο οποίο πλέον ηγείται ο Μάρτιν Σουλτς κατηγορώντας τους εν πολλλοις ότι κάνουν τον «μάγκα» στους Έλληνες και είναι «κότα» στους Ιταλούς.

Όπως μετέδωσε....