Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Δώστε προσοχή στα Πρωτόκολλα 2ον- 20ον- 21ον- 22ον- & 24ον.

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟ ΙΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΣΙΩΝ

Πρόλογος Αρθρογράφου

Για να βοηθήσουμε τους αναγνώστες να αντιληφθούν το τι συμβαίνει σήμερα παγκοσμίως, αλλά και στην Ελλάδα, κρίναμε  να δημοσιεύσουμε

ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ.

Τα Πρωτόκολλα είναι 24
Δώστε προσοχή στα Πρωτόκολλα 2ον- 20ον- 21ον- 22ον- & 24ον

Η ΕΛΙΤ της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης έχει σαν Ιερό βιβλίο (ΤΑΛΜΟΥΔ) τα εν λόγω Πρωτόκολλα.
Τα εφαρμόζει κατά γράμμα στη προσπαθειά της να κατακτήσει την.....

Παραπέμπουν τραπεζίτες για το κανόνι των 230 εκ. ευρώ του Μπόμπολα.

Έρχεται καταιγίδα για ακάλυπτα δάνεια δισεκατομμυρίων που μοίραζε η Εθνική επί Τουρκολιά σε... εφοπλιστές - Κακουργηματικές διώξεις και στη διοίκηση του Πήγασου

Καταρρέουν με πάταγο τα πάλαι ποτέ κραταιά δημοσιογραφικά συγκροτήματα των βαρόνων της διαπλοκής, των εργολάβων και των προμηθευτών, φεσώνοντας τις τράπεζες με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ και οδηγώντας στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους.

Ο μιντιακός πυλώνας της διαπλοκής, που τροφοδοτήθηκε με δισεκατομμύρια ευρώ από τις κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αποδείχτηκε.....

Ζούμε σε μια κατ’ επίφαση Δημοκρατία… Εκλεγμένοι βουλευτές ψηφίζουν κατοχικά μνημόνια.

Γράφει ο Δρ. Αυγουστίνος (Ντίνος) Αυγουστή


Η λέξη Δημοκρατία στις μέρες μας είναι μια από τις πλέον παρεξηγημένες και κακοποιημένες έννοιες. 

Πρώτον, διότι οι πλείστοι που δηλώνουν υπερασπιστές της, την χρησιμοποιούν επιλεκτικά, και δεύτερον, διότι, οι σημερινοί πολιτικοί, κυρίως αυτοί της πρώτης γραμμής, κατά βάση ενδιαφέρονται για το δικό τους πολιτικό μέλλον και συμφέρον (ελάχιστες εξαιρέσεις υπάρχουν) και όχι, όπως οι ίδιοι επανειλημμένως δηλώνουν, για τον κυρίαρχο λαό. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι νόμοι και τα μνημόνια που ψηφίζει τα τελευταία επτά χρόνια το Ελληνικό Κοινοβούλιο, πάντα κατά παράβαση του Συντάγματος και αντίθετα με όλες τις ....

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

Ο Κοινοβουλευτισμός, δηλαδή η ολιγαρχικής έμπνευσης αντιπροσωπευτική δήθεν "δημοκρατία" του εθνικού κράτους, χρεοκόπησε και είναι αυτή που παρέδωσε το εθνικό κράτος εύκολο θήραμα στα χέρια της παγκοσμιοποιημένης οικονομικής ολιγαρχίας.

Εκείνο που εναγώνια προσπαθεί το παγκόσμιο σύστημα να αποφύγει, είναι....

Καζαριάν: Στο 91% και όχι στο 180% του ΑΕΠ το ελληνικό χρέος.

Το ελληνικό χρέος έχει υπολογιστεί με λανθασμένο τρόπο και είναι πολύ μικρότερο από αυτό το επίσημα υπολογιζόμενο. 

Μετά από 6 αναδιαρθρώσεις θα πρέπει αν υπολογισθεί εκ νέου, σύμφωνα με τον Πολ Καζαριάν, τον μεγαλύτερο Aμερικανό επενδυτή ελληνικών ομολόγων, ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Japonica Partners.

«Αυτό το οποίο συζητούν σήμερα οι θεσμοί είναι μια πολιτική επινόηση» τονίζει στην Süddeutsche Zeitung του Μονάχου ο Αμερικανός επενδυτής, ο οποίος έλαβε μέρος στο Συνέδριο το οποίο συνδιοργάνωσαν το βρετανικό περιοδικό Economist και το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο στη Φρανκφούρτη.

«Αν το ελληνικό χρέος υπολογιστεί βάσει των διεθνών στάνταρ, τότε δεν φθάνει ....

Ρήξη ή μνημόνια στο διηνεκές.Nα διαβασθεί και να κοινοποιηθεί παντού ....

229
Η επίλυση του ζητήματος του χρέους είναι απολύτως καθοριστική για το μέλλον της χώρας μας, ενώ κανένα πολιτικό κόμμα από μόνο του δεν μπορεί να το διαχειριστεί – κάτι που όμως θα έπρεπε να συμβεί τώρα, αμέσως, πριν από το ξεπούλημα, πριν τις γερμανικές και ιταλικές εκλογές, καθώς επίσης πριν από τη λήξη της τρίτης δανειακής σύμβασης στα μέσα του 2018.

Ανάλυση

Ένα ερώτημα που ακούγεται συχνά είναι το ποιός φταίει για την υπερχρέωση της Ελλάδας έως το 2010 – επειδή, από το χρονικό σημείο εκείνο και μετά, η ευθύνη της καταστροφής ανήκει αποκλειστικά στις κατοχικές κυβερνήσεις της, κυρίως όμως στην πολιτική των μνημονίων (ανάλυση), με τις επόμενες χρεοκοπίες της να είναι δυστυχώς ....

"Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΡΣΙΚΟ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ & ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ..."

Αποτέλεσμα εικόνας για "Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΡΣΙΚΟ,
Ο έλεγχος του Κατάρ και η απομόνωση του Ιράν από τους συμμάχους των ΗΠΑ στη περιοχή με κυρίαρχο το ρόλο της Σαουδικής Αραβίας και η προσπάθεια του Ερντογάν να αναβαθμίσει στη παγκόσμια γεωπολιτική την Τουρκία ως υπερδύναμη ήταν στο επίκεντρο της ανάλυσης του Σάββα Καλεντερίδη που μίλησε σήμερα στο Ράδιο984 και τον Γιώργο Σαχίνη.

Οι εξελίξεις με την επανέναρξη των συνομιλιών για τη Κύπρο δεν θα πρέπει να καταστήσουν την Ελλαδική πλευρά σε ουραγό απο πρωταγωνιστή στα ενεργειακά και την ΑΟΖ και σε καμία περίπτωση η Κυπριακή δημοκρατία την αυτοκατάργηση.....

Εδώ και χρόνια η Τουρκία ετοιμάζει μεγάλη επίθεσή στην Ελλάδα.

Αποτέλεσμα εικόνας για Εδώ και χρόνια η Τουρκία ετοιμάζει μεγάλη επίθεσή στην Ελλάδα

Ετοιμάζει επίθεση ο Ρ.Τ.Ερντογάν στην Ελλάδα – Άμεσα να δοθούν όπλα στον τοπικό πληθυσμό και να γίνει κλήση των εφέδρων – Αφορμή το ισραηλινής εμπνεύσεως κράτος του Κουρδιστάν…

Ο Ιωάννης Μάζης για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και το Κυπριακό.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο Ιωάννης Μάζης για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και το Κυπριακό στον 984 (5/6/17)
Ανοιχτό ερώτημα για τον Γεωπολιτικό καθηγητή της Οικονομικής Γεωγραφίας Ιωάννη Μάζη, αν οι διευθετήσεις στη Συρία, η δημιουργία Κουρδικής οντότητας και οι υδρογονάνθρακες στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο, με την πίεση στη Τουρκία, ενδέχεται για αυτές τις διευθετήσεις να λειτουργήσει ως «παροχή αντιδώρου» στη Κύπρο , αναφορικά με τις ενεργειακές απαιτήσεις του Ερντογάν στη περιοχή, σε μία περίοδο που είναι έξω από αυτό το παιχνίδια , όπως και με τη δυναμική της ΑΟΖ. 

Ο Ι.Μάζης σημειώνει ότι θα ήταν πλήγμα και μειοδοσία, η εγκατάλειψη της αξίας ...

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΑΝ! Ποιοι πλήρωναν φόρους (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιοι πλήρωναν φόρους και ποια μεγαλειώδη έργα έκαναν με αυτά οι Αθηναίοι. Η φορολογική αφαίμαξη των συμμάχων και πώς εξασφάλιζαν τη διαύγεια;

Στην αρχαία Ελλάδα αναμφισβήτητα υπήρχε φορολογική συνείδηση.

Και στη συνείδηση των Αθηναίων πολιτών η άμεση φορολογία ήταν σχεδόν .....

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΣΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ 500.000 ΑΚΙΝΗΤΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2019.


Αποκαλυπτική έκθεση που δημοσίευσε η Τράπεζα της Ελλάδος μας μιλά για το τσουνάμι κατασχέσεων που έρχεται στην Ελλάδα. 

Σύμφωνα με τους επιχειρησιακούς στόχους που έχει βάλει η ΤτΕ 41 δις κόκκινα δάνεια θα πρέπει μέχρι τέλους του 2019 να διευθετηθούν και να αλλάξουν χέρια. 

Αυτό που έχει μεγάλη αξία και πρέπει να τονιστεί είναι το ποσοστό που έχει θέσει ως στόχο ο κύριος Στουρνάρας και δεν είναι άλλος από ....

Οι ΗΠΑ έριξαν το Γάντι …Δικαίωμα της Κύπρου η εκμετάλλευση των Πόρων της ΑΟΖ!

Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν πλήρως το δικαίωμα της Κύπρου για έρευνες και εκμετάλλευση των ενεργειακών πόρων εντός της ΑΟΖ της.


Αυτό, σύμφωνα με διπλωματική πηγή, ανέφερε ο Αμερικανός Αντιπρόεδρος Μάικ Πενς στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, στη συνάντηση που είχαν το απόγευμα της ....

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!!! ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η χρεοκοπημένη Γερμανία υποδέχεται τον Ωνάση με Ελληνικές σημαίες (BINTEO).

Ιστορικό βίντεο, δείχνει τους Γερμανούς εργάτες στα ναυπηγεία να υποδέχονται με Ελληνικές σημαίες τον Αριστοτέλη Ωνάση.

Ήταν η εποχή που βοηθούσε ενεργά να πάρει ξανά μπροστά η μεταπολεμική βιομηχανία, δίνοντάς τους παραγγελία για 30 τάνκερ-μεγαθήρια, όπως σημειώνεται στο greeknation.blogspot.gr. 


Μάλιστα αρχικά ο Ωνάσης είχε ζητήσει ένα μόνο τάνκερ, με τους Γερμανούς να απαντούν αρνητικά καθώς υπήρχε έλλειψη ρευστού.

Τελικά ο δαιμόνιος Σμυρνιός βρήκε τη λύση του συμβολαίου για 30 τάνκερ και εξασφάλισε τραπεζική χρηματοδότηση, ώστε να δημιουργηθεί ναυπηγείο, που θα κατασκεύαζε τα γιγαντιαία πλοία.


Δείτε το βίντεο το οποίο αποτελεί μέρος ενός εξαιρετικού ντοκιμαντέρ. 


Βλέπουμε την καθέλκυση του πρώτου τάνκερ, με ....

ΕΥΡΩΠΑΪΣΤΕΣ – ΕΥΡΩΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΕΣ.

Οι αυτοαποκαλούμενοι «ευρωπαϊστες» είναι εκείνοι που δεν θέλουν αλλαγή του status quo της σημερινής Ευρώπης. Δηλαδή στην ουσία θέλουν (ή ανέχονται) χωρίς πρόβλημα την διαιώνιση της γερμανικής κυριαρχίας στην Ευρώπη. 

Με λίγα λόγια οι «ευρωπαϊστές» είναι γερμανόφιλοι, εξάλλου το ομολογούν και οι ίδιοι.

Οι ευρωσκεπτικιστές από το άλλο μέρος, σε καμία περίπτωση δεν ...

Έρευνα: Αντιμέτωποι με την εξαθλίωση 8 στους 10 συνταξιούχους.



Φτώχεια, αγανάκτηση και απογοήτευση από την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα, νιώθουν 8 στους 10 συνταξιούχους, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την ζοφερή κατάσταση της οικονομίας. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έρευνα μεταξύ των μελών του, που έγινε από το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων, οι πλειοψηφία των συνταξιούχων έχουν φθάσει πια στο στάδιο της εξαθλίωσης. Δεν μπορούν να πληρώσουν ούτε τα φάρμακά τους ενώ δεν έχουν χρήματα για να πληρώσουν ούτε τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού και το τηλέφωνο.

Όπως σημειώνει ...

Τι συμβαίνει με τα Ευρωομόλογα;

Της Παναγιώτας Μπλέτα

Βλέποντας την Ευρωπαική Ένωση να σύρεται στη διάλυση, πρότεινε πρόσφατα η Κομισιόν τη δημιουργία Ευρωπαϊκού Νομισματικού Ταμείου, Ευρωπαϊκού Υπουργείου Οικονομικών, την κοινή έκδοση ευρωπαϊκών ομολόγων (European Safe Assets) ή ευρωομολόγων, κοινή εγγύηση καταθέσεων, αλλά και αυστηρότερα δεδομένα οικονομικής σύγκλισης. Δράσεις οι οποίες εφόσον

εγκριθούν, πρόκειται να υλοποιηθούν στο χρονικό διάστημα 2020 έως 2025.

Για να δούμε όμως τι είναι ακριβώς τα ευρωομόλογα;


Τα ευρωομόλογα ή αλλιώς ομόλογα ...

ΓΙΑΤΙ ΤΟ EUROGROUP ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ;

Όλοι γνωρίζουμε ότι το Eurogroup δεν είναι κάποιο θεσμοθετημένο όργανο που να λειτουργεί με δημοκρατικούς κανόνες κ.λ.π. 

Ούτε καν πρακτικά δεν τηρούνται στις συνεδριάσεις του. 

Αφού όμως είναι έτσι, τότε γιατί είναι τόσο ισχυρό, ώστε να κρεμόμαστε από τις αποφάσεις του; 

Γιατί το φοβόμαστε τόσο πολύ, τη στιγμή που υπάρχει....

Γιατί ο Σόιμπλε δεν θέλει την Ελλάδα στις αγορές.

Με το βλέμμα στραμμένο και στην εποχή μετά το μνημόνιο χαράσσει τη στρατηγική του στη διαπραγμάτευση για το ελληνικό χρέος ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. 

Επιδιώκει να μπλοκάρει τη γρήγορη έξοδο της Ελλάδας στις αγορές, μεθοδεύοντας τη μετάπτωση μετά τη λήξη του μνημονίου σε ένα νέο καθεστώς επιτήρησης της ελληνικής οικονομίας, που δεν θα διαφέρει πολύ από το σημερινό.

Ο χρόνος εξόδου της Ελλάδας στις αγορές και η λύση για τη βιωσιμότητα του χρέους έχει μεγάλη σημασία για τη διαμόρφωση της συμφωνίας υποστήριξης της χώρας από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό ...