Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Χειροκροτήστε τους Σαμαροβενιζέλους για τη σωτηρία της οικονομίας! WAZ: «Υπό κατάρρευση τα συνταξιοδοτικά ταμεία στην Ελλάδα»

Με τίτλο «Η Ελλάδα απειλείται από του χρόνου κιόλας με κατάρρευση του συνταξιοδοτικού συστήματος» η εφημερίδα Westdeutsche Allgemeine Zeitung φιλοξενεί ανταπόκριση από την Αθήνα.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα...

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΤΡΟΙΚΑ ΥΠΕΡΑΝΩ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ!!!

” Κατά συνέπεια, μετά από την οριστικοποίηση της δημοσιονομικής αποτίμησης όλων των πτυχών των εκδοθεισών δικαστικών αποφάσεων θα πρέπει το εν λόγω ζήτημα να συμπεριληφθεί μεταξύ των θεμάτων που θα...
τεθούν σε διαβούλευση κατά τη διάρκεια των συνεχών διαπραγματεύσεων, μεταξύ της Ελληνικής Κυβέρνησης και της Τρόικα, …… προκειμένου να διασφαλισθεί η σύμφωνη γνώμη των εταίρων ….”

Το μεγάλο αδιέξοδο και ο αργός θάνατος της Ελλάδος.

Ο πιο φιλοσοφημένος άνθρωπος είναι ο απλός, ο προσγειωμένος. 

Η γνώση είναι μόνον ένα εργαλείο και τίποτε περισσότερο. 

Διότι όταν το εργαλείο αυτό χρησιμοποιείται για ιδιοτελείς και μόνον σκοπούς και ενάντια προς την φύση του ανθρώπου και την κοινωνία, τότε γίνεται άκρως επικίνδυνο. 

Όλοι μας...

Κόκκινη γραμμή κλα@@ένη, απ' τον βλάκα αφημένη..

Βρε Βελη-Γκίκα μας, βρε καμάρι μας,
..βρε άνθος των διαπραγματεύσεων, βρε ιδιοφυΐα των οικονομικών,
..βρε πού σε βρήκαμε;


Δεν τόξερες Βελη-Γκίκα μας, ότι...
όποιος πάει σε διαπραγματεύσεις (λέμε τώρα!) χωρίς ''κόκκινες γραμμές'', και το διατυμπανίζει κιόλας(!),
..γυρνάει πίσω με τ' @---δια τού ναύτη, που λέει και ο λαός; 

Βεβαίως εσείς έτσι κι αλλοιώς μ' αυτά θα γυρνάγατε, αλλά με τις δηλώσεις σου περί μη κόκκινων γραμμών,

ΕΞΕΛΙΞΗ – ΚΟΛΑΦΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΕΞΟΥΣΙΟΠΑΡΑΦΡΟΝΑ!!!

Οι εξελίξεις πλέον παίρνουν τη μορφή χιονοστιβάδας, και είναι φανερό πως κάθε λεπτό επιπλέον παραμονής του επικίνδυνου και εξουσιοπαράφρονα Βενιζέλου στη κυβέρνηση του τόπου, δημιουργεί εκ των πραγμάτων στρατιά συνενόχων απ όλους εκείνους που τον ανέχονται, με πρώτο φυσικά τον πρωθυπουργό της χώρας…

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Ενώ ως προς την ουσία της, κάθε περαιτέρω παραμονή, και μη άμεση ανάκληση κάθε θεσμικής ιδιότητας πίσω από την οποία οχυρώνεται και απολαμβάνει ασυλία ο εν λόγω πολιτικός, συνιστά πράξη προσβολής για το Έθνος και προσλαμβάνει εκ των πραγμάτων διαστάσεις εθνικής προδοσίας!

Το λέγαμε μόλις προχθές, διαβάζοντας την ομιλία του προσωπικού του αυτοεξευτελισμού στο...

Γιατί το κράτος δεν εισπράττει τις 600.000.000 ευρώ;; Θα πληρώσουν φόρους Mercedes, Opel και BMW;

Πάνω από ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που αποκαλύφθηκε το θέμα της σκανδαλώδους φοροδιαφυγής γερμανικών αυτοκινητοβιομηχανιών στην Ελλάδα (Daimler Benz-Mercedes, Οpel και BMW) και, ενώ το ΣΔΟΕ καταλόγισε πρόστιμα 600.000.000 ευρώ, η αρμόδια εφορία δεν έχει εισπράξει ούτε ένα ευρώ!

Οι καθυστερήσεις του...

Ομιλία - πρόκληση Σαμαρά: Ομολόγησε την γενοκτονία των Ελλήνων από την χούντα του!

Η ομιλία του εκάστοτε πρωθυπουργού στην ΔΕΘ είναι ενίοτε προεκλογική. 

Είναι πάντοτε, όμως, ενδεικτική, αφού όποτε ένας πρωθυπουργός ομιλεί στην ΔΕΘ με όρους παροχολογίας είναι βέβαιο ότι επακολουθούν εκλογές. 

Στην περίπτωση που...

ΠΩΣ ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΓΡΟΤΙΚA ΠΡΟΪΟΝΤΑ Βράζει η Μόσχα κατά του Ε.Βενιζέλου - Δήλωση του στρατιωτικού διοικητή του Κρεμλίνου εναντίον του.

"Προγραμμένο" τον έχουν τον υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο στην Μόσχα για την στάση του και την συμπεριφορά του απέναντι στην Ρωσία από τότε που ξεκίνησε η ουκρανική κρίση και πλέον ανασύρουν και παλαιούς "φακέλους" από την εποχή που ήταν υπουργός Εθνικής Αμυνας για να τεκμηριώσουν ότι γενικά ο Ε.Βενιζέλος παίζει συστηματικά παιχνίδια κατά της Ρωσίας. 
Και πλέον προχώρησαν σε μια ...