Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

"Υπερβολική η πρόσφατη ευφορία των αγορών για την ελληνική οικονομία".


   Η πρόσφατη ευφορία των αγορών για την ελληνική οικονομία είναι λίγο υπερβολική, παρά το αναμφισβήτητο γεγονός ότι υπάρχουν σήμερα ελπιδοφόρες ενδείξεις, αναφέρει η αρθρογράφος του πρακτορείου Bloomberg Μέγκαν Γκριν σε σχόλιό της με τίτλο: «Η Ελλάδα δεν έχει ξεπεράσει τα εμπόδια».
  Η αρθρογράφος σημειώνει ότι οι εφημερίδες Financial Times και Wall Street Journal δημοσίευσαν διακεκριμένα ρεπορτάζ για την επιστροφή των επενδυτών στις ελληνικές αγορές. 

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ Ο ΟΥΓΓΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.. Β.ΟΡΜΠΑΝ "Παρακαλούμε κ.Μέρκελ μην ξαναστείλετε τα άρματά σας όπως κάνατε στον Β΄Π.Π."


Στην Ουγγαρία οι πολιτικοί της δεν "μασάνε" να πούνε την αλήθεια, παρά το γεγονός ότι η χώρα περνά δύσκολες στιγμές: Πυρά κατά της Γερμανίδας Καγκελαρίου εξαπέλυσε μέσω ραδιοφωνικής εκπομπής ο πρωθυπουργός  της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν, κατά τη διάρκεια της οποίας είπε ευθέως ότι "οι πρακτικές της Άνγκελα Μέρκελ μοιάζουν με αυτές των Ναζί"...
Οι δηλώσεις του Β.Ορμπάν ήρθαν ως απάντηση στις δηλώσεις-όνειδος της Ανγκέλα Μέρκελ στο ευρωπαϊκό φόρουμ του τηλεοπτικού σταθμού WDR, όπου είχε κατηγορήσει την Ουγγαρία για "έλλειμμα δικαιοσύνης και δημοκρατίας" λέγοντας ανερυθρίαστα πως "θα κάνουμε τα πάντα, ώστε να φέρουμε την Ουγγαρία στον σωστό δρόμο, αν και δεν θα στείλουμε αμέσως το ιππικό". Σημειωτέον μιλούσε για μια ξένη χώρα!

ΜΕ... ΚΑΡΟΤΟ ΤΗ ΔΟΣΗ Ούτε μία ούτε δύο - 45 απαιτήσεις για το 2013!


Οσοι πιστεύουν ότι έχουμε τελειώσει με την Τρόικα, τους ελέγχους και τις απαιτήσεις των δανειστών μας προκειμένου να τηρήσουμε τις συμφωνίες πλανώνται.
Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς πριν από λίγες ημέρες μιλώντας στη γενική συνέλευση του ΣΕΒ «προέβλεψε» ότι το Μνημόνιο θα αποτελεί παρελθόν σε δύο- τρία χρόνια.

Προτιμούν την ομερτά, για να αποφύγουν τον εισαγγελέα…


Ενώ πλησιάζουν οι μέρες υποβολής των πορισμάτων για τη διαχείριση των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ κατά την περίοδο του ΓΑΠ απ’ τις ελεγκτικές εταιρίες, πληθαίνουν εντός του κόμματος οι συζητήσεις και ζυμώσεις και πιέσεις προκειμένου αυτά τα «κρυφτούν»!

Είναι πλέον πολλά τα στελέχη και μάλιστα τόσο του κλίματος ΓΑΠ όσο και του επιτελείου του Βενιζέλου, τα οποία...

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Όπου υπήρχε Ελλάδα, θα ξαναγίνει Ελλάδα! (βίντεο).

Η ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νικόλαου Γ. Μιχαλολιάκου στην εκδήλωση Τιμής και Μνήμης που διοργάνωσε ο Λαϊκός Σύνδεσμος στις Αχαρνές για την 19η Μαΐου: Ημέρα Εθνικής Μνήμης για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού.

Αυτές είναι οι 11 πολυεθνικές που προσλαμβάνουν ανέργους για 250 ευρώ!


ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΟ

Σύμφωνα με Το ΒΗΜΑ, αυτες ειναι οι 11 πολυεθνικες που ζητησαν μισθο 250-300 ευρω για τους νεους ανεργους για να επενδυσουν:

Πρόσωπα και εταιρείες
  1. Μηνάς Ζωούλλης, διευθύνων σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας. Η εταιρεία έχει υποσχεθεί νέες προσλήψεις για το 2013, αλλά και «συγκράτηση» τιμών των προϊόντων της.

ΑΦΟΥ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΕΠΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ!!! Ρουπακιώτης: «Να ψηφιστεί άμεσα το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο»!!


«Όσοι παραβούν το Σύνταγμα, ο εισαγγελέας και στη συνέχεια τα δικαστήρια θα έχουν λόγο γι αυτούς» είπε ο Ρουπακιώτης μιλώντας στη ΝΕΤ, επισημαίνοντας ότι το Σύνταγμα δεν έχει πρόνοια για να τεθεί κάποιο κόμμα εκτός νόμου, αλλά πρόσθεσε ότι υπάρχουν νόμοι που τιμωρούν πράξεις βίας ή άλλες συμπεριφορές και μέσω αυτών μπορούν να....

Το πανηγύρι των απατεώνων

 Τρελό πανηγύρι έχουν στήσει πάνω από το κουφάρι της Ελλάδας οι κάθε λογής απατεώνες, με πρώτους τους πολιτικούς της κυβέρνησης. 

Ταΐζουν τον κοσμάκη με παραμύθια. 

Αφού …«μαζί φάγαμε» τα καμιά πενηνταριά δισεκατομμύρια ευρώ των φετινών δανείων που...

Με τον Σουλεϊμάν οι Έλληνες, με τον Παλαιολόγο οι ξένοι... Μήπως στραβά αρμενίζουμε;

Μπορεί εδώ, στην διαλυμένη και γονατισμένη Ελλάδα, προτεραιότητα να έχουν οι λαθρομετανάστες, ο πολυπολιτισμός και τα gay prides,επιδοτούμενα κιόλας από το Eλληνικό (;) κράτος! 

Μπορεί ο κάθε Τατσόπουλος και η κάθε Ρεπούση, ο Καμίνης και ο Μπουτάρης, να βυσσοδομούν κατά πατρίδας και Eλληνικότητας. 

Έρχονται όμως...

Τορπίλες Αρχηγών στο “όλα πάνε καλά στην Άμυνα ” – Χρηστίδης ,Μαζαράκης σε τηλεοπτική εκπομπή.

XRHSTIDHS_MAZARAKHS-630x442

Τηλεοπτική εμφάνιση των ναυάρχων Χρηστίδη και Μαζαράκη οι οποίοι παρέδωσαν πρόσφατα τα καθήκοντα Αρχηγού ΓΕΝ και Στόλου αντίστοιχα, “ανάβει φωτιές” στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Οι δύο ναύαρχοι θα εμφανιστούν με μαγνητοσκοπημένες συνεντεύξεις στην εκπομπή “Νέοι Φάκελλοι” των Αλέξη Παπαχελά, Τάσου Τέλλογλου και Σοφίας Παπαϊωάννου και στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχει σημάνει συναγερμός! 

ΝΑ ΠΩΣ “ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ” ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ Επιτυχία ΣΔΟΕ: Εξαρθρώθηκε σπείρα πλαστογράφων.

pic-0-norm
“Φάμπρικα” δημιουργίας πλαστών εγγράφων αποκάλυψε κοινή επιχείρηση της Αστυνομίας και του ΣΔΟΕ, λύνοντάς μας έτσι για πολλοστή φορά την απορία στο πως κατά την διάρκεια της επιχείρησης Ξένιος Ζευς στις χιλιάδες προσαγωγές αλλοδαπών, η συντριπτική τους πλειοψηφία διέθετε νόμιμα έγγραφα παραμονής τους στη χώρα.

ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚ.

Σε… συναγερμό καλεί τις αρχές το ΠΑΣΟΚ! 

Όχι για να συλλάβουν τους κλέφτες και τους απατεώνες που ρήμαξαν τα δημόσια ταμεία και μας οδήγησαν σιδηροδέσμιους στα νύχια των διεθνών τοκογλύφων, αλλά για να προστατεύσουν τους μουσουλμάνους από την άθλια κυπιτζήδικη προβοκάτσια περί δήθεν απειλής της Χρυσής Αυγής, δια… επιστολής:

«Η καταγγελία της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος για το...

Ο Πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος κ.Ναίμ Ελγαντούρ και το ΠΑΣΟΚ, του Ανδρέα Μπανούτσου.

 Ο Πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος ( ΜΕΕ) κ.Ναίμ Ελγαντούρ πριν στεγνώσει το μελάνι της ανακοίνωσης του Δελτίου Τύπου της ΜΕΕ για τις απειλές που δέχθηκε η Μουσουλμανική κοινότητα της Ελλάδος δήλωσε “πως κατά 99% πρόκειται για προβοκάτσια”. 


Αυτό βέβαια δεν τον εμπόδισε από το να εκθέσει την Ελλάδα στις Πρεσβείες των Μουσουλμανικών χωρών στην Ελλάδα, τους Διεθνείς οργανισμούς και τη Διεθνή Αμνηστία “ενημερώνοντας” τους για το συμβάν. 

Κάλεσμα Μητροπολίτη Αμβρόσιου για πνευματικό ξεσηκωμό κατά του ανθελληνικού νομοσχεδίου.

"ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ!"
Λάβρος καταφέρεται κατά του λεγόμενου "αντιρατσιστικού", αλλά στην πράξη ανθελληνικού, νομοσχεδίου, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, ένας από τους ιεράρχες που επιμένουν τα τιμούν τα ράσα που φορούν, με επιστολή του που αναρτήθηκε στο προσωπικό του ιστολόγιο και με την οποία αποδομεί ν/σ έκτρωμα, άρθρο προς άρθρο.

Ο ιεράρχης αποδεικνύει με μεστό, και χειμαρρώδη λόγο....

Λύση ευρωπαϊκή και όχι ανανική!

Την προηγούμενη Κυριακή ασχολήθηκα με τον επίτροπο Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ενωσης Ολι Ρεν, που διετέλεσε και επίτροπος για τη διεύρυνση της Ενωσης. 

Εγραψα ότι κακώς πιέζει για επανένωση της Κύπρου αυτήν τη στιγμή που έχει άμεση προτεραιότητα η ανόρθωση της οικονομίας της Μεγαλονήσου. 

Για να μη νομισθεί ότι ως Ελληνες είμαστε...

Όλα είναι ένα τέχνασμα για να χάσουμε τα ακίνητα.


Σύμφωνα με τους πιο κάτω λογικούς συλλογισμούς αποδεικνύεται παραχρήμα ότι ο στόχος των ντόπιων και ξένων «προστατών» μας είναι να μας αρπάξουν σύμφωνα με τους νόμους και το σύνταγμα τα ακίνητα.

Η κυβέρνηση...

σε συνεννόηση με τους δανειστές, επιβάλει συνεχώς όλο και περισσότερους φόρους, χαράτσια, εισοδηματικά τεκμήρια και λοιπές επιβαρύνσεις, αφαίρεση φοροελαφρύνσεων κ.λ.π.

Μήπως η κυβέρνηση των Αθηνών επιθυμεί τον εκτουρκισμό των μουσουλμάνων της Θράκης;

Έλληνες πολίτες έχουν πρόσβαση μόνο στην τουρκική τηλεόραση!

Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο που αναδημοσιεύουμε σήμερα από τον προηγούμενο «Αντιφωνητή» (1/5/2013). 

Συντάκτης του ο πολύ αγαπητός μας φίλος και γενναίος αγωνιστής του Πομακικού Ζητήματος Σεμπαεδήν Καραχότζα. 

Και όπως εύκολα αντιλαμβάνεστε από τον τίτλο, αφορά σε άλλη μία (από τις πολλές) πληγή της σημερινής Θράκης…

Πολλές φορές κατά το παρελθόν...

ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΟΙΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΙΚΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ...!!! ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙ@ΟΛΟ .... !!!

undefined
Μία ακόμα απίστευτη περίπτωση έρχεται να προστεθεί σε τόσες άλλες ανάλογες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, με θύμα αυτή τη φορά έναν υπέργηρο πατρινό, ο οποίος παρά το γεγονός ότι λόγω της απόλυτης αναπηρίας του είναι αδύνατο να σηκωθεί από το κρεβάτι του, οι αρμόδιες αρχές του ασφαλιστικού Ιδρύματος επιμένουν να του ζητούν να...

Γερμανοί προς Σαμαρά: Συνέχισε να εξαθλιώνεις τους Έλληνες.

undefined



Η εφημερίδα “Bild” ή άλλως η "Espresso της Γερμανίας", το κίτρινο έντυπο το οποίο έχει διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στη διαδικασία διασυρμού της Ελλάδας και έχει παράσχει την απόλυτη στήριξη στα οικονομικά και πολιτικά κέντρα που εξαθλιώνουν τον ελληνικό λαό, αλλά και που έσυραν την Ελλάδα στα Μνημόνια, επικροτεί σήμερα την καταστροφική και λαοκτόνα πολιτική που ακολουθεί ο γερμανόφιλος πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Οι πολιτικοί ακόμα δεν εχουν καταλάβει…


UDemand Προσεγγίσεις!!

Αυτό που γίνεται με την Χ.Α είναι εντυπωσιακό… Είναι εντυπωσιακό πως γυρίζει σαν μπούμερανγκ κάθε προσπάθεια του κομματικού κατεστημένου να τους φιμώσουν… Η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω
του Δραγασάκη να αποπέμψει από την Βουλή τον Βουλευτή της Χ.Α βγήκε πάλι υπέρ της Χ.Α…

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΑΣ ΣΤΟΜΑΤΑ, ΑΛΗΤΕΣ ΜΕ ΕΘΝΟΣΗΜΟ…


ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΤΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.

Απευθυνόμαστε στους ενστόλους – συνεργούς του Παπαντωνίου και του Τσοχατζόπουλου που τώρα “ελέγχονται”. 


Σε αυτούς που κράτησαν το στόμα τους κλειστό, κάποιοι από αυτούς μπουκωμένο από το μαύρο χρήμα – προϊόν μόχθου του Ελληνικού λαού.

Πληροφορούμαστε ότι κάνουν ραντεβουδάκια με δικηγόρους για να ακολουθήσουν “κοινή υπερασπιστική γραμμή”, που μάλιστα θα ξεπλένει τον πρώην υπουργό Παπαντωνίου.

Το μήνυμα μας είναι απλό. 


Μην διανοηθείτε ελεεινοί να σιωπήσετε. 

Εσείς που ανοίγατε το στόμα σας μόνο για να φιλήσετε κατουρημένες “εκσυγχρονιστικές” ποδιές ή για να φάτε τα ξεροκόμματα που σας πετούσαν τα πολιτικά λαμόγια.

ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ........



ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΘΑ ΟΡΙΖΕΙ ΟΤΙ

“ΑΡΘΡΟ 1: ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ.

ΑΡΘΡΟ 2:  ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΚΡΩΝ‏.


Το πεινασμένο στομάχι των εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών, ανέργων και όσων ζούν πολύ κάτω από το όριο της φτώχειας, όλων αυτών που συνιστούν τη…βασιλεία του κοινωνικού στεναγμού και συγκροτούν τα κοιμητήρια των κοινωνικά ζωντανών-νεκρών, γεμάτοι νύχτιες αγωνίες και

ονειροβάτες εφιαλτικών διαδρομών, νομοτελειακά θα αντιδράσει στην προοπτική του “τίποτα” και στο συναπάντημα της πολιτικής με την αποκτήνωση και την πλαστότητα.

Τα καλύτερα έρχονται ! Καταιγίδα για 5,5 εκ. συντάξεις - Απασφαλίζουν τον... Λοβέρδο.

Το οριστικό χτύπημα στις συντάξεις δίνει το άρθρο 37 του 3863/10, ή αλλιώς του «νόμου Λοβέρδου»...

Πλήττονται, μέσα σε 18 μήνες, όλα τα ασφαλιστικά ταμεία με το «νόμο Λοβέρδου»

Σε δύο φάσεις το νέο μαχαίρι