Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΔΙΑΔΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠ-ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ.


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ

Μπάινω καθημερινά στο ίντερνετ, στο τελευταίο προπύργιο ελεύθερης έκφρασης του Έλληνα, και σερφάρω για να ενημερωθώ και να μάθω τα νέα με αντικειμενικότητητα, όπως κάνει και η πλειονότητα των Ελλήνων πιστεύω. 

Και παώ στο ένα έγκριτο site και παώ και στο άλλο αδέσμευτο πολιτικά site και πάω και στο τρίτο το γ@μ@το site και στο τέταρτο και στο πέμπτο και στο δωδέκατο και διαβάζω. 

Και διαβάζω παντού, μα παντού όμως άρθρα που άλλος εμπρεστιστατωμένα ιστορικά, άλλος στοιχειοθετημένα οικονομικά, άλλος με ευφιέστατες επιχειρηματολογίες και με χίλιους άλλους τρόπους τελοσπάντων, αποκαλύπτει και  ενημερώνει για ακόμα ένα σκάνδαλο, μία απάτη, ρεμούλα και περιστατικό. 

Και καταλήγω για ακόμα μια φορά αφού τα έχω διαβάσει όλα, να μήν έχω μάθει ουσιαστικά τίποτα καινούργιο και να νιώθω πιό εμπεριστατωμένα, πιό αντικειμενικά, πιό στοιχειοθετημένα και με απίστευτα ευφυής επιχειρηματολογίες για το πόσο πιό πολύ καταδικασμένος, άχρηστος και καταθλιπτικός θα είμαι και σήμερα πάλι, από ότι ήμουνα εχθές πρίν διαβάσω τα <νέα> νέα. 

Με συγχωρείτε αλλά κουράστηκα, αρκετά πιά.

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ...

20131005-111204.jpg

ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΒΟΘΡΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ 


ΤΕΛΟΣ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΤΗΣΕΙ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.

ΑΥΤΗ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΦΟΔΡΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ, ΘΕΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΔΟΜΗ ΩΣ ΕΞΗΣ:

1. ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΓΝΩΣΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ.

Οι Εβραίοι θα κτίσουν σπίτια για τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα δήλωσε ο Εβραίος Σόρος!

 
Ο άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μιγάς. Οι σημερινές Φυλές και Τάξεις θα εξαφανιστούν λόγω της εξαφάνισης του χώρου, του χρόνου και των προκαταλήψεων.

Η Ευροασιατική νεγροειδής φυλή του μέλλοντος, παρόμοια στην εξωτερική εμφάνιση με τους Αρχαίους Αιγύπτιους, θα αντικαταστήσει την πολυμορφία των λαών με την ποικιλία των φυσικών προσώπων.==

Πολύ σατανικά αυτά τα σχέδια και δεν θα ανατραπούν αν δεν λεχθεί η ωμή αλήθεια στους Έλληνες και στους Ευρωπαίους! Αλλιώς θα εξαφανισθούμε..
Οι Εβραίοι θέλουν να αφανισθεί ο ντόπιος πληθυσμός! 

Με το ζόρι θέλουν να κρατήσουν στην Ελλάδα εκατομμύρια λαθρομετανάστες φτιάχνοντάς τους ακόμη και σπίτια την ώρα που εκατομμύρια Έλληνες επιβιώνουν με δυσκολία! 

Θυμηθείτε ότι ο Σόρος είναι εκ των κορυφαίων κερδοσκόπων - καπιταλιστών - κεφαλαιοκρατών στο πλανήτη Γη, άρα είναι απ' τους πρώτους που δημιουργούν μέσω της εκμετάλλευσης την ανθρωπιστική κρίση που προσπαθεί να μείωση όπως λέει! 

Αναδημοσίευση απ' το κατοχικό "ΒΗΜΑ":

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΕΕΔ ΓΙΑ ΤΗΝ 06 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 11 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ,  


ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ 


·       ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΑΣ,

·       ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΘΕΣΑΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ,

·       ΣΥΝΑΙΣΘΑΝΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΔΕΙΝΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΕΤΙΑ,

·       ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΟΣΩΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, 

ΖΗΤΟΥΝ ...

Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Καταραμένη κρίση: Τώρα δανειοδοτούνται άτοκα και οι βουλευτές ...

Η κρίση χτύπησε για τα καλά και τους βουλευτές – Μόνο που αυτοί θα παίρνουν άτοκα δάνεια
Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν πλέον οι αιτήσεις νυν και πρώην βουλευτών για δανειοδότηση από το Ταμείο Αλληλοβοήθειας της Βουλής.


Όπως αναφέρει δημοσίευμα σαββατιάτικης εφημερίδας, περισσότεροι από ...

ΤΑ ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Χ.Α , ΛΑΟΣ, ΚΟΜΜΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ....ΚΛΠ ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ...ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΦΡΑΓΚΟ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΣΕ ΑΡΧΗΓΟ, ΝΕΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ.....

undefined
Οι εξελίξεις που προχωρούν με… θυελλώδη ρυθμό, μετά την επιχειρούμενη εξάρθρωση της Χρυσής Αυγής,
στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης της Δικαιοσύνης και της Αστυνομίας, παρά το γεγονός ότι ακόμη και σήμερα το πολιτικό σύστημα αδυνατεί να συνεννοηθεί για τα αυτονόητα, και να βρει κοινό βηματισμό απέναντι στο ακραίο, εθνικιστικό μόρφωμα του έγκλειστου στον Κορυδαλλό Νίκο Μιχαλολιάκο, δημιουργούν νέα δεδομένα και γεννούν… υποψίες.

Έτσι, έχουν πολλαπλασιαστεί τις τελευταίες μέρες τα σενάρια και οι φήμες περί της προοπτικής να ιδρυθεί ένα καινούριο πολιτικό κόμμα στον χώρο της ευρύτερης Δεξιάς, που θα εξελιχθεί σε φιλόξενη δεξαμενή για τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, με αμιγώς αντιμνημονιακά χαρακτηριστικά, και δημοκρατικά “ορθή” συμπεριφορά.

Τα σημάδια που δείχνουν ότι οι Παγκοσμιοποιητές μεταμορφώνουν την κοινωνία σε μια πλήρως ελεγχόμενη μάζα


Η παγκόσμια ελίτ επιθυμεί να ελέγχει στενά σχεδόν όλα όσα κάνουμε, λέμε και σκεφτόμαστε.

Μόλις η ελίτ αποκτήσει τον απόλυτο έλεγχο, θα βρεθούμε αντιμέτωποι με μια τυραννία της ανθρωπότητας που δεν θα έχουμε δει ποτέ πριν. 


Όταν οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται τον όρο «τυραννία», σκέφτονται κακοποιούς με όπλα και δικτάτορες να δίνουν διαταγές στον πληθυσμό. 

Αλλά αυτό το σκεπτικό δεν αποτελεί το σχέδιο δράσης αυτής της ελίτ για την εκπλήρωση των στόχων της στη σύγχρονη πραγματικότητα.
Θέλουν να μας κάνουν να πιστεύουμε πραγματικά ότι έχουμε την ελευθερία έκφρασης και ότι εμείς οι ίδιοι επιλέγουμε τους δικούς μας ηγέτες, αλλά στο παρασκήνιο ασκούν «ήπιας δύναμης επιρροή» με έναν τρόπο που είναι εντελώς αδίστακτοι.

Όσο εξελίσσεται το σόου με τη Χρυσή Αυγή, μας παίρνουν μέτρα για το ''κουστούμι του 3ο Μνημόνιου!

Έτσι συμβαίνει συνήθως: όσο τα μίντια και η πολιτική εξουσία προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή του κόσμου προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση, τόσο κάποια άλλα θέματα εξελίσσονται "εν κρυπτώ" από τα μάτια της κοινής γνώμης.

Κάτι τέτοιο συμβαίνει τώρα με την περίπτωση των συλλήψεων για την Χρυσή Αυγή. Όσο όλο αυτό το σόου από επικοινωνιακής άποψης μονοπωλεί το ενδιαφέρον των μίντια της διαπλοκής, τόσο στο παρασκήνιο το Βερολίνο και το ΔΝΤ προλειαίνουν το έδαφος για τρίτο επαχθές μνημόνιο και νέα μέτρα.

Αυτή η διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με την Τρόικα ήταν από τις πιο εύκολες: διοτι συμφωνήθηκαν πράγματα μακριά από το άγρυπνο βλέμμα των μίντια, και μακριά από τον έλεγχο της κοινής γνώμης. 


Ποιος αλήθεια γνωρίζει τι ειπώθηκε γύρω από το δημοσιονομικό κενό ή γύρω από την πιθανότητα ....

Μου επιβάλεις ……. Μου επιβάλεις ……. Μου επιβάλεις ……

Μου επιβάλεις να μην προβάλω την σημαία μου .

Μου επιβάλεις να μην μιλώ για την θρησκεία μου .


Μου επιβάλεις αντισυνταγματικούς νόμους .


Μου επιβάλεις στέρηση ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης .


Μου....

Θα περικόψουν σοβαρά τις «μεσαίες», όπως τις αποκαλούν , συντάξεις των 500 έως 1.500 ευρώ.

Στην Ελλάδα σήμερα υπάρχουν 2,7 εκατομμύρια συνταξιούχοι. 

Από αυτούς τα 2,1 εκατομμύρια παίρνουν σύνταξη λόγω γήρατος και 375.000 είναι συντάξεις που χορηγούνται σε συγγενείς λόγω θανάτου του συνταξιούχου. Χορηγούνται επιπλέον 290.000 αναπηρικές συντάξεις. 

Τις συντάξεις όμως που είναι πάνω από 500 ευρώ και κάτω από 1.500 έχουν βάλει στο μάτι και θέλουν να λεηλατήσουν η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου και η τρόικα. 


Ο λόγος είναι απλούστατος: επιθυμούν να μειώσουν αυτές τις συντάξεις επειδή αυτός είναι ο κύριος όγκος των συντάξεων! 

Οι στρατιωτικοί δικτάτορες λένε «κάνω ό,τι θέλω και δεν δίνω λογαριασμό σε κανέναν». Οι κοινοβουλευτικοί δικτάτορες λένε «ναι μεν δίνω λογαριασμό στον λαό, αλλά δεν έχω καμμία ποινική ευθύνη για ο,τιδήποτε και αν πράξω». Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Έχουν περάσει ανεπιστρεπτί τα χρόνια που οι δικτάτορες προσπαθούσαν να επιβάλλουν την εξουσία τους με τα τανκς. 

Ακόμη και στην Λατινική Αμερική οι δικτάτορες έχουν συνειδητοποιήσει ότι οι παλιές μορφές τυραννίας είναι μη αποδοτικές και διαρκούν λίγο. 

Μόνον στην Αφρική οι μαύροι
δικτάτορες χρησιμοποιούν ακόμη ωμή βία κατά των συμπατριωτών τους διότι δεν έχουν φροντίσει να μάθουν τις τελευταίες τεχνικές στην τεχνολογία της δικτατορίας.

Στην Ελλάδα ο τελευταίος στρατιωτικός δικτάτωρ Παπαδόπουλος πέθανε στην φυλακή, διότι και αυτός δεν είχε μελετήσει τις τεχνικές της κοινοβουλευτικής δικτατορίας. 


Ένας τύπος δικτατορίας που επιτρέπει στους ηγέτες της να μην τιμωρούνται ποτέ για τα εγκλήματά τους, και αντ’ αυτού να κατηγορούν υποκριτικώς ως φασίστα, οιονδήποτε προσπαθεί να ανατρέψει την δικτατορία τους.

Εδώ και πάρα πολλές δεκαετίες, πρώτα στην Δύση και μετά στην Ανατολή, έχει επικρατήσει ο νέος τύπος δικτατορίας, η κοινοβουλευτική δικτατορία.......

Χρήμα....Γιατί λείπει από παντού;

Αν αναρωτιέστε γιατί κάθε τόσο χρεοκοπεί ένα κράτος, κάποιες επιχειρήσεις ή χιλιάδες ιδιώτες, και δεν μπορείτε να πιστέψετε πως φταίει μόνο η ανικανότητα των ανθρώπων, η τεμπελιά και η ατιμία τους, τότε δείτε αυτό το σύγχρονο γερμανικό παραμύθι.

Αν μη τι άλλο θα σας δώσει να καταλάβετε την βασική αρχή λειτουργίας του χρηματοοικονομικού συστήματος έτσι όπως έχει στηθεί ως χρηματοπιστωτικό από κάποιους περιούσιους...στο παρελθόν. 


Θα δείτε πόσο