Τρίτη 17 Μαΐου 2016

To colpo grosso της «ανακεφαλαιοποίησης»

Ο αφελληνισμός του ελληνικού τραπεζικού συστήματος και ο πλήρης έλεγχος του από τους δανειστές…
arrest_bankers
του ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ
Στα τέλη του 2015, ενόψει της 3ης κατά σειράς από το 2009 ανακεφαλαιοποίησης το τραπεζικό σύστημα αφελληνίσθηκε πλήρως και παραδόθηκε σε «ξένους επενδυτές» για ένα κομμάτι ψωμί. 

Πριν από αυτό ας δούμε με τι κεφάλαια έχει....

O ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ROTHSCHILDS ΣΤΗΝ ΠΡΟ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΡΩΣΙΑ .

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiYZBWpPgvXLcYzOlPeq8679esdF5BWg1gOuOOzmg6tp4ZGSW0HpM3Tq84_b7OaBs32dLGfthmIP1lPaTgmDLRQDv5MGPT6JY6NooYJoF83sOj48oyXPtv0jdALg9Kk9H0U6GjM3nXPy8U/s640/ALEX+JONES+ROSOI+OLIGARXES+.jpgΟΙ ΡΩΣΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ, ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ RΟΤΗSCHILDS

O Alex Jones αποκαλύπτει, τον ρόλο και τον έλεγχο που ασκούσε ο Rothschild στη Ρωσία, τον καιρό που δεν ήταν ακόμη στο τιμόνι της χώρας ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Έκαναν ότι ήθελαν, μέχρι που ο σπουδαίος ηγέτης που ονομάζεται Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς Πούτιν τους πήγε στο δικαστήριο και τους κατηγόρησε για εσχάτη προδοσία.

Εμφανής είναι ο ρόλος των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην υπονόμευση και τη στοχοποίηση της Ρωσίας.

Το βίντεο έχει Ελληνικούς υποτίτλους και αξίζει να το δείτε...

TTIP: TO ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.

http://ithesis.gr/wp-content/uploads/2016/05/20150223PHT24717_original-940x627.jpg
της Μαρίας Χωριανοπούλου

Ένα από τα φλέγοντα ζητήματα τόσο για τη χώρα μας όσο και για ολόκληρο τον πλανήτη είναι αυτό της Ευρωατλαντικής Συμφωνίας Ελεύθερων Συναλλαγών (Transatlantic Trade and Investment Partnership – TTIP). Πόσοι Έλληνες πολίτες είναι ενημερωμένοι για το ζήτημα αυτό ;

Εκείνο που προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία και έντονο προβληματισμό είναι το γεγονός ότι τα πρακτικά των συζητήσεων για το σχετικό ζήτημα, μεταξύ ΗΠΑ και ΕΕ, βρίσκονται σε ένα δωμάτιο στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, στο οποίο δεν έχει κανείς δικαίωμα πρόσβασης. 


Εκ των προτέρων, λοιπόν, έχει καταργηθεί κάθε όμορφη, εύηχη και γεμάτη κοπανιστό αέρα λέξη που συνηθίζουν να χρησιμοποιούν οι εκπρόσωποι της ΕΕ, όπως δημοκρατία, διαφάνεια, ελευθερία, διάλογος κλπ.

Εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι το video όπου...

Αρνούμαι...!!

http://pitsirikidotnet.gr/wp-content/uploads/2016/05/16444402.jpgΔεν θέλω να αποδεχθώ οποιονδήποτε νόμο έχει μπει σε ισχύ από την ώρα που προδότες μετατρέψανε την χώρα μου σε χρεοκοπημένο υποκατάστημα παγκόσμιας τράπεζας. 

Υπάρχει μια αόρατη γραμμή μεταξύ εκείνης της ημέρας και της προηγούμενης . 

Στέκομαι πάνω της κοντά εξη χρόνια σαν να βρίσκομαι στην ζώνη πολέμου μεταξύ της χώρας μου και του κράτους τους…

Δεν θέλω να αποδεχθώ οποιαδήποτε απόφαση δικαστηρίου που θα στηρίζεται σε αυτούς τους κατοχικούς νόμους και βεβαίως δεν πρόκειται να δείξω κανέναν σεβασμό στους δικαστές που θα κληθούν να με κρίνουν. 

Τους έχω ήδη καταδικάσει από ...

Ιδού η διάσπαση της Τουρκίας από την…New York Times! (ΦΩΤΟ)


http://nikosxeiladakis.gr/wp-content/uploads/2016/05/xartis.jpg

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Μεγάλο σοκ στην Τουρκία από ένα χάρτη που δημοσιεύει αυτές τις μέρες η γνωστή αμερικανική εφημερίδα, New York Times, επί τη ευκαιρία της εκατοστής επετείου του άγγλο-γαλλικού σχεδίου Syket Pıcot και που αποκαλύπτει, σύμφωνα με την εφημερίδα, πως πιθανώς θα… διαμορφωθεί η Τουρκία στο εγγύς χρονικό διάστημα.


Ο χάρτης αυτός όπως αναφέρουν οι Τούρκοι, φέρνει στην επιφάνεια το παλιό άγγλογαλλικό σχέδιο και θυμίζει την συνήθη των Σεβρών μετά το τέλος του Α παγκοσμίου πολέμου, με το τέλος της οθωμανικής αυτοκρατορίας, (την οποία θέλει να αναστήσει ο Ερντογάν).

Σύμφωνα με τον χάρτη αυτό, ιδρύεται το...

Το "άγνωστο" superfood που μέχρι τώρα αγνοούσες!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhE0cUXJGMOaeM_80WJ6N5WY1zM965-nJ3BuVSeqW35gvlq9IlHo3ifeZ2YHbdIXynkUC2PSprKaIDJ7vkm2WbsKzVlH1iK1A71els07hohwotS7g8DaAUNhvFyHk22NTxtkgfKb5Gu0VPG/s640/%25CE%259C%25CE%25BF%25CF%2585%25CF%2581%25CE%25B9%25CE%25AC+%25CE%25BB%25CE%25B5%25CF%2585%25CE%25BA%25CE%25AE.jpgΜπορεί πολλοί να το γνώριζαν σαν φρούτο ή απλά να το είχαν ακουστά, ωστόσο ερευνητές εξέτασαν πολύ προσεκτικά τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει το λευκό μούρο στον οργανισμό του ανθρώπου.

Έχουν γλυκια γεύση και είναι πλούσια σε βιταμίνη C και Ε, ανθοκυανίνες, φυτοχημικά, που ευθύνονται για τις αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες τους. 


Τα λευκά μούρα έχουν ......

Ο ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ Η ΚΑΖΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ .

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhuPOZVO8cV43x4U09pejH24YAwrxuAidBueaS4trVb16o030u2dLrv-v4vgmDRiARY5Ru7dw-5njTZ9sv4y4afm_2s2uWohIAqheNDy83MRqJcH2vQtMP0DEEQj2Zx4QCJ9etLNuCh3x0/s1600/2014-02-11_203928.pngΗ κρίση που διάγουμε φυσικά και αποτελεί ενορχηστρωμένη προσπάθεια εξωεθνικών παραγόντων υπό τον μανδύα της Ε.Ε.για την οικονομική καταστροφή της Ελλάδας και την καταλήστευση των υδρογονανθράκων της αλλά και των φυσικών πόρων.


Ζούμε την εξέλιξη μιας πολεμικής  επιχείρησής εναντίον μας η οποία παρόλο που γίνεται με όχημα την οικονομία δεν παύει να απαντάει σε χαρακτηριστικά συμβατικού πολέμου.

Η εισβολή και καθυπόταξη μιας χώρας σε πρώτη φάση δεν είναι αρκετή για την διατήρηση της. 

Στην στρατιωτική  πρακτική αμέσως μετά την κατάληψη του λόφου και την εκδίωξη του εχθρού δεν επακολουθεί η ανάπαυση αλλά οι εργασίες που θα διασφαλίσουν την παραμονή του νικητή στο ύψωμα .

Δεν αρκεί η κατάλυση της χώρας από μόνη της, δεν μπορεί η κατάλυση του κράτους να εξασφαλίσει την αέναη παραμονή του κατακτητή .

Οι άνθρωποι είναι απρόβλεπτοι, τι θα συμβει  αν αποφασίσουν σε μερικά χρόνια να ξεπεράσουν το αρχικό σοκ και να αντισταθούν έστω και αργά;

Η  κατάκτηση και διάλυση μιας χώρας είναι ..

Η Κίνα προειδοποιεί τον Σόρος: Μην κάνεις πόλεμο εναντίον του γουάν ...

http://www.zougla.gr/assets/images/1975272.jpgΗ επίσημη εφημερίδα του ΚΚ Κίνας «Λαϊκή Ημερησία» με πρωτοσέλιδο άρθρο της προειδοποιεί τον δισεκατομμυριούχο επενδυτή Τζορτζ Σόρος, να μην στοιχηματίσει εναντίον του γουάν την ώρα που γίνεται προσπάθεια να σταθεροποιηθεί η τιμή του, μετά από πτώση5% που είχε σημειώσει τον περασμένο Αύγουστο.

Τίτλος του άρθρου: «Κήρυξε τον πόλεμο εναντίον του κινεζικού νομίσματος; Χα χα» και μέσα αναφέρει πως «ο πόλεμος του Σόρος εναντίον του κινεζικού νομίσματος και του δολαρίου του Χονγκ Κονγκ δεν υπάρχει περίπτωση να επιτύχει».

Οι δυτικοί σχολιαστές υποστηρίζουν ότι το άρθρο αποτελεί απόπειρα να πεισθούν οι επενδυτές ότι το γουάν εξακολουθεί να αποτελεί ασφαλή επιλογή επένδυσης , παρά την ....

Ριζική λύση ή στάση πληρωμών.

http://www.analyst.gr/wp-content/uploads/2016/05/%CE%95%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%9D%CE%91-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B12.jpgΕξελίσσεται μία μετωπική σύγκρουση της Γερμανίας με το ΔΝΤ στο θέμα της Ελλάδας, η οποία θυμίζει ξανά τη θεωρία των παιγνίων – ελπίζοντας να εκμεταλλευτεί η κυβέρνηση την ευκαιρία, παραμένοντας σταθερή στις νέες θέσεις της  
.
Η Ελλάδα οφείλει να πληρώσει περίπου 11 δις € έως το τέλος του Ιουλίου (γράφημα), ενώ είναι αναμφίβολο γεγονός το ότι, δεν είναι σε θέση να το κάνει εάν δεν λάβει τις δόσεις από το νέο πρόγραμμα – αφού κλείσει η αξιολόγηση και θεσμοθετηθούν όλα τα υφεσιακά μέτρα που απαιτεί η ευρωπαϊκή ...

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ… Δεσμεύεται ο Ορυκτός Πλούτος! Τα Επόμενα Σχέδια της Νέας Τάξης!! Ποιος Θα τους Σταματήσει!!!

https://hellasforce.files.wordpress.com/2016/05/cebfcf81cf85cebacf84cebfcf83-cf80cebbcebfcf85cf84cebfcf83-ceb5cebbcebbceb1ceb4ceb1cf83.jpg?w=750&h=507ΕΧΘΕΣ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΩΚΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΑΙΚΟ ΚΟΛΠΟ ΠΟΥ ΕΞΕΠΛΗΞΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ …

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΣΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ, ΙΚΑΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΑΙΤΗΤΟΣ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΥ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΔΙΕΘΝΩΣ ΘΑ ΦΘΑΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ 80 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ …

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΑΙΚΟ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ....

Κείμενο -φωτιά από Guardian - Το μόνο που δεν φορολογείται στην Ελλάδα είναι ο αέρας...

http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/708x320/public/kafeneio708.jpg?itok=bIOU40siΕνα κείμενο-φωτιά για την υπερφορολόγηση στην Ελλάδα από την «αριστερή κυβέρνηση» Τσίπρα, φιλοξενεί η έγκριτη εφημερίδα The Guardian στην ηλεκτρονική έκδοσή της.

Στο κείμενο, της Ελενα Σμιθ, ανταποκρίτριας της βρετανικής Guardian, στην Αθήνα γίνεται περιγραφή του νέου δυσβάστακτου πακέτου φορολόγησης ύψους 1,8 δισ. Ευρώ το οποίο έρχεται προς ψήφιση την Τετάρτη. 

Η δημοσιογράφος τονίζει ότι τόσο ο επιχειρηματικός κόσμος της Ελλάδας όσο και οι δανειστές είναι δυσαρεστημένοι με το ότι «η αριστερή κυβέρνηση της χώρας προσπαθεί να ικανοποιήσει τους πιστωτές», βασιζόμενη στη φορολογία.

Σημειώνει δε ότι ...

Πράξη εθνικής υποτέλειας η εκχώρηση της Γ.Γ Δημοσίων Εσόδων στους δανειστές.

Η νεομνημονιακή κυβέρνηση Τσίπρα προχωρά στην νομοθέτηση της πλήρους ανεξαρτητοποίησης από το Ελληνικό Δημόσιο της ΓΓΔΕ δηλαδή των δημοσίων εσόδων... 
Αποτέλεσμα εικόνας για εθνικη υποτελεια
του ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΡΑΤΤΗ
Με βάση το σχέδιο νόμου που έχει δοθεί στη δημοσιότητα διαπιστώνουμε ότι στο άρθρο 1 η κυβέρνηση κατ’ εντολή των δανειστών προχωρά στη σύσταση Ανεξάρτητης Διοικητικής Αρχής «με την επωνυμία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.), με σκοπό τον προσδιορισμό, την βεβαίωση και την...
είσπραξη των φορολογικών, τελωνειακών και λοιπών δημοσίων εσόδων που άπτονται του πεδίου των αρμοδιοτήτων της. Η Αρχή απολαύει λειτουργικής ανεξαρτησίας, διοικητικής και οικονομικής αυτοτέλειας και δεν υπόκειται σε έλεγχο από κυβερνητικά όργανα, κρατικούς φορείς ή άλλες διοικητικές αρχές…»!!! 

Στο άρθρο 2 του σχεδίου νόμου αναφέρεται ότι «Η Αρχή ασκεί όλες τις αρμοδιότητες της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών…». Το αποκορύφωμα είναι το άρθρο 5 όπου το σχέδιο νόμου αναφέρει ότι ....

17 Μαϊου 1914: Πρωτόκολλο της Κέρκυρας - Η λήθη συνιστά εθνική μειοδοσία.

«Εκείνο πάντως το οποίο οφείλουν όλαι αι Ελληνικαί Κυβερνήσεις να γνωρίζουν, είναι ότι το θέμα (της Βορείου Ηπείρου) υφίσταται. Και εκείνον το οποίον απαγορεύεται εις τον αιώνα, είναι δι΄ οιονδήποτε λόγον η απάρνησις του ιερού αιτήματος….. Καθ΄ όσον αφορά την Βόρειο Ήπειρο... η διεκδίκησις είναι ιερά και απαράγραπτος»...
[Γεώργιος Παπανδρέου (Ο "Γέρος της Δημοκρατίας"). Από ομιλία του στη Βουλή των Ελλήνων στις 12/6/1960]
Protocol of Corfu 1914.JPG
Η Αλβανία συγκροτήθηκε ως Κράτος με τη Συνθήκη του Λονδίνου (17-30 Μαϊου 1913). Τα σύνορά της καθορίστηκαν με το Πρωτόκολλο της Φλωρεντίας (17 Δεκεμβρίου 1913). Στο  τότε νεοσύστατο   αλβανικό κράτος συμπεριελήφθη και... το Βόρειο τμήμα της Ηπείρου,  που από τότε μετονομάστηκε Βόρειος Ήπειρος, τμήμα το οποίο είχε ήδη απελευθερωθεί κατά τον Α΄Βαλκανικό Πόλεμο (1912-1913), από τον ελληνικό στρατό.

Επειδή οι κάτοικοι της περιοχής ήταν Έλληνες άντέδρασαν στην απόφαση των Μεγάλων Δυνάμεων που αγνόησε τόσο την εθνική τους ταυτότητα όσο και ........την εκπεφρασμένη βούλησή τους για ένωση με την Ελλ

Η δογματική πίστη στη μοναδική αλήθεια των επικρατούντων (mainstream) ΜΜΕ

 371
Για πρώτη φορά ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, η Τράπεζα της Αγγλίας, αποδέχεται δημόσια τη δημιουργία του χρήματος από το πουθενά – ενώ μέλει να αποδειχθεί εάν είχε δίκιο ο Ford όταν είπε πως, όταν οι άνθρωποι μάθουν το μυστικό, την επόμενη ημέρα το πρωί θα ξεσπάσει επανάσταση” (πηγή).

Όταν προσπαθεί να ερευνήσει κανείς ορισμένα μυστικά του παγκοσμίου συστήματος όσο καλύτερα μπορεί, ειδικά του χρηματοπιστωτικού, του ζητείται να επικεντρώνεται σε πηγές, οι οποίες θεωρούνται κοινά αποδεκτές – επίσημες κατά κάποιον τρόπο, πέρα από κάθε αμφιβολία, παρά το ότι τέτοιου είδους ισχυρισμοί είναι αυθαίρετοι.  

Αυτές οι πηγές είναι συνήθως τα μεγάλα ΜΜΕ (mainstream media), τα οποία όμως σπάνια ....

Ἐπιδεικτική, ἐγκληματικὴ κατάληψις…

Ἐπιδεικτική, ἐγκληματικὴ κατάληψις...
Στὴν Ἑλλάδα πάντα ὑπῆρχαν Ἄραβες (ἢ Μουσουλμάνοι ἂν θέλετε). 

Ἰδιαίτερα στὴν Ἀθῆνα καὶ στὸν Πειραιᾶ καὶ πάντα ὑπῆρχε μιὰ ἁρμονικὴ σχέσις ἀλληλοσεβασμοῦ αὐτῶν, μὲ τὸν ντόπιο Ἑλληνικὸ πληθυσμό.

Γιά δεκάδες χρόνια, εἶδε ποτέ κάποιος ἀπό ἐσᾶς, σὲ κομβικὸ σημεῖο, ἢ στὸ κέντρο ἑνὸς ἐπιβατικοῦ σταθμοῦ πλοίων, τραίνων ἢ λεωοφρείων, νά ἀραδιάζονται 15-20 ἄτομα, κατά μῆκος καί κατ΄ ἄνδρα, μέ πρόφαση τήν ἄσκηση θρησκευτικῆς ἀνάγκης ἤ δικαιώματος;;;

Καὶ ἄνετα μποροῦσαν νὰ μαζευθοῦν, ὄχι μόνον 15-20, ἀλλὰ καὶ  200 καὶ 1.000 ἄτομα μουσουλμανικοῦ θρησκεύματος.

Τὸ φροῦτο τῆς ἐπιδεικτικῆς ὁμαδικῆς καταλήψεως κεντρικῶν ὁδῶν, πλατειῶν, ἐπιβατικῶν σταθμῶν, γιὰ δῆθεν ἄσκηση προσευχῆς, κατὰ ...

Ομάδα καθηγητών και επιχειρηματιών κατά της νομισματικής πολιτικής της ΕΚΤ.

Μια ομάδα καθηγητών και επιχειρηματιών στη Γερμανία προσέφυγε αυτήν την εβδομάδα κατά της νομισματικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) στο ανώτατο δικαστήριο της χώρας, γράφει σήμερα η γερμανική εφημερίδα Welt am Sonntag.

Η προσφυγή αυτή ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην μακρά νομική μάχη ανάμεσα στην ΕΚΤ και ομάδες εντός της μεγαλύτερης οικονομίας της ευρωζώνης που επιθυμούν τον περιορισμό των εξουσιών της τράπεζας αυτής.

Στο Συνταγματικό Δικαστήριο της Γερμανίας έχει...

Ολα στο... σφυρί: Οικόπεδα, σπίτια, βιβλία μέχρι και... ελικόπτερα.

«Ξαναπαίρνουν εμπρός» οι μηχανές των πλειστηριασμών, «εξοπλισμένες» πλέον και ηλεκτρονικά, μετά την επιστροφή και των συμβολαιογράφων στα καθήκοντά τους (αφού έληξε η πολύμηνη αποχή), ενώ στα σχετικά «δελτία δημοσιεύσεων» συνωστίζονται εκθέσεις κατασχέσεων για κάθε είδους ακίνητα αλλά και κινητά περιουσιακά στοιχεία.

Την εβδομάδα αυτή ξεκίνησε και επίσημα η λειτουργία μιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας, όπου θα καταχωρίζονται πλέον αποκλειστικά όλα τα εκπλειστηριαζόμενα περιουσιακά στοιχεία, ενώ από τον Ιούλιο τα «χτυπήματα» και οι προσφορές θα γίνονται ψηφιακά, μέσω Διαδικτύου και ειδικών κωδικών.

Σύμφωνα με ....

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ....

Πληρώνουμε και θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε 550 περίπου εκατομμύρια ευρώ το μήνα μόνο για τόκους του 
δημοσίου χρέους. 

Πληρώνουμε δηλαδή ένα τραίνο χαρτονομίσματα το μήνα για τόκους και το κεφάλαιο συνεχίζει να παραμένει απείραχτο.

Πρέπει δηλαδή να βρίσκουμε θέλοντας και μη 550 εκατομμύρια το μήνα για να
τα δίνουμε στους τοκογλύφους.

Αν υποθέσουμε ότι το δημόσιο είχε ...

To χρέος εργαλείο για την αποικιοποίηση...

null
«Σε ευθυγράμμιση με τις δηλώσεις της Ευρωσυνόδου (Eurosummit) και της Ευρωομάδας (Eurogroup) το καλοκαίρι του 2015, το Eurogroup είναι έτοιμο να εξετάσει, εάν είναι αναγκαίο, πιθανά πρόσθετα μέτρα για το χρέος, που θα στοχεύουν να διασφαλίσουν ότι οι ανάγκες αναχρηματοδότησης της Ελλάδας διατηρούνται μακροπρόθεσμα σε βιώσιμα επίπεδα. 

Αυτά τα μέτρα θα αποφασιστούν υπό τον όρο της πλήρους εφαρμογής μέτρων συμφωνημένων στο πλαίσιο του προγράμματος του ESM, και θα εξεταστούν μετά την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης, από τη στιγμή που θα έχουν πλήρως εφαρμοστεί όλα τα προαπαιτούμενα.

Το Eurogroup συμφωνεί στις ακόλουθες γενικές κατευθυντήριες αρχές για τα πιθανά πρόσθετα …